Mindmegettük (beszélgetés)
Danyusom. a melegfront teszi a gyomorégést. persze elmúlasztani így nem fogja, de legalább tudod, h mitől is lehet.
Én a házipatikást csinálom :) eddig 1 hét alatt -2 kg :) és tényleg könnyen megcsinálható. :) de télleg lehet, h nekem azért jön be, mert az utóbbi időben nagyon nagyon elkényelmesedtem, és ettem ami megtetszett, napközben fagyi nasi :) nah erről kell leálni+némi mozgás...
Kenyérsütőgépen én is nagyon gondolkodtam, de sajna ugye pont most mondtam azt ki, h nem eszek többet kenyeret. akkor nincs értelme megvenni. igaz? :D
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot!
Tagi! Most olvastam vissza és akkor láttam, hogy Te is Ági vagy. Így utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!
Schybie! Milyen volt az első kenyérke! Ettél belőle? Neked hogy ízlett?
Andi! Gratula a fogyáshoz! Csak így tovább!
Danyus! Nagyon ügyes lányod van! Büszke lehetsz rá! A gyomorsav ellen nem a legjobb a keksz...sokkal többet segít egy nagy pohár víz egy fél citrom levével. Nem...nem vagyok hülye, tényleg az a jó! A mindmegettén van egy cikk a savasító-lugosító ételekről, ajánlom figyelmedbe. Sajnos az én gyomrom elég sokszor ég, így ki vagyok már "okosodva" e témában. Nekem a legjobban ez a citromos víz jött be - ha az üres gyomrom ég. Ha kajától van a gyomorégésem (pl. paradicsomos dologtól), akkor én egy másik készítményt rágcsálok...azt, amit a férj ajánl a feleségének a reklámban. 1-2 tabletta - és már rendben is van a gyomrom.
jaj az a friss kenyér illata, nagyon fincsi lehetett!
olyan izomlázam van hoy csak na! szombaton 1 óra spinning, aztán 1 óra has, fenék. alig éltem tőle tegnap is már.
Jó estétet!
Köszönöm a névnapi kívánságokat,és én is köszöntelek Pusika.
Ügyes volt a lányod Danyus, megy ez mint a karikacsapás.
Jó éccakát,legyetek jók, kezeket a paplan fölé
Tehát akkor nyugodtan kinyithatom az ablakot, ha megy, mondjuk dagasztás közben is?! Ez nagyon jó, a mait úgy csináltam hogy nem kellett hozzányúlni, de sosem lehet tudni. (megsúgom, egy szelet maradt belőle:) Robinak is ízlik ami nagy szó mert Ő tiszta finnyás mindig)
Gratulálok a fogyóknak, jó lenne ha én is beszámolhatnék ilyesmiről. Kiderült mégsincs kész a tornaterem így csak február elején kezdünk, mérgemben megtekertem a szobabicajt:)
Danya, Nusika, Rudiandi és mindenki!
Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat, igazán jólesik.
És, Danya, gratulálok a lányod vizsgájához. Hallom a nagy kő zuhanását lefelé a szivedről.
Puszi.
Örülök, hogy jól sikerült. Én mostanában kizárólag tk kenyeret sütök vagy graham lisztből vagy tönkölybúzából. A joghurtosat nem is ismerem.
Ha bármit teszel a kenyérhez menet közben, NEM KELL LEÁLLÍTANI A GÉPET! (Azért a kitétel, hogy "menet közben") Ha látod, hogy nehezen forog, akkor egy pár csepp vizet, ha nagyon ragacsos, egy pici lisztet. Az első 5 percben ez kiderül. Akkor még az ujjaddal is megnyomogathatod. Csak ne a lapátba nyúljál bele. Jó kisérletezést!
TAGIKA!
Nagyon nagyon sok boldogságot neved napján! És a többi Áginak is!
Danyusom!
Úgy van, h most kiválaztom, megvarrják, 2-3 hét, haza is viszem, aztán az esküvő elött rámigazítják.
Andika!
Hát ha nem figyelünk rád, teljesen el fogsz fogyni! Hajrá!!!!
minden Áginak boldog névnapot
a kenyérkéhez meg jó étvágyat. belegondoltam a jó ropogos haját megkostolnám, beszívnám az illatát, persze ma biztos nem, mert gyüminapom van
ja és -3kg ment le, még 1kg és újta 7-sel kezdődik a súlyom
nem tom mi van velem, annyira gyomorsavasnak érzem magam, nem sokára beverek egy zacskó háztartási kekszet, és szinte görcsöl a gyomrom, mintha éhes lennék, de nem is vagyok, de mégis... ettem de nem laktam jól, és jön a nyál a szájamba... vettem már be dr.stomot is, de az sem használt.
de tudjátok mennyi kalória értéke van ennek a xar keksznek - 429 - és mi 10 deka?
na jól van most mennem kell
legyetek jók
fincsi lett a kenyérke? szinte ézem az illatát, én is ettem volna belőle egy pár falatnyit azért.
ezzel nem lehet tán elrontani mindent?
ja a jó hir, nem 5-öst irt ez a lány:D:D:D:D
még lenyomja itt nekem charles simonyit:)))
na de, miért nem lehetett ezt az elsőre? na jól van, örülni kell nem izélkedni:)
Minden drága barátnémnak akit áginak hivnak, boldog név napot kivánok:)
Pusika és Tagika, az én istenkém áldjon meg benneteket:)
Csak azért, nehogy agyonüss, egy falatot természetesen eszek belőle:) Joghurtos kenyér mellett döntöttem, nem szedtem ki a lapátot, ép most néztem, annak ott marad a helye:) aranyos. Egyszerűvel akartam kezdeni. Nagyon jó lett a formája, jó ropogós is, stb. Lenne viszont egy kérdésem, már máskor írtátok, illetve a könyben is olvastam, ha pl. nem megfelelő a tészta minősége dagasztás után (gondolom) akkor raktok hozzá ami ép hiányzik (folyadék vagy liszt, stb), tehát akkor meg lehet állítani a gépet egyes szakaszok között? Illetve közben is? Biztos írja a könyv, de nagyon nem szeretem az ilyen műszaki leírásokat inkább rátok hagyatkozom. És most kérnék olyan egészséges, és egyszerű recepteket, amiket szerettek, még mindig gyűjtöm őket:)
Na lépek mert nem lesz belőlem tényleg semmi, de semmi
Zuzmika,
köszönöm szépen a gratulációt. Rád is ez a sokfrontos időjárás hat? Mert ha jön a hidegfront, nekem is ver a szivem, mint a bolondóra. De aztán elmúlik.
Schybie,
ha nem kóstolod meg, nem állok szóba veled. Milyen kenyeret sütöttél? Úgy értem, milyen fajtát? Isteni az illata, ugye? Benne hagytad süléskor a lapátot?
VAn egy meglepim, végre sül életem első kenyere:) Most indulok szórólapozni, utána torna, remélem este nem kell altatni!
Ha nem öl meg az edző akkor este felnézek, isteni idő van:))))))
Pusikó!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked, isten éltessen sokáig!!!
Na végre elrángattam Fannit a festéktől, tegnap óta csak fest!Minden rajzlap piros vagy kék.
Sajnos a párom úgy vol hogy ma kezd, de mikor ment, akkor mondták neki, hogy csak pár nap múlva, mert majd akko megy el valaki.Nagyon letört, meg én is, de bízom benne, és nagyon imádkozom, hogy sikerüljön.
Én is elhatároztam, hogy a hétem bekeményítek, csak ahoz még az is kell, hogy jól legyek,mert akkor könnyebb a torna meg a kaja megvonás.
A leadott kilókhoz mindnekinek gratulálok!
sziasztok!
Hát annyit írtatok, hogy nem gőzöm olvasni, de most nem is tudok többet írni,mert mennem kell festeni.Ja és szorítsatok a párom ma megy megnézni egy munkát, meg kell hogy kapja.!!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Danyusom! Én szoritok neki nagyon!
Lehet, h az törölte a topicot, aki létrehozta. nem lehet?
Képzeljétek! Mára megint lement 1 kilócska. bizti a kamilla tea hatása ;) de a lényeg, h meglett az 1 hét 2 kiló. :)
Te danyus! sztem ez is hasonló lehet, mint a ti diétátok, mert napi 5 szöri étkezés, és múlthéten elég kevés volt a kaja( némelyik), most már több ezen a héten. de van, h vacsira 1 csirkemellet ír grillezve. én nem ettem annyit. megettem az egyharmadát és slussz. ma ebédre van 8dl jó sűrű levesem. szóval elég sok. most szerintetek meg kell ennem télleg ilyen sokat? :O
Pénteken megyek menyasszonyi ruhához méretvételezésre :) Remélem élőben is olyan szépek a ruhái mint a képeken. :) csak az a baj ezzel a varratással, h most honnan tudjam, h az télleg jól áll-e nekem. mert az egy dolog, h egy 36-os méretű próbababán jól áll. de lehet, h vannak kész ruhái. :) nagyon izgulok (pirul) butaság?
JÓ reggelt!
Szorítok anya Blankának, egy kis pozitív energiával menni fog;) Tényleg most van vizsaidőszak, hú az húzós az utolsó félévben, de mindjárt vége és az államvizsgára készülhet:)
Iszom a teám, de aztán beindulok...
Szép napot!
Névnapra
Ugy áldjon meg isten neved napján,
Hogy beérhesd vele minden órán.
Legyen élted mint a virágos fa:
Remény s öröm virágozzék rajta.
Mely sok szívnek keserű gyötrelem,
Legyen neked édes a szerelem.
Igaz legyen, s mindig hű, szeretőd,
Ki jobban szeressen, mint te szereted őt.
Bánat ha ér, legyen az rövid éj,
S utána hosszú boldog nap a kéj.
S bárhova visz tőlünk a szerencse,
Lépésidet emlékünk kövesse.
S rokon érzet tartson köztünk hidat:
Te se felejtsd távol barátidat.
(Vörösmarty M)
Pusikó drága!
Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!!!
Pussssz