Mindmegettük (beszélgetés)
Jó reggelt!
Hol vannak a hajnali kukorékolók? Ne vegyétek rossz néven, csak beszámolok (és nem akarom elkiabálni!): internet remekül működik, mindkettő, /bár még mindig nem tudom, minek kettő!/ De lassan visszakerülünk a régi kerékvágásba, bár bevallom, nagyon szeretek a nagy gépnél lenni, sokkal kényelmesebb. Erről ennyit. Bár ez lenne a legnagyobb gondom!
Arra gondoltam, lúgosítani kellene, olvastátok a Super Greens cikket? Annyi zöldség van benne, amennyit amúgy nem lehetne naponta megenni. Csak ez is nagyon drága. Van egy magyar oldal, 'zöld lötty' a neve és a Pokrivtsák Moni reklámozza. Nem őmiatta, de érdemes elolvasni.
Ne reménykedjetek az ellenkezőjében, ma még jövök.
Pusszancs.
Nem tényleges hossz...:)))))
A 44 a nadrágméret (a tényleges, tehát az ami bármely más nadrágon is van) és a farmereken, farmer-fazonú konfekcionált nadrágokon van egy másik méret, ami a nadrágszár hosszára utal. Ezt nem tudom, pontosan milyen mértékegységből adódik (talán a coll-ból), de a lényeg, hogy van 32-es, 34-es és talán 36-os. Olyan ez, mint egyes katalógusokban a normál hossz, meg az alancsony hossz. Mivel nekem nem túl hosszú a lábam, nekem elég a 32-es hosszúságú farmer. A bősége meg már típustól, fazontól és számozástól függ.
jó estét! vagy majd reggelt!
annyi mindent írtatok hogy már azt se tom mire akarta válaszolni
én a 15 kerben lakom, dolgozom.
a 30-as 40-es méret én is azt hordtam, most 31-32, vagy méretezéstől függően kinél mekkora a méret.most is 40-es a gatyám.
én 68kg-mal kezdtem és 80-nal végeztem,valameddig visszafogytam, a másodikat 5 évvel később 80-nal kezdtem, és 86-al végeztem, mikor kijöttem a kórházból 78 kg vvoltam, 2 évi szoptatás után, és válás után 65 kg-mal végeztem.
ahogy a 30-at betöltöttem, rámragadt 3-5 kg,amit nem bírok elviselni magamon.
én sem láttam a fogyózókat, és nem tom még a neveket sem.össz 1x láttam.
én is a gyüminappal kacérkodom, de lehet nem lesz belőe semmi. majd estére kiderül
a kiesett fogú nyuszi már nincs mivel harapjon
jó ez a fogdokis fogyi, én dec-jan-ban jártam gyökétöméses stb. kezelésre, hát mitmondjak, már mindennek próbatömés íze volt, mivel mászott ki a fogamból és megettem.
jó lehet az a piros csipkés izéke :) azért ha referálnál hogy milyen volt a fogadtatás :)) egyben maradt-e ?
csak vicceltem
szép estét/napot nektek
Aha, na nem mintha most okosabb lennék, mi az hogy tényleges hossz 34?!
Jó itt, mindig tanul a ember. De az átváltás is vhogy ilyesmi lehet, nem? Azt hol lehet akkor megnézni?
Gyüminap rendben, ha minden nap így menne már 50kg-san futkároznék köztetek:)
Jó éjt lányok, megtekerem a szobainast (csak azért mert majd bepisilek már a tegnapi izomláztól és holnap ismét torna) aztán elrakom magam!
Kilófaló szép álmokat!
Schybie drága! Ha a nadrág mérete két számból áll (pl.44/34), akkor az első szám a tényleges méret, a második a hossz. Ezt azért jó tudni, mert pl. a tescoban már sikerült kifogni .../32-est, ami mind Apusom esetében, mind az enyémben épp jó hosszt jelentette. Meg lehet spórolni egy felhajtást. ;)
Húúúúúúúúú, Sünike (nem baj a becézés, ugye?)! Nem irigyellek a fogorvosért. De a majdani szép molyodért igen.:))) És ha még egy-két kilótól is megszabadulsz...nem is rossz üzlet. ;)
ha érdekel benneteket, hogy milyenek lennétek más frizurával, vagy más szinüvel akkor nézzétek meg ezt.
Zuzmika:)
a mi kis nyuszink nem harap, nagyon békés jószág, annyi biztos, hogy nagyon sok kárt tud okozni, ha helytelenül tartjuk. mint mi is.
szabadon a szobában, mindent megrág, megcsócsá, ami nem teccik neki, azt lepisili stb.
de nem lehet rá haragudni, de lehet, hogy most megfogta az átkom? néha kivántam, hogy bár esne ki a foga....... amikor már lerágta a tapétát, megrágta a padlószőnyeget, megrágta a telefonzsinőrt, a tévé zsinórt, a telefontöltőket, az éjjeli lámpákat, a légkondi zsinort, na nics sok időm tovább sorolni:)
de amugy nagyon édes, gyönyörü, és kedves, főleg amikor mosakszik:)))
tehát rajtad áll, hogy tartasz e? és hogyan?
sok sikert hozzá
sünike:)
amikor tavaly nekem is csinálták a fogam, akkor én is fogytam egy pár kilót. hát annyi tény, hogy nem egy olcsó dolog a fog. egy vagyont hagytam ott a dokinál.
de szép lett, és jól is áll:D::D
csaó:)
én is néztem a nagyfogyást, igaz négyszer aludam bele, de mivel nagyon érdekelt, igy mindig felébredtem. egy-egy részlet kimaradt, pl. hogy a kriszti teheres ujra? hát nem tudom, azért ez kicsit tulzás nem? 7 gyerek? azokat fel is kell nevelni, és utnak is kellene inditani nem? nem minden a családipótlék. szerintem ez a mai világban nagyon nagy felelőtlenség. na de mindenki a saját élete kovácsa.
amugy én a milánnak nagyon szurkoltam, és nagyon jól néz ki a kis csávó, összeillenek a bogival nagyon szép kislány.
amugy pedig istvánnak szurkolok, de valójában azt az embert is nagyon fogom sajnálni aki nem fog győzni, hiszen erőnfelül teljesitettek, amit én csodálok és egyben irigylek is. sohasem tudnám utánuk csinálni.
amugy kaptuk apától azt a leg magic erősitő gépet, de hát amilyen jó állóképességem van, birom is rajta vagy 15 másodpercig:)))
Sziasztok!
Megtaláltam az igazi fogyókúrát!!!Ma voltam fogorvosnál, lecsiszolta 3 fogamat! :-) És hétfőn megint lecsiszol hármat! Még az evéstől is elment a kedvem amikor megmondta, hogy a 2 hídért mennyit kell majd fizetnem! :-) Szóval hídavatás lesz nálunk 1-2 héten belül. Vetekedünk a balatoni völgyhíddal! :-)
Félre tréfa: a lecsiszolt fogakkal nem fűlik a fogam az evéshez... :-)))
Szép estét Mindenkinek!
Ági! Akkor tényleg szerencsés vagy, én 54 ről indultam 74 lett a vége,pedifg nem zabáltam, nem voltam kívánós...stb
Shybie!ez igazán dögös kis szerelés lehet, biztos meglesz a hatása.Én is vettem egy nadrágot és 30 as van beleírva/ Kínai/ nem tudja valaki hogy ez hanyas méret igazából?
Zuzmi az én "sikerem" nem akkora a szám, mert nekem nincs 6 gyerekem, viszont igaz hogy van 6 fős családom akik mindennél jobban szeretnek enni és a páromon kívül ez mindenkin meg is látszik, tehát önuralom, de megéri mert ép most jöttem meg a városból és megvehettem életem első, igazán szexis hálógöncét ami XL-es méretű:)Kis franciabugyi, trikó, dögös vörös színben, csipkével tarkítva, na lesz itt Valentin-day;)
Én a Nagy Fogyást nem láttam az elejétől a végéig, így le is maradta hogy Kriszta terhes, hát ez tényleg nem a legjobb időpont, szerencsétlen teste még most is "kamillázik" a meghajtott 5 hónapos fogyó után.
Ági, én nem jártam de kacérkodtam már a vizitornával, nagyon sok jót hallottam róla és tényleg 1001 jó tulajdonsága van ami inkább mellette szól mint a többi mozgásforma. Elvileg az usziba lenne nálunk is, de a gyakorlatba nincs mert nem járnak, ha lenne és mennék mert pl. nyáron tuti jobb mint az 50 fokos fülledt terembe bohóckodni.
Ebédre banán volt, fini édes, most lehet rágcsálok egy kis magot, aztán takarítás, mivel a netes melómat végre befejeztem.
A szülés egy érdekes kérdés...
Lányommal 54 kg-mal kezdtem a terhességem, és 64-gyel mentem szülni.
A fiammal (9 évre rá) 81 kg-mal kezdtem a terhességem és 84 kg-mal mentem szülni!
Valahogy tudta a szervezetem, hogy nem szabad híznom. Vagy nem tudom mire fogni, mert nem diétáztam és mégiscsak ennyit híztam.
Csodás a természet...
Mai diétáról annyit: mexikói chilis babot hozattattunk a kollegával, és ma nem jött be dolgozni :-( Így megettem az egész adagot... :-o
Torna: megtetszett a vizitorna. Próbálta valaki? (Van "egynémely" problémám, ami miatt "szárazon" nehéz, vagy szinte lehetetlen tornáznom.) Hét végén volt próba negyedóra, és nagyon élveztem! :-)
Szép napot Mindenkinek!
Szeszipuszi!
Köszönöm!!! :-) Megadtad a kezdő lelkesítést! :-)
Megpróbálok kalóriákat számolni.
Meg mozogni is kellene-ülőmunka én is... :-)
Danya drága!
Ne kedvetlenedj el, tudod a fogyás nem lineárisan, egyenletesen megy, néha vissza-visszaugrik picit. De nagyon ügyes vagy, tényleg!
Schybie, néztem a nagy fogyás tegnapi adását, valóban látványosak az eredmények! Azért megnézném őket 1-2 év múlva is, de kívánom nekik, hogy legalább ilyenek maradjanak!
Ne is add fel Szeszi és más se! Megcsináljuk!
Danya, ez nem zsír amit a mérleg mutat, figyeld meg, ha megint "rendesen" étkezel és kiürül a gyomrod, beled akkor mindjárt visszaáll a kedvezőbb súlyra.
Tagi, akkor lehet mire az enyém kész lesz addigra Neked is lecsitulnak a dolgaid, nagyon nehezen szoktak elkészülni a saját cuccaim, igaz most is 6kor már Dunaújvárosba indultak (ami tőlünk elég messze) és ki tudja mikor érnek haza, na nem baj, addig csak torna mert tegnap megkezdtem:)
Kiakadtam arra számítottam hogy nem fogom bírni, erre nagyon jól ment. Igaz oktondi módon megnyújtottam a lábaimat így most nem nagyon merek lépcsőzni de mit tehetek a 15 lépcsőmet meg kell másznom ha egyszer lemegyek. Nemsokára indulok a postára, városba, de délután visszatérek mert van még netes melóm.
Jelentem ma gyümizek, vettem szép 3 almát, lesz mit rágcsálnom, én nem tudom de az idén gyatra a kínálat, én csak az idaredet szeretem mert az savanykás és csak akkor eszem ha ropog a fogam alatt, hát ilyet ritkán találok az árakról meg nem is beszélek, röhej!
Na szép napot! És tessék írni, reggel nagyon rendesek voltatok:)
Szeszi!
Engem az tart vissza az esti evésben, hogy én rosszul vagyok, ha később eszem, fáj a gyomrom, hányingerem vn, szóval amúgy sem tudnék enni ha akarnék.Hogy állsz a pilatessel?
danya! Mi van szegény nyuszika fogával?mi is szeret nénk venni a Fanninak egy törpenyuszit, de azt mondták, hogy harap.Igaz ez?
Pusi!Hát én nagyon irigyellek, hogy ilyen jól elvagytok még ennyi év után is.Gratulálok hozzá.Amúgy meg mindig a nők hozzák meg az áldozatot, lásd helyfoglalás, gép foglalás...stb.
Tagi!Én anyukámékhoz szoktam menni pesten, ők a 18.kerben laknak,és nekem kész felüdülés ha nem kell itthon lenni.
Amúgy drága anyós megint megigérte, hogy viosszamehetünk, dmostmár leütöm ha nem.....
Jó reggelt!
SüniÁgi! Hajráhajráhajrá!
Én az elmúlt napokban azt vettem észre, hogy ha eszem 5 körül - vacsi gyanánt - nehezebben bírom az estét, mint ha nem eszem semmit...Szerintem az motivál olyankor, hogy ha addig kibírtam, már nem rontom el.
A mindennapi torna...hmm...szóval, ez úgy néz ki, hogy 2-3 naponta pilates, a többin pedig elliptikus tréner. De nem keményen, vértizzadásig, csak úgy, a mozgás kedvéért. Jól esik a testemnek egy kis mozgás a napi ülőmunka után - és a lelkemnek is, hogy nem a fotelban tespedve lesem a tv-t egész este.
Szóval, azzal nemigen lehet baj, sőt. Azt vettem észre, hogy jobb a keringésem, kevésbé vizesedek (merthogy sajna, mióta 80 fölött vagyok, vizesedek egy kicsit). Ma már legalább "csak" 83-at mutatott a mérleg. :)))) Viszont a tavaly nyáron - alig 81 kilósan - vásárolt naci teljesen jó rám. Ennek nagyon örülök!
Talán tényleg a centiket kellene néznem és nem a kilókat...na sebaj, nem adom fel!!!
Puszi Mindenkinek!
sziasztok:)
hát valóban kitört a muszika foga, most reszelve kapott répát, és valami macska tubusos valamit amit a patikában kellett venni. hogy a mai napon hogy oldjuk meg az nem tudom.
8x legalább kellene ennie, most az oké, hogy megetetem mielőbb elmegyek, de mi lesz estig?
még dalma is alszik, igy még nem beszéltük meg. lehet, hogy be kell vigyem dolgozni?
hatalmas trauma ért ma reggel a mérlegre állva:(((((
a tegnapi napon nem volt valami jó, na de ennyire?
reggelre ettem egy banánt, tizóraira ettem egy magvas kifliből csinált sonkás szendvicset, ebédre ettem négy fél tenyérnyi szendvcsit mint irtam fehérkenyérből, szalámis, sonkás, és kettő libajájas-lialahagymával, hazafelé vettünk ilyen mogyoro,kesudió, mandula mixet, abból ettem meg vagy négy marokkal.
LEIRNI IS SOK
vacsira megettem a fél ebédet.
na és 83,1-re tornáztam fel magam:((((
igaz a folyadék bevitelem sem volt az igazi, mert fájdogált napközben a vesém is, ja meg ilyeneket enni?
de ha összeszámolom, kb. 20-25 dkg kenyér feléle volt.
majd ma ügyesebb leszek, holnap megyek masszázsra, és nem hogy fogytam egy hét alatt, hanem......, azért iszonyu mi?
A megértés is megvan, én ezeket tulajdonképpen heccből mondom. Én aztán baromira megértem és becsülöm, hogy valaki saját magától ilyen szintre elér a számítógép területén és mellesleg még imádja is. És nem úgy van vele, mint én, hogy szórakozik, hanem tanul. Földrajz (Google Earth, NASA World Wind), angol focimeccsek, TV szakkatalógusok, kapcsolási rajzok letöltése, zenehallgatás, stb. Szóval én csak cukkolom őt és titokban szégyellem a pofámat, hogy túl vagyok haladva, hiszen én jócskán dolgoztam már számítógéppel. Persze, nem igazán interneteztem, hanem Word-ben és Excel-ben nyomattam. És leginkább angolul.
És még a drágámnak védelmére fel kell hoznom - bár leginkább én vagyok az undokabb, és nem is kell őt védeni -, hogy amíg nem mentünk nyugdijba bele, tejben-vajban voltam fürdetve. (Igaz, hogy ő is - általam.) Azért a sok külföldi utazás és a 60-70-80-as évekbeli TV-szerelés meghozta gyümölcsét. De hát ez elmúlt. És, amit nehezen gondoltam volna, én jobban viselem, mint ő. És, ami nagyon fontos - és akár tanúlság is lehet a jövőre nézve, bár nem akarok tanácsokat osztogatni - , ismét meg kellett szokni egymást. Egész nap együtt vagyunk és ez nagyon furcsa. Főképp ahhoz képest, hogy én egy évben minimum 2-3 hónapot nem töltöttem itthon, persze részletekben, ő meg általában este dolgozott. Most jöttünk rá, hogy valószínűleg ezért is tartott ki ennyi ideig a házasságunk. És igazából csak most ismerkedünk egymással.
Na, megint jó sokat dumáltam.
Jó éjszakát mindenkinek.
tök jól elvagytok mint látom :)
fotel, asztal, nyuszifog,hát a hasam fogom, de teccik.
szia madárka! én ugyan nem ismerlek, de ami késik nem jön időben.
szeszike tényleg ne aggódj, és ha tényleg minden nap tornázol biztosan jó az? nekem máskor nem volt, heti 3-4 alkalom a megfelelő, mert akkor van ideje pihenni, és izmot építeni a szervezetnek. egyébként én is csináltam ilyen diétát: reggeli: 2 tojás (rántotta, vagy kemény)vagy 10 dkg pulykasonka 2 szelet pirítós, vagy hamlett
tízórai és uzsi: 1 alma, vagy 1 narancs
ebéd: 1/4 zacsi gyors főtt rizs + grill husi (pulykaszelet, vagy csirke) de volt hogy kínait ettem egy fél adagot
vacsi: 0-ás joghurt 5dl, vagy 2 virsli salátával
Schybie:én is kipróbáltam már azt a magic-et, hát alig bírtam menni másnap, most ott figyel a sarokban, nincs rá érkezésem.
kicsit felpörögtek az események körülöttem, majd talán csillapodik kb 1 hónap.
zuzmi merre pesten?
Ugyan már Pusy12!
Ez nem versenypálya! :-) Illetve jó lenne, ha a kilók minuszban versengenének le rólunk!!!
Még mindig nem fogtam semmiféle diétához. Reggilre egy joghurt, hetek óta. 10 órai egy capuccino, ebéd valami hozatott (kollegámmal ketten eszünk 1 adagot), és ami a baj, estére leszek éhes, és itthon nem bírom... és eszek... mert a családnak enni kell adni... szörnyű!!!
Kérek egy kis biztatást!!! :-)
Danya!
A nyuszinak kitört a foga?
Mert nekem is kitört a fogam. Holnap kellene mennem orvoshoz, de megint kitört rajtam a nátha. Lassan már 5 hete szenvedek vele. Hol köhögök, hol az orrom folyik, 2 hetet itthon voltam az elején, de talán most a legrosszabb... :-(
Állatunk nekünk is van, egy csuda édes tengerimalac. (holnapja is van: [link] és az iwiw-en is rajta van warrior.abubu néven :-) ) Már őt is kellett orvoshoz vinni: gondoltam, spórolok a faforgácson, egyik kollegám mondta, tud hozni. Hozott is, de az udvaron tárolta, én meg lelkesen tettem a malacka alá, csak hát az atkák szemmel nem láthatóak, de megtámadták a malackát. Vakaródzott is szegény, vinni is kellett dokihoz 3 hétig, alkalmanként 1000,- Ft volt a kezelés. Ezért már rengeteg forgácsot tudtam volna venni! :-)
Viszont malacka teljesen beleillik a képbe: rengeteget eszik (mint én)... :-)
További szép estét Mindenkinek!!!