Mindmegettük (beszélgetés)
Szia,
rozslisztből még nem próbáltam, nekem az annyira kenyérjellegű. De tk. lisztből készítheted. Különben is, csak úgy tudod meg, ha megcsinálod. Úgyis elfogy, nem? Én most tk tönkölybúzából fogom alkotni perceken belül. Túróval és egy 5 dkg diabo lekvárral. Majd kivi leszek, hogy sikerül. Arra ügyelj, hogy mindegyikbe kell egy fél csomag sütőpor és egy teáskanál szódabikarbóna. Ha éppen van itthon, egy mokkáskanálnyi ascorbinsavat is teszek bele.
Tagi!
174 centi vagyok és 68 kiló.A nyáron már 65 voltam, de sokféle gyógyszerrel kisárletezgetnek rajtam, azért gondolom hogy attól jött vissza.amúgy meg 50-55 voltam a terhességem előtt.Mára eljutottam odáig, hogy már nem akarom azt a súlyt mert mindenki anorexiásnak hitt,talán az is voltam, képes voltam napokig nem enni, vagy csk olyan minimálisat, hogy egy egérnek sem lett volna elg.Csak hogy értsd, azokat a ruhákat amiket én 24 évesen hordtama terhességem előtt, azt most a 14 éves hugom hordja, csak fel kellett hajtani neki a szárát...60 kiló az álmom.Most sem vagyok kövér, csak minden plusz a hasamra ment, a régi nadrágok jók lennének, de begombolni nem tudom őket.
Schybie!
Éjszaka a nagy zőgásom közepette hallgattam a rádiót, és egy pasi beszélt arról, hogy a friss diplomások nagyon nehéz helyzetben vannak most,mert nem veszik el őket sehova, azt mondják hogy túlképzettek,ezért azt mondta a pasi, hogy ha nem muszály, akkor nem mondják meg a diplomát,mert úgysem az számít, hanem hogy milyen gyakorlatod van az adott területen.Érdekes.Akkor minek tanuljon az ember, ha nem ér semmit a diplomával.
Szeszi!
Pilates hogy megy?
itt is megnézheted, hogy mennyi a BIM értéked, de ha a www.google.com keresőjébe beirod, hogy BIM akkor nagyon sok lehetőséget kiad.
nem mind egyforma, csak megközelitőleg.
csak egy puszira jöttem, már rohanok is,
végül is sonkás-brokkolis tészta lett. még anno a 90 naposon csináltam ilyet.
de mivel ebből csak 5 dkg durumtésztát fogok enni, a többi a zöldség, és a zsirnélküli füstölt comb, igy ez számomra is megfelelő kaja.
lájt kokca medvét raktam bele a szószba, és 1,5 tejjel engedtem fel. kis fokhagyma kockát morzsoltam bele, és petrezselyemmel szórtam meg.
hogy milyen lett? estére elmondom.
jók legyetek...
Tagi na milyen?! Elismerésem hogy nem nyavalyogsz a keserűsó miatt, az nagyon durva volt nekem:( Az olaj az sokkal kellemesebb, kíváncsi vagyok nálad mit hoz ki a cucc, remélem majd mesélsz! Fel voltam készülve hogy lesz vmi meglepim, de mivel elég szkeptikus és kételkedő voltam, így nem hittem benne 100%-ig hogy ér vmit a kúra, de az eredmény bizonyítja hogy igenis van minek távoznia és ki is hozza. Nálam nem volt nagy hasmars, lehet azért mert előtte alig ettem, illetve én kg-ban sok vagyok?! Nem tudom, remélem Neked sem kell egész nap a wc-n szobroznod!
Túrógombocót ennél itt egy jó kis recept, Norbi féle, de ez tényleg finom és kalóraszegény, egy diétás személyre valók az adagjai, de szorozd fel és máris mindenki ehet belőle mert tényleg jó:
Tehát:
Az eredeti recept:
10 dkg félzsíros túró (én soványat használok)
1 dkg búzadara (múltkor is kifelejtettem belőle, igaz több pelyhet raktam de így is isteni volt)
1 dkg zabpehely
fél tojás
édesítőszer
só
és amikor kész van elvileg tejföllel lehet kínálni, én activia joghurtot használok úgye mindig tejföl helyett, így most is
Egyszerű: összetöröd a túrót, beledobod a hozzávalókat, a tojásnak csak a sárgáját, és összekevered őket, külön felvered a fehérjét és a végén az előző masszához finoman hozzákevered kicsit állni hagyod és a forrásban lévő vízbe teszed, mikor feljönnek a víz tetejére akkor kész, kiveheted. Ennyi, hozzá a tejfölt/joghurt + édesítő.
Könnyű, mégis fini. Én csak a túró és a tojás mennyiségét szoktam mérni a többi ízlés szerint kerül bele, mondom kihagytam a darát és több pehely ment bele, de valóban jó lett.
Danya, kicsit jobban most ép száraz köhögésem van, de már legalább teljesen kiállt a tüdőfájdalom ami szörnyű volt mert még feküdni sem bírtam normálisan:(Vigyázz apára is:) ez tényleg nem játék!
Az Ön ideális testsúlya: 63 kg
ezek tök hülyék, én sosem leszek ennyi kiló, 65 kg nem volt mellem úgy néztem ki mint valami fogoly reklám.
azért jól elbeszélgetek itt magamba, na de most már megyek az olajos lötyimért
helló:)
nem találjátok ki, hogy most meg ki nem van nagyon jól? hát ja az uram:( délben haza is jött, de nem árulja el,hogy xarul van. most is kérdeztem, de nem ő jól van, mondja ő - de hát a kinézete egyenlő egy menekült zsidő fiuéval.
hát átmegy ez mindenkin.
a mai napon már jobb volt, de most megint sok a gyomorsavam, ez hogy mi a jó fene lehet? ilyen nem volt nekem sosem. vagy mindig olyan van, ami még nem volt?
nem győzöm nyelni a nyálam. holnap főzök is gombás-sonkás-öntetes tésztát. én csak a sok gyümölcsre és a sok zöldségfélére vetek. ezek aztán biztos nem szivják fel a termelődő savat.
remélem Melcsikém már tényleg jobban vagy, és csak mulu rosszulléted volt?
de egyre nagyobb a járvány sajnos.
most nem igen jó nagy társaságba menni, sőt inkább kerülni kellene.
vigyázzatok magatokra - reggel jövök
na kaptam egy kis levegőt, na de ezek a muffinok, hát muszáj lesz nekem is sütni valamilyet.
multi üyhöz: én is érzem a bőrömön, és a vevőkön, akkor amikor ott akció van, olyan cserepes virágot ne vegyek, mert azt nem tőlem fogják megvenni.
orvos: nálunk is bejelentkezési rendelés van, és közben hívják ha van idő a napi betegeket. a hugom talpát műtötték, nem tudott talpra állni, vagyis menni, csak négykézláb, erre hazajött a kórházból, és behívta a rendelőbe hogy menjen be és mutassa meg a lábát, azt hitte kamuzik vagy mia fene. már majdnem rosszul volt a hugom, erre mondja hogy ha kell ki is tud menni, de előtte kérdezte meg tőle a hugom hogy kijön-e mert hogy ő szigorú fekvésen van. ja és még azt kérdezte, hogy kell e fájdalom csillapító, erre a hugom mondta hogy nem,gondolta persze mert akkor be tudja szedni a vizitdíjat. ez a folytonos védekezés, mert az, mikor mire kell úgy reagálni hogy élvemaradj, mint valami videojáték.
szánom bánom, de nem tom mi az a piates torna, vagy diéta is van hozzá?
ja nagy rohanásomban rájöttem 2-kor hogy ma alig ettem, és hogy miért is ne tudnám ma meginni azt a keserűsót, hétvégén nem lenne jó.
megnézem már ezt az ancsi féle fogyit, most mennyiről indulál?
remélem schybie nem esel ágynak!
rudika nekem is az tetszett benne hogy tudtam mit eszem, ha gyüminap akkor az, de volt benne egy rendszer.
zuzmi te hány cm vagy? hová akarsz még fogyni?
jó persze nekem is max 68kg (de én sosem voltam csontsovány, nehéz a csontom)volt a súlyom anno, de aztán betöltöttem a 30-at és ragadt rám az 5, és azóta azzal küzdök, nekem a 70 elég lenne, de az is még 3 kg, és ahogy itt olvaslak benneteket valamit kéne csinálni,elég lenne a torna, de elhatározás az egész, mióta beteg voltam olyan fáradt, erőtlen vagyok vagy csak nyomnak az év eleji vállalkozósdis dolgaim,stresszelek, és mégis megoldom őket. mint az államvizsga előtt ott majréztam, nagyon féltem azt hittem a fejem veszik le.
Schybie,
mi olajos benne? Nincs a receptben egy szem olaj vagy zsir sem. Annyira zsiros csak, amennyire a sajt zsiros. De készítheted zsirszegény sajtból is, pl. köményes, fokhagymás, light sajtok, stb. De tehetsz bele sajt helyett zsírszegény tehéntúrót is. Már olyat is csináltam. Fincsa lett, de nincs meg sülés közben az az isteni sajt illat. Én most kisérletezem, minden másnap csinálok és mindig mást.
Édesben az a legfinomabb - szerintem -, ha mirelit meggyet előző nap bespriccelek rum- és mandulaaromával, hagyom egy éjszakát a hütőben és másnap belekeverem a tésztába. És akkor is lehet beletenni sovány túrót és joghurtot. Na, meg édesítőt és tk. tönkölylisztet. Holnap ilyet fogok.
Na ideértem:)
Nem részletezem az éjjelem, szörnyű volt:( Nem tudtam hogy feküdjek úgy fájt a tüdőm, sehogy nem volt jó. Fél éjjel szokásomhoz híven fent:) de reggel átment rajtam, méghozzá úgy hogy észre se vettem, nem akarom elkiabálni de már pár órája abszolút nem érzem hogy fájna:) Sajnos az újságot ki kell vinni mert határidő van, de majd jól felöltözök és szépen is süt a nap egy kis D-vitamin nem fog ártani.
Mivel hajnalban sok időm volt így ráálltam a mérlegre és végre 80alatt van, még nem 79 de már majdnem:) Ez gondolom az hogy a napokban alig ettem, így biztos nem zsír olvadt le rólam, mégis nagyon jó ezt látni hogy 7essel kezdődik a téma:)
Gyomrom esetleg vmi szárazat kívánt volna, így kreáltam egy sajtos-muffin receptből vmi egészségeset, finom lett, csak nekem túl olajos, így legközelebb csökkentem az adagját. A kenyér szép formás, parasztkenyér mellett döntöttem, bár nem tudom miért ez a neve amikor rozslisztből és teljeskirőlésűből áll:) Formája, színe, állaga jó, remélem a többieknek ízleni fog.
Nem tudom már megint mikor prüttyögött a gép, de most vmikor sípolt? Azért kérdeztem hogy mikor lehet belerakni a magokat mert én a tetejére is szereték, tehát az utolsó dagasztás után kell gondolom megszórni hogy rajta is maradjon. Majd szép lassan mindenre rájövök, de a maihoz mégsem kellett mag, viszont én a muffinomra raktam lenmagot és szezámagot is, na az tuti. 3db-ot ettem, raktam félre vacsira, tiszta ch nap, kell mert kevés B-vitamint nyomtam magamba és kezd már hiányozni.
Az állástémához nem szólok mert ismeritek a helyzetemet, 5 szakmával amiből kettő diploma, nyelvvizsga, jogsi, stb itt állok újsághordóként:( De lesz ez még jobb is, fő az optimizmus.
Az biztos hogy vállalkozónak se jó, látom apámat mennyi gondja van vele, de azért csak jobban megéri mint az alkalmazotti státusz;) Az viszont igaz hogy nem mindegy mibe fog az ember, neki szerencséje van, mert nagyon ügyes szakember (esztergályos, lakatos) és felénk mindneki hozzá jár, mert nincs olyan amit ne csinálnának: korlát, tető, üzemipáraelszívó, grillsütő, stb. Az idén vhogy megy januárban is, pedig télen be szoktak állni, szóval ebből a szempontból nem szólok egy s zót, se de jó lenne már a saját lábamra állni.
Szeszi, jól is teszed ha a centikre koncentrálsz é n is azt teszem, főleg mikor járok tornára:)Na még egy hét!
Danya, örülök hogy jobban vagy, de azért még ne erőltesd magad túl! Blanka nagyon ügyes, ez nagyon szép teljesítmény, de vigyázz rá, nehogy koplaljon nekem, mert ha abbahagyja akkor jön a jojo azt meg nem szeretné senki! Az államvizsga miatt nem aggódok, simán fog menni, igaz én is be voltam szarva hogy egyszerre két szakon is vizsgáznom kell, de visszagondolva nevetséges!Ha már oda eljut az ember, akkor nem lehet nagy probléma. Tényleg hogy áll a szakdogákkal? Ha jól emlékszem neki is kettőt kell írnia, úgye?
Na megyek, bár még nem hozták meg az újságot, addig legalább felporszívózok!
Szép és derült napot, amilyen nálunk van:)
Schybiekém! Vigyázz magadra! A tüneteid tipikus vírusfertőzésre utalnak! Sok folyadék, ágymeleg, pihenés! Nehogy aztán valami komolyabb baj legyen a vége...az újságozás nem igazán jó most...inkább a netes meló a meleg szobában.;)
A leírtak alapján az én kenyérsütőm eléggé másként működik, mint a tiétek. Már múltkor is említettem, hogy az enyém a kelesztési fázisban is keveri még egyszer-egyszer a tésztát (ezért is nem tudom kivenni a lapátot)...és én bizony később is belekukkantok néha, mert az enyémen nincs ablak. Viszont van a helyén magtároló rekesz és ha a magvas-kenyér programot indítom, akkor a kellő időben kinyílik a rekesz belső ajtaja és beleszóródnak a magvak a tésztába.
Sziasztok! Jó reggelt!
Tegnap lejött a kezdő-középhaladó pilates, a kezdőt meg is csináltam. Utána még egy kis gépes edzés is volt. A vacsi sajna 6 órára tolódott, mert fodrásznál voltam, de a lájtos káposztás husiban alig van szénhidrát... A súlyom stagnál, de egyre jobban érzem maga és elkezdtem mérni a centiket.
Zuzmi! Jól emlékszem, hogy volt valami apeh-es ügyed, ugye? Mi lett a vége? Sikerült elintézni?
Danyuska! Lányodnak hatalmas gratula! Örülök, hogy te is jobban vagy. Most már vigyázz magadra nagyon! A boltoknak és a boltosoknak tényleg egyre nehezebb, de be kell valljam, én is a multiknál intézem a bevásárlásaim 90%-át. Minden egy helyen...Nekem egyébként nem csak a magasabb árak miatt jön be kevésbé a "kisbolt", de az áruválasztékuk sem kielégítő...azt pedig végképp nem szeretem, ha mindent kérni kell. Sajnos többször jártam úgy, hogy aznapi lejáratú tejet vagy tejfölt kaptam és mivel az eladó "udvarias" volt - beletette rögtön egy szatyorba - csak otthon vettem észre. Így aztán leginkább akkor megyek oda, ha nem kell csak 1-2 dolog és az is aznapra. Tegnap pl. jól jött, hogy a fodrásztól hazafelé útba esett.
Sajnos az én munkámban szinte nem is lehet egyéni munkavállaló vagy vállalkozó az ember, így nem tudom, mi a jobb: egy munkáltatótól függeni, kiszolgáltatva az ő kényének-kedvének, ráutalva lenni, hogy jó gazdasági szakember-e, vagy csődbe viszi a céget, vagy a magam urának lenni annak minden veszélyével, kockázatával. Szívesen elvezetgetnék egy kisboltot, vagy akár egy teázót - itt arra lenne is igény. De se tőkém, se szakmai végzettségem nincs hozzá. Arról már nem is beszélve, hogy a kereskedő-vendéglátó szféra erre mifelénk igencsak belterjes. Kívülálló nemigen tudna érvényesülni. Az öcsémnek ugyan ilyen irányú a végzettsége, de alkalmazottként sem nagyon talált munkát, ha mégis, nem jelentették be. Most egy amerikai tulajdonú elektronikai cégnél dolgozik betanított munkásként - fix fizetésért, bejelentve. Szerencsére rugalmas és ezt a munkát is szívesen végzi.
sziasztok
itt vagyok én is de tegnap nem volt mit írnom , nem történt semmi
ja de mégis csak van valami: tartom a 68 kilómat!Micsoda álom!!
Szeszi!Nekm is nagyon tetszik a pilates, csak fanninak nem , de már rájöttem, hogy azért van merta zene csak egy halk lassú valmi, a rubint rékán meg jó kis pörős zene van.Hát a légzéssel nekem is akadegy kis gondom, na meg a hattyú gyakorlattal, azt nem is szoktam csinálni.A többi megy, vannak kedvenceim is,de nem egyszerű zért mindent jól csinálni.
Kedves danya! Ne kesereedj el a kilók miatt,gyorsan lemegy az biztosan!Sajnos a mai világban nagyon nehéz jól érvényesülni.Mikor pesten voltam boltvezető, a főnökömnek volt 4 éjjel nappali üzlete, a 4 ből 2 őt be kellett zárni 5 éven belül,de a másik kettő meg úgy megy, hogy ha én a napi bevételt megkaphatnám egy hónapra, akkor nagyon boldog lehetnék.Mind jó helyen vn, iskolák orvosi rendelők , buszmegálló és villamos...tuti hely..Szerintem ezen is múlik.
Anyósom nagyon erölteti hogy itt nyissunk mi is valamit, na de egy 1500 as kis faluban ez nem egyszerű, akkorát lehet bukni, hogy ihajj.
Na fel a fejjel és sziasztok!
szijjasztok lányok-asszonyok
igazából én is felnézek napközben , amikor rágcsálom az almám, vagy a narancsom, de ilyenkor nincs időm írni. este meg nem mindig van kedvem gépezni , meg időm sem igen.
de azért igyekszem követni az eseményeket
danya- gratula a lányodnak. örülök, hogy nem adja fel, mint annak idején. biztos nagyon csinike már most is
ja, tegnap már dolgoztam.
és ma is indulok nem sokára
sziasztok:)
ugy néz ki tul éltem ezt a nyavalyát, tegnap koplalás volt, és már tegnap csak reggel ment a hasam az is inkább nagy durrral mint dirrel.
ennek ellenére a kilóim visszamásztak 82,2-re, de nem is érdekel, hiszen nem is ettem, és főleg olyat nem ettem amit kellene.
sőt a kapszulákat sem szedtem már péntek óta.
lenyugodott a gyomrom, még a hangom ami nem az igazi, kicsit még fáradt vagyok, de majd elmulik, tegnap már 7,45-kor szunyáltam, pedig imádnám a vágó müsort és a jó barátokat, de nem ment, be kellett hogy csukjam a szemem. ugy is maradtam.
tegnap vettem én is teljes kiörlésü reformkenyeret, azt piritottam meg, szerintem jó cucc. vettem is belőle kettőt, egyiket le fagyasztottam, és ha kell akkor előveszek egy-két szeletet.
képzeljétek blankának 16,5 kiló eddig, számolva minden hónapban lement 8 kiló. nagyon örülök neki, és büszke vagyok rá, és még mindig u.olyan elszánt mint mikor kezdte.
sőt hétfőtől van már bérleteük a kondiba oda is jár, most még csak a rékára nyomja.
minden vizsgája sikeres lett, most egy kis fellélegzés, és utána a nagy hajrá.
bent nagyon gyalázatos a helyzet, sorra zárnak be a régi boltok, akikkel kezdtük anno 97-ben, tegnap mondták le az állandó tejet, és elsejével ki sem nyit többet:(
nagyon elkereseritő a helyzet, a magyar kiskereskedelmi egységeknek befellegzett:( esetlegesen az marad talpon aki messze van olyan településtől ahol vannak multik.
itt már esélyük sincs semmire - olyan árat mint a multikban soha nem tud kreálni.
na szóval nem valami derüsen látom a jövőnket, ami a legjobban bánt, hogy mondjuk 10 évvel ezelőtt is nagyon rossz volt a mi helyzetünk - de akkor ha dolgoztál mint állat - tudtál tovább fejlődni, szép lassan az egy autós nagykerből lettünk - volt amikor 18 autónk volt - most pedig lassan már elég lesz 5 autó és a boltok bezárásával egyenes arányban csökkenteni kell.
csak a kérdésem, hogy igy 50 felé mi a jó fenéhez kezdjünk? alkalmazni már nem fog senki? itt már nem tudsz olyat kitalálni, ami gyümölcsöző lehetne magyarországon. akkor mégis mit?
Én mindig hittem abban, mint a mesékben, ha meg teszel mindent azért, hogy jól menjen valami - akkor jól is fog menni - mert a jók mindig megkapják méltó jutalmukat. de itt pont forditva van, aki küzd és tesz le az asztalra annak kell a szurok esőn átmenni, aki lébecol az pedig mehet az aranyeső alatt. kicsit átrendeződött a holle anyó meséje ugye?
remélem nem ragasztottam rátok a pesszimizmuson.
megyek kicst össze rámolok.
Nem "bármelyik fázisban", csak az első 5 percben. Addig már meglátod, hogy milyen állapotban van a tészta. Kell-e hozzá még pici viz, vagy pici liszt. És van még egy jelzés, egy sípszó, amely jelzi, hogy most teheted hozzá a magokat.
Egyébként légyszives Te is vigyázz magadra, a takaritás megvár, de az influenza utolér.
Danya, hogy vagy? Remélem, ma ágyban maradtál és már jobb egy kicsit.
Pusz mindenkinek, nem fertőz!
Itt-itt:)
Danya, szolidalitástból veled tartok:( 10kor este felébredtem hogy még mindig fáj a fejem, na akkor feladtam és bedobtam fél gyógyszert (amit csak végszükségben szoktam, de már bőgni tudtam volna a fájdalomtól) elaludtam, majd 2kor arra keltem hogy hopp fáj a szívem, na fél óra netezés után kiáll, reggel meg tüdőfájdalom, most délutánra már a kulccsontomig fáj minden. Szerintem benyaltam én is vmit, most kúrálom magam mézestea, grapfuitcsepp és társai, igaz még nem köhögök, nem folyik semmi, de érzem hogy fáj tompán mindenem és bújkál bennem vmi. Na nem kell temetni mert nem olyan vészes a helyzet, de most már értem miért nem vagyok éhes a napokban, ma megint annyit ittam mint a ló de ez csak előnyömre válik. Hiába nem eszek amikor beteg vagyok, mert olyankor a szervezet nem a fogyásra összpontosít hanem a szervezet helyreállítására. Remélem nem dönt le a lábamról, mert még csírájában elkapom:)
Holnap újságozás lesz a menü egy kis netes melóval megspékelve, Robi is megy dolgozni már, így takaríhatok végre, mert ha Ő itthon van akkor segíteni akar, azt meg az idegeim nem bírják hogy együtt csináljuk, mert különbözőképpen csináljuk és ez csak vitához vezet, tehát vagy Ő vagy én:)
Szeszi, netről szedted le az intimtornát? MÁr sokat hallottam róla, ezt még nem próbáltam így, szívesen tágítom a látóköröm úgyhogy mesélj!
Ma szóltak jövő keddtől torna addig formába akarom magam hozni mert ilyen tüdővel meg se tudnék mozdulni.
Megyek beveszem a fürdőt, hajmosás és társai, hátha a héten állásinterjúra kell mennem (fő az optimizmus)
Tényleg, többiek merre?
Holnap közkívánatra kenyeret sütök a családnak csak még azt nem álmodtam meg hogy milyet, na majd éjjel:) Beszereztem mindenféle jót ami hozzá kell, szerintem vmi magvas mellett döntök. Tehát a gépem tetejét bármikor kinyíthatom működés közben? (bármelyik fázisban?!, persze mikor még nem állt össze a tészta addig nem akarom nyitogatni:))
Danyuska! Jobbulást! Van olyan, hogy a vírus a gyomorra megy...ki kell koplalni. Kímélő ételek (főtt krumpli, háztartási keksz, almakompót, főtt dara...) Sajnos nemigen van rá más gyógyír. Ha viszont tényleg nem leszel jobban holnapra sem, irány a doki. Hallottam már olyat, hogy a bélbolyhok elpusztultak egy vírusfertőzés miatt, és az bizony nem játék. Vannak már gyógyhatású szerek amik segítenek az egészséges bélflóra visszaállításában.
Hol van Mindenki? :O Remélem, nem lettetek betegek...
Zuzmi! Tegnap megcsináltam az alap-pilatest. Nagyon jó, mert kezdi az alapállástól, a szükséges izomtónustól egészen a pilates-légzésig. Rá kellett jönnöm, hogy az Etka-jóga, amire tavaly jártam, a jógából és a pilatesből van "összegyúrva". Az alapgyakorlatok legtöbbjét a jóga-foglalkozásokon is csináltuk. Ha szerncsém van, ma délutánra lejön a másik pilates dvd anyaga. Jó lenne még ma kipróbálni! Sajna ma reggelig csak a 75%-a töltődött le, elég lassan megy a dolog. Viszont sikerült letöltenem az intimtorna dvd-t. Kíváncsi vagyok rá, könyvben ugyan megvan, de az nem ugyanaz.
igen furcsán hangzik ez a 7 kg. kicsit soknak tünik ennyi idő alatt.
danya- az egyik legrosszabb, ha a gyomrodra megy a vírus. a hátrány előnye, hogy nagyon jól fogyaszt.
egyébként meg ne viccelj ezzel, mert ha kapsz egy tüdőgyuszit, akkor aztán tényleg gondban leszel