Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Nitka! Ne gondold, hogy azért mert hosszú a ciklusod, nem lehet peteérésed!!! Nekem fokozatosan rövidült a ciklusom, mióta vezetem pontosan, hőmérőzéssel néztem 80 napra jött, aztán szépen lassan 50, 40 és most legutóbb 34. napra.
Azt, hogy van-e PÉ igazából vagy a hőmérős görbe vezetésével tudod leellenőrizni, vagy rendszeres UH kontrollal, de az mivel igazából kiszámíthatlan még nálad kb mikor van, így annyi uh időpontot jelentene, hogy sztem egyik doki sem vállalja be.
Nekem a met fél év alatt rendezte ilyen rövidségűre a ciklusomat. Mennyit fogytál már, és mennyit kellene még?
Köszi Lányok!
Nagyon jól esik!
Én is szorítok mindenkiért!!!! Annyira szeretném már, hogy ezen a fórumon is változzon a téma: mondjuk olyanra, hogy itt fáj-ott fáj mikor ficánkol a pociban a baba, vagy hogy hogy is kell pelenkázni, meg ilyesmi....
Kértem a Jézuskát, hogy hozzon nektek kiscipőt 2010-re!!!!!!!!!
Köszi lányok! :)
Marad a türelem :)
Kekmeggy: gondolok Rád holnap!
Sziasztok !
Szamó, Kekmeggy én is szorítok értettek nagyon.
Sziasztok!
Szamó,Kekmeggy szorítok nektek nagyon!
Nitka sajna nem tudok segíteni..nekem semmit nem mondott erről a doki.
Hali!
Várunk a beszámolóval!!!
Mi holnapután Miskolcra visszük Bencust UH-ra.... Szorítsatok!!!!!!!!!!!!
A metes témába nem tudok beleszólni.... sose szedtem....
Helló, Csajok!
Ahogy nézem, orvosa válogatja, ki mit gondol a metről, önmagában meddig érdemes szedni, úgyhogy nem is szólnék bele ebbe a kérdésbe, mert az én orvosaim is eltérően vélekedtek róla, de mindenkinek nagyon-nagyon szorítok!
Holnapután lesz az 1. konzultációm a Kaáliban, ha végeztem ott, majd jelentkezem.
:) Igen, a málnalevél teára én is gondoltam, ha lenne peteérésem... de úgy tűnik nincs.
3 hónapja szedem a metet (2x500), ez idő alatt már 2x volt menzeszem... de peteérés gyanítom nem, mert egyrészt köbö 40-50. napokon jött meg... ez még normális ciklusnak nagyon nem mondható sajna :(
Lányok, szerintetek mennyi idő után rendezheti a met a hormonokat? A fogyásom szépen beindult, menzes akad, de ez még nyilván nem a végcél.
Aki teherbeesett, mennyi met szedés után volt haladás? 31 leszek januárban... azért a kor is aggaszt egy picit :( Hülye vagyok...
Az én endom azt mondta, hogy clostinak addig semmi értelme, még a hormonjaim nem rendeződnek. Ez pedig a met-tel megoldódik, csak idő kérdése (mármint aki reagál rá) Ha a closti hatására előbb megérne a petesejt, és megtermékenyülne, de a hormonjaid még nem realizálódtak, akkor vagy be sem tud ágyazódni, vagy egy korai vetélést eredményezhet. Szóval megérni kivárni. De legalább ha már van ciklusod, akkor reagálsz a gyógyszerre, és ez a lényeg!
Én mensitől a peteérésig iszom málnalevél teát, én úgy tapasztaltam, hogy segít.
Helló csajok!
Kérdezhetek? Szerintetek mikortól érdemes/kell metfromin mellett szedni mást gyógyszert is, ami mondjuk beindítja a peteérést? (gondolok itt clostilbegyt-re, vagy másra) Ciklusom totál gáz, de legalább van a met óta...
Amúgy hogy vagytok?
Már csak egy nap és meló... egyik szemem sír, a másik nevet :)
Boldog új évet!!! Megtettétek amit a doki javasolt? :D
Igi, örülök, hogy jól sikerült a bulitok :)
Lányok nagyon boldog, babás újévet kívánok mindenkinek !!
Kicsit még szét vagyok csúszva az utolsó vendégek, néhány órája hagyták el a házat, azóta kiporszívóztam és felmostam, amúgy rend van barátném gondoskodott róla :-)
Majd jövök és mesélek, még idő kell hogy regenerálódjak :-D
sziasztok lányok!
boldog új évet!
Sziasztok, Lányok! :)
Nagyon boldog, babás, boldog párkapcsolatos új évet mindenkinek! :)
Királylány, nem lehetett vmi felemelő élmény... :(
Irén, jók a képek. :)
Szia Orsikám!!! Köszönjük a gratulációt!
Kívánok nektek sokkal jobb és boldogabb új esztendőt!
Igi megnyugodtam,hogy minden rendben a méhtükrözés után.Izgultam ám érted!!
Gery..:-) gratulálok Nektek a csodaszép karácsonyonyi meglepetéshez!Sírtam,ahogy olvastam a naplódat,persze örömömben.Olyan szép dolog,amit átélhettél,és kívánom,hogy legyetek nagyon-nagyon boldogok!
Sziasztok csajok!
Szebbet és boldogabbat mindenkinek:-))
Sziasztok!
Raktam fel új képeket,ha gondoljátok,nézzétek meg!!
Ajjajj!Igy tényleg nem lehet bulizni.
Sajnálom!
Sziasztok
BUÉK!
Sziasztok!!
Buék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok!
Mindenkinek gyönyörű babás évet kívánok!!!
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!