Mosható pelenkák (beszélgetés)
Karikásat (ahogy Te már untig hallhattad tőlem :-D) én is tervezek venni. Szerinted milyen idős kortól érdemes beszerezni? Látom, altatáshoz is használod. És ez a babakocsis verzió is tetszik! :-)
Már megint jó pelenka-témánál vagyunk. :-DDD
Dehogy! Lanolinozni kell, és tuti külső! Nem ázik át egyáltalán! Van bugyi fazonban is, nem csak hosszúban!
Szárítani lehet, de csak belsőket, prefiket, normál anyagúakat, sokkal puhább is marad úgy! A PUL külsőket nem szabad! De általában a címkén megtalálod, ha megvan még a címke!;)
háőt ez a papírpelus nekem 10ből 3szor telilesz és pisisen ébred a fiam...hiába ez jött be az eldobhatók közül a legjobban, 2-3szor kelünk és van hogy 360milit is megiszik éjjel :S
egyenlőre lehet le kell állnom a mosival,mert az albiba nincs mosógép,mosodába fogunk járni...vagy még kézzel fogom mosni a pelusait csak nem tudom ezekez nem szabad szárító gépben szárítani????
A gyapjú nekem nagyon nem jön be...így látszatra...mi az értelme a kötött hosszúnaciknak? csak naci? :p
Állítólag a gapjúgatyó a legtutibb! De még én sem próbáltam!
Mi Flip külső+Econobum prefit használunk éjjelre! Bírja!
Cserélni nem cserélek éjjel!
nekem a bg-k váltak be éjjelre
már elmúlt 2 hónapos a baba, szerintem nem kell már cserélni
Sziasztok!
Volna egy kérdése, én éjszaka még papírpelust használok, de szeretném elhagyni. Tudtok javasolni valami jó megoldást éjszakára? És Ti éjjel cseréltek pelenkát? Előre is köszönöm!
köszi...jaaa,végre lett gallszappanom:))))
jártunk dm mellett gyors beugrottam azt mondták nincs...no mondom nekem azt mondták hogy MINDEN DM BEN VAN!!!! azt mondja jóóóó,akkor megnézem.....talált kettőt gyorsan elhoztam:DDD
télen biztos fogunk mi is babakocsizni de az ugye be sem fér az üzletekbe,postára,másrészt utálom is bent tologatni a polcok között...biciklire meg létszükséglet bár így elég jó kis látványosság vagyok amint rendszeresen teregetem a tündérkéimet:DD
szerinted ki varrja jól a mamamin és olcsón stb:DD?encsi?itt helyben nem varratnám mert nem tudok olyat akire rá mernéám bízni:(
majd pelusbelsőt akarok kipróbáltatni egy varrónővel itt...
Karikás jó ötlet!!!!
Rohangálósnak tökéletes! Én akkor is viszem mindig, ha babakocsizunk, hátha nyűglődik Bendő, akkor csak kikapom ebbe, és mégsem kell kézben megszakadnom!!:
Vagy altatni is volt, hogy ebben altattam...nem kellett sok anyagot lefejtenem magamról(amúgy ugyanúgy tudsz benne elöl is hordozni, nem muszáj csípőn), mert az alatt mindig felébredt mire letettem!
itt is mehet ez a téma :) szerintem :D engem érdekel minden ami hordozás és mosipelus :))
Kötés tanfolyam?? taliztam egy oktatóval,ő tőle tanultam kettőt,igaz alapok csípőre meg hátra,de jó lett volna több félét elsajátítani.
Így a tuti!;) Szerintem nincs semmi baj a rugalmasukkal! Sokan használják és szeretik! Jobb mint a nandu!:D De ez is szériától függ sztem! Nekem is volt nandum és tök jó volt, de van olyan ami tényleg kemény, nehéz betörni és húz...
Képzeld Vicus, volt nálunk egy Magyarinda, amiről a hordozós topikban is írtak, és annyira bejött nekem is meg apának is, hogy már meg is rendeltük!!! Hátra nagyon tuti! A Manduca is, mint írtam, de inkább csak hátra az is!
Nem néztél utána a tanfolyamnak??
Vagy ez itt nagyon off, átmenjek a hordozós topikba?:D
Én nem bánom, hogy megrendeltem. Egyrészt, ahogy Zernike írja, a rugalmas úgyis csak az első időkre szól. És most többet nem tudok kiadni egy kendőért... Nandu kendőt nálunk az önkormányzat ad a babakelengye csomagban, de már nővérem is odaadta nekem az övét. Ha a kendőzés bejön, akkor majd jövő nyáron elég lesz befektetni egy jobba, de mi hosszabb idejű hordozásra a Manducát szereztük be.
Majd egy karikás kendőt szeretnék még a későbbiekben.
Biztos találsz!
Gro babym nincs, még nem is tapiztam, de állítólag jó...
A türkiz az tuti smaragd volt, nem? Indió!!
Jajj, az nekem is nagyon tetszik! De ennyit soha nem fogok rákölteni, max 20 a határom!:D
Meg már így is sok van itthon!:DD
senkinek nincs GroBaby pelusa??? :(
Csajok költözök szombaton németországba,Kölnbe remélem kint találok egy jó kis pelusos boltot. Mondjuk egy darabig leállok a mosival,mert egyenlőre mosodába kell járnunk és fogalmam sincs hol kaphatok mosószódát stb...