Mosható pelenkák (beszélgetés)
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok. Dec közepére vagyok kiírva.
Szeretnék mosható pelust, de tiszta dilemmában vagyok, hogy melyiket használjam.
Tetszik a popin, mi a véleményetek róla. Vagy melyiket ajánljátok?
Ti hogyan választottatok?
Köszi a segítséget 5leteket előre is!
Nem, nincs rendben....undorító!!!
Megint csak egymásra kenegetik a sok sz@rt, amit tesznek vagy épp nem tesznek...
Csak engem is felháborít az egész, pedig valójában semmi közöm az otthonszüléshez, de itt már sajnos sokkal többről van szó!
mire gondolsz itt?
Nekem tetszik az otthon szülés, ha fiamat otthon szülöm,tuti nem lesz semmi baja :) :S de mindegy már. Igazából nekem inkább az otthon és a kórház közti dolog jön be, azaz szülőotthonok. Ahol csak terhesek és megszült nők vannak a KH egész területén,bábákkal ellátva az intézmény és van szülőszék,kád stb..de a szoba otthonosan van berendezve. Szükség szerint készenlétben lenne 3-4műtő ahol orvosok dolgoznak, szülészek és egy anesztes.
Ha sok pénzem lenne, felvásárolnék MO-on jó pár porosodó épületet,amiket nem használnak, pl.: ott az újpesti szülőotthon és az Árpűd üzletháznál lévő uszoda, na abból olyan jó kis helyet csinálnék, terhesgondozással :D:D:D
Csak az anyagiak kellenének :D mint mindig :)) MEg sok-sok támogató :) és kenőpénz,mert tuti enélkül esély se lenne megnyitni :(( ebben a világban :(
Allasfoglalas az otthoszulesrol:
Most oszinten. Ez igy rendben van? Ahelyett, hogy 22 ev utan vegre tennenek vmit!
annyira izgultam,aztán mikor meg rendszeres fájásaim voltak nem akartam elhinni,hogy szülök :) tiszta ideg voltam,hogy feleslegesen jöttünk be a KH-ba :D
Na de remélem nemsokára jöhet a kistesó :)))
Azért könnnyű szülést kívánok és minden rendben menjen!
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok. Mi is mosható pelust szeretnénk használni.Meg is néztünk egyet-kettőt, és a Coolababyt ajánlották.
Valakinek van tapasztalata vele? Vagy aki már használ bármilyen mosható pelust, jók a tapasztalatok?
Szia!
:)
Ja-ja, én szombatra vagyok kiírva, a pelusok már sorakoznak. :)
jó,igen hallottam hogy lanolinozni kell de akkor sem tetszik :( nekem. Mások vagyunk...nekem mondjuk az újszülött popikán sem annyira jön be a mosható inkább amikor nagyob :D
De ettől független szerintem a következő bébiken az lesz :)
Az Econobum prefi sajnos ilyen, kemény lesz nagyon, főleg ahhoz képest, amilyen frissen volt!
Én is meglepődtem, de Bendét nem zavarja!:)
Mosás után, teregetésnél húzogasd kicsit sztem!