Mindmegettük (beszélgetés)
jó estét mindenkinek
tavaszi nagytakarításra ment el a hétvége, de még nincs minden teljesen kész, de legalább látom a végét.
blankának gratula, nagyon jól néz ki
fannynak boldog névnapot, és sok egészséget az új felsőihez
holnaptól kezdem az új fogyót, mindent megvettem hozzá. majd referálok róla
hali csajok:)
egy kissé rossz kedvre deritett a mérlegelésem, mert 80-ra felugrottam:( a turógombóc? hijába lájtos? a fene....
amugy blanka 22-23 kiló, ugy hogy tényleg nagyon sok, de még van előtte még egyszer ennyi, nem lesz könnyü, de amint látom nagyon nagyon elszánt, és nagyon rajta van.
jönnek már visszajelzések, pasik udvarolnak, nézik előzékenyebbek vele.
és most nem azért nézik meg, hogy nézd már mekora segge van:(
sajnos nem egyszer se nem kétszer ez előfordult, nagyon bunkók tudnak az emberek lenni, és nem is érdekli őket, hogy valakinek a lelkébe mennyire bele tudnak gázolni.
kaptam most blankától egy könyvet, hogy győzelem a kilók felett - ez arról szól, hogy hogyan tartsuk meg a kilóinkat fogyás után.
a csak 250 kilóról fogyott le, és amiket irt én nagyon megértem, és igazat is adok neki.
most 80 kilós lett, már azt hiszem 5 évi sikeresen őrzi ezt a kilót.
érdemes elolvasni, tanulságos, és bármelyik normál sulyu nőnek ajánlanám, hát ha elgondolkodnának rajta, hogy mit él át egy sullyosabb egyéniség lelkileg, testileg?
Danya,
megnéztem a képeket, eszméletlen a változás!
Mindkettőtöknél. Hány kg-t fogyott Blanka összesen? És mennyi idő alatt?
(Hja, neki könnyű, még fiatal!)
Gratulálok.
Pusza mindenkinek.
sziasztok
hogy milyen vacak ido!napocskat akarok!!!!!!!!
Hogy mitol mentek le acentik? hat a 90 napossal probalkozom, biztos a kenyer megvonas elso jele.
mozogni nagyon kenne , de az ido.....
de majd csk lesz valahogy ,a jo hogy mar nem olyan nagy az uszogumi es ez valahogy stimulal , a kg meg csk elkezdenek azok is fogyni...remelem
egy jo vasarnapot mindenkinek
Sziasztok!
Köszönjük a névnapi jókivánságokat!
Danya!Megnéztem a képeket, nagyon látszik a változás mind a kettőtöknél.Ügyesek vagytok nagyon!Bár én tudnék ennyit fogyni.
JÓ reggelt!
Boldog Névnapot Fannikának!
Danya, rettenet jó hogy felraksz képeket Blankáról, komolyan mondom, hihetetlen a változás, hajnalban már írtam neki, vhogy úgy érzem hasonló személyiségek vagyunk, ez tetszik;)
Az aloét simán lehet itthon nevelni, majd nyáron ha szépek lesznek ismét akkor csinálok róluk képeket, majd megkérdem anyumat hogy lehet szaporítani, de ha jól emlékszem, csak letörtünk egy levelet és ledugtuk (én marhára nem értek a virágokhoz, kertészkedéshez)Télen kell őket bevinni meleg helyre, vagy egész évben szobában tartani, mert valóban kaktuszfélék, így a meleget és a napsütést kedvelik. Ha jó helyen vannak akkor hatalmasra meg tudnak nőni, egy-egy levelet az esti kenegetéshez el se tudunk áltaában használni, hanem a hűtőben várja meg a másnapot
Nemsokára ébresztek és indulunk anyósékhoz, korán megjövünk mert hoztak újásgot, azt is ki kell még délután vinni. Remélem ma szebb idő lesz, mint tegnap volt, mert nem szeretem az esőt.
Ti legyetek jók és aktívabbak, kellemes vasárnapot!
Szeszi, oké minden? és nem is fájt ez a kis beavatkozás? össze is kellett ölteni vagy nem? és az aloát az hol lehet venni az egy kaktusz fajta ugye? én eljesen hülye vagyok a virágokhoz, próbálkoztam többször is a lakásban, de hol el felejtettem megöntözni, hol tul locsoltam, igy mind szépen meghaltak. igy nekem nincs virágom. dalmának van egy pár a szobájába.
blankának pedig egy tál amiben kaktuszok vannak.
a kertben is inkább olyan van ami évelős, és nem igényel sok munkát. nem tudom, nem szeretek velük bibelődni, anyukáméknál mozdulni sem lehet a sok virágtól, egész nap ültetget locsolgat. mindenhonnan hozz a lopott hajtásokat, és már nyomkodja is a földbe:)
de az aloáról sok jót hallottam, de nem is tudtam, hogy itthon is lehetne?
szeszike ne irigyelj amugy meg, hiszen alig 1-2 kiló választ el tőlem téged....., hipp hopp és itt vagy te is, főleg, ha most nem tudom abba hagyni a dió, és kesudió keverékének zabálását.
Szia Angika:)
50 dkg zsirszegény turó, 3 tojás, vanilás cukor, édesitő folyékony, és 10 dkg zabpehely.
ezt összegyuród, sós vizben kifőzöd, és én most is háztartási kekszet sajtreszelőn lereszeltem, és abban forgattam meg.
a többiek lekvárral ették, volt aki csak van.cukorral. most nem evett hozzá senki édestejfölt.
szerintem fincsi volt
és mitől ment le a centi szerinted? tornázol? vagy áruld el a titkot nekünk is, nem szabad ám titkolózni:)
sziasztok
boldog NOKNAPJAT MINDENKINEK
Danya hat te nagyon ugyes vagy,igazan bamulatra melto.
nalam az a rfanya merleg mag mindig 84-nel all meg.de lagalabb cm kevesebb ,a parom is eszrevette.minden nadrag log rajtam,ugyhogy lehet most ujat venni, uj tavasz uj gardrob hi hi
meg -10 es igazan elegedett leszek
danya hogy csinalod a zabpelyhes turogombocot?
dara helyet zabpehely?
koszi
puszi minden fogyizosnak
Jó reggelt!
Itt is szakad, gyanítom mindenhol mert országosan mondták, nem szeretem:(
Sajnos nem tudom a virágom nevét, mert kidobtam a hozzá kapott kis papírkát, érdekes, kis bokor jellege van, édes kis zöld levélkékkel. Aloenk nekünk annyink van hogy Dunát lehetne belőlük rekeszteni, az egész kicsitől, a hatalmas nagyig, amik udvari nagy cserepekben élvezkednek nyáron a napsütésben, elég "igénytelen" növény, magamnak is szaporítottam, Róbert azt is kigyilkolta az átültetéssel. Nagyon szép és jó, nyarant az udvaron pont a teraszon vannak, esténénk ha kint vagyunk és nem felejtük el, akkor letörünk egy-egy levelet, felbontjuk és az eredeti, igazi aloe-géllel bekenegetjük a bőrünket vagy amit érünk, a strandolás után nincs is ennél jobb. HÚ most ahogy írok ezekről olyan messzinek tűnik a nyár, pedig hamarosan ismét itt van:)
Szeszi, jó hogy túlvagytok rajta. Akkor ezek szerint bízhatok hogy a gyerekkel nem lesz semmi gond?! :)
Később jövök, most iszom a reggeli teámat, fini cspkebogyó-epres akadt a kezembe.Kértek?
heliday:)
itt nem csak borult, de esik is sajnos:( pedig mennem kellene a piacra remélem lesz blanki rakott kelt kért.
a nőnapi dologra térve, én is megmodtam, hogy nemfogadok el csak tulipánt, vagy fréziát, vagy esetleg játszintot. soma egy nagyon szép tulipánt vett. de már kaptam fréziát is aminek isteni az illata.
anyukámnak vettem az uram nevében egy olyan füszernövényest, amibe 4 fajta füszermagot kell ültetni, egy gyönyörü kaspóba. interspariban lesem már vagy fél éve. bizti örülni fog neki.
na megyek a piacra drágáim, tenernyi a munka igy szombaton.
rakott kel barna rizzsel
kukorica leves fü.sajttal
sertés pörkölt - nokedlivel apának
turógombóc zabpehellyel
ez lesz a kajcsi
na pusza
Sziasztok!
Igen még szeptember végén elkeztük a bölcsit,Zuzmi,de kéthetente volt beteg és kéthetente voltak fent anyósék kéthétre.Nagyon szereti a bölcsit csak em bírja a bacikat.Most ott tartunk ha beteg lesz rámegy fülére és az begyullad.Már volt hogy én is elkaptam tőle ekem arcüreg gyulladásopm is lett és begyulladt a fülem,jártam a fülészetre,be volt dugulva.az ügyfelektől midig kértem mondja mégegyszer és még ők szabadkoztak,hogy halkan beszélnek,de mondtam,hogy én vagyok a hibás.Jó moka volt,de már elmult hála.
Zuzmi gratula a munkához a párodnak,csak jóra fordul már minden.Ti szobatiszták vagytok már?Mi szépen leszoktunk a pelusról a bölcsiben kezdték és képzeljétek most utoljára a z anyósom nem ültette rá a bilire a babucit és úgy néz ki visszaszokott.már em is szól ha pisilnie kell.Nem tudom mit csináljak kezdem megint előről,és ez így megy majd ha jön vigyázni rá???
Ha merek szólni valamiért már a párom sértődik meg és két hét ittlét után mi vagyunk haragban a párommal miattuk.Már jöhetne a jóidő mert unom,hogy fent vannak.
Na ezért sem voltam net közelben.
Danya gratula az eredményhez!!!
Én rábízom a természetre a dolgot,mert ha még fogyiznék is bent biztos lefordulnék a székről.van hogy 1/2 2 kor eszem elöször,de akkor már úgy hogy nem érdekelnek az ügyfelek.és ez mindig majdnem minden nap így van.
Na belőlem mára elég,jövő héten szerdáig szabin vagyok,de csüt be kell mennem,ez is egy történet,de hagyuk.Puszi.
Hali Mindenkinek!
Csak beköszönök és tudatom, hogy túl vagyunk a "műtéten".
Alig 4 percig volt bent a doki - megmértem...Sajna utána egy kicsit szédelgett a kincsem, de nem csoda, mert soha nem kapott még lidocaint, nincs tömött foga és vért is összvissz egyszer vettek tőle. Most már jól van, igaz itt vannak a barátnői.:)))
Pusi! Nekem is hasonló virágaim vannak, mint neked.
Zammia, dracéna kettő is, egy yucca, tavaly kaptam egy főnix pálmát, meg van két fikusz benjáminom is. Tudod, a kislevelű. Van még pár kaktusz, meg egy orchidea, amit még anyukám kapott de a kislányomnak adta. Már másodszorrra virágzik. Aloem is van, de nem a mutatós fajta, hanem a gyógyító. A konyhaablakban tartom - jól jön, ha megégetem az ujjam.:))))
Schybiekém! A lányok előtt volt ugyan egy-két virágunk, de nem voltak hosszú életűek (talán nem szerették a panelt). Utána rögtön a gyerekek következtek - és nem volt semmi gond!;)))
Danyuska! Hatalmas gratula az elért eredményekhez!
Rettentően irigyellek! Csak így tovább! 4-5 kilócska már semmi...
Jók legyetek! Szép délutánt!
Schybie,
mi a neve az örökzöld csodádnak?
Nekem most sajnos tönkrement a yuccám, fogalmam sincs, miért, gyanítom, hogy a virágos nem a megszokott helyén vásárolt és gagyit hozott. És megadta magát a főnixpálmám, a középső vastag alap-törzse egyszerűen kidőlt. Nagyon dühös vagyok, egyik sem volt még egy éves sem. Legszívesebben a fejükhöz vágnám, mert tudom, hogy nem én vagyok az oka. Szóltam a virágosnak, hogy soha többé nem vásárolok náluk emiatt. Kár pedig, mert itt van az üzletük a házunkban.
Egyébként megmondtam minden rokonomnak, hogy vágott virágot ne hozzanak nekem, mert ugyan gyönyörű, de 3 nap alatt elhervad én meg halálra sajnálom őket. Azért a pénzért hozzanak cserepest és én majd nevelgetem őket.
Kivéve most ugye a yuccát, meg a főnixet.
Azt hiszem, most egy pici aloe verat szeretnék. A múlt héten volt a Kaiser'-ban, vitték, mint a cukrot, de akkor éppen az anyagi helyzetem... stb. Most meg már persze nincs. Most van korallvirágom (de már levirágzott, majd megint fog), zamia culcasom, azt egyszerűen imádom, sympatiphillumom, már akkora, mint egy bokor, cowboy-kaktuszom, ami nem egészen kaktusz, de nagyon jópofi, felfelé nő, mintha húznák és egy elég satnyácska dracénám.
Köszi!
Már éppen ideje volt, hogy sikerüljön valami, mert nem volt egyszerű az életünk,igaz kapott munkanélkülit, de hát az sem olyan sok.majdcsak eljön már a Te időd is.Sajnos nagyon nehéz munkát találni a mai világban.Jó is legyen, ne legyen messze, fizessen is, na meg emberszámba vegyék az embert...
Jó reggelt!
Már jártam erre csak még nem fogott az agyam:) Zuzmi, gratulálok a párodnak és irigykedem hogy legalább Ő talált munkát, nálam még mindig semmi, még hírdetés se volt:( De most nem nyavalygok ezen, nem fogom elcseszni a hétvégémet, úgyse érnék el vele semmit.
Anyum is benyalt vmi vírust, remélem nem kapjuk el, betegeknek jobbulást, én a bal térdemmel szórakozok mostanában, tornán nem is nagyon merem megterhelni, mert néha fáj egy ponton, ha a kitöréseket csinálom.
Danya, ezek nagyon szép eredmények. Akkor Te ezzel a súllyal már békességben élsz?! Most jön a megtartás?
Délelőtt intézkedem és barátnőzök, lassan indulok is.
Én a nőnappal kapcsolatban is "különc" vagyok, nem szeretem a vágott virágokat, cserepest meg nem tudok hol gondozni, így ha már vki mindnekép meg akar lepni akkor gyertyát hozzon, bár a családban kikötöttem hogy ne verjék rám a pénz, tudom hogy minden férfi imád:) (van is miért, még a sejhajuk is ki van nyalva:))) Róberttől meg "megkaptam" (magam vásároltam) egy kis örökzöld cserepes csodát, de ezt is csak azért mert volt 3 ami kinyírt a drágám, átültette őket, szóval mondtam ehhez nem nyúlhat hozzá, mert így az életben nem lesz gyerekünk. Azt mondják először egy növényt kell ápolni aztán egy állatot, s ha ezek túlélték jöhet a gyerek, na akkor mi messze vagyunk tőle:)
Be van borulva aminek nem örülök, remélem szebb idő lesz.
Írjatok sokat hogy ebéd után tudjak ejtőzni
na senki sehol?
szépen pihentek látom.
Igaz Ancsit és Tagit már régen láttam, jó be vannak havazva, igaz Tagi virágos, biztos nyomja a nőnapi cuccokat már.
Én kikötöttem itthon, hogy nem vagyok hajlanó elfogadni ilyen nagy csokrokat, meg rózsát, meg szegfüt, hanem vagy egy szál tulipánt, vagy pedig egy szál játcintot esetleg még nárciszt.
remélem megértette mindenki.
szerintem a nőnaphoz csak ezek a virágok illenek és semmi más.
sokkal jobb a karom meg ugy mindenem, hogy tegnap megmassziroztak, nem huz már annyira, és nem is ébredtem fél éjszaka arra, hogy fáj valamim. még nem sokára tornázok kicsit, amivel megmozgatom a hátam a karom.
Köszönöm lányok a gratulációkat, én is nagyon örülök, kaptam blankától egy könyvet is, hogya tartsuk meg sulyunkat?
hát remélem, hogy ez sem lesz gond, egyáltalán nem zseniroz, hogy egyek másokat, és többet.
képes vagyok ezt folytatni.
danya, minden elismerésem a tied
annak idején, mikor együtt 90 naposoztunk nem is gondoltad volna ezt, és látod, mégis megtaláltad a neked való módszert
Danya,
kösz az infot és GRATULÁLOK!!!
ja most jut eszembe, hogy a szalonban van egy spécé chi-gép, hát nem olyan mint a miénk. hanem van hozzá ágy is nem is akarámilyen, a lábtartója hasonlit a miénkhez.
mondta a szalon vezető, hogy jobb lenne ha bejárnék ráfeküdni, mert ez nem csak olyan mozgást végez mint az otthoni, hanem teljesen más és méllyebben dolgoztatja meg az izmokat, üzületeket, csontokat.
már csak kiváncsiságból is kipróbálom.
nem tudom mennyi egy alkalom, gondolom nem ócccsó, de majd elmesélem hogy mennyivel másabb mint a miénk.
amugy ma voltam masszázson, de nem a rendeset kértem, hanem a frissitót, mutattam a csajnak, hogy mennyire be vannak csomósodvai a hátamon a karomon, és az alkaromon az izmok. el volt álmulva tőle.
és annyit modnott, hogy még kellene jövőhéten is mellőzük most a fogyasztósat, inkább ezt.
nagyon jól esett pedig fájt is néhol elég erősen.
Pusi:)
Van a niveának egy narancsbőrre való masszirozós kenőcse, egy nagy tégelyben van, és szerintem irtó jó cucc, vettem magamnak is és blankának, és mindekttőnknek nagyon bevállt.
igaz én is csak a combom csinálom, jól belemasszirozom, de valóban simább már. szerintem próbáld ki.
és ami nem is utolsó dolog 1900 ft körül vettem az interspárban.
na csajok megosztom veletek az elért eredményeimet, hát nem mondom szép:)
2007.11.15. 2008. 03.06.
71 cm 63 comb
115 cm 99 cm csipő
101 cm 87 cm derék
92.8 79 kiló
49 46 térd
na szóval igy zártam a témát. de nem hagyom abba a masszirozást sem, és a kapszulák szedését sem, sőt az étkezéseimet sem. minden u.igy marad mint volt, még 4-5 kilótól megszabulok és haleluja:)
ugy szép?
Schybie,
Te szereted (sütni) a sós nassokat, feltettem a receptek közé egy korpás-hagymás muffint. Nem hízlaló (ha nem egyedül eszed meg az egész tepsivel) és nagyon finom. Most lett kész. Persze, megvártam, hogy milyen lett és csak utána írtam meg.
Próbáljátok ki, mi már nem is eszünk kenyeret, csak ilyet, ebből 1 db is elég uzsira (akkor én már nem vacsorázom), vagy vacsira.
Most azon töröm a fejem, hogyan lehetne húsvétiasítani. Na, ez egy jó kis szóra sikeredett!
Talán megtöltöm füstölt sonkával a közepét és akkor hasonló a cipóban sült sonkához, vagy apróra feldarabolok egy pár szeletet és beteszem a tésztájába. (Vagy beledarálom, csak félek, nagyon sós lesz.) Majd még gondolkodom és beszámolok.
Pestiek!
A Zichy Jenő u. (VI.ker.) 39-ben vagy egy Gyógynövény Szaküzlet, ahol majd' minden betegségre adnak gyógyteát és jó tanácsot. A fogyira is. Állítólag nagyon jók a teák. Mármint valszeg nem az ízük. Jövő héten megnézem és arról is beszámolok. 2000.-Ft/doboz, 1 hónapra elég. Ez is állítólag.
Ha jó és hatásos, akkor a vidékieknek is megoldjuk valahogy, ha kell, megkérdezem a boltban is, hogy küldenének-e és kérek e-mail címet. Jó lesz így?
Pusza.