Mindmegettük (beszélgetés)
hát ez szép, no comment diploma munka.
Blankád ügyi, csak így tovább, vannak feszesítő krémek, masszírozza be, és a torna sokat segít, nem csak a súlyzó.
ancsi miért csak otthonról net? mikor fagyizunk a váriban? most befagy a seggem :)
ja és nekem is édesség ehetnékem van. talán a hold, talán a mensi? ki tudja.....
danyus az nem baj ha lassan is de fogysz, hisz már egyre kevesebb a leadandód, úgy kell keresgélni a felesleges zsírt rajtad.
szeszi is látod lassan de biztosan halad előre.
zuzmika nekem a fagyi esett jól meleg málna öntettel :) és tejszínnel a tetején.
nem semmi :O
De télleg fura, h valaki leszed egy diplomamunkányi anyagot a netről :O nem is értem, h hogy gondolták... borzasztó
hát ez nem semmi
de hogy lehet egy embernek ilyen kevés esze, hogy valamit levesz a netről és még csak nem is módosítja
blankának tényleg elismerés.becsülettel csinálja a fogyót, és ez mellett nem kevés, amit meg kell csinálnia. nem semmi, ha nem fog elcsábulni
Pont most beszéltem blankával telefonon, és mondta, hogy főz egy jó kis levest, és utána hozzáfog a beadandóhoz.
az egyik tószeg és tájszólásai, tájjellegei.
a másik pedig szolnok felnőtt képzés
ő két szakos, igy dupla munka.
amugy most nagy kicseszés van velük, egy lány most félévkor akart diplomázni, és 7 ember nézte meg a beadandóját, a 8. aláirás hiányzott. a csaj már várt, hogy bemenjen szóbelizni, mikor kihivátk, hogy hiányzik egy aláirás. na a vége az lett, hogy a 8. ember lefutatta azon a progin ahol a csaj lebukott, hogy egy az egyben kimásolta a netről az egészet. és hogy a 7 tanár ne maradjon szarban.... mivel ők cseszték el, a lányt feljelentették közalkalmazottak félrevezetéséért, 5 év börtön lehet, és pénzbüntetés.....:((( no comment
és ezért a leendő diplomázoknak be kell mutatni az összes legalább 10 szakkönyvet (2x10) 3 tanár előtt, amibe belefognak kérdezni, és válaszolni kell, ha ezen az elővizsgán nem mennek át, akkor KO.
és ez a 10-12 héten lesz, és most mindenki be van xarva, hogy mi lesz, hiszen van aki még a kezébe sem vette a könyveket, nem hogy még tudjanak válaszolni....
azért nem semmi mi?
CSÓK LÁNYOK:)
akkor a sok irást között elvészett a te irásod kicsim, remélem, hogy végre már megtalálod az igazit, nemcsak a szerelemben, de a munkában is.
Blanka nagyon örül a 20 kilójának, egyért nagyon aggódik, hogy a karján ugy látja, hogy mintha.... lógna a bőr kicsit. most el kezdett ezerrel sulyzózni, nem akarja, hogy ha végre már lefogy, és ne tudjon topot felenni azért.
nálad ez hogy volt? visszahuzódik csak soká? te is sulyzóztál? mert kicsit most ezért el van keskenyedve.
de annyi tény, hogy most már uton-ut félen állitják le az ismerősök, hogy milyen jól néz ki, most már tényleg nagyon látszik.
hát ami cél még ki van tüzve az még 20 kiló azzal már kiegyezne, sosem volt ő sem vékonyka, igy jelenleg most ez a cél. de hát ki tudja?
én is 80-ig akartam, de most már itt vagyok egy jó paraszt köpésre tőle, és már változtattam, 75 -re legalább, de hát ki tudja?
pont most néztem meg másfél hónap alatt ment le 2-3 kiló nem valami gyorsan megy már, de ami tény, hogy most már mindent eszem, ami van. próbálok még mindig azért lájtos kajákat enni, kenyeret amennyire lehet mellőzni még a teljes kiörlésüt is. és ha édesség utáni vágyam van, akkor egy turó rudi ami 85 kalóri tehát belefér, vagy pedig tejbe zabpehely, tejbe köles édesitővel, imádom:)
kis marokkal eszem midnen nap magokat is, kesudiót, diót, mandulát, ez áll. nagyon kell a szervezetnek. régen is ettem, csak akkor egy zacskóval, most már elég egy kis marokkal.
na megyek anyuékhoz, már ilyenkor nagyon várnak. majd még felnézek később.
Szeszi közeli hozzátartozó volt? - remélem nem -
Huhh, alig győztem visszaolvasni!
A múlt hetem vége elég gabajos volt azért is nem jelentkeztem...Vendégség is volt, meg Miskolcon voltam UH-on, meg szombaton temetésen anyósoméknál. A szabad perceimben meg olvastam a [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Harry Potter[{[{[/A]}]}]t, hogy aztán a lánykáim is olvashassák.
Danyusom! Gratula Neked is és a lánykádnak is!
Andi! Ügyesen terelgeted a párodat! Csak így tovább!
Angi! Légy üdvözölve!:)
A diéta megyeget: szombat reggel 82,1kg voltam. Most úgy csinálom, hogy heti 1 kiló a célkitűzés. Hátha sikerül.;) Jó lenne április közepére ledobni egy tizest, mire utazunk Apussal.
A múlt heti 1 kiló kipipálva :))))
Jó reggelt, írtam Danya, 629. hozzászólásom, a múlt heti próbanapost meg visszautasítottam, de azt is írtam vmikor a héten. Ma délután megnézek egy helyet, remélem még nem töltötték be, mert a Bajai tv képújságán akadtam rá, máshol nem hírdették meg.
Blanka nagyon ügyes, gratulálok. Most hány kg??? Mennyit szeretne még fogyni? Szakdogái hogy állnak? (erre viszont Te nem válaszoltál:))
Rám is rám jött este az édesség utáni vágy, de Maszatka lefoglalt, így megúsztam a bűnözést:) Norbi 8. napja, nem sok kedvem van főzni, de kénytelen leszek, most nekiugrok a netes melónak, aztán meglátjuk...
Szép napot
Danya! A Blanka majdnem 20 kilót fogyott?Jaj, de ügyes!!!!Gondolom nagyon örül!Neked is gratulálok ám!
Na itt az új hét, süt a nap,csiripelnek azok az átkozott madarak..és kezdődhet a fogyi!Tegnap nagyon rossz voltam, ettem egy rakás eljegyzési sütit, de ma alig fogok enni, mert bűntudatom van miatta.
Melcsikém, mi van a meghallgatással, vag yirtad, csak a sok irás között nem vettem észre?
vagy majd szólnak?
egy gyors összefoglaló és rohanok
blanka - 19,7 kg (szép mi?)
danya - hát most nem tudom mi van, tegnap már meg volt a -13 kiló, mára csak 12,6 na mindegy ez van.
most lépek legyen szép napotok:)
Ancsikám, Tagi, Rudika hát lassan összeáll a régi csapat, gondoltátok volna?
Ancsi nem lehet feljönni a munkahelyről a netre? bekeményitettek vagy mi van most?
reélem nincs baj bent?
Angika kedvesem, hát téyleg nagyon régen nem láttunk, örülök neked, hogy ujra itt vagy.
annak már kevésbe, amiért itt vagy, sajnos ujra és ujra el kell kezdenünk valamit. még jó, hogy ilyen találékony az ember, ezer fajta fogyi létezik.
és hogy vagy mesélj, merre jártál eddig, mindenki jól van nálatok?
Sziasztok!
Nah mostmár még ritkábban jövök :( ugyanis csak itthonról tudok netezni :(
A kenyérsütőt én is imádom :) még nem csináltunk 2 egyformát, állandóan kisérletezünk :D
Hogy te milyen kitartó vagy! Ilyeneket főzöl, és még olajat sem eszel. nem semmi :O
Ezzel a fogyival a fene se tudja sokszor, h az ember jót tesz-e a szervezetének, vagy inkább csak árt. a sport is, az izületekre amilyen hatással van. az ember aztán sose tudja, h most csinálja-e. de ha jól érzed magad, akkor nincsen baj. sztem úgyis szól a szervezet, h mit szabad és mit nem. De azért a labort is útba kell ejteni! ;)
Mikor leszel pesten? Nincs kedved összefutni? Vagy csak szaladsz?
:) Pusi igazad van, én vagyok a baglyotok. Örülök hogy sikerült így a muffin, én is a teflonra esküszök, igaz a szilikonost nem próbáltam, de ezzel tökéletesen meg vagyok elégedve, szóval nem is fogom.
Tagi, vedd is elő a kenyérsütőt, nekem Pusi hozta meg a kedvet, ezért is vettem meg karácsonyra, ritkán, tényleg ritkán eszek pékárut, de úgy voltam vele, akkor legalább olyat egyek, ami egészséges és tudom mi van benne. Amin csodálkozom hogy hugomnak és a páromnak is nagyon ízlik, ami nagy szó, mert ők finoman szólva finnyásat. És még csak egyszerű kenyereket csináltam, mi lesz, ha belejövök és tényleg érdekes és finomabbakat kreálok?! Pizzatésztát még nem dagasztottam benne, az lesz a következő atrakció, de egyenlőre még van fagyasztottam, a fiúk kívül pedig más nem eszi, hisz nem light-os. Bár már gondolkodom hogy lehetne egészséges tésztát gyártani, mert pl. a Don Pepe pizzériában lehet teljeskiőrlésű pizzalapot, kapni, ismerősöm ott dolgozik, majd rákérdezek, mi is van pontosan benne.
Jó éjt elfáradtam, de pörgök, Robi vár az ágyban, remélem kiharcolok egy masszírozást
ideértem hát én is,annyit írtatok hogy alig értem magam utol, tegnap csak olvastam.
danyus nagyon aranyos ez a soma gyerek, el is meséltem itthon :)
szia angi, már azt hittem te is eltüntél. mi újság, suli? család?
rudika ezt a 20 éves tapasztalatot,nem hiába vagytok együtt már ennyi ideje :)
pusi:legalább én sem veszek szilikonos muffinformát, nekem teflonos van, és papírral sütöm.
schybie: már vagy 1 éve nem süttem kenyeret, de annyi félét írsz hogy rászánom már magam én is.
Schybie,
csak tréfáltam, tudom, hogy te hajnali (mit hajnali, éjszakai) felkelő vagy, ezért nem tudtam, hol lehetsz.
Persze Pusi, gondolhatod hogy alszok:) MÁr hajnalban jártam erre de csak olvastam.
Megjöttem az újságból, végre szép idő van. Főzés, ebéd és heti bevásárlás. Megyek összeírom mi kell a 2. hét Norbihoz, illetve mi az amit lecserélek, mert vegye meg az Ő 500 ft-os kenyerét, aki nem tud sütni:)
Szép napot!
Sziasztok regi uj fogyis tarsaim!
Mindmegettere jo reg ota nem sikerult feljonni.
A napokba lattam hogy a regi csapat atkoltozott ide, ugyhogy en udvozolok mindenkit!
Danyus olvasom hogy neked igen csak jol megy a fogyizas, en 2 hete kezdtem ujra 90 napost jobbat nem tudok per pillanat, most 84kg vagyok de meg -10 kg a kituzott cel.Csakhat be kenn szerezni egy jo nagy adag kitartast!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Tegnap este óta mindenki alszik?
Gratulálok, Andi!
Sajnos a férfiakkal így kell bánni, csak a hiúságukra kell hatni. Bár nem tudom, a hurka-kolbász hány pont lehet? De nyilván pedagógiai célzattal etetted meg vele!
Anna!
Gyere ide, várunk! (Pusikó)
Puszi, Ági
Csak ne csinálj belőle lelkifurit, majd holnap csökkentesz.
Tudom, hogy nem szabad minden nap méredzkedni, de én csinálom - miheztartás végett. Ezért is állt le szerintem a fogyás, mert, ha látom, hogy fél kg-val kevesebb vagyok, akkor aznap nem vigyázok annyira. Ha meg több, akkor odafigyelek. Így karban tudom tartani magam, de nem fogyok.
schybie- lehet, hogy rád van szükségük. nem mindig a tapasztalat számít, van amikor az életkor a döntő
danya és pusi- igazatok van, az egészséges étkezés, a mozgás, és a mennyiség az ami biztos fogyáshoz veze. az a baj, hogy hiába tudjuk ezt, betartani nagyon nehéz.sok pénz, idő és elsősorban akarat.
és van egy jóhírem. tegnap megettettem apát hurak-kolbász menüvel, majd beszégettem vele, hogy kár, hogy feladja, mert azért csak látszik rajta, hogy fogyott. ráált a mérlegre, megállapította, hogy még 1 kg és 100 alá kerül, így mától folytatja.
teljes siker.
igy van, hogy ezeket a dolgokat tudd és lásd, ahhoz pedig nagyon sok idő kell, és sok fórumozás. ha 10 évvel vagy 20 évvel ezelőtt lett volna rá időd, akkor lehet, hogy soha sem kellett volna akkor tulsulyt hordoznod. de mivel se idő, se net, se tudásunk nem volt, igy meghiztunk mint állat:(
de most már tudatosak vagyunk, és remélem ez most már igy is marad. reggel gondolkoztam pont, hogy most ugye eszem kb. 1300 kalóriát, van amikor becsuszik 1500 is, de a következő napon csak 1000, és ezzel is tudunk élni, és nem kell lemondani semmiről, csak egy kis fék kell semmi más. tehát ezt az életet lehet folytatni nem?
nem szenvedünk, nincs lemondás, csak kis számolás, kis odafigyelés és kész.
és ha már felismertük, megismertük azoka a kajákat amik jók és egészségesek, akkor nem kell félnünk többé - vagyis nagyon remélem -
én imádom a zabpelyhet, de ma már nem főzök, mert dalmika lángost sütött és én is benyomtam egyet, tejfölös,fokhagymás, füstölt sajtosat, szerintem ezzel be is kell hogy fejjezem a mai napi étkezésemet. nem néztem még utána, hgy mennyi, de szeirntem nagyon sok lehet, hiába csináltuk thönköly lisztből, de az oil az megnyomja nagyon.
de finom volt.
tehát ma már igy kellene lefeküdnöm.
majd meglátjuk
remélem ami reggelre lement fél kiló, az nem fog visszamászni holnapra-