Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mindmegettük fórum

Mindmegettük (beszélgetés)

❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
784. 2577cdcc12 (válaszként erre: 780. - Danya)
2008. febr. 29. 10:22
A zabpehely az egyik legegészségesebb kaja, és a lehető legjobb reggelire. Szerintem a legjobb választás volt :) Én úgy szoktam csinálni, hogy a vízbe amiben főzöm teszek édesítőt meg fahéjat, és a végén beledobok natúr meggyet, vagy apró kockákra vágott almát. Ha még nem próbáltad így, próbáld meg, nagyon finom! Egyébként ezt fogyózás alatt is eheted este, persze nem egy hatalmas tállal :)
783. schybie
2008. febr. 29. 10:10

Nekem is van egy jó kb 2-5 ft-os nagyságú a bal könyökhajlatomba, kiskoromba utáltam, mára imádom:) Azt mondták ha a színe, formája, stb nem változik, akkor nem kell hozzányúlni, szerencsére eddig nem volt vele gond, de azért figyelgetem.

Isteni idő van! Szeszi gratulálok!

782. zuzmika
2008. febr. 29. 09:10

Szeszi!

Miért szedetitek le? Nekem is van egy 1 forintos nagyságú anyajegy a jobb oldali arcomon, de nem vetetem le.Mikor fiatalabb voltam, akkor akartam, de azt mondták nem jó hozzá nyúlni, most meg már megszoktam, nem is figyelek rá hogy ott van.Nem zavar.A lányodnak hol van?

2008. febr. 29. 08:08

Jó reggelt!

Szép nap van ma: megmozdult a mérleg!

81kg...no meg egy pici. De most úgy döntöttem, a kilókat nézem nem a dekákat. Remélem, egy-két hét és hetessel kezdődik a szám a mérlegen, mikor ráállok.

Amúgy megvagyok, csak idebent dolog volt, aztán tegnapelőtt kozmetikában voltam (félévente el szoktam menni egy kis kényeztetésre), tegnap pedig a kisebbik lányommal voltunk bőrgyógyásznál, megnézetni az anyajegyeit. Az egyiket le is szedetjük, holnap megyünk a plasztikai sebészetre konzultációra.

Ma még benézek, ha lesz időm. Szép napot Nektek!

780. danya
2008. febr. 29. 06:33

tegnap voltam masszázson, és mondták, hogy március 2-án lejár a fenntartóm is - ennyi volt vége volt -

azt nem krédeztem, hogy masszirzozásra azért még mehetek vagy mi a szösz?

mondtam, hogy nem vagyok megelégedve a fogyásommal februárban -

és el kezdtük boncolgatni az étkezésem, amit én is tudok, hogy messze van attól, amire azt mondják, hogy jól eszem.

tehát lebuktam mint buvár kund - és már meg is mondták az okát.

a fenntartó lejáratra el kell érni az 1500 kalóriát, és ugy, hogy a reggelinek legyen a legnagyobb kalória értéke - és ahogy haladunk az időben, ugy kellene csökkennie.

na ez nálam még meg sem közeleti

mivel a reggelim egy árva alma, vagy mandarin szokott lenni -

reggel kelle megadni a tesnek azt a mennyiségü, minőségi üzemanyagot amivel jól be tud indulni a nap. a motor is akkor bőg fel, amikor sok benzint bespricellnek neki. akkor ég jól és gyorsul -

ezt amugy én találtam ki, de jól hangzik nem? de amugy igaz is.

áll. a délelőtt órákban ha megfelelő kajabevitel volt tudunk csak zsirt leadni, a későbbiekben már nem.

tehát összegzem, a három hónap nem volt nekem elég ahhoz, hogy megtanuljak enni, pedig erről szólt volna ez az egész, az hogy mellett fogytam, és karcsusodtam az egy mellékterméknek kellett volna lennie - de ezek szerint rossz diák voltam:(

beismerem - és jó lenne változtatni ezen.

de hogyan?

most főztem zabpelyhet, majd beviszem és megeszem bent. és az azért csak több mint egy alma.

779. danya (válaszként erre: 776. - Schybie)
2008. febr. 29. 06:25

Melcsikém:)

jó, hogy igy érzel amugy én sem érzem magam 46 évesnek, valahogy ez olyan távoli tőlem, mintha nem is én lennék. igaz ha a lányaimra nézek, elgondolkodom, hogy ugyan hogy lettek ekkorák? és mikor? de erre még nem tudtam rájönni, pedig nem érzem magam annyira hülyének sem, hogy egy ilyen egyszerü kérdéssorozatra ne tudjam a választ.

na de ha majd rájövök, akkor majd közlöom veletek is, mert szerintem nektek is vannak ilyen megválaszolatlan kérdéseitek, jól sejtem?

778. danya
2008. febr. 29. 06:22

sziasztok:)

hali angi, hát nem vagy kevés sajnos, de ha nagyon rajta vagy biztos tudsz fogyni, gondolkodtál már rajta, hogy milyen módszerrel?

hát az tény, hogy minél idősebbek vagyunk annál nehezebb, az anyagcsere lassulás miatt. még nagyobb elszántság kell, és még szigorubb önfegyelem.

de nekünk ez meg sem kottyan nem? hiszen nőből vagyunk:)

rajta hát

777. angi40
2008. febr. 28. 19:47

Sziasztok fogyis tarsaim!

A merleg nem igen mozog de jo hir hogy a nadragok kezdenek logni rajtam.

Danya igazan jo hir a 80 en meg midig 84 vagyok de a nyaron megvolt a majdnem 90, ugyhogy en is haladttam. Amugy tanyleg szerintem is minnel jobban telik az ido egyre nehezebb leadni a + kg-at.

puszi mindenkinek.!

776. schybie
2008. febr. 28. 13:46

Anya, nem vagy Te olyan öreg:) Tudod, a lényeg, ki mennyinek érzi magát, itt csak fiatal csajszik vannak, esküszöm nem érzek korkülönbséget mióta ide járok (lehet azért is szeretlek Titeket annyira?!) Az azonban biztos, minél idősebb az ember, annál kevesebb energiára van szüksége, sokan ezért híznak el koruk haladtával, mert nem csökkentik az ételeket, nekem ilyen gondom nem lesz, mert pont fordítva kezdtem, mint a nagy átlag. Masszírozásra nagyon szívesen eljárnék helyettetek, lehet a hétvégén kikönyörgök egyet Maszattól.

Szeszi merre jársz?

Megyek mert lassan elkészül az ebéd, ami jó lesz mert már kopognak a szemeim, nem halljátok?! Kipp-kopp:)

2008. febr. 28. 12:08
A link alapján - amit Danya küldött - heti 1 kg fogyáshoz (ami szerintem sok) napi 1276 kalóriát ehetek meg. 55% CH, 15% zsír és 30% fehérje. Na, míg ezt kiszámolom, megőszülök. Bár már túl sok nem kell hozzá. /Elég ősz vagyok, de ilyen rövid hajat nem érdemes festeni, mert hetenként kellene. Inkább naponta-kétnaponta megmosom./
774. zuzmika
2008. febr. 28. 10:10

Szerintem ez az egész fogyás az életmódváltásról szól, tehát ha valaki lefogyott é startani akarja asúlyát, akkor továbbra is azt kell csinálnia szerintem amit addig.

Pusi!Gratulálok az elmúlt egy év eredményéhez!Nagyon ügyes vagy!

773. danya (válaszként erre: 772. - Schybie)
2008. febr. 28. 06:40

blanka 162

én pedig 161 cm tehát nem vagyunk valami daliák. de minél fiatalabb valaki, minél nagyobb mozgással bir, annál több kaját lehet enni ahhoz, hogy megtartsd amit elértél.

én már öreg vagyok, igy nekem nem nagyon lehetne már enni, áll. ahogy öregszünk ugy lassul az anyagcserénk, tehát kevesebb kaját kell bevinni.

a nők nagy többsége azért hizik el, mert u.annyit eszik később is mint előtte, pedig már nem birja ugy a szervezete.

igen járok még masszázsra ma megyek, heti egyszer.

jól esik, még ha esetlegesen nem is fogynék már csak szintentartás végett is fogok járni, ez az egy biztos pont van jelenleg az életemben csüt. 9.30 -

amugy ma reggelre elértem mostanában mért legkisebb sulyom 80,5 hát kb. 6 éve voltam egyszer ennyi egy pár napig.

mivel ebben ahónapban joformán semmit nem fogytam, csak ingáztam ide-oda most néztem pont meg a mérlegelési eredményem, lecsökkentettem a kaját ezen ahéten. és ez müködik ezek szerint.

tehát igy fogom mivelni.

nem tudom mi van ilyenkor amugy csütörtökön, mert ilyenkor vagyok a legkevesebb, és hétfőre pedig ujra a legtöbb.... és igy tovább, figyelem már jó ideje.

772. schybie
2008. febr. 28. 01:55

Pusi már megint megelőzött:) Én sem értem a kérdést, mi az hogy mit fogok csinálni, ha elérem a kívánt súlyt?! Természetesen semmit:) MInden marad így, hisz én sem fogyózok, hanem kb úgy élek, mint Pusi. Szinte mindent megeszek, csak a mértékre és az összetevőkre figyelek, na és arra hogy egészséges dolgokat egyek. Tudod Danya nekem mennyire fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, nem kívánok újra beteg lenni! Annyi engedmény lesz, hogy többször csábulhatok el, vagyis pl. ha vacsorára vagyunk hivatalosak és megkívánok vmit, akkor lelkiismeretfurdalás nélkül eszek belőle, persze egy másnapi gyüminappal kompenzálva az egészet. Ha lesz munkám végre, akkor + mozgást szeretnék beiktatni, Maszattal megbeszéltük hogy egy kis kondizás mindkettőnkre ráférne, szóval márcsak azért se ártana melót találnom:)

Én is megnéztem a linket amit ajánlottál, nekem nem olyan kis szám jött ki, azt írja hogy 2200 kalórai körül ehetek ha meg akarom tartani a súlyom abba meg rengeteg dolog belefér, ha ügyesen válogatjuk össze.A fogyáshoz 1700 kéne, hát nem tudom szerintem átlagban kevesebbet eszek, igaz vannak kilengéseim, de így a hajrában ezt elnézem:)

Este pl. iszonyat kívánós voltam így az esti joghurtot megfejeltem egy túrórudival, nem kellett volna tudom, de inkább ez mint a tábla milkacsoki, mert legszívesebben azt ettem volna. Robi csesztetett hogy átmegy a boltba és hoz nekem, mondtam, még pont az hiányozna:) Nehéz mellette fogyni, mert szerinte már jó vagyok, s igaz hogy előtte is inkább hízlalókúrán tartott volna mint hogy a fogyásomat elősegítse, pedig nem szernved mellettem hiányt, sőt, állandóan sütök-főzök neki hogy legalább Ő egyen fini, hízlaló édességeket, de persze nála a genetika miatt még kényszerből se megy a hízás, tömhetném egész nap csokival:)

Na ennyit a kg-ról, most megint mintha stagnálnék, remélem a szép idő, a több mozgás, majd kibillent, nem szeretnék megint hetekig egy súlyt látni a mérlegen. Lassan itt a május és addig még van min dolgoznom, bár ha bedurran az agyam akkor lenyomom pl. egy anyagcserediétát, legalább nem kéne pancsolnom a konyhában legalábbis magamnak.

Zuzmika, lehet még a végén puszi pajtások lesztek anyósoddal:)

Danya, Te mész még a fogyasztókezelésre? Tesótól elfelejtettem megkérdezni hogy Ő hány cm?! És Te? Annyi szám repked az éterben hogy egy idő után összekeveredek:)

Szép és verőfényes napot, remélem nálunk is jó idő lesz, jelenleg esik az eső

771. tagi1
2008. febr. 27. 19:10
Pusika nagyon ügyi vagy, ámulok rajtad. sajna még mindig nem olvastalak vissza benneteket,csak jelentkezem élek még.
2008. febr. 27. 12:29

Szia, lányok,

csak egy kis statisztikát készítettem, hogy az elmúlt 1 év folyamán mi ment le:

kg: -20

cm:

derék: 12

csipő: 18

mell alatt: 12

Szóval nálam nem az jött be, hogy inkább cm, mintsem kg, valószínűleg azért, mert a térdkalácsomból, a csuklómból, arcomból, karomból is fogytam, legmeglepőbb az órám helye a karomon!!

Igen, már felmegy a csuklóm fölé és forog. Fel tudom venni a karkötőmet kinyitás nélkül, ugyanúgy a nadrágjaimat becipzárazva. (Ez persze, sajnos, de tudtam, hogy ez lesz a vége.) Illetve remélem, nincs még vége.

Megint új módszerem van: ebéd a szokásos, ami van, pici tányérral.

Délután 5 körül 5 dkg zabpehely vagy köles vizes tejben főzve, édesítővel.

Ez a napi utolsó étkezésem, vacsora nincs. Illetve, ha nagyon sokáig fent vagyok és kóválygok az éhségtől, akkor egy fogyi turmix.

Ez most naponta -20 dkg-t eredményez, evvel én meg vagyok elégedve. (Mint a babáknál, mi?)

Hogy mi lesz utána? Mi után? Mert én már nem tudok sokat enni és folytatom az egészséges evészetet. Jobb későn, mint soha. Ha sütök muffint, abból 1-2-t meg szoktam enni, de abban, összesen a 12 db-ban 30 dkg Graham liszt van. A mostani napokban az 5-600 kalóriát sem érem el és ez nem jó. 1000-ig fel kéne menni.

Ma ebédre ettem egy sütistányér gombás, virslis lecsót és délután a köles. Azt is élvezem, hogy nem vagyok kívánós. Hogy de jó lenne egy kis körömpörkölt (pedig imádom) vagy egy kis füstölt csülök.

Csak nagyon nehéz olyan ételeket kitalálni, hogy én fogyjak tőle, a férjem hízzon, de ne legyen benne sem cukor, sem szénhidrát.

A lecke fel van adva. Hátha egyszer rájövök.

Na, puszi.

769. zuzmika
2008. febr. 27. 07:49
A párom hétfőn volt Érden, de haza is jött, mert olyan keveset akartak neki adni, hogy nem érte volna meg átjárni oda, ráadásul még az utiköltségbe sem adtak volna, szóval nem jött össze.Most 2 helyről várja a visszajelzést.Nem könnyű, a gyes nagyon kevés, ami kis tartaléknk van, annak most léjük fel a végét, de bizakodó vagyok, hátha sikerül.A lakásról meg annyit, hogy eladja inkább az anyósom, mer azt mondta abból neki nincs pénze, ha mi visszamegyünk...mindegy próbálom úg yalakítani az életünket, hogy jó legyen, tegnap már együtt főztünk, megjegyzem ilyen nem volt a 4 év alatt soha.....
768. danya
2008. febr. 27. 07:02

ami azt illeti lehet, hogy most többet eszem egy pár kalóriával néha napján, de csináljátok meg ti is és majd beszélünk róla.

tagika nem baj, ha nem tudsz valakinek irni, azt ird le veled mi van legalább.....

767. danya (válaszként erre: 765. - Schybie)
2008. febr. 27. 06:59

még arról nem beszéltünk kicsim, hogy ha te eléred a végső súlyod akkor hogyan milyen módszerrel akarod megtartani? van már erről elképzelésed?

mert én ugy tudom ezt elképzelni, hogy amiket eszel vagy eszünk most, ettől a kajától most már sosem lehetne eltérni nem? mert ha bármennyivel is többet eszünk, az a logika szerinte hizáshoz vezetne nem?

megnézted már, hogy a te magasságodhoz, korodhoz, és tevékenységedhez mennyi az a minimális mennyiség ami ahhoz kell, hogy élj?

mert elég elkeseritő kicsi szám jön ki nekem.

[link]

én itt néztem meg, érdemes mindenkinek megcsináli, hogy tudja, hogy most sokat vagy eleget eszik?

most rohanás van, mert fürdés van.

puszi

766. danya
2008. febr. 27. 06:56

szijjasztok csajok:)

akkor csak nem vagyok annyira feledékeny, csak hát az még valamikor decemberben volt azt hiszem, azóta meg már mennyi viz lefolyt a dunán, hát még a tiszán?

a kilóim állnak mint a gerely, kissé le is tör ez az érzés, azt hiszem, ebben a hónapban még nem produkáltam jóformán semmit. most is több vagyok mint a multhéten:(

tudom, hogy vannak stagnálós időszakok, de nem tudom, hogy kellene kimozditani?

tornával? kevesebb kalóriával? vag mi a jó fenével?

gyönyörü tavaszi idők járnak ez legalább már kissé a kedvünket jobbá teszi nem? és amit nagyon csipek, hogy sokáig van világos.

a saját vállalkozásra visszatérve, nem tudom mihez lehetne itt kezdeni, hiszen semmi sem megy, bármit nézünk, egy kereskedelmet, vagy bármilyen szolgáltatást? mégha lenne is rá tőkéd, akkor is sem biztos, hogy siker lenne. sajnos.

Szeszikém megértelek, hogy szép és kivánatos szeretnél lenni addigra, remélem álmaid valóra vállnak, ami tudom nem egyszerü - és elég xar érzés is a legkövérebbnek lenni ott ahol le kell vetkőzni, az ember nagyon rosszul tudja érezni magát igy. sajnos nálam is folyamatosan ez volt eddig, egyegy kivétellel amikor ledobtam egy jó pár kilót. de az is hamar elmult.

765. schybie
2008. febr. 27. 02:05

Köszönöm a bíztató és kedves szavakat, torna, egy kis alvás és jobban is vagyok:)

Nem is kívánom magam jobban belahajtani ebbe a melókérdésbe, mert nem vagyok hajlandó kikészíteni magam.Az élet alakul ahogy szeretné, én nyitott vagyok, nem várom a sült galambot, de azért a türelmem véges.

Tényleg Zuzmi párodnak se sikerült még elhelyezkednie? Akkor Ti sem vagytok egyszerű helyzetben, Te a picivel otthon és Ő is...

Én is emlékszem Anya a kanári útra, remélem majd sok-sok szép képet készítesz hogy kicsit úgy érezzem, én is ott jártam:)

Mára maradt lecsóm, mert alig ettem tegnap, azt fogom megenni, hugomnak meg összedobok egy tk, rozsos tésztából készült soványtúrós, édesítőszeres és natúr joghurtós túróstésztát:) Éljen az egészséges életmód.

Ma egy kis szórólapozás, délután pedig takarítás, úgyhogy többször leszek mert vhogy nincs hangulatom hozzá de meg kell csinálni, hétvégén Maszattal ha túl lesz a szóbeli vizsgáján pihit, kirándulást tervezünk, nem a konyhában, szobában szeretném tölteni az időt. Nagyjából a virágoskerteket is rendbe raktam, bár elég ciki volt, mert egyfolytában apám alkalmazottai megjegyjezéseit kellett hallgatnom, azért tűrtem.

Pusikó muffin nem lesz?! :) Ja kérdésedre válaszolva nem szeretnék saját vállalkozásba kezdeni (se tőke, és egyéb okok miatt se), ha itt nagyon nem lesz helyem akkor égi jel és rá kell magunkat szánnunk hogy külföld vagy tényleg nagyváros, nem várhatok itt évekig arra hogy összejöjjön vmi bejelentett rendes állás, hisz kifutok az időből:) Mellékes, be nem jelentett munkák akadnak, de vhogy nem ezért tanultam, vészmegoldásnak tökéletes, ezért is csinálom a netesem és az újsághordást is, élni vmiből kell, de hosszú távon ez így ne megy.

764. tagi1
2008. febr. 26. 23:28
vagyok ám, csak nems zeretek úgy jönni hogy nem tom kinek mit váalszolok. behavazoódtam, de hát tudjátok nem egyszerű az élet. majd jövök cuppancska és kitartás mindenkinek
763. Szeszipuszi (válaszként erre: 762. - Danya)
2008. febr. 26. 18:49

Így már rémlik valami...Danyuska, mégiscsak említetted az eredeti verziót.:)))

Sajnálom, hogy nem sikerül a nagy családi utazás, de így nászutazhattok Apával! Az legalább olyan jó lesz.;) Főleg ilyen bombázóként!:)))

Ezért szeretnék én is nagyon lefogyni. Egyrészt a fényképek miatt, másrészt mert mégiscsak 2. nászútra megyünk, vagy mifene. Mégse csábítgathatom a párom szexi cuccokban, ha magamat is nevetségesnek tartom benne...

762. danya
2008. febr. 26. 18:18

a kanári uttal kapcsolatban pedig nem tudom, hogy miért nem emlitettem? pedig ilyet nemszoktam magamban tartani, nemis birnám....

na szóval ugy volt, hogy ahová tartozunk cégcsoportba, nem osztunk nyereséget, hanem minden cégtől két főt ingyen elvisz a kanári szigetekre.

ugy volt, hogy márciusban megyünk, és akkor a két lányt mi visszük magunkkal, de ez dugába dőlt, és igy május közepére tették át, de oda már egyik lány sem tud jönni sajnos, mert mindkettő gőzerővel készül a vizsgára.

tehát a családból igy ketten megyünk sajnos nagyon szerettem volna, ha mindannyian el tudunk menni, sajnos erre csak tavaly volt esélyünk még, és nem tudom lesz e még ilyen?

igy annyira már nem is várom, akkor lehet, hogy pont ezért nem is irtam.

761. danya
2008. febr. 26. 18:09

Melcsikém kicsikém nagyon sajnálom, és tudom mennyire türelmetlen vagy már, hiszen nem sokára egy éve végeztél, és eddig még nagyon leheőséged sem volt megmutatni, hogy rád igenis lehet számitani. nagyon sajnálom, de tudod minden valamiért történik, azt még nem tudjuk, hogy ez miért, de remélem rövidesen együtt megfogjuk fejteni.

és ne add fel. mi melletted vagyunk, legalábbis lélekben...

de már rettegek a jövőtől, hogy blanka is kezdi u.ezt amit te, és látom a szenvedést, a kint, és meg is értem, hiszen nem azért tanultatok - na a vége xar világ van.

mert ha minden kötél szakad akkor tőlünk el kell küldeni valakit és ott dolgozhat, de hát nem valami nagy lehetőség az sem.

vagy nemtom

760. zuzmika
2008. febr. 26. 17:50
Hát komolan mondom, szörnyűek vagyunk!!!!Jön a jó idő és akkor mindenki egyből lelép?!Na nem baj, remélem mindenki jól feltöltődött ezen a szép napos délutánon!
759. zuzmika
2008. febr. 26. 13:21

Fel a fejjel, Schybie!Sajnos minden ember más és mindenki máshogy áll a munkához, sok mbert tanítottam be én is az előző munkahelyemen,volt olyan aki azt mondta, hogy ő nem fogja kiakni az üdítőket mert letörik a körme, nem gajlandó takarítani,mert azt más hordta oda és csak azt szolgálja ki aki kedves neki...viszont volt olyan is, a mai napig szeretettel gondolok rá, egy nagyon gazdag lány, aki azért jött el doldogzni, mert nem akart a szülein élősködni, mgas sarkú, fehér csípőnaci..stb. de úgy vitte a sörösrekeszeket, hogy csak néztünk és a legalja munkát is egy szó nélkül megcsinálta.Szerintem így van ez a főnökséggelis, ahol már az elején bibi van, akkor oda nem szabd menni.

Na puszi nktek, irány a horgásztó.

2008. febr. 26. 13:07

A papám itta egy időben, de nem az a fajta aki rendszeresen hajlandó lenne inni ilyesmit, így tapasztalatom nincs. Van egyébként honlapja:

[link]

2008. febr. 26. 12:02

Lányok,

nem ismeri valaki a diabetes elleni György-teát?

2008. febr. 26. 12:00

Schybie,

nem akarom ismételni az előttem szólókat, de az ilyen szemét cégtől jobb távol lenni. Ismerem én is mind a két oldalt, nyaranta volt jó pár gyakornokom, hát mindig elájultam, hogy én 'ezt' annak idején nem mertem volna megcsinálni. 8-5-ig volt a munkaidő, 1/2 10 körül betámolygott és minden nap azzal kezdte, hogy ma kivételesen 3-kor elmenne. Én meg mindig elengedtem, mert úgy gondoltam, hogy egyedül könnyebben dolgozom, mint vele.

3 hónapig volt ott (fizetéssel) és a végén hozta a főiskola által kiadott nyomtatványt, hogy töltsem ki, véleményezzem őt és írjam alá.

Megtettem.

Ezek után soha többé nem köszönt nekem! A dolog pikantériája (nem akarom a véleményemet leírni róla, de ez is benne volt), hogy ma New-York-ban él! Csak az volt a fontos neki, hogy átbukdácsoljon a főiskolán a szülei pénzén és le tudjon lépni.

Hát ilyenek is vannak és lehet, hogy többen, mint a rendesek, akik tényleg dolgozni akarnak, mint Te!

Ne búsulj, lépj tovább. Nem tudsz valami saját vállalkozásba kezdeni? Egy egyszemélyesre gondolok.

755. schybie
2008. febr. 26. 11:18
Kösz csajok a kedves szavakat máris jobban érzem magam. Lecsó kész, lassan megkeresem az ágyam, délután jövök mert megjött a netes melóm maradék része, legalább azzal haladjak...
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook