Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mindmegettük fórum

Mindmegettük (beszélgetés)

❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯
334. tagi1
2008. jan. 27. 21:18

rudika, hogy álltok, párocskád hogy bírja?

schybie, tényleg nagyon ügyi vagy, alig várom hogy legyen egy 2 nap üresjáratom és beleugorjak ebbe én is. de lehet nem is kell hozzá 2 nap, hisz egyik délután és másnap délelőtt.

borzalom hogy tombol a szél!

ancsi, nem tom mi lenne a jó, ha addig felfüggeszted, vagy folytatod, de nem lenne jó ha elkezdenél jojozni. mindenesetre sok folyadékot igyál, ha van valami pucoló gyógyteát.

danyusnak meg jobbulást, és bízom hogy ágyban is maradsz, nem csak mondod.

zuzmi hogy van az öcséd?

333. nuska (válaszként erre: 332. - Rudiandi)
2008. jan. 27. 20:38

igen tudom :)

Mondtam is ma kálminak, h ne hegyja többet, semmilyen körülmények közt!

Még ezt a baráti hétvégét majd meglátom. a szülinap meg elválik :) max oda viszem magammal. mármint ha egyáltalán lesz vmi. ünnepség

2008. jan. 27. 19:42

schybie, minden elismerésem a tied, hogy ezt végig csináltal. ehhez tényleg nagy akaraterő kell

danya, gyógyuljatok meg minél előbb, és örülök, hogy elismerted azt, hogy tényleg ágyban kell maradnod

nuska, tényleg van még időd, de azért ne sokat tedd ezt, mert így egyre kevesebb időd marad majd

331. schybie
2008. jan. 27. 17:20

Itt vagyok és jelentem minden rendben. Délelőtt még párszor megnéztem a Wc-t, és ismét sok-sok borsónagyságú és egyéb fehér, barna kődarabkákat láttam, teljesen elképeszt hogy ilyennel vagyunk tele:(Ahhoz képest hogy reggel szinte semmit nem találtam, később kitakarodott belőlem, aminek ki kellett. Kedvem nagyon jó, fitt vagyok és ami a legfontosabb nem vagyok éhes. Délben ettem egy kis húslevest, és pár szem teljeskiőrlésű kekszet, de a díszebédre rá se néztem, s mára ennyi mert úgy érzem jóllaktam, ettől a pár falattol. Ha el tudnám felejteni a keserűsó ízét akkor azt mondanám ezt néha-néha megcsinálnám, de most el kell egy kis időnek telni hogy ez megforduljon a fejembe:) Tehát összegezve, úgy érzem érdemes volt.

Danya, fogadd el, ha vmit felajánlanak (és persze jó) akkor nem szabad visszautasítani, legalábbis engem erre tanítottak;)

Nuska, nekem is nehezen megy mostanában, de majd ezen is túlleszünk, most rohanok mert rudit viszünk a barátainknak, mert annyi kaja megmaradt az ebédből hogy dugig a hűtő és nem ártana kipusztítani a 4-5 műanyagdobozt.

330. nuska (válaszként erre: 329. - Danya)
2008. jan. 27. 17:07

Danyusom!

Tudom és szégyelem is magam. nem szoktam ilyet. és nem is fogok. Habár most meg jön a szülinapom, 8. án meg a barátainkkal utazunk el egy hétvégére... nem tudom, h csinálom-e majd akkor is. végülis ha kihagyok 1-2 napot talán nem olyan nagy baj, hiszen időm van bőven még, és ugyis folytatom tovább...tudom, h nem így működik, de már nem vagyok olyan erős mint voltam. vagy nem tudom, h miért. kibirom egész nap a napi adag kajával, de ha van vmi esemény akkor lcsábulok. társaságban nem tudom megállni. Remélem azért sikerül leadni. de ha nem akkor egye kánya. végülis az életmód váltáson van a hangsúly nem? Majd ott is keveset eszem, meg napi 5-ször, de nem akarok magamra főzöcskézni. vagyháááát nem tudom na. nem vagyok elég erős asszem :(

329. danya
2008. jan. 27. 15:43

sziasztok

hát én is uy érzem, hogy holnap még itthon maradok, dalmát figyelem, ő egy nappal lett hamarabb beteg, igy ha ő jól lenne, akkor már én is másnap.

a gyomrom nem az igazi, igy most nem szedem a fogyis kapszulákat sem, ugyis kijönne azonnal belőlem.

ancsikám, te is benne voltál, jó gyorsan felgyógyultál, szeretnék én is ilyet.

Melcsi nem tudom hová lett, remélem semmi baja ettől a keserü izétől.

ancsikám amugy nagyon hamar elcsábultál ennél te töbre voltál mindig képes, igaz ez az egy hambi nem fogja befolyásolni a leadott kilóidat, de csak akkor ha megállsz.

képzeljétek már kaptam egy mélt ma a veszprémi ritától ő a magyarországi tulaj a miaomeiben, és azt irja, hogy kaptam egy egész kurát ajándékba. még a lélegzetem is elállt.

jó reklámanyag vagyok nekik, főleg azért mert kicsikét irogattam a velük foglalkozó fórumokon.

pedig mint emlitettem nem valami olcsó dolog, nem is tudom, hogy elfogadjam e?

kb. ennyi történt - nem sokára veszek egy forró fürdőt, az régen jót tett, r

remélem most is.

na majd jövök

2008. jan. 27. 14:06

Danya,

evvel már nem kéne hősködnöd. A munka - sajnos - megvár, senki nem fogja helyetted elvégezni. De ha a múlt heti megfázássorozat folytatódik, influ lesz belőle, szövődmények, stb. Isten őrizz! Aztán majd őrizheted az ágyat hetekig.

Ha már lázas is vagy, orvos is kéne lásson. És légyszives, maradj holnap is ágyban. Lázas állapot után még 2 nap ágypihenő kell.

Vigyázz magadra!

327. zuzmika
2008. jan. 27. 11:32

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást aki beteg,és irány a z ágy!

Nem tudtam eddig jönni,mert egész éjjel meg még ma reggel is áramszünet volt,mert vihar van éppen.Már nagyon unom, hogy itt vidéken a legkissebb szélre már elmegy az áram.Csütörtökön 10x volt áramszünet,a mairól meg nem is beszlélve.A gép is szarakodik, remélem nem lett baja,nem tudunk most újat venni.

Amúgy tgnap semmi extra nem volt, azonkívül, hogy jól megmondtam a magamét a drága anyósnak.Büszke vagyok magamra,pedig nem értem el vele semmit.Na mindegy.Most lett kész a kocsonya, de utálom, úgyhogy más után kell néznem.Na sziasztok!

326. nuska
2008. jan. 27. 09:07

Danyusom! Nagyon vigyázz magadra! UIgyál nagyon sokat! Tudom, hogy nem szereted, de ki ne száradj! láz+hasmars, nagyon veszélyes.

Tagika, Schybie sok sikert és kitartást, a sósvízezéshez. én tuti nem bírnám. ügyesek vagytok nagyon!

Szeszi!

Irigykedem a hétvégédre! Csuda jó lehetett :)

Én nagyon csúnya dolgot csináltam tegnap. Tegnap volt az utolsó vizsgám, és este Kálmival elmentünk sétálni. 8 kor indultunk,és fél 11 kor még a belvárosban voltunk. és akkor történt meg a baj. megláttunk egy burger kinget és elcsábultam :( ;( Tudom, h nem kellett volna, de egy kis hang a fülemben azt mondta, h 3 órányi séta alatt lemozogtam ennyit. nem szoktam ennyire elcsábulni. nem tudom mi volt velem. de már mid1. remélem nem dobta meg nagyon. mentségemre szóljon, ásványvizet ittam mellé :)

325. schybie
2008. jan. 27. 08:46
Ah, akkor ez tényleg kimaradt, mert nem olvastam, ha tudom nem várlak hiába. EGyébként meglett a gyümölcse a keserűvízemnek, nem kellett túrkálni, szabadszemmel is jól látható zöld bogyókat találtam (nem tudom ennek most örüljek vagy sem:)) egy borsó szem nagyságú volt, a többi kisebb, kíváncsi leszek mi lesz ha majd eszek és beindul a dolog:)
2008. jan. 27. 08:12

Hali! Jó reggelt!

Bocsi, tegnap nem voltam gépközelben...Miskolcon voltunk családilag: vásárlás, Meki, mozi.

Schybiekém! Nem olvastál vissza...Még pénteken, pont előtted (301. hsz)írtam, hogy a hétvégén nem csinálom a kúrát, mert igen volt erős a mensim és nem szerettem volna se azt , hogy bekavarjon, se higiénés okokból nem tartottam jónak. Ráadásul aztán délután felmerült a szombati miskolci "kirándulás" ötlete is. Igazából azért nem bánom, mert a jövő hétvégén a párom készenlétes és ilyenkor nem mehetünk úgysem sehová. Csak azt sajnálom, hogy nem voltam "veled", hogy támogassuk egymást.:(((

Danyuskám! Gyógyulj meg gyorsan! A főzést meg hagyd a fenébe! Irány az ágy!

323. schybie
2008. jan. 27. 07:55

Danya jobbulást! Hagyd a csudába a főzést és kúráld magad! Inkább pár nap pihenő minthogy vmi komoly gond legyen! Ez parancs! Itt egy gyógyítópuszi:)

TEssék TE itt rohangálsz a wc-re én meg egyszer voltam:)MInjárt kortyolom az utolsó adag sósat, mert 6kor lenyomtam az elsőt, mivel 4kor keltem. Hát gyerekek, ez brutális, soha többet, nem bírom a sóst, öklendezve megiszom, hamar elszáll a sós íz, de a lenyelés igen macerás, ilyenkor jövök rá hogy milyen sok is 2dl folyadék. Tehát wc-n eddig egyszer voltam, akkor se sok minden távozott (igaz keveset is ettem tegnap 2ig), nem fogok benne túrkálni, ha vminek ki kell jönnie akkor az úgyis kijön azért megnyugtatt hogy marokköveket nem láttam:)

Az olajon viszont kiakadtam, abszolút nem volt rossz, a grapfurit íz dominált (amit szeretek) csak az utóíze volt brutális mert kiérződött a csúszós olaj, azt bebirtam verni két kortyra, mert lehetett inni, de ez a sós, ez embertelen, csak kortyolva merem, úgyis félve:) Na kell nekem mindig a karrier:)

A májamnál egyébként tompa fájdalmat érzek, nem is fáj, csak érzem hogy van mint mikor az ember szíve fáj(az se fáj, csak mintha ököllel szorítanák, na kb ilyen), egyébként gyomrom, kedvem, közérzetem még isteni.

Indulok a konyhába mert 11re itt a vendégsereg: halászlé, nyúlpaprikás nokedlivel és a "gyerekeknek" milánói sertésborda, majd dél fele már én is ehetek, abszolút nem vagyok éhes, majd vmi gyümit leerőltetek hogy meginduljon a bélmozgás! Ennyi. Szeszi kíváncsi vagyok Te hogy állsz!

Szép napot!

322. danya
2008. jan. 27. 07:33
hát sajnos nem értem ki:(
321. danya
2008. jan. 27. 07:26

sziasztok)

csak egy percre, élek, de nagyon beteg vagyok, nem is emlékszem mikor voltam ilyen elesett:(

hogy milyen rosz lázasnak lenni..... remélem holnapra meggyőgyulok

mert már holnap munka.

pénteken hazajöttem már háromkor, még reggel semmi bajom nem volt, és ahoy telt mult az idő, lettem egyre roszabb. lefeküdtem, este méregettem a lázam, mert egyszer meg megfagytam, másszor majd meg gyulladtam, a kezem a lábam mint a jég, egyszerüen nem tudtam felmelegiteni.

megmértem a lázam, 36,8 alig telt el tiz perc, el kezdett égni az arcom a szememen alig láttam ki, bedugom ujra a hőmérőt, és tiz perc alatt 38,8-ra ment fel.

már tegnap éjjel nem volt lázam, de most meg megy ahasam mint a viz, el is értem mostanság lekisebb sulyom:)

most inkább a köhögés macerál, de nayon fáj amikor köhögök, igy inkább visszaszoritom.

na meg jobb a wc-én köhögni, vagyis biztosabb:)

ma már fel kell kellnem, meg kell hogy süssem a csirkét, a bajom az, hogy se sörösüvegem, se sörösdobozom nincs:(

majd vlamit kitalálok, én sem akarom nagyon füszerezni, na de most mennem kell a klotyóra

majd jövök

320. schybie
2008. jan. 26. 21:10

Én is muffin-őrült vagyok, legalábbis sütni nagyon szeretem, mert egyszerű, iszonyat jól variálható és szépen, sokféleképen díszíthető, van vagy 800 féle receptem, a kedvenc a túrórudis amit én kreáltam:)

A sós víz második adagja még szörnyebben "csúszott":( Ez biztos a kanalas gyógyszerek ellenállása miatt van így, az olaj maga lesz a megváltás. Már előre rettegek a holnapi maradék sóstól,de lenyomom, nagy levegő és kész. Amúgy én is minden sz*rt beszedek, kipróbálok, főleg ami természetes, tudnék mesélni érdekes gyógyteákról, mert úgye azokat nem ízesíti az ember. De érdekes, mert pl. a Naturvarázs nekem kifejezetten ízlett!

Na mára ennyi, látom mindneki kihasználta a szép időt, jó éjt és fogyogatást, reggel ugyanitt. Délre jön a vendégsereg, addig remélem pár dkg- kővel kevesebbet nyomok majd;)

puszi

319. tagi1 (válaszként erre: 314. - 7abb7adbf0)
2008. jan. 26. 20:51
de a tésztába kókusz reszeléket is keverhetsz bele, csokireszelékkel. vagy mákot mazsolával, nekem a keresztlányom imádja, muffin-királylány
318. tagi1 (válaszként erre: 312. - Schybie)
2008. jan. 26. 20:45

schybie, ne haragudj, de egész nap fetrengtem a migrénes fejfájásomtól, majdnem hánytam, én nagyon rosszul viselem a szeles melegfronot. így a lötyi ivás elmaradt, de nem tettem le róla.

és nem tartottam az olajos lötyitől, nem gondolom hogy rossz. én nagyon sokféle gyógyteát, meg mindent kipróbáltam már, amire azt mondták hogy szar az íze.

2008. jan. 26. 19:41
sok sikert neked, remélem bejön ez a lötyi ivás
316. schybie
2008. jan. 26. 18:52

Jól van akkor csinálom egyedül, megittem az első adag keserűsót, nem értem miért ez a neve és miért nem simán só:) Semmi keserű ízt nem éreztem, csak a sót, olyan mintha az ember sót nyalogatta, először megpróbáltam hogy majd gyorsan lehúzom, de úgy még jobban érződött, így belassítottam, hát az olajtól jobban tartottam, de ha ez ilyen durva volt, akkor nem tudom azzal mi lesz. Az velem a gond hogy kiskorom óta utálom a kanalas gyógyszereket, a vastagbéltükrözésem előtti éjszaka meg 1 óra alatt 1 liter iszonyatos lötyit kellett lehúznom, s ezek az emlékek kísértenek, de megcsinálom!

:)

315. schybie
2008. jan. 26. 13:31

Köszönöm Pusikó, ki fogom próbálni.

Szeszi, el vagyok kámpicsorodva, hogy nem jelentkezel:( MIndjárt keverem a lötyit:)

2008. jan. 26. 12:02

Szia, Tagika,

örülök, hogy bejelöltél az iwiw-en, én meg bejelöltem Nuskát. Körbe-körbejárunk.

Schybie, a recept (ahogy én csináltam:

30 dkg Graham liszt (ne félj tőle!)

20 dkg füstölt sajt reszelve (vagy amit szeretsz)

1 teáskanál fokhagymasó

1 teáskanál só

1/2 cs. sütőpor

1 kk szódabikarbóna

1 evőkanál búzasikér

3 db egész tojás

1/2 l natur joghurt

fűszerek, amit szeretsz, tökmag, stb.

Az egészet jól összekevered, előmelegített sütőben kb. 10-15 percig sütöd. Látni, ha a teteje barna (a sajttól), akkor jó. Szerintem muffinformában a legjobb sütni, ebből a mennyiségből 12 db jön ki. A formát ne tedd tele, csak félig, kétharmadáig. Nagyon finom lesz. Köszönet érte Szeszinek.

Ma is sütöttem egyet, de ma édeset, mindegyik formába, illetve tésztába belenyomtam egy kocka keserűcsokit. Délután jönnek át a barátaink, kiváncsi vagyok, ízlik-e majd. De a lényeg úgyis az, hogy a férjemnek nagyon ízlik.

Puszi mindenkinek.

313. zuzmika
2008. jan. 26. 08:37

jó reggelt mindeninek!

Jó hír, hogy tartom az 1 minuszt.Jó mi?Még ennek is tudok örülni.De végülis szebb lenne azt mondtni, hogy ha az elejéről számolom, akkor ez már a 7. leadott kiló.Na ez már tényleg jobban hangzik.

danya!Mit mondaka lányodnak az orvosnál?

312. schybie
2008. jan. 26. 05:01

Sziasztok!

Tagi, megittad? Megcsináltad? Őszinte leszek én tartok az olajos lötyitől, de nem jó ha már így indulok neki:)

Szeszi, ma akkor megcsináljuk? Én már rákészültem, tehát ha meg is gondoltad magad, én lenyomom, mert rászántam magam gondolatban is és van hozzá minden.

Azért jó lenne ha velem tartanál, erőt adna. Kíváncsian várom a hatást.

Szép napot!

311. schybie
2008. jan. 25. 19:58

Pusikó, ha kérhetlek akkor normálisa is leírod a receptet? Pontos hozzávalókat és elkészítést mert én lemaradtam a múltkoriról, ez viszont jól hangzik, tudjátok hogy sós párti vagyok;)

A délután jól telt, vettem egy cuki digi konyhamérleget már csak holnap egy könyvet kell szereznem anyu szülinapjára.

Legyetek jók, szép álmokat!

2008. jan. 25. 19:35

Sziasztok, lányok!

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat a férjem nevében is. Minden nap megkérdezi: hogy vannak a barátnőid?

Nagyon sajnálom, hogy betegek vagytok (már aki az), jobbulást kívánok mindenkinek.

Szeszi,

a piskóta recepted alapján sütöttem ma sajtos muffint, édesítő helyett só, köménymag, fűszerek és 20 dkg reszelt sajt. Gyönyörű lett, könnyű és nagyon finom. Érdemes kipróbálni, kb. 20 perc alatt lett kész a 12 db, lemértem, amikor kész lett, 900 gramm összesen. És nem hízlal annyira, Graham lisztből csináltam, aminek (30 dkg) a szénhidrát értéke 192 g.

309. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 300. - Danya)
2008. jan. 25. 19:24

Danya,

próbáld 1/2 literes sörösdobozra ültetni a csirkét, a doboz legyen kb. félig tele sörrel. Én nem nagyon fűszerezem, csak sózom. És belsejébe egy egész hagyma, sok-sok foki és persze oda is só.

308. schybie
2008. jan. 25. 14:32

Én még itthon, most indulok a városba és a csajtalira:) Indul a pletyi, szeretem amikor a fiúk nélkül lógunk meg, akkor csak több témát tudunk említeni.

Nem tudom nálatok is ekkora szél van-e de kiborító. Úgyhogy ha vkinek fáj a feje, nyugodtan fogja erre.

Szép napot, remélem estére mindenki idetalál

307. zuzmika
2008. jan. 25. 13:48
Jöttem, de látom, hogy sehol senki.merr jártok?
2008. jan. 25. 08:55

mindenkinek szép napot, legfőképpen egészségben

pusikó-boldog szülinapot az uracskádnak

egyre jobban megijesztetek ezzel a szövődményes dologgal

nem szeretném, ha elkapnánk, mert jövőhéten szalagavató

305. zuzmika
2008. jan. 25. 08:43
Nuska!" szelet abonett az semmi, bár én lennék ilyn ügys!
❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook