Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mindmegettük fórum

Mindmegettük (beszélgetés)

184. rudiandi (válaszként erre: 182. - Szeszipuszi)
2008. jan. 18. 11:34

képzeld szeszi, mi is 20 éves házasok leszünk az idén, de mi szeptemberben. mi is tervezünk 2.nászutat a család nélkül.

gratulálok nektek is, és további nagyon hosszú együtt töltött, boldog éveket kívánok

183. schybie
2008. jan. 18. 11:29

Veled ám! MÁr készülök, a hét elején beszerzem a hozzávalókat:) Hidd el meglesz a 70 csak akarni kell, én is nagyon szeretném a 75ömet május elejére.

Zuzmi, jobbulást. Mi volt a bajod? Vírus? Vagy beazonosíthatatlan?!

2008. jan. 18. 09:03

Jó reggelt, halihó!

Szép napot mindenkinek! Hét eleje óta fogytam egy kilót! Ugyan ez most nem volt nagyon nehéz, mert az elmúlt 2 hétben rámugrott kilócskát sikerült elhagynom. A nagy vendégségek és bulik után sajna 84,2kg voltam. De ma reggel már "csak" 83,2kg-t mutatott a mérleg. Általában reggeli 1 db actívia vagy magvas kiflivel, vagy hamlet-tel, ebéd norbi-kaja (hozatom), a vacsi pedig szigorúan 5 - fél 6 előtt és ch-mentes. Saláta, vagy virsli, vagy sajt. Úgy kétnaponta iszom egy lájtos varázs-teát, nasi gyanánt pedig aszalt szilvát, barackot vagy áfonyát rágcsálok. Így reggelente megkönnyebbülök...;)

Remélem, folytatódik a fogyásom. Most nagyon elszánt vagyok. Április végén elutazunk Apusommal (20 éves házasok vagyunk idén, és ez amolyan 2. nászút) és szeretnék addigra 70 kg körül lenni.

Remélem, sikerül!;)

Bár be kell valljam, a családom nem sokat segít. Tegnap anyukám beállított egy tálcányi zserbóval...de hős voltam, csak egyetlen harapásnyit ettem - hogy megkóstoljam. A szelet többi részét Apusra hagytam. Neki nem árt!;)

Jövő hét végén májtisztítás. Schybie! Velem tartasz, ugye?

181. zuzmika
2008. jan. 18. 08:52

helló, itt vagyok!

Bocs hogy nem jártam erre,de nem voltam jól.Tegnap egész nap csak feküdtem, meg előtte való éjstaka sem voltam jól.

Vettem az új adag mályva teámat, de olyan halvány szinű, hogy nem csodálkoznék, ha nem lenne hatása ennek.

Amúgy it tök jó az idő, tiszta tavasz van, de már vártam is nagyon ezt,teljsen ki tudok viulni őle.

Na most ennyi egyenlőre, legyetek jók.

Ja, hogy állnakk a 90 naposok?

180. schybie
2008. jan. 18. 07:41

Jó reggel!

Köszönöm a receptet, én lekvárosan szeretném készíteni, gondolom úgyis mehet:) A végén sima vaniliáscukorba vagy vaniliás és porcukor keverékébe forgassam majd?!

Anya, melóról semmi, a múlt hetiek nem telefonáltak, ahol meg a héten voltam, csak ma küldik fel Pestre az önéletrajzokat. Tehát semmi, de az nagyon:(

Amúgy tényleg kár hogy nem lehet észt adni némely embernek;)

Itt a hétvége, remélem örültök!

179. ági3 (válaszként erre: 176. - Schybie)
2008. jan. 18. 07:04

Ha receptre van szükséged, forulj hozzám, szivesen küdök máskor is.

Hókifli: 40 dkg. liszt

25 dkg. margarin

2 dcl. tejföl

csipetnyi só

Töltelék: 25 dkg. darált mák

15 dkg. porcukor

kb. 1 dcl. tej

1 cs. vaniliacukor

1 citrom reszelt héja

Jó étvágyat kivánok!

178. danya
2008. jan. 18. 06:35

most pedig főzök, és takaritanom kellene, de már csak 20 percem van.

na mindegy most rohanok majd jövök eccer csak

szijjasztok

Melcsi meg van a munka?

177. danya
2008. jan. 18. 06:34

sziasztok, csak egy szóra, hogy megérkeztünk épen egészségesen, de sajnos csak 50 %-osan tudtunk tárgyalni, és ez már itt is marad. na mindegy, pedig jó lenne valami tuti biznisz, mert ez a szolnok megye, halálva van itélve.

nem sok esélyt látok hosszabb időre ebben a felállásban, a multik befolyással vannak az emberekre, igy szépen sorban minden kisker megdől, és nem beszéltünk még a konkurencia harcról, ami miden nap egymást gyengitik, mintha összefogva dolgozának a multikkal szemben.

na de hát észt nem tudok senkinek adni sajnos, nem mintha nekem annyi fölös lenne, de azért....

176. schybie
2008. jan. 17. 19:42

Hát látod, kerülnek minket a többiek:)

Nincs vkinek tuti hókifli receptje? Anyumnak nemsokára szülinapja lesz azzal szeretném meglepni, neten már találtam párat, de jobban szeretem a bevált és kipróbált reciket.

Na mára azt hiszem én is elköszönök, megyek bambulim a tv-t.

Szép és fogyós álmokat mindenkinek!

2008. jan. 17. 19:26
Na, mi van? Pangunk, pangunk?
174. schybie (válaszként erre: 173. - 7abb7adbf0)
2008. jan. 17. 13:19
Akkor remélem nem sűrűn éhes:) LÁtom jól elvagytok, ez a lényeg:)) Na indulok, jók legyetek...
173. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 170. - Schybie)
2008. jan. 17. 11:25

Ma hurkát-kolbászt sütöttem sóba-vizbe krumplival. Én csak egy picit fogok enni és köretet nem.

De már azon agyalok, hogy holnap mi legyen az ebéd.

Mert a férjemnek tápláló kell, de kevés szénhidráttal. Na ezt próbáld összehozni! Most grammra számolunk minden összetevőt és a diétával már 7-ig lement a vércukor szintje. Még nem az igazi, de legalább nincs 10 fölött! De nagyon nehéz így főzni. Imádja a tésztát meg a krumplit, de pont azt nem ehet. Az édesség is nagyon hiányzik neki, ezért is sütök neki Canderel-es sütit tk lisztből. Ez azért pótolja. De ezt is kiszámolta, hogy egy szelet sütiben mennyi CH van. Cukor nincs. Én megadom a nyersanyagok mennyiségét, ha megsült, lemérem, utána ő kiszámolja.

Úgyhogy jól elvagyunk. Ha meg éhes, velem ordibál. Természetesen. Kivel mással?

172. schybie
2008. jan. 17. 11:23
Nem, jelenleg ilyen az alvásomritmusom:) Ha lesz melóm, biztos végig tudom aludni majd az éjszakát, csak most mindig máshoz igazodom, ja és szellemileg se vagyok lefáradva, ami nekem nagyon hiányzik:(
171. nuska (válaszként erre: 170. - Schybie)
2008. jan. 17. 10:49
és van ennek vmi különös oka? vagy csak ilyen az alvás ritmusod ( nem tudom mi a helyes kifejezés)
170. schybie
2008. jan. 17. 09:39

Ja az "újak" még nem szoktak hozzá hogy én vagyok az éjjeli bagoly:) Általában felkelek.

Én is beállítanám a videót, ha lenne videóm, de a fránya nagy elektronikában, csak dvd-k, ipodok, meg ilyenek vannak itthon:) Igaz anyáméknak van, de azt se tudom hogy kell kezelni:)

Én a sajtos pogácsát nem tudnám sose megunni, még jó hogy nem pékségben dolgozik a drága, azt hiszem lenne bajom... (nagyobb mint most)

Pusi mi jót eszünk ma?

169. nuska (válaszként erre: 167. - Schybie)
2008. jan. 17. 08:33

Basszus most nézem csak, h mikor irtál. :O Nem csoda, h elaludtál!

A turórudit én se tudnám soha de soha megunni. bármi mást igen, a zsíros kenyeret és a turórudit sose :P Most persze egyiket se ehetem :(

2008. jan. 17. 08:10

Jó reggelt!

Schybie! Én, ha nem bírok fennmaradni egy filmig, be szoktam élesíteni a videót.

Azon egyáltalán nem csodálkozom, hogy korán elalszol...amikor te ébredsz, én még épp a másik oldalamra fordulok ;D

167. schybie
2008. jan. 17. 02:56

Na nesze Neked, elaludtam a filmet:( Mostanában olyan vagyok mint a bébik, korán elalszok aztán itt kukorékolok, igaz Robi hajnalos amúgy így hozzá igazodom, bár ma szabadnapos, de nálam a rutin...

Zuzmi, nem kéne pofátlankodnod mert vinnék anélkül is:) Így is gondoltam már rá hogy vhogy küldenék a fórumosoknak, de félek hogy még jobban összetörnék csak, annak meg nem sok értelme van, mert akkor max. kiskanállal lehet enni, vagy muffint sütni belőle amit néha szoktam. Bár most kitaláltam egy másik receptet, ha legközelebb sok "aprólék" lesz akkor kipróbálom.

Ja a tegnapi az mind töltött volt, barackos, hú már az illatától kész vagyok, nem értem Robi hogy bír még mindig ennyit enni belőle nem igaz nem unja, de ő bátran eheti, hisz olyan mind a vonatfütty!

Megszültem, ma fogok krumplizni. Van fini salátám csinálok hozzá tepsisburgonyát és kész.

Hogy vagytok?!

166. zuzmika
2008. jan. 16. 18:11

Tényleg ne agódj az 1 kiló miatt,az még nem a világ vége!

Húúú Schybie! Hogy miért nem lakunk közelebb egymáshoz!Biztos bepofátlankodnék a Fannussal egy kis túrórudira!Amúgy meg az nem is hízlal annyira,nem?

Ja amúgy meg az evéssel kacsolatban még csak annyit, hogy van, hogy 5-6 mandarint is megeszik délelőtt, de reggelit nem,imádja a paradicsomot meg az ubit,tehát én annyira nem aggódom, főleg, hogy a sütőtökön kívül én sem ettem meg semmi mást, ja és csak olyan húst, aminek nem volt csontja..

165. schybie
2008. jan. 16. 18:02

Danya, kezd a hold is nőni lehet az is oka a +1kg-nak, legalábbis én úgy érzem magam mint egy disznó.

Reggeli banán volt, ebéd saláta, vacsira narit tervezek, krumplinap holnap?! MÉg alszok rá egyet, de most kéne a hétvége előtt lenyomnom a két napot, mert hétvégére hagymás-muffint tervezek, rég volt ch.

Robi megint hozott vagy 20kg rudit, most megyek szétzacskózom és eldobom a barátnőimnek, rokonságnak, hagyj hízzanak, így könnyebb lesz az ő súlycsoportjukba tartoznom:)))

Jó éjt lányok, este House, nézzétek!

164. nuska (válaszként erre: 163. - Danya)
2008. jan. 16. 15:01

biztos csak átmeneti az az 1 kilócska!

Vigyázzatok magatokra az úton!

163. danya
2008. jan. 16. 13:36

csak egy szóra... mára elmult a torokfájásom, igy doki sem látott, de gyógyszert sem szedtem tovább, hiszen ha nem fáj, akkor nincs is:(((

most mennem kell, mert dolgozom, és nem sokára megyek masszázsra, hát nem fognak megdicsérni, mára 1 kilóval lettem több mint szombaton voltam:(((((((

de közben menzeszelek is, valószinü, hogy azért van, vagyis remélem.

más különös nem történt.

holnap románia, ugyhogy nem leszek reggel.

jók legyetek -

162. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 161. - Zuzmika)
2008. jan. 16. 12:35

Zuzmika,

szerintem akkor semmi gond, ne egyen főzeléket és kész!

Ha enne majd, akkor szól. Ha mással pótolja, akkor nincs baj. Olyan módon is ki lehet ezt védeni, hogy azt főzöl, amit Ő is szeret, meg Ti is.

Én így csinálom.

161. zuzmika
2008. jan. 16. 09:05

Lányok köszi a tippket!

Fanni eszik mindent, csak fózeléket nem, hónapok óta sztájkol.Mikor pici volt, párosával ette a bébiéteéeket,most meg semmi, de azon kívül mindent eszik.Hiába mondjuk, hogy finom, meg nekünk jó, azt mondja akkor neked adom...na erre már ne lhet mit lépni.A folyadékkal nincs gond,mert egy 2,5 litres lábasban főzök neki teát, azt megissza egész nap, de sokszor még főzni kell mellé,szóval rengeteget iszik.Eröltetni én sem akarom, mert félek, hogy megutálja azt is a mit szeret.Amúgy a töltöt káposztából ő benyom 2 tölteléket,vagy több vadast eszik mg,mint én.

Amúgy jó dolog történt, lement 1 kiló, így most a -7.nél tartok ismét.

2008. jan. 16. 08:57

Sziasztok!

Szép napot Mindenkinek!

Danyus, hogy vagy? Remélem, jobban! Jól esett a tegnapi filmezés? Azt a sorozatot én is nagyon szeretem, de én csak a tv-ben szoktam nézni...

Zuzmi! Ha a lányod annyira szeret tornázni veled, miért nem próbálod ki, hogy együtt vásároltok zöldséget, válasszon ő, és készítsétek el együtt!

Hátha a közös munka meghozza az étvágyát is. Igaza van Nuskának, a főzeléknél sokkal jobb lehet a párolt, ízesített, kicsit még ropogós zöldség. Bébi-répa, borsó, brokkoli...akár ha kézzel csipegeti is. Vagy a saláta. Pl. a salátalevelek csipkedését nyugodtan rábízhatod. Vagy zöldséghámozóval megpróbálhatja - a felügyeleted mellett - akár a répapucolást.

A gyümölcsöket szereti?

Az én lányaim - főleg a kisebb - úgy evett, hogy néhány hónapig a húst is hússal, aztán meg rá se nézett, csak a zöldség kellett. Volt, hogy almát evett almával, kis idő elteltével meg nem bírtam beleimádkozni egy cikket sem. Szerintem a gyerekek sokszor ösztönöen tudják, mit kíván a szervezetük...mikor nőnek, akkor sok fehérjét, mikor a csontjuk erősödik, sok sajtot, máskor meg inkább a tészta kell - akkor "vastagodnak". Olvastam valahol, hogy ezt a képességünket sajnos elveszítjük felnőtt korban, pedig ha mindig csak azt és annyit ennénk, amit a szervezetünk súg, nem lennénk elhízva.

159. nuska (válaszként erre: 158. - Danya)
2008. jan. 16. 08:18

Jobban van már a torkod? Orvos látta?

Lánykáddal miujs?

158. danya
2008. jan. 16. 06:10

jó reggelt:)

Kicsim nagyon szurkolok neked, és ne legyél ennyire pesszimista, mert állitólag amitől félünk az valóra is válik. csak pozitivan nézzünk a világba:)

157. nuska
2008. jan. 15. 19:54
nah megyek lassikán haza, ha minden jól megy :) reggel 8 kor újra itt :)
156. schybie
2008. jan. 15. 19:09

Az régi az egyik mellékesem már egy éve:) Délután bevittem az önéletrajzom, kiderült felküldik a cég pesti központjába, ott eldönti vmi fejvadász vagy munkaügyis hogy ki az akit majd rendeljenek be, s akkor szólnak ha esetleg rám gondolnak (képzelheted mennyire hiszek benne:)) Ja amúgy a helyi főnök kb egyidős velem és írtó jól néz ki, ilyen főnök utasításait szívesen venném:)))

Na jó éjt lányok bezsibbadtam

155. danya
2008. jan. 15. 19:01

na elolvastam mindent:) nem mondom, jobban érzem igy magam, hogy ennyien vagyunk, ugy örülök nektek, hogy végre megismertétek egymást, és egy a cél egy a remény:)

most mennem kell, mert családi közös filmnézés van, ezt csak együtt nézhetjük a szellemekkel suttogó 2. évadot nézzük már. nekem nagyon bejön ez a film.

reggel majd jövök addig is legyetek jók.

amugy szopgatok, meg ilyesmi főztem teácskát, és remélem ez nem influeznza, csak kis mandi gyuli:)

Melcsikém, ez a netes meló ez most uj? (vagy pervollal mosva?) és a dolgod?

szép és nyugodt hájvesztő éjszakát kivánok:)

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook