Mindmegettük (beszélgetés)
szijja rudika:)
nem mondod, hogy ujra kezded a 90 napost? huhaaa és még ráadásul az uracskáddal?
szurkolok nektek, remélem bejön ujra, most hány évvel ezelőtt csináltad végig? 2- vagy 3?
nekem a 2. soron már nem nagyon ment, de én egymás utáni évben csináltam.
na sok sikert
szijja Pusika:)
néha-héha enni kell ilyet is, csak ne érezd a lelkiismeretfurdalást. egy-egy kicsapongástól nem lehet hizni egy dekát sem.
majd ma jobban odafigyelsz.
Zuzmika már kérdezni akartam, hogy a fülzugásoddal mi ujság? remélem fannika is jól van, nem kapta el ezt a randa influenzát?
jó reggelt lányok, asszonyok:)
tagi de jó hogy te is átjöttél, remélem most már többet leszel fent mint amott. itt nem lesznek müszaki problémáink, és szerintem nagyon jó weboldal ez, minden van ami szem-szájnak ingere, kaja, pija, dinám, dánom.
tagika nem olvastad félre, a 10 kiló csak attól az ételektől ment le amit én eszem a miaomeibe. most pedig a héten el kezdte a kurát amit én is csinálok, tegnapra már meg volt neki a 11,7 minusz. pont neked nem kell mondanom mennyire örülök neki, hogy ez igy alakult, és remélem hogy nem is áll meg. centiben is nagyon szépen alakult a 3. napra, nem tudom visszaolvastál.
nálam is meg van a 10 kiló, és ami lényeg nem szenvedek, mert eszem, iszom, igaz nem zsiroskenyeret, füstölt szalonnát hagymával, és pörköltet nokedlivel, de attól fincsiket is eszem.
5x kell enni, igy sohasem éhezel ki, mindig tudod mennyit kell enni egy-egy étkezésre, mivel a farkas éhség nem tör rád.
a lényeg a rendszerességen van, ezt kellene elsajátitani egy életre most már. a baj, hogy agyilag még nem megy mindig, mert még mindig az van bennem, hogy ha eszem, akkor biztos hizni fogok. de itt pont forditva van, ha nem eszel, akkor hizol, mert stoppol a szervezeted, ha egy nap csak egyszer is éhezést tapasztal, azon a napon tuti már nem fogsz fogyni, mert akkor rögtön a raktározásba kezd.
de ha elszel 5x-6x akkor folyamatosan müködik az anyagcsere.
na erről most igaz nem röviden de ennyi, megyek főzni,
dalmat elvitte az apja suliba, ilyen hülységet sem hallottam még, megkapták a multhéten azt a két napot, de igy szombatonként kell bejárni, csak azért hogy ne kelljen felfüteni a sulit.
blanka indul masszázsra, és onnan megy dunaujvárosba tanulni, hétfőn vizsgázik.
veletek mizu? lányok jól vannak? bolt megy?
Sziasztok,
itt vagyok. Köszi kérdésed Zuzmika, férjuram jól van (el ne kiabáljam, tudod, ebben babonás vagyok).
Én ma bűnöztem, megettem 2 db friss, meleg croissan-t Nem az éhségemmel van baj, mert nem is vagyok éhes, csak éppen ennék valami finomat. Most hiányzik a motivációm.
Itt a Hoxa-n nagyon jó tápanyagtáblázat van, azt olvasgatom, hogy riasszam magam. Nem nagy sikerrel.
sziasztok!
én is itt vagyok már, ugyan most nem fogyizom, jöttem utánatok.Danyus,Nusi,Rudika.
rólam: Ági, 36 éves,170cm, 71-72kg.
két lányom van akik 18 és 13 évesek.
Danyus, nagyon ügyik vagytok, és a lányod meg egészen fantasztikus, csak diétával ennyit leadni, vagy valamit nem olvastam?
A mai menüm eddig:
Reggeli egy szalámis szndvics,kávé
Délben egy narancs és egy túrórudi..
Na a folytatás lesz a legnehezebb!
Már túl vagyunk a tornán, Fanni is tornázott,ma az ő napja volt.
Később jövök!
Pusikó,merre vagy?Kedves férjed hogy van?
halika m indenkinek
magamró: Andi vagyok, 40 éves, 167 cm és 84 kiló. va egy 18 éves fiam és egy nagyon megértő, kedves férjem, aki vállalta, hogy hétfőtől csinálja velem a 90 napost.
fogyiról annyit, hogy a 90 napossal már egyszer lement 12 kg, ami most is tökéletes lenne. ezt anno együtt csináltuk nusival és danyával. ott ismerkedtünk össze.
örülök, hogy ismerkedtek:D:D:D:D
csak igy tovább, most megyek dolgozom tovább csak megettem az ebédemet, addig ugrottam fel és néztelek meg benneket.
karfiol főzelék volt, sült csirkemellel...
Sziasztok régiek és újak!
Akkor én is írok néhány szót magamról...
41 éves vagyok, 165 cm és - a mai mérés szerint - 83 kiló.:((((
Remélem, ez csak víz, de be kell vallanom, hogy ezen a héten a délutánjaim pihivel, TV-zéssel és punnyadással teltek.(Leszámítva azt a napi 15-20 percet, amit az újonnan szerzett Leg...edzőgépen és az elliptikus tréneren töltöttem.)
Általában délutánonként kutyasétáltatás a programom, de két hónapja befogadtunk egy kóbor kutyababát és azóta a két kutya kironhangálja és kijátsza magát. Meg hát az időjárás sem ideális, valljuk be.;) És a lustaság nagy úr! :)))
Van két lányom: 18 és 15 évesek. A nagyobbik szeretne ledobni magáról vagy 5 kilót, így most összefogunk. Együtt mégiscsak könnyebb.
Egyébként nincs konkrét diétám, de norbis kaját eszem hétközben. Lehet, hogy az esti étkezést is norbi szerint fogom csinálni - hátha nekem is beválik. Ugyan a pasi nem a szívem csücske, de a módszere szerintem jó.
A hétvége - sajnos vagy szerencsére? - a párom névnapjának ünneplésével telik, így igazából hétfőtől indul a fogyi-projekt.
Sziasztok!
Nagyon örülök az újaknak!Végre kicsit többen vagyunk!
Én is bemutatkozom nektek:26 éves vagyok, 174 cm és 69 kiló,ja és az igazi nevem Tímea,és egy szuper 2,5 éves kislány anyukája vagyok!Hát ennyit magamról!
Danya!Nagyon gratulálok a lánodnak, én is nagyon büszke vagyok így ismeretlenül is rá, mert tudom, hogy 1 rohadt centiért is hogyan meg kell dolgozni.
Sajnos nekem nem áll jól a szénám, az eddig leadott 11 kilóból most visszajött 5!!!
Tegnap óta ismét nem eszem a csokit, de előtte fel kelett ennem mindet ami ittho volt, nehogy elcsábuljak.A pilateben meg most már a kardio pilatest csinálom, persze nagyon lassan, nehogy ne tetszen a szívemnek.
Sziasztok!
Szóval magamról: Annamari az igazi keresztnevem, 168 Cm 85-86 kg, 24 év. Van 1 db vőlegényem :D augusztusra tervezzük az esküvőt. ezért is szeretnék most megint lefogyni. egyszer már 3-4 éve lement a 90 napossal 15 kiló, akkor ismertem meg danyust és a többieket a mindmegettéről. Most megint ez a 15 a cél. többet nem nagyon akarok (max. 20 az esküvő miatt) mert alapvetően akkor 70 kilósan jól éreztem magam és jól is néztem ki. az én alapformátumom már csak ilyen. már akkor is kiált a csipőcsontom, sajnos az olyan széles.
Jelenleg diszpécser vagyok egy Bp-i taxiscégnél, mellette óvodapedagógiát hallgatok vácott, idén végzek, ha minden jól megy. Hát ennyit "röviden" :) Jah és most a hazipatika.com -on lévő 5hét5kiló val próbálom majd meg. 15 hétig ;)
A.
Jó reggelt!
Anya, (Danya:)) Blankának gratulálok, megy ez mind az ágybasz.rás, mondd meg neki!
Pusikó, látod nálad is mozdul a mérleg, mi lassan de biztosan fogyunk. Nem?! Ennek is örülni kell a mai világban. Jövő héten indul a tornám ismét jó lesz mert cm-re nekem is szükségem lenne persze mínuszban.
Tegnapi gyüminap rendben zajlott, vacsira karfiollevest ettem, abból a karfiolt, répát levet, de én az ilyet is gyüminek szoktam venni:) már vagy egy éve. Fini volt.
Ma cukkinifasírtot csinálok hozzá cékla lesz, nyam-nyam, már rég volt, hugom nagyon szereti, s mivel a hétvégére megint felmennek Pestre így ma kell megcsinálnom.
Voltam állásinterjún, s ma is érdeklődök egy után, végre jöttek hirdetési újságok amiben nagyítóval de találtam olyat amit érdemes lehet megpályázni. Délután újsághordás és egy kis netes meló, ha itt leszek a gépnél, kikapcsolódásnak felnézek.
Üdv az újaknak, írjatok magatokról hogy kicsit megismerjük egymást. Kor, cm, kg, család, egyebek... Persze ha nem titkosított:)
most mennem kell be kell fejeznem a karfiol főzeléket és mindjárt mennem kell dolgozóba.
legyetek jók.
és régi bajtársaim, gyertek és meséljetek, mert ugy ismerhetitek egymást. én vagyok a köztes kapocs, mindkét felet ismerem.
na mindenki legyen jó pusza
Zuzmika képzeld, tegnap volt blankának az elsó evéses napja.
fogyni kilóban csupán csak a 3 nap alatt 30 dkg ment le, de centiben
térd 5 cm
comb 4 cm
csipő 4 cm
derék 3 cm
ennek jobban örülök mint a magaménak, remélem és itt nem fog megállni.
szijja ancsikám:)
csinálom a miaomei kurát, biztos nem olvastad a volt fórumunkon, hogy mi is ez?
hát nem egy olcsó mulatság annyi tény, sőt mondhatni........
de már 9,8 kg-ot fogytam.
orvosi felügyelet mellett megy az egész, laboreredményt is néznek, tehát nem humbuk. van egy masszázs, méregtelenités, és különböző kinai gyógynövényekből kapszulák. 10-napos kura ami aktiv, utána pedig 3 hónapos a fenntartó része, a 10 napos alatt mindennap masszázs, majd heti egyszer. meg van hogy mennyit lehet enni és mit, ami lényeg, hogy nem éhezünk, sőt.... gond van a kaja megevésével. röviden ennyi
remélem jól vagy, és ujra gratulálok az eljegyzésedhez. Kálmit csókolom:)
Üdvözlet az újaknak!
Ha nem is mindig fogyunk, de legalább jót dumcsizunk. Csak örülünk annak, ha minél többen vagyunk. Így alakul ki a kollektiv bölcsesség!
halika mindenkinek! engem is átcsábítottak a mindmegettéről. látom már van 1-2 ismerős is.
mi apával hétfőn kezdjük a 90 napost
Szia Nuska!
Még nem ismerjük egymást, de ami késik - nem múlik.:)))
Üdv a csapatban!
Én Szeszi vagyok - civilben Zsuzsa. 41 éves, 82 kg...remélem, már nem sokáig.
Sziasztok! Nah én átjöttem :) de ki kicsoda? :O van itt egyáltalán vki akit ismerek? Persze Danyusomon kívül :)
Danyus! Mi ez a csudi dolog amitől olvadnak a kilók?
Jó reggelt, napot mindenkinek,
azért nem írtam, mert semmi különös nem történt. Most délelőtt megfőztem: zöldbabfőzelés és fasírt lesz az ebéd. Én majd csak egy picit eszem csak belőle. De nem is vagyok éhes. 1 kg-t fogytam, de 50 dkg szaladgál le-fel.
Pusz mindenkinek.
Jó reggelt mindenkinek!
Éppen csak bugrok, mert Fannus elől szöktem, kb.1.5 órája csak szinezünk!/mindenk sárgára/
Danya, sok sikert a lányodnak, már eddig is nagyon ügyes volt!
Kész katasztrófa!Anyósom beteg, így legalább 2 hétig halgthatom a sületlenségeit!Ja de nem is olyan beteg, csak játsza magát!Falra mászok!
helló:)
nekem főznöm kell, blankának eljött az első evős napja..:)
Na mi van átköltöztünk és leléptetek?! Úgye nem:)
Szép napot, én ma gyümizek!
Igen:) NÉzelődöm, és a másik topikommal is átjöttünk, mert ez a nana behalt. Szerintem annyira leterhelt a rendszerük hogy nem bírják!
Fanni tudja ám hogy mi a jó;)
Na lépek mert tényleg nem lesz belőlem semmi
Ez tényleg klasz!Egész életemben arra vágytam, hogy egyszer megsimogassak eg delfint,meg egy olyan oltos bálnát!!!!!!De jó lesz nektek!
Mától én is bekeményítek, mrt muszály belehúznom!Nem akarom a narat megint a mérlegen tölteni, addigra már kell valami eredmény!Tegnap, csak hogy jó napja legyen Fannusnak, at ő tornáját is megcsináltuk!Ja, ő meg végre hízott 2 kilót,de nem is csoda, tudjátok mit eszik?Naponta legalább 2x kér bacon szalonnát meg kígyóubit!Most ez a kedvence!Ha meghalja, hogy valaki mmgy a boltba,már mondja, is, hogy ezt is hozzon.
Na most már elbújdokolok hogy nem jött még össze a sütés:( De jó hogy beszéltek róla, mert így ha nem sikerül nem dobom rögtön ki a gépet, mert látom a tapasztalat fogja eldönteni hogy pontosan mit és hogy kell majd csinálnom.
Danya, gratulálok Blankának, ez igen, csak így tovább!!!! Milyen jó lesz hogy mindketten vékonyabban úszkálhattok majd a delfinekkel;)
Hideg van kint, de lassan mennem kell, később jövök
Szép napot!
Zuzmika, nem jön be az új hely?! Ne maradj le:)
Húúúúúúúúúú, de jó lesz neketek, Danyus!:))))
Látod-látod...nyáron még azt mesélted, hogy szinte sehol sem jártatok még. Most pedig ilyen gyönyörű helyre mentek! No de ha egy üzlet beindul...;)))
Pusikó! Nekem simán kijön a kenyér a sütőtálból. A lapát pedig a tálban marad. Egy kicsike lyuk marad csak a kenyérben. Egyébként szerintem nem a lapátok számán múlik az egész, hanem a sütőtál meg a lapát bevonatán. Mi annak idején megnéztünk 4-5 féle sütőgépet, de a párom mindegyiket "legagyizta" és igaza is volt. Vékonyfalú, nem is igazi teflon bevonatú tálak voltak mindegyikben. Azt azért minden háziasszony tudja, hogy teflon és teflon között mekkora lehet a különbség...
Az én gépemben a sütőtál egészen vastag falú, és arany színű bevonat van rajta. Csak úgy kicsusszan belőle a kenyérke.:))))
A teteje sütéséről meg annyit, hogy a tegnapelőtti kenyerem akkor lett, hogy majd 5 cm-rel kipúposodott a sütőtálból. De gyönyörű piros lett a teteje - is. Igaz, most a legbarnább héjat állítottam be sütéskor.(van ligh-médium-dark) Féltem, hogy nem lesz-e égett, de nem. Mivel most csupa tk lisztet használtam, kellett is ez a barna héj.
sziasztok:)
sajnos ma reggel sincs időm, csak arra, hogy beköszönjek,megint nagyon csusznak azutok a járdák, megyek csinálok vele valamit.
amugy blanka tul van a 2. keksznapon, kicsit tegnap este szenvedett, de végül is tuljutott rajta, hát a mai sem lesz a leányálom.
ő kura nélkül már lehagyott fogyásban, már 10,5 kilónál tart. remélem itt nem fog megállni.
jók legyetek, vigyázzatok magatokra.
ui: nem is mondtam a jó hirt még... ahol tulajdonrészt vásároltunk a tavasziba, mondtam akkor ugy emlékszem, az egy kereskedelmi csoport, visz bennünket a kanári szigetekre március végén. 2 fő részére ingyenes, a továbiakért fizetni kell, rábeszéltük a csajokat is, hogy ilyen vagy lesz még vagy sem, igy jönnek ők is. delfinek, bálnákat lehet látni. van delfinárium is, amire egész életemben vágytam, igaz sosem gondoltam, hogy végül is megfogom élőben látni.
ma megyünk utleveleket intézni.
na rohanok puszi