Mosható pelenkák (beszélgetés)
sziasztok!
Megkérdezhetem, hogy nagyjából mennyibe kerülnek ezek a mosható pelenkák és hogy hol veszitek ezeket?
MAngó...hmm...lehet!
LEhet apával is kipróbáltatom, mert már nem állapot ahogy kinéz, és semmi nem segít rajta....:(((
Köszi!
Lehet hogy érzékeny a letaxra, mert azoknak nem jó a shea.
Arra gondoltam mangóvaj mégjobb lenne, mert az egyáltalán nem allergizál... állítólag...
Én olajat csináltam, tök jó!
Bevált!
10 ml hordozóolaj (avokádó, mandula)
5 csepp levendula
3 csepp teafaolaj
1 csepp rózsaolaj (ez elhagyható)
Én imádom a Bummis virágos külsőm, bár néha picit a széle átnedvesedik mert az nem annyira műanyagos...
De lehet hogy én nem ügyelek eléggé, hogy a pelusbelső ne érjen ki addig. Nem tudom.
Meg egy picit nehezebben szárad, mint pl. a Popolini külsőim, én azokat is nagyon imádom. Van sima fehérem meg egy dzsungeles és darabját 1490-ért vettem.
Eperlevél vagy Zernike, melyikőtök kevert popsikrémet?
Én most készülök sheavajból, jojobaolajból, teafaolajból keverni, de mit tettek ti bele?
Van egy mamabless bambuszos belsőnk, nagyon jó éjjelre, flip vagy kushies külsővel, de tömöm is még a zsebet.
Én most kezdek rákattanni a monapel praktikákra (van 4 belsőnk). A külsőkre szerintem sose fogok:D
de a belsők itthonra, amikor 90%, hogy kakilni fog reggeli után+ 2 órán belül úgyis elmegyünk is kicserélem, tök jók!
Igen, én is inkább a külső+prefit javaslom!
Bár nem tudom, mekkora babád van??
Ha elfogadsz egy tanácsot én a helyedben tépőzárasat vennék, mert pl. a Coolababyból van patentos derekú is...
A Monapelt meg nagyon nem szeretik akik megvették, legalább is én ezeket olvastam. A Kushies jó és a Pop-in-t is sokan szeretik.
Az Econobum is nagyon jó, sok jót írnak azok, akik használják.
Minden esetre azt nagyon jól teszed, hogy több fajtából rendelsz egy-egy darabot. Én azért nem csak aioban gondolkoznék, vennék egy külsőt is és egy pár db prefoldot.
Az Econobum nem AIO pelenka!
Az egy PUL külső, és ahhoz lehet prefit venni, vagy bármit, ami befér alá!:D
Én próbáltam amúgy, szeretem, de a Flipet még jobban!:)
Sziasztok!
Próbálta valaki az econobum AIO pelenkát? Vélemény?
Most szeretnék rendelni, popint, coolababyt, egy kushiest, egy monapelt és talán az ecenobum-ot de sokat nem találok róla. Aztán amelyik majd beválik Levikén abból veszünk többet.
Beteszem ide is, legyetek minel tobben! En a londoni nagykovetseg elott erositem majd a csapatot.;)
Kedves Barátaink, Támogatóink!
2010. október 12-én, jövő hét kedden folytatódik Geréb Ágnes tárgyalása. Ennek alkalmából álljunk fel egy ÉLŐLÁNCBA a Honvéd tér és a Parlament épülete között! Célunk ezzel a békés demonstrációval, hogy segítséget kérjünk az országot irányító képviselőktől, miniszterektől. Segítsenek nekünk, hogy mihamarabb megoldódjon ez az emberjogi kérdés és a nőknek Magyarországon is legyen joguk a szabad választáshoz.
Mielőtt belekezdenék a részletekbe, kérünk mindenkit, hogy a levelet továbbítsa a lehető legtöbb fórumon, emailben, facebookon, iwiwen, hogy a hír minél több emberhez eljuthasson!
Az esemény pontos időpontja:
2010. október 12. , kedd délelőtt 9:15 kezdettel, várhatóan 11:30-ig
Helyszín:
Budapest, V. kerület, a Honvéd tér és a Kossuth Lajos tér között