Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mindmegettük fórum

Mindmegettük (beszélgetés)

154. tagi1
2008. jan. 15. 18:46
zuzmika, csak a főtt kajával van így vagy mást sem eszik, pl gyümölcs
153. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 148. - Zuzmika)
2008. jan. 15. 18:41

Zuzmika,

szerintem, ne erőltesd, mert megutálja a kajálás gondolatát is. Ha esztek, ne is hívd oda. Ha éhes lesz, úgyis odamegy. "Egymás között" fennhangon dícsérjétek, hogy milyen finomat esztek. Ha látja, hogy nem figyelsz rá, majd kér enni.

Arra viszont ügyelj, hogy igyon!

Ha pár napig nem eszik nem történik semmi, de ha ez tovább tart, vidd el orvoshoz és kap majd valami étvágyjavítót.

De nem szabad erőltetni - szerintem.

152. tagi1 (válaszként erre: 148. - Zuzmika)
2008. jan. 15. 18:36
az etetés nálunk is nehezen ment a nagylányomnál, volt hogy 5 féle joghurt puding volt már felbontva, de egyik sem ízlett neki. olyan soványka volt, rossz volt ránézni. játékosan is próbáltam, mint a repülő, meg már mittom én mi, de tudom szenvedtem vele. aztán kérdeztem is mit enne, mikor spenót volt, sóskát szeretett volna, meg fordítva, pedig nem is szerette a csokit, hogy az elvette az étvágyát. túl kell élni, az enyém is túlélte már 18 éves és folyton valami diátát csinál.
151. nuska (válaszként erre: 148. - Zuzmika)
2008. jan. 15. 18:29

hááááát most jól belaktam :P 1 csirkemel sütve 10 deka barna rizs zöldségekkel. nah ennyit nem bírtam ám megenni csak egy fél csmellet úgy nagyjából, de még azt se teljesen.

Gyermeked főzievéséről meg annyit (kedves mamának is) hogy mi a fészkes nyavalyának egyen az a csóri gyerek főzeléket????? Ha egyszer nem szereti ráadásul. egyen levest sok zöldséggel, zöldséges rizst, párolt zöldséget, friss saláta köretet. egyáltalán nem baj, ha nem eszik liszttel dúsított zöldséget. egye csak magában. egy főtt kukoricának mondjuk még nem sok gyereket láttam ellenálni, vagy egy jó kis pároltzöldségnek, vagy egy jó kis húslevesből a finom édes répa...paradicsom vagy paprika, saláta...próbáld ki. egészségesebb is.

150. zuzmika
2008. jan. 15. 18:27
Ptóbáltam én már játszva, nevetve, sétálva kirakózva, micimackó tányérból, babával...mondjam még?Erdmény semmi
149. schybie
2008. jan. 15. 17:26

Hú az gáz lehet, én is majd kicsupáltam a hajam művelődéstörténeten, vagy a másik nagy favoritom a színháttörténet volt, nagyon nem érdekelt a téma így nehezen vettem be, küldök egy kis pozitív energiát, hátha segít;)

Zuzmi tudod hogy nekem még annyi tapasztalatom sincs mint Neked, de majd a többiek segítenek. Próbáltad már játékosan?! Ancsi Neked nincs vmi ötleted? Te biztos tanultál vmi ilyesmit, az én pszichógiám most ide nem jó:)

Megkaptam a netes melót, úgyhogy azért görnyedek itt a gép előtt, nemsokára előszedem a vacsira szánt rizst, jelenleg inkább vmi húsra vágynék, de majd holnap, kitartok ha már mára rizst terveztem...

148. zuzmika
2008. jan. 15. 17:22

itt vagyok, csak éppen meg akarok őrülni a kedves kis családomtól!

Fanni ősz óta sztkájkol, nem eszik egyáltalán főzeléket,semmit, de komolyan semmit.Meglátja és elszalad, vagy ordít vagy hozzám vágja a kanalat...anyós meg itt vri magát, hogy olyan nincs hogy nem eszik,meg szoktassam vissza.Mondtam nem tudom csak ha megtömöm, erre ő próbálkozott, de hála istennek Fanni úgy elhajtotta, hogy öröm volt nézni.

Amúgy van valami ötletetek?Mivel szokassam rá?

Remélem Danya, jobban vagy már,és a lányod miatt is megnyugodtál!

Nuska!te aztán tényleg nem eszel valami sokat!

147. nuska (válaszként erre: 146. - Schybie)
2008. jan. 15. 15:27
óvodapedagógiát hallgatok és most épp a neveléstörténet nevü hihhhhetetlenül izgalmas tárgyba vetettem bele magam :D
146. schybie (válaszként erre: 145. - Nuska)
2008. jan. 15. 15:15
Mit tanulsz?
145. nuska (válaszként erre: 144. - Schybie)
2008. jan. 15. 15:04

hááááát, nem tudom pontosan hány kiló lehet, butaságot meg nem akarok írni. de egy sacc 30 kiló fölöslege van és nagyjából mind a pocakján.

Hát én se tudom mit szólnak majd a szalonban :D

Nekem a mai ebédem NAGYON szerény volt 3 szelet abonett kenyér, 10 dkg (1,5 evőkanál) bab pürével. háááát már most éhes vagyok. uzsira 1 alma lesz, vacsira meg sült csirkemell zöldséges barnarizzsel. az legalább bőséges.

Különben olyasmi lehet mint danyusé, mert itt is napi 5 szöri étkezés eléggé csak egészséges étkekkel, van hozzá mozgás terv is, heti 3*20 perc, de én inkább napi 20 pöercet tekerek a szobabrinyán egyelőre, mert a bicajon lehet tanulni közben :D

144. schybie (válaszként erre: 142. - Nuska)
2008. jan. 15. 13:20

Ancsi, ténlyeg ezt nem gondoltam jobban végig, lehet hogy a szalonban meglepődnének hogy mondjuk egy 46os ruhát próbálsz most (nem tudom hogy számoznak) aztán majd a 36os lesz jó:) Megkérdezhetem a párod milyen paraméterekkel bír?!

Ja és jól teszed hogy magabiztos vagy és nagy célokat tűzöl ki, ha ennyi a kitartásod is, akkor meg lesz az eredmény;)

Megjártam a várost, közbe láttam álláshírdetést, így most hazajöttem, rendbvágom magam, felkapok egy önéletrajzot, aztán ismét besátolok és megmondom, itt vagyok Rám van szükségetek:)

Kellemes délutánt, most csúszott le a rizs, ez jó kaja mert belaktatja a gyomrot, főleg ez a barna, puszi

Zuzmi merre sztrájkolsz?!

143. nuska (válaszként erre: 125. - Rudiandi)
2008. jan. 15. 10:18

Aranyos vagy, h így hiszel bennem :) Nyugodtan hívhattok Ancsinak továbbra is, bár mástól sose viselném el, de tőletek fura, ha nem így hívtok.

Sok sikert a 90 naposhoz! Írigykedem rád, h ketten csináljátok. Én nem tudom Kálmit rávenni, pedig nagyon nagyon kellene neki. de hiába mondjuk neki az anyja is én is. mindig az a válasz, h majd odafigyel, h mennyit eszik, meg majd elmegy mozogni...de tettek sose követik. aggódok érte nagyon, de megbántani nem akarom semmiképpen sem. azt reméltem, h az én diétám majd magával sodorja, de nem :(

142. nuska (válaszként erre: 127. - Schybie)
2008. jan. 15. 10:12

aug 16 lesz, ha minden jól megy a héten egyeztetjük az időpontokat a templomban meg az étteremben. az önkormányzathoz még nem tudunk menni, ott majd csak február közepe-végén lehet.

A ruha még azért is para, mert mostanság ki kéne választani leelőlegezni, dehááát enyhén néznének hülyének, h most felpróbálnék egyet és 2 mérettel kisebbet lefoglalnék... nah majd meglátom. mindenképpen vmi segítőkész szalon kell, mert 1-2 centit oké, h tudnak igazítani, de 20 at? :O

Figyelitek milyen magabiztos vagyok?

141. nuska
2008. jan. 15. 10:04

sziasztok!

Danyusom! Gyógyulj meg hamar! és TESSÉK LEMENNI ORVOSHOZ!!!!!!

Hagyd azokat a fránya receptnélküli vackokat. az csak a pénzed viszik a semmire. orvos kell és pihenés. tudom, h ez a legnehezebb, de csak és kizárólag így lehet!

A lányod miatt meg ne aggódj, biztos nem komoly. addig ne agyalj, amíg nem mondanak pontosat! Okés? megigéred?

2008. jan. 15. 08:36

Jó reggelt!

Most csak beköszönni van időm, de hátha később lesz egy kis pihi...

Puszi Mindenkinek!

139. schybie
2008. jan. 15. 08:33

Szerintem se aggódj Danya, én is hallottam már ilyet, Dalmi menjen csak el ismét, majd az orvos mond vmi okosat!

Robinak nincs rossz helye, de Ő sehol nem tud sokáig a seggén maradni, így már azon töri a fejét hogy megpattan máshova, neki egyszerűbb mert férfi munka az több van, mint szellemi. Nekem még teló nem jött, de nem is számítok rá.

Na indulok, mert végre mások is felkeltek:)

Ja anya, jobbulást, egy kis méz lehet hogy csodát művelne, tudom nem a legfogyósabb dolog, de marha egészséges, s ennyi pluszkalória nem árthat!

138. zuzmika
2008. jan. 15. 08:32

Sziasztok!

Danya ne aggdj, én is hallottam már ilyet.Biztosan kap valami gyógyszert vagy kezelést.Amúgy én úgy tudom, hogy ha valaki el van lúgosodva vagy savasodva, akkor az hízik, és nehzen fogy, de ha visszaáll a szervezet akkor könnyen tud fogyni.Hát nem vagyok egy nagy segítség, csk ennyit hallottam.Amúgy hogy állnak a lányod kilói?

Én nagyon nyomatom ezt a pilatest, van, hogy este nézem a helyszínelőket és akkor közben csinálom azt ami eszembe jut.VAnnak nagyon komoly feladtok is , de azokat nem tudom csinálni,mert nekm megerőltető.

Amúgy kiló az megmaradt, de az a két centi az mégiscsak valami..Egyépként nem érzem magam annyi kilónak mint vagyok, sőt mondhatni azt is, hogy kezd tetszeni az alakom.Na nem tudm ilyet mikor mondtam utoljára

137. rudiandi (válaszként erre: 134. - Danya)
2008. jan. 15. 07:53
a keresztlányomnak volt tavaly ilyen, ő 20 éves, és tényleg nem volt semmi baj, csak a szervezete el volt lúgosodva, és kapott is valami étrendet, hogy azt is közömbösítsék neki
136. rudiandi (válaszként erre: 133. - Danya)
2008. jan. 15. 07:51
én mág arra is emléxem, amikor sózott hagymát ettem gyüminapon, hogy érezzek valami ízt is
135. rudiandi (válaszként erre: 131. - Danya)
2008. jan. 15. 07:50

mai menünk, rizs gombapörivel, amit egy kis keményítővel besűrítettem, és sok finom savanyúság hozzá

hát apa kitartására én is kiváncsi leszek, de most nagyon elszántnak tűnik, úgyanis az idén leszünk 20 éves házasok és el szeretnénk menni külön is nyaralni, nem családilag és azt mondta, hogy a régi formájából kellene valamit hoznia

134. danya
2008. jan. 15. 06:37

egy kérdésem lenne, Dalmi elment rákszürésre, és visszajött az eredménye, hogy meg kell ismételni, anniyt mondott a doki, hogy fiatal lányoknál előfordul, hogy annyira savas??? vagy lugos, hogy nem birják megnézni, tudtok erről valamit?

kicsit idegesit, de hogy mikor tud elmenni megismételtetni azt nem tudom.

133. danya (válaszként erre: 123. - ZSAMA)
2008. jan. 15. 06:29

Zsama:)

hát nem a legkönnyebb a gyümölcsnap, főleg ha hajlamosak vagyunk kis gyomorégesre, mert ugye a gyümölcs az termeli, és ha nincs kaja a gyomrodban, akkor képes még marni is.

hát ez sehol sincs leirva, de amikor mi csináltuk a gyümölcsnapot, vagy lénapot, estére már ugy kivántuk a sós izt, hogy husleveskockát főztünk fel vizzel, és azt ittuk meg. azt hiszem fél litert fejenként.

ez laktatot is, és elvette az egész napi édességet a szánkból.

és még egy ötlet, a paradicsom is a gyümölcs. sóval kitünő arra a napra.

132. danya (válaszként erre: 124. - Nuska)
2008. jan. 15. 06:26

ancsikám:)

már sikerült sok kilótól megszabadulnod, és most még motiváció is van, szerintem le tudod magad győzni, és egy életmód váltást be kellene iktatni az életedbe, ami az egészséges kajákról szól, sokször keveset enni, együtt könnyebb, hiszen neked Kálmi minden a partnered, ebben is. csináljátok együtt.

ha az én módszeremet választod kura nélkül, csak azt hogy mit eszünk mit nem, szivesen elirom egyik este. vagy Melcsivel is felvehetnéd a kapcsolatot, ő hozzád korban sokkal közelebb áll, és hátha neked is bejönni az mint neki, látod ő rengeteget fogyott vele.

sok sikert

131. danya (válaszként erre: 125. - Rudiandi)
2008. jan. 15. 06:23

rudikám:)

nagyon kiváncsi vagyok, hogy a férjurad tényleg hogy birja, azért valljuk be nem sok pasi csinálta végig velünk anno, csak tonet, aki azóta ugy eltünt mint szürke szamár a ködbe:(

nem lesz irigylésre méltó a helyzeted, ha be sokkal, meg kell győznöd stb.

sok sikert, ma mi lesz a kaja?

130. danya (válaszként erre: 126. - Tagi1)
2008. jan. 15. 06:21

helló tagi:)

hát remélem nem infulenza, mert áll. jó kis betegség most. bizom benne, hogy coldrex-el megoldom a dolgot, és szopogatóval, és forró teával.

129. danya
2008. jan. 15. 06:20

Melcsi:)

jó korán keltél te is, meg szegény Robid is, ugy sajnálom ezeket az embereket, akik az éjszaka közepén kell, hogy felkeljenek. nálunk is pont ez van, a depóban mindenki 2 órakor kel:( már az uram nem egy ideje, mert éjszaka és nappal is nem lehet eleget tenni egy vállalkozásba.

de amugy jó helye van?

nem kaptál telefont munkaügyileg?

128. danya
2008. jan. 15. 06:19

szép reggeltet kivánok:)

hát eléggé fáj a jobb oldali mandulám, éjszaka fel is ébredtem rá, mintha ilyenkor csak nyelni és nyelni kellene, ha kell ha nem. vettem be egy kataflant, most kicsikével jobb. főztem egy forró teát is már. a kilóim ma reggelre fél kilóval lettek többek mint tegnap, ez nagyon szép mi és fura? igaz teázás után mértem, de csak 2 dl-t ittam.

dalma pedig egész éjszaka a migérénével küzdött, ugyhogy most el sem ment iskolába:((( na pont erről beszélek neki, hogy ha nincs baja, csak menjen szépen, mert ha meg probléma van akkor mi a jó fene lesz? de hát rongyosra beszélhetem én a számat.

csütörtökön megyünk az urammal romániába tárgyalni, egy husüzembe, hát remélem nem akkora hatalmasodik el rajtam a nátha.

127. schybie
2008. jan. 15. 04:53

Jó reggelt!

Beelőztem mindenkit:) Robi ma kicsit később megy, de én már megszokásból ébredek.

Nuska, egyetértek Veled, az ember egyszer megy férjhez (jobb esetben:)) mikor ha nem akkor legyen a legszebb, legvékonyabb?! :) Nálunk még nincs kitűzve dátum, de az biztos hogy addigra csúcsformában akarok lenni. S nem zsákban az oltár elé állni. MIkor lesz pontosan a nagy nap?! Én az idén koszorúslány leszek nyáron, barátnőm férjhezmegy, akkor nekem is bele kell préselnem a hurkáimat vmit elegáns ruhába, olyanba amilyet eddig nem vehettem fel. Tehát hajrá!

Ma akkor rizsnap. Ti mi jót esztek?

Mindenkinek szép és fogyogatós napot!

126. tagi1
2008. jan. 14. 21:05

én is befutottam, hát győzzem utána olvasni, ki hol keserűsózik meg stb. majd csak összeáll a kép.

danyus csak nem az influenza döntöget?

kitartást nektek, én majd hétvégére sütök fánkot, ma pedig puding volt fagyasztott gyümivel.

jóccakát

2008. jan. 14. 20:25

na, elkezdtük apával a 90 napost.

eddig megy, mint a karikacsapás, bár apácska éhes, de majd lenyugszik

reggeli gyümi, ebéd görögsali grillezet pipicicivel, vacsi húslevesben főtt husi, torma és mustár

danyám gyógyulj meg hamar, mert ki lesz a család támasza?

nuska (de fura,valahogy az ancsira jobban ráállok, neked nagyon nagy kitartást kívánok,mert te képes vagy rá

a többieknek sok sikert bármelyik módot is választják

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook