Mindmegettük (beszélgetés)
beállt a jó idő, ami azt jelenti, hogy mindenki mással van elfoglalva:)
jól teszitek....
sziasztok
látom mindneki pihizik, mi meg csináltunk egy jó nagy biciklitúrát, mentünk 3-4 kilóméter hegynek fel, aztán meg lovakat és őzeket néztünk a határba, szóal jó volt minden
kellemes hétvégét neketek
én is itten:)
én is főztem fincsit blankának és nekem, én találtam ki tehát nevesincsmégcsirkemell -
vékony csirkemellet lájt margarinon megsütöttem pirosra - leraktam jénaiba. a serpenyőben maradt margarira rádobtam a felszeletelt gombát, és póréhagymát, megborsoztam, és fokhagymáztam amikor levet engedett, felvertem 8 db tojást habosra, és összesütöttem a gombával. ráteritettem a husokra, majd sága selyem sonkát fektetem a tetejáre, és füstölt sajttal bőségesen megszórtam, és addig sütöttem a sütőben amig a teteje egy kicsit megpirult.
köret nélkül is bőséges kaja, de aki nem fogyózik az ehet mellé amit talál:) vagy amit csinálnak hozzá még.
ezt gyorsan fél óra alatt megcsináltam, majd beszaladtunk a városba, blanka tegnap vett egy csuda szép füzőt - feketét - egy fehéret is akart, de kétszer nem engedte lehuzni a bankkártyáját a bank. ezért mentünk vissza ma.
kikönyörögte, hogy ugyis márciusban van a szülinapja, és ezt szeretné kapni, csak egy kicsit előbb:)
hát mit mondjak, dagika az eszem adta, de nagyon jól áll neki ez a füzős cucc, gyönyörü csipke, meg gyöngy meg minden van rajta.
rábeszéltem, hogy du. fényképezzük már le, hiszen róla nem is csináltunk ilyet. és belement. majd teszek fel róla is hozzám, igaz ő is itt van a hoxán regisztrálva muzsa néven.
dalma és soma pedig elmentek a hegyekbe a havarokkal bulizni. most telefonált, már főznek, csak ott nagyon hideg van -
rudika én is imádom a ántott hust, jobban szeretem mint a pároltat, szerintem sokkal jobb az ize, de azt elismerem, hogy ha olajban sül, tényleg nem lenne szabad ennünk. és mióta uj az ételbeszállitónk, elég sokat eszem rántottat azt vettem észre.
de hála az égnek még azért csak-csak fogyok, pedig már a 3. hete esszük ezt a kaját.
a héten lesz mandulás pisztráng is - és áll. nagyon fincsi.
na most megyek maminak megcsinálom a haját megy a templomba, had legyen szép.
látom mindenki kihasználaja a jóidőt, és kint van a szabadban.
tegnap este a gyerekeim rávettek, hogy süssek nekik kókuszkockát, egy jó anya persze nekiáll sütni, erre beállítam a keresztfiam, aki 8 éves és közli, hogy tudom-e, hogy én vagyok a legjobb keresztanya. tudtam, hogy valamit akar, közölte, hogy csináljak neki csokis albit. hát egy ilyen bók után neki álltam és megcsináltam.
tehát van 2 féle süti, és a tegnapi gyüminapom nem lett az igazi, mivel egy kicsit nyalakodtam akrémekből.
most meg elment a 3 gyerek a tropicariumba, apa dolgozik, én meg főzöcskézek. rántott husit kértek, meg krumplipürét és husilevest. a mai napon megint vétkezek, mert egy kis rántott husi becsúszik majd. de csak salátával.
szijja angi:)
a vajas kenyér a legrosszabb amit ehettél, inkább egyél meg egy szelet párizsit, virslit, csirkemell sonkát, vagy párolt csirkemellet stb.
a kenyér és főleg a vaj az legyen tabu
mással is jól lehet lakni, de a fogyi legelején nem szabad szénhidrátot enni.
42 kg? hát az tényleg sok, és időben kell elkapni, amig tudsz rá hatni, látod az én esetem, blankának hiába beszéltem már sajnos 120 kg volt amire hála az égnek belátta, hogy ez igy nem mehet tovább, és neki állt. csak nem mindegy, hogy ki honnan kezdi. de inkább később mint soha.
mi egy masszázzsal, és kalória számlálgatással értük el ezt az eredményt. 3 napig csak egy spéci kekszet lehetett enni, 3-4 vizzel. majd onnan 700 kalória - itt szükitettük a gyomrot. majd 100 kalóriánként emeltük a kaját , amikor már nem mentek a kilók, vagy kevés volt az ébredési hőmérsékletünk - ami azt jelentette, hogy előző nap kevés kalóriát adtunk a szervezetnek, nem volt neki mit égetni, akkor emeltünk.
jelenleg én 1200-1300 kalóriát eszem. sok zöldséggel, gyümölccsel, és előnybe részesitve a párolt husokat. szalonna, szalámi, zsiros sajtok, kenyer félék, tésztaféléket sem.
megyek főzök zabot:)
majd jövök
hali:)
én sem tudtam másfél éve megszabadulni a fibernettől, még most is folyik az ügyem. a lényeg annyi, hogy már kb. 150.000 ft-otszámláznak ki, de mivel feljelentettem őket a hirközlési hatóságnál, megijjedtek, mert több millióra akarták büntetni őket, mivel már előttem is voltak feljelentők akkor is megbüntették őket.
most ott áll az ügy, hogy felhivott egy komek, nagy bocsikérés közepette, vonjam már vissza a feljelentést, és akkor ők is eltekintenek mindentől, visszamenőleg megszüntetik s szerződésünket, stb. stb. kb. ez tavaly július óta megy. de még itt vannak az összes adapterei meg minden. de mi már bekötettük a t-onlinét és a digi tévét.
két tányérunk van 4 tévére, de már a legujabb egy tányér négy tévé is lehet, de két adapter.
igy fizetünk 5400 ft-ot, minden tv meg van. a fibernettől pedig ennél már drágábban kaptuk az adást.
az internetről ne is beszéljünk, volt, hogy még akár 15 kbit-el is ment volna, ha birt volna:((((
sziasztok!
Nagyon nehez ez a fogyizas. ma gyumi de azert se tudttam megallni egy ici pici vajas kenyer nelkul
Amugy, nagyon lassu ez a merleg.De le kell fogyni.
Danyus kosz az erdeklodest, jol megvagyunk, a suli is jol megy, tul a felevi vizsgakon es sikerult nemfizeteses helyen maradni, aminek nagyon orvendek.Lassan neki kell allnom a dolgozatnak. Nagyon izgulos fajta vagyok szobeliken, de remelem jo lesz majd.
Amugy te milyen fogyin vagy ? Hallom jo sokat sikerult fogynod.de biztos biztatjatok egymast a lanyoddal.
En is fogyira kenn fogjam a fiut, de a doki azt mondja ha jon a nyar leadja. ? 42 kg es csak 6 eves, mi igaz jo magas is. Sajnos nagyon szereti a hasat es ne gondold hogy edesseget. sajna keveset mozog de jon a tavasz majd csak maskent lesz
Minden jot fogyizok!!!
Szeszi, sajnos tudom hogy a Fibernet egy hulladék, de hát bekebelezte a tvnetworköt, ez van. Ha összejönne náluk a meló amire beadtam a jelentkezésem, lehet közel lennék a tűzhöz és tudnám javítani legalább a mi színvonalúnkat, de csak jövő héten szólnak hogy érdeklem-e őket akár egy interjú erejéig is, műszaki adminisztrátort akarnak. Ha itt is áremelés, színvonalcsökkenés lesz, akkor más alternatívát keresünk, mert nekünk a net munkaeszköz, s ebből nem adunk le. Ez a baj, ha egyeduralkodó lesz egy cég, akkor bármit megtehet!
Megjöttem a fodrásztól, teszek-veszek, jók legyetek
Zuzmi,
végülis nem mindegy hogy hol nem dolgozol szeptemberig?
Én a helyedben most azonnal felköltöznék Pestre és lesz, ami lesz!
Még olyan szerencséd is lehet, hogy kapsz egy gyerekbarát állást és ne adj'isten van bölcsijük. Ezt az alkalmat ne szalasszátok el - ha tényleg költözni akartok -, mert hátha így akar szívatni az anyósod és ha igent mondtok - ráfázik.
Hajrá!
Danya, köszi a köles infot, de ha abból megeszem 10 dekát, annak a szénhidrát tartalma 80 g és ahhoz jön még min. 2 dl. tej.
Most vettem 7-17 italport, egy csokis turmix kalóriatartalma (2,5 dl tejjel együtt) 136! Most ezt a 10 zacskónyit megiszom vacsorára (nem egyszerre!) és utána meglátom a nagy büdös helyzetet. De ez az esti éhségroham már ijesztő. Egyébként meg egész nap nem is gondolok az evésre. Én régen ittam Ultra Diet Quick-et, az jó volt, de már nem lehet kapni.
Igazából nem is tudom, melyik a legjobb, csak azt látom, hogy az áruk a csillagos égig szalad.
zuzmika, fel a fejjel.
anyósodnál minden jobb lehet.
és mellékesen, pesten merre? mert itt a mi környékünkön megpróbálnék segíteni.
Fel a fejjel Zuzmika!
Szerintem próbáljátok meg! Hiszen annyira nyomaszt téged az együttlakás az anyóssal, hogy attól bármi csak jobb lehet...Hátha találsz bölcsit. Hiszen munkát is keresned kell még, nem igaz?
Mondjátok anyósnak, hogy mentek...aztán ha nem költöztök azonnal, hátha nem sürget. Itt az alkalom! Anyukádék nem tudnak segíteni átmenetileg Fanni vigyázásában? Ha már fél nap megoldható, kereshetsz 4 órás állást. Szerintem ne add fel! Itt a remek alkalom, hogy elszakadjatok onnan végre...
Az viszont nem segít, ha kikészülsz. Csak pozitív életszemlélet! És optimizmus! Meglátod, megoldódik minden!
tegnap estére kellőképpen elfáradtam a pakolásban, ezáltal nagyon megéhezetem és nagyon elcsábultam.
megettem két kakaóscsigát és egy pizzás csigát.
igaz, hogy ch napom volt, de azért ez három napi adag lett volna.
KÖLES
Az egyik legkönnyebben és leggyorsabban elkészíthető gabonánk.
A legősibb termesztett gabonaféle. Kínából származtatják és kb. 10000 éves múltra tekint vissza. Az ó- és középkori Magyarországnak is legjelentősebb gabonája volt. A kenyérgabonák megjelenésével fogyasztása fokozatosan visszaszorult, a XVIII – XIX. századtól szinte teljesen megszűnt Európában. A világon a népesség 1/3-ának még ma is a köles az alapélelme. Afrikában, Indiában, Ázsiában ma is termelik és minden nap fogyasztják.
Élettani hatásai:
Rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél.
Gyulladáscsökkentő, szabályozza a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztőrendszert. Megelőzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében.
Sok szilíciumot tartalmaz, ami a szervezet védekező képességét fokozza. Tartalmaz még nátriumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort és vasat, ill. B karotint, B1 és B2 vitamint.
A köles az egyetlen gabonaféle, amely teljes értékű fehérjék mellett 7 aminosavat tartalmaz és lúgos kémhatású, ezért különösen alkalmas betegeknek és növésben levő fiataloknak, gyermekeknek.
Kovasav tartalmának köszönhetően a bőrt rugalmassá, a hajat fényessé, a fogakat, körmöket erőssé teszi, könnyen emészthető.
Magas a fűtőértéke, sok szerves sót és rostanyagot tartalmaz.
Vese és hólyaggyulladásra is jól alkalmazható, a lép gyógyszereként ismerik.
Na akkor jól van, már hiányoltalak, azt hittem már olyan munkát találtál ami 24 órás elfoglaltságot jelent:)
semmi amugy ezen a téren?
Mondta Blanka, hogy irtál neki, örült nagyon. Ma lesz majd méretkezés, valmaikor amikor majd eccer csak felkel.
ma megy masszázsra - remélem ott is jók lesznek az eredményei:)
na képzeljétek már el a barna rövid gatyó mire beértem benne dolgozóba, teljesen széjjel szakadt, elasztikus anyagba, rendes cérnával dolgoztak csak ennyi a baja:( a fene egye meg a pofájukat, Mondjátok, ha már egyszer kiadjuk a sok pénzt, akkor miért kell ilyen problémákkal szembesülni? ez az amire nagyon haragszom. de ugy gondolom, hogy igazam is van. csak abban vagyok hibás, hogy nem viszem vissza a francba, hanem inkább költök rá, hogy valaki átvarrja az egészet.
azért a mai világban ugye?
Pusika:)
az édesség utánai vágyad nem mult el, amikor tejbezabpelyhet ettél? azt minden este eheted vacsorának, és szerintem kitünő édesség is. és a kölesben sincs több mint a zabban, de irtóra szüksége van a szervezetünknek ezekre a termékekre. látod én mindennap este ezzel fejezem be a napot, és mégis fogyok, na jó nem literszám, de olyan kistányérnyit, vagy kakóval, vagy fahéjjal megszórva eszem. és igy nem ácsingozóm a csokira és társaira.
a szénhidrát után vágyat állitlóag a zöld banánnan lehet csökkenteni, ezt most hallottam.
Helló-helló!
Rossz pénz nem vész el, csak elfelejtették közölni hogy két napig nem lesz kábelszolgáltatónk, mert megvette a tvnetworkot a Fibernet és átkötöttek az új rendszerre. Alig voltam ideges:)
Danya, tényleg szuperul nézel ki. Azt mondod 5kg?! Benne vagyok:) Annyit szeretnék én is, 75! Bár látom előre ha egyszer elérem akkor úgyis új célt tűzök ki, de van miből még faragni. A héten a tornák jól estek,bár kedden nehezen bírtam, lusta voltam, na...
Nuska, hát igen az ilyen testképzavar furcsa, ha az ember megszokja a körvonalait akkor nehezen fogadja el az új külsőt. Nem baj, legalább ez is hajt a folytatáshoz, bár azon morfondíroztam, én nem is fogyózok, mert végülis szinte mindent eszek csak mennyiség és minőség, a kulcsszó!
Ma végre eljutok fordráshoz, délelőtt barátnőmet kísérem orvoshoz (lelkitámogatás:)), de majd felnézek.
Szép napot!
De tulajdonképpen nem is kell abbahagyni, vacsorát minden nap ki lehet váltani vele, úgy gondolom. Én a csokit nem tudom megúnni. Azért is kérdeztem, mert nagyon drága és megéri-e.
Köszi.
nem szeret fotózkodni! :D
NAgyon csinike vagy már tényleg! Örülhet is az urad, h ilyen bombanő pózol neki a fotózáshoz. nem is értem miért nem örül :D
Lányok,
evett már valaki Herbalife-ot? Vagy 7-17-et? Valamivel ki kellene váltanom az esti édességroham utáni vágyamat! Ami már nem is vágy, hanem kényszer.
Danya,
ma csináltam tejbekölest, de állati nagy a szénhidrát tartalma! Kis tejjel, édesítővel, nagyon finom volt a gulyásleves után. De szerintem qrvára hízlal.
Sziasztok Lányok!
Megrendelem a South Beach könyvet. Erőt kell vennem magamon, mert sajnos nagyon el dagadtam! A férjem is finoman megjegyezte, hogy le kéne fogynom! (Rá álltam a mérlegre ,és amit láttam...
majdem dobtam egy hátast!) Minden esetre nagyon el keseredtem! Erröl ennyit!
DANYA!!!
Hatalmas gratula nagyon ügyes vagy!!!
Ha nem zavarok néha felnézek egy kis tanácsért, bátorításért, hátha erőt ad.
Mindenkinek sok sikert.
Madár.
szijjasztok:)
azt nekünk is nagyon kellene rudika, nem vállalsz külön munkát:D
Most értem én is haza, csak beugrottam megnézni, ki hogy van. de látom nem volt nagy mozgás ma.
Melcsi ugyan hol van?
Ja amugy köszönöm a bókokat, bevallom jól esik, még ledobok még 5-6 kilócskát és akkor már elégedett leszek. ma voltam mérlegelésen multhét óta 1 kiló minusz:)
cm-ket nem irtam fel, de iszonyat sokat veszitettem. de jövőhéten leirom, és felvezetem ide a honlapra, hogy tudjam bármikor. a baj, hogy elfelejtem, ha nem irom le.
tudom cavintont kellene szednem már, vagy noteszt használni.
én most 1 percre leültem. és benéztem. erre ma nem történt semmi
a mai napon kikneveztük a melóhelyen irattározós-selejtezős-rendrakós napnak. hát a derekam nem érzem, a kezem már szétment, de már lassan látom a végét.
úgyhogy a mai napi testmozgásom le lesz tudva.
Na mi van lányok, asszonyok!!!!!!!!????Mindenki sztrájkol ma?
Merre vagytok?