Mindmegettük (beszélgetés)
Szia, Danya
Igenis megy a gyomorra az influenza! Ne játssz vele! Miért nem ma mész az orvoshoz, miért minden csak holnap, holnap? Komoly beteg akarsz lenni? Figyelembe kell venni, hogy evvel az elvégzett kúrával gyengült a szervezeted (minden súlyvesztéssel gyengül) és ezzel egyidőben az immunrendszered is. Miért nem fekszed ki?
Nem vigyázol magadra, bezzeg, ha a gyerekek csinálnák ugyanezt!...
nagyon xarul vagyok, van olyan amikor a gyomorra megy az influenza?
reggel óta kinlódok, a gyomrommal, nagyon rossz. pedig ma már mennem kell:(
a hasam még megy, de csak nagyon kicsi jön olykor. de szerintem fel is van fujjodva a pocakom. és kaja nélkül mire reagálok igy?
olyan mint amikor be vagyok zabálva, vagyis hasonló érzés.
amellett még gyengeség, izzadás, kedvtelenség ilyesmi.
azért, ha még holnapra sem jövök rendbe megfontolom a doktorhoz menést.
tegnap este már olyan volt, mintha..., csak a derekam fájt a sok fekvéstől.
na majd jövök
sziasztok
melicsi, nem találom, hol olvastam, de egy nő ezt irta, hogy 7 kilótól lehet megszabadulni, én is sokkalom, de azt sem hiszem, hogy egy emberbe tizenvalahány kg bélsár van, ezt valahogy nem tudom elképzelni. és azt sem, hogy egy szimpla hasmenéssel miért nem ürül ki?
Schybiekém!
Mennek a pozitív impulzusok...nyiss gyorsan ablakot!!!
Zuzmi! Nekem egy alap-pilates dvd-m van, Dallos Ágival. Megtanítja a tartást, a légzést és vagy 10 alapgyakorlatot módosítva, hogy bárki meg tudja csinálni. Most csináltam végig. Ja, és épp most töltöm az "ágipilates"-t kezdőknek. Talán holnapra sikerül lehúzni és akkor azt is kipróbálhatom. Most még megyek még elliptikusozni egy kicsit...
Szép estét Mindenkinek!
Csajok, mi ez a mérleg kérdés? Nem tanultátok még meg hogy a fogyás az nem egy nap alatt megy végbe? Danya szerintem vmit félreolvastál, az lehetetlen hogy 7kg-t fogyjon valaki, olyat olvastam hogy előtte sokáig stagnált, ezt megcsinálta, s utána 5-7 kg ledobott pár hét alatt, de nem 24 óra leforgása alatt!
Mérlegeltem én tartom a 80at, tehát se fogyás, se hízás, furcsa mert úgy érzem fel vagyok fújódva, pedig nem, csak vhogy több vizet kötök meg, és van mit, mert ma olyan szomjas voltam mint egy teve, így megittam vagy 3liter ávizet, egy 4dl-es teát, és már megint teázok:)
Gratula Zuzmi ügyes vagy!
Nem akartam amúgy a mérlegre állni, mert nem azért csináltam, hanem mert kíváncsi voltam rá és szeretném ha kicsit "egészségesebb" lehetnék, jövő héten torna, én attól várom ismét a formálódást, mert hiába nem eszek, vagyis csak keveset és olyat amit szabad, alig mozgok a napokban:(
Ja amúgy a 7kg-s fogyás még annál sem képzelhető el, aki előtte zabált mint a disznó! Danya-anya nem emlékszel? Én már fogytam 37 kg-t és egészséges életmódot folytatok:))) Ezért nem is lenne vészes az ilyen kúra, ha ezt a keserűsót kihagyhatnánk. Amúgy megfigyeltem hogy a súlyváltozások nem másnap mérhetők (legalábbis nálam) hanem napok, hetek elteltével. mert amit a mérleg mondjuk egy gyüminap után mutat az becsapós, mert akkor alig van étel a szervzetben, nem úgy mint egy ch-nap után, tehát akkor nem mínusz zsírt lát az ember, hanem mínusz kaját ami nincs a gyomrában, s ez nem mindegy!
Az orvos, várakozás témához inkább nem is szólok, mert regényt tudnék írni arról hogy erre is milyen állapotok uralkodnak, egyedül a háziorvosom klassz, máshol a hajamat tépem és a többiek háziorvosánál is csak akkor fogadják az embert, ha már a halálán van:) Robi szeme már majdnem tökéletes. Szerencsére.
Nektek is jobbulást!
Holnap jövök, most vár a netes meló. Remélem szerdától a hirdetési újságok kegyesek lesznek mert megörjít ez az álláskeresés. Zuzmi, tökéletesen átérzem a helyzeteteket! Párodnak is szorítok, de nekem is dobjatok pozitív impulzusokat, mert úgy néz ki én egyedül kevés vagyok:)
Hello, lányok!
Öröm olvasni ilyen elszántságról, mint ami nektek van. Én most teljesen leálltam a fogyással, de nem is híztam, ugyanúgy keveset eszem és csak egészséges kajákat.
Danya, gyógyulj meg, már óvtalak tegnap is, nehogy átmenjen influenzába a dolog, meg szövődménybe.
Puszilok mindenkit és jobbulást.
Melinda, hány kilótól szabadultál meg közben?
most olvastam egy helyen, hogy vaan aki 7-től, kiváncsi lennék.
Szeszi!
Nekem egy bizonyos Ági pilates van, vagy Ági mozgásstúdió, valahogy így van ráírva.Az első dvd pilates talajgyakorlatok, a második meg kardio pilates.Na az nagyon jó, de sajnos aszívem miatt nem tudom olyan gyorsan csinálni, pedig ugye az lenne a lényeg.1-2 gyakorlat van, ami nem megy,mert nem vagyok elég hajlékony, pedig gyerek koromban balettoztam is, de hol van az már....
Az előbb próbáltam titokban torázni, de Fanni egyből hisztériás rohamot kapott,mert azt akarta, hogy nézzem vele a Shreket...már az agyamra megy.
Majd szólj Szeszi, ha elkezdetd csinálni!
Andi!Neked meg a férjednek sok sikert, és nagyon irigylem ám a eadott kilóitokat!
most nagyon lelkes, hogy 2 hét alatt megvan a 4 kg, de a hétvégén mindig csak azt hallgattam, hogy ő éhes.ha meg mondtam, hogy egyen, akkor közölte, hogy ő fogyózik.
tehát szeretne fogyó nélkül fogyni, mint mi mindannyian
én is minden nap főzök, de egyenlőre jól bírom ezt a részét is
apa meg örül, hogy mindig van frisds kaja,bár néha az összetétel, néha a mennyiség nem tetszik neki, de eddig nagyon ügyi
köszi egész jól bírjuk, apa 4 kg-ot, és 3-at dobtam le
reméljük lesz ez még több is
Fel a fejjel Zuzmi!
A gép - ha működik - nem romlott el harveresen, szerintem.
Lehet, hogy csak a windows szarakodik...
Nem is mondtam: vettem pilates DVD-t. Ma el is kezdem. Tegnap reggel végignéztem.(csak a kanapéról:)))
Neked melyik van meg? Az enyém egy magyar edzőcsajszi dvd-je és asszem 12 alapgyakorlat van rajta.
Jaj, olyan érzésem van, mint ha egy kicsit laposabb lnne a hátsóm..hú de jó lenne ha így lenne.
Úgy néz ki a vihar meg tényleg valmi kárt csinált a számítógépben, mindne szarakodik, nem jönek be dolgok, meg eltüntek meg csupa ilyen jó dolog..azt hiszem nézhatünk másik után.
Munka még semmi a páromnak, nagyon elkesrítő a helyzet.
Na szép napot nektek!
Itt még csak egyszer voltam dokinál, nem tudok nyilatkozni róla, de itt nincs időpont, ki lehet őt hívni, de órákat kell rá várni,mert közben hazamegy meglocsolni a füvet...
Pesten meg volt hogy 2 hétre előre ki volt már adva mindn időpont, ott úgy csinálják, hogy minden órában 2 beteg van aki időpontos, közben hívják akinke nincs időpontja.Időpont nélkül halott ügy, a multkor 9 re értem fel pestre, és 17 en voltak előttem.DE volt már olyan hogy 3 órája lent voltam és már anyósom telefonált a dokinak, hogy vegyen már előre, mert 6 hónapos terhesen ültem kint a betegek között...
Aranyos vagy, ám ezek nem mostani képek ám :) majd küldök neked most szilveszterit, ha találok. Én is idén államvizsgázok :)
Mára ez az előirt. :) Holnap mérlegelés. lehet, h azért :)
Andi! Téged is megtaláltalak!
Hogy haladtok a 90 napossal? Párod hogy bírja? Bevallom, én még nem nagyon hallottam olyan pasit, aki végigcsinálta bűnözés nélkül...Volt a mindmegettén egy pasi, - isteni humora volt - ő írta meg a 90 napja történetét. Egész kis hölgykoszorút vont maga köré, szurkoltunk neki és bíztattuk egymást is. Akkor 60 napig csináltam én is. 40 nap alatt fogytam 6 kilót, de aztán megállt a fogyásom - és elfogyott a lendület.:(((
Szia Nuska! Meglestelek iwiw-en...hihetetlen számomra, hogy van rajtad plusz-súly...olyan szép és csini vagy! Bár tudom, mikor az ember felveszi a menyasszonyi rucit, szeretne a versenysúlyában lenni. Ezzel én is így voltam, bár akkoriban még csak néhány kilótól kellett megszabadulnom. Ráadásul sokkal könyebben ment, mint manapság. Lehet , hogy azért is, mert az esküvőnk előtt jó két héttel volt az államvizsgám. No de az 5 napos nászuntunk alatt fel is szedtem majd 3 kilót...:))))
Ez a "büntetés" véletlen (ez a mai menü mindenkinek), vagy személyre szabott étrendet kapsz? Gondolkodtam én is ezen fogyi-programon. Lehet, hogy annyiból jobb lenne, mint a saját diéta, hogy nagyobb lenne benne a rendszeresség.
Tegnap délután kibírtam: nem ettem csak 2 narancsot. Ha ez így maradna, talán beindulna a fogyásom is. Hétvégén meg jöhet a májtisztítás!
Tényleg, Schybie! Fogytál a kúrától? Vagy nem álltál mérlegre?
Danyusom, nálunk még sokkal rosszabb, mert már előzőnap sincs időpont!
Menjen oda az ember és ha vki időpontos nem ment el, akkor beengedik, vagy max a rendelés végén. vagy akkor sem, mert a doki siet. felháborító. Remélem meggyógyul a lánykád! Jobbulást neki!
Egyébként ma megkaptam a büntetést a burgerért: Reggeli: 1 dl grapefruitlé, 1 dl sárgarépalé, 2 dl joghurt Tízórai 10 szem mandula, Ebéd: 1 kompotostálnyi spenót, benne 4 kis kocka krumplival. uzsi: 1 szelet sajt, vacsi tonhalsali.
Nah asszem a vacsi lesz ma az egyetlen értelmes kaja. nagyon éhes vagyok!!!!
ja, és amikor behivták és vegeztek az egy gyógyszer felirásával - se nem mondta, hogy igyon sokat, se, hogy szedjen vitamint vagy valamit.
és amikor jött ki dalma, oda vetette, ha rosszul lenne a hétvégén, akkor hivja ki az ügyeletet, mert ők elmennek nyaralni.
hm még egy hónapja sincs, hogy dolgoznak. sőt ilyen hatalmas járványban?
nem tudom nyertünk e velük vagy vesztettünk?
ja mert a felesége a másik doki, akihez pedig én tartozom.
még van egy felháboritó történetem, ami sajnos valünk esett meg.
uj orvosok érkeztek tószegre, a régiek elmentek nyugdijba. január3-tól kezdték a praxist. dalma ugye beteg lett még szerdán, de mivel csütörtökön töltötték ki a továbbjelentkezési lapot igy be kellett mennie a suliba, de hazajött utána, de mivel 10-ig van doki, igy már az nap nem jutott ki. másnap pénteken csak 12-16-ig van, dalma kiment ebéd előtt 39,2 volt a láza, és már sokaltam, hogy nem hiv, hogy végzett és mit mondott, beszéltünk, 2,5 óra telt el, mert nem hivták be, tele volt igaz a rendelő, de a sokkal később érkezők is be lettek hiva.
már ugy volt, hogy vagy összeesik, vagy pedig hazajön mert nem birja tovább.
én a munkából felhivtam az aszisztenset, és modntam, hogy ugyan márhivják már be a lányt, hiszen ott lesz azonnal rosszul. ott van órák óta és semmi.
- válasz - hát miért nem mondta, hogy rosszul érzi magát?????
mert ha odamegy, hogy hivják be a többiek talán meg is verték volna.
mert egy uj rendszer van nálunk, előző napokban telefonálnak a dokihoz és kapnak időpontot, akiket be is hivnak. de mi van azokkal akik ezt nem tudták, vagy akor lettek betegek? vagy nekünk tudnunk kellene, hogy holnapután rosszul leszek?
ez annyira felháboritó, hogy valahol csak meg kellene érdeklődni, hogy lehet ilyet csinálni? az egyik srác öccse 6 óránál tovább várt, pont ezért.
hát nem tudom ez nem egy kozmetika, hogy ilyen legyen.
legyen egy óra kijelölve azoknak akik tudják, hogy menni akarnak hozzá, de nem az egész rendelési idő.
nálatok hogy megy ez?
még jó hogy ritkán járunk dokihoz
rudiandi - tényleg hogy álltok a 90 napossal? ki az elszántabb? mondjuk ő könnyü elszántnak lenni, ha elébünk teszik a fincsi kajákat nem?
én azért nem csiptem a 90 napost, mert állandóan főzni kellett, sajnos én valami oknál fogva nem nagyon csipem a fagyasztott ételeket. igy hiába csinátlam annyit, hogy maradjon, sosem ettem meg többé.
ancsikám, azért nem kell ám ennyire a szivedre venni az egészet, tudjuk mi itt nagyon jól, hogy mennyire nehéz ellent állni valaminek ami finom, és szeretünk. ez a kis dorgálás azért volt, hogy gondokodj kicsikét el. és még tényleg van időd a nyár végéig, de ha sokszor eljönnek ezek az érzések, akkor lehet, hogy nem fog sikerülni.
ügyes és elszánt csaj vagy, én tudom, hiszen ismerlek. tehát most ott folytasd ahol abba hagytad.
sziasztok csajok:)
igen ágynyugalomban vagyok, nem mentem dolgozóba, a közérzetem nagyon rossz, a hasam megy mint a viz, nem tudom erre kell szedni valamit? Zuzmika a tesódnak mit mondtak? attól félek, ha most el kezdek valamit rá szedni utána meg megáll mint a satu.
hol izzadok, hol fázok, lázam már igazából nincs, csak hőemelkedésem. reggelre tiszta viz volt a hálórucim, de lehet, hogy azért mert azt álmodtam, hogy bicajjal mentem dolgozóba, és itthon felejtettem a kukkerom és vissza kellett tekernem:D:D
szedek coldrexet, és valami szaggatót és algopirint, remélem holnap már kutyabajom.
blanka most vizsgázik megint, ki van mint állat, de azt mondja, hogy már nem is érdekli.
de ha ugy lesz mint a két másik eset, annak csak örülni tudunk.
Melcsikém, kiváncsivá tettél mik lehe
ttek azok a kis zöld, és más szinü kövecskék a székletedben? ez tényleg a több éve lerakodott hordalék? és mekkorák voltak amugy?
Jó reggelt Mindenkinek!
Tagi! Köszönöm a bejelölést! Visszaigazoltam.:)))
Schybiekém! Sajnálom, hogy lemaradtam a hétvégi kúráról, de most pénteken behozom a lemaradást. Bevallom, én az olajos mutyitól jobban tartottam, de ha te azt mondod, hogy nem vészes, akkor hajrá!... Keserűsót már ittam, nekem az nem volt olyan borzasztó. Remélem, most sem lesz az. Bár nem tudom, a múltkori milyen koncentrációjú volt...de a hatása megvolt.;) Akkor nem én vettem, hanem a * diétás turmix-szal együtt hozták.
Sajna, kalács receptem nincs, de szerintem itt a neten biztosan találsz...
Danyusom! Hogy vagy? Mizu? Gyógyulgatsz már?
Sziasztok!
megvan az újabb kiló minusz!!!!!!!!!
Agi!Köszönöm kérdésed, már jól van az öcsém, meg a hugom is ma már mentek suliba,cak 1 hétre írta ki őket a doki.
Mindenkinek jobbulást,most mennem kell ajzolni/ma minden sárga színű/
Szerintem is elég, ha az első nap 6 órától szabaddá teszi magát az ember és másnap kora délutánig nagyjából ráér, nem csinál semmi megerőltetőt és közelében van a mellékhelyiség:)
A szél nálunk is tombol!
Nem kell hozzá nagy akaraterő, csak a keserűsóhoz, ahhoz viszont tripla, de leküzdöttem az undorom vhogy (még jó hogy más nem látta milyen fejeket vágtam közben:))
És tudjátok mit? Még mindig nem vagyok éhes, olyan mintha nem lenne gyomrom, nekem ez a legfurcsább!De kihasználom és ma is vmi laza kaját eszek.
Danya, hogy vagy? Ha még lázasan akkor ágynyugalom és ne ellenkezz!
Nuska, magamból kiindulva ezeket a "kis hangokat" kell figyelmen kívül hagyni, miszerint "megeheted a burgert, hisz sokat sétáltál", igen, valóban sokat sétáltál, de így legalább fogytál volna, most meg 0, stagnálás az aznap esti mérleged. Mivel emberek vagyunk, így meg-megbotlunk, ez természetes, azért próbálj következetes maradni. Bagoly mondja, verébnek... :)
Szép napot! Ja tudom mit szerettem volna, kinek van vmi jó kakaós vagy egyéb kelt kalács receptje a sütőhöz? Mamámnak szeretnék vmit gyártani, mindegy milyen csak finom és puha legyen, mert nehezen rág már.
köszönöm