Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mindmegettük fórum

Mindmegettük (beszélgetés)

❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯
844. zuzmika
2008. márc. 6. 12:59
Hát a gyűrűmmel én is gondbn vagyok, vagy egy nagyon szép/nagy / kedvencem, amit még a mutató újamon hordtam, most meg nem fér rá csak a gyűrűsre.Na de majdcsak viszaér a régi helyére!Igaz?Ha nem akkor kinyújtatom!
2008. márc. 6. 11:38

Zuzmika,

gratulálok a párodnak!

Ordas, örülök, hogy ismét köztünk vagy!

Danya, a férjemnek is fáj a jobb karja, mióta egerészik, de ez majd elmúlik, de a Tied valószínűleg tényleg a széktől van. Hidd el, a chi erre is jó.

Én ki nem hagynám 1 nap sem! Most már több mint egy év óta! Egyszerűen imádom.

És gratulálok, hogy a 70-esek táborába tartozol.

Nekem még -1 kg kell, hogy a 80-asokhoz tartozzam. Majdnem ez a legnehezebb az egészben. Egyik nap lemegy 50 dkg, másnap visszajön.

Feltettem a receptekhez a zabkorpából készült galuskát, nagyon finom lett. Danya, nem lett plágium, mert Te kukoricadarából készítetted!

Tegnap ÖTYÉ-n voltam (tudjátok: Öreg Tyúkok Egyesülete), kb. 2-3 havonta találkozunk és most volt az első eset, hogy megjegyezték, hogy jé, te fogytál! Milyen jól nézel ki! Ahhoz képest, hogy 1 éve csinálom, már észre is vették...

Viszont érdekes (lehet, hogy már írtam valamikor), hogy sem a gyűrűimet, sem a karláncomat nem tudom viselni, mert lecsúszik, viszont a jegygyűrűmet fel tudom venni, amit már évek óta nem tudtam. Pedig az ujjaim mindig vékonyak voltak (a lábamon is, szerencsére). De hogy a combom hogy néz ki, az megér egy misét, mint az elefánté, olyan. Kijött a zsír a bőr alól és most tiszta ránc és lukacsos. Undorító. Ez már nem narancsbőr, mert a belső részen pl. lóg. Ezt már csak lenyesni lehetne!

Na, eleget beszéltem, pusza.

842. zuzmika
2008. márc. 6. 10:44

Ordas! Üdv újra közöttünk!A kislányod bölcsis lett?

danya !Na látod hogy megérte!Már 7 -tel kezdődik, ez igazán jó!

Nálunk is jó dolog történt, a párom végre talált munkát , holnap kezd.

841. schybie
2008. márc. 6. 06:54
Üdv anya a 70esek közt:) Erre mondom én hogy sosem lehet tudni mit produkál a szervezet:)
840. danya
2008. márc. 6. 05:20

Ja én meg azért jöttem ezerrel fel, hogy elujságoljammmmmmmmmmmmmmmm, hogy alámentem a 80 van, bibibib

és mennyi lettem, nem is értem hogyan de 79,3, értitek????????????

de közbe a gépem benyalt egy virust, most azt is irtom, és megyek chigépezni.

hát majd le szakad a jobb részem, most teleragaszgattam fájdalomcsillapitó tapasszal, van ami izomlazitó is egyben, hát nem igen vettem még észre, hogy jbb lenne.

de bent a lányok kideritették, alacsony a forgószékem az iróasztalhoz, és mindig fent van a jobb karom, hiszen vagy irok, vagy egeret mozgatok, vagy billentyüt verek.

és ezáltalán mindig meg van feszülve a egész izomzatom.

lehet benne valalami tényleg, de eddig miért nem fájt?

a széket sajnos nem lehet tovább emeleni, de valamit ma kitalálok, ellopom az uram székét.

839. danya
2008. márc. 6. 05:16

Ordas:)))) ez egy nagyon hülye kérdés volt, hát hogyne örülnék neked????

és annak is hogy visszamentél dolgozni, tudom ez még nagyobb teher, de azért jó is nem?

4 kiló? szép eredmény, még akarsz továbbit is?

amugy tényleg nagyon régen nem voltál már közöttünk.

persze, hogy várunk, minél sürübben, itt kipihenheted magad.

838. Ordas
2008. márc. 5. 21:28

Sziasztok!

Kerestelek titeket a másikon,de nem találtam ott senkit.Az utolsó üzi miatt jöttem ide.Nem vszetem el csak visszamentem dolgozni és örülök ha f...ni van időm.Gyerekek az Otp nél nem kell jobb fogyókúra!!!Örülök ha van időm enni.Fogy tam vagy 4 kg mióta dolgozom.

Most nagyon fáradt vagyok,de majd jövök,azért szívesen láttok ugye???:-)

Puszi mindenkinek

837. danya (válaszként erre: 831. - Zuzmika)
2008. márc. 5. 20:54

sziasztok:)

Zuzmika majd meglátjuk, hogy megéri e? máruton vannak hazafelé nem régen hajtottak rá a szolnokra vezető utra.

amugy nem bizom benne, nagyobb bizadalom volt amikor el kezdtük, de már kb. 2 éve megy ez a téma sikertelenül. eddig csak pénz vitt de hozni nem hozott.

elolvastam én is ezt a kurát, most nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy ezt csinálta az egyik csaj nálunk kétszer is, sikerült is neki fogynia.

és meg is tudta tartani, de annyit tudni kell, hogy azóta nagyon kicsit eszik, egy adag kaját két nap, tehát csak igy marad karcsu.

most megyek megjött a kedvesem

2008. márc. 5. 20:05

már össze is írtam, hogy miket kell megvennem, hétvégén irány a tesco, és hétfőtöl belefogok.

ha van valakinek kedve esetleg, többen könnyebb elven szívesen várom a csatlakozókat.

én minden esetre, majd referálok róla

835. schybie
2008. márc. 5. 19:10

Nekem is tetszik, szimpatikus a diéta.

Elfáradtam, így rövid leszek: Jó és fogyogatós álmokat;)

2008. márc. 5. 15:56

azt én is észre vettem, hogy az étrend két heti, a hneve 6 hetes, de csak egy hétig folytatható

nekem az tetszik benne, hogy konkrétan megmondja, hogy mi ehető, így nincs gond a mivel és a mennyiséggel

2008. márc. 5. 15:10

Megnéztem, elolvastam. Nem rossz és szerintem tartható is, csak elég sokat kell készülni - főzni - hozzá.

Az utolsó, keretezett részt viszont nem értem:

"Fontos! A diéta egy hétig tartható..."

Akkor most egy hét, vagy kettő - vagy hat hét?

Bár szerintem annyira nem egyoldalú diéta, mintaétrendnek tutira jó lehet. Le is mentem gyorsan. Ha épp nem lesz rendelt kajám, lehet belőle ötleteket meríteni.

2008. márc. 5. 13:30

[link]

véleményeket várok, mert a 90 napos nagyon nem akar menni

831. zuzmika
2008. márc. 5. 13:06
HOL VAGYTOK?
830. zuzmika
2008. márc. 5. 07:29

nem irigylem a féjed, Danya! megéri ez az üzlet, hogy ennyit menjen miatta?

A rágám is ma megy egy újabb helyre, remélem sikerül.

Schybie!látom te is megbajlódsz a hivatalokkal.Mikor nekem kezdődött az apeh ügyem és felvettemvelük a kapcsolatot, mondtam hogy fizetni akarok, de mondják meg mennyit, akkor azt mondták nem éri el a 100 ezer forintot, de mire pontosan megmondták mennyi, addigra mr a duplájánál is több volt.

a llm nem fáj, rájöttem azért lehetett, mert kiskoromban, elestem azzzal az idióta apámmal/ő vitt biciklin/ és megrepedt a vállamban a csont, meg meggyűrődött a csontháryám, szóval lehet azfáj, a térdem meg remeg amióta ráugrott a kis tornabűvészem!

829. danya
2008. márc. 5. 05:39

amugy gyönyörü iccakám volt, nem aludtam jóformán semmit.

most ért haza az uracskám 5,5 órát kellett várni a határnál valamikor hajnali 1-kor lépett határt.

majd jött hazafelé és utközben megállt kicsit pihinni, mert nem birt tovább jönni.

igy nem régen ért haza szegénykém.

megfürdött, átöltözött ivott egy kávét, és már el is indultak ausztriába.

de a jó, hogy itt ketten is tudnak vezeteni, és most majd a másik pasi vezet.

az ukranba kisérő pasinak nincs jogsija, igy ide-oda az uramé az ut.

na szóval nem vagyunk valami kipihentek:)

Melcsi és akkor a tavalyi suladót sem fizettették be? ezek hülyék.... de hogy gondolják, hogy majd ennyi elmaradást valaki ki tud majd fizetni egyszerre?

na ez a bürökrácia

828. danya
2008. márc. 5. 05:36

Pusi:)

minden esetben ugy kell számolni, hogy nyersen.

a zöldségeket természetesen pucolva, de nyersen. a kenyér piritás nélkül, hiszen azáltal, hogy piritod nem lesz kevesebb a kalóriája, csak összesürüsödik.

a tésztát is ha főzöl nyers állapotban, és a rizst is u.ily kell mérni.

mert ha már megfőtt, akkor már hozzáaadott vizet is tartalmaz, ami ugye elvileg 0 kalóriás.

827. schybie
2008. márc. 5. 05:32

Jó reggelt!

Na éjszaka megálmodtam a választ kérdéseinkre. Mostanában azért stagnálunk jobban, mert igencsak a tél végét tapossuk, a szervezetünk eléggé le van merülve, de hamarosan beköszönt a tavasz, finom friss és jó minőségű zöldségekkel, gyümölcsökkel, napfénnyel, stb, s újjászületünk mi is. Nem fogunk tartalékolni, hanem hipp-hopp megindulnak a belső dolgok. Mit szóltok?! :)

Délelőtt barátnőmet elkísérem ismét a kórházba, aztán polg.hiv. Apum megkapta a kocsijára a súlyadót, én tavalyhoz hasonlóan megint nem. Akkor azt mondták, mivel most teljesítményadó lett belőle, így másként számolják a díjakat, az én autóm adatai is, mind jó pár 1000é nincs a rendszerükbe, (pedig Nissan-mickrám van, na mindegy), tehát majd központilag kapják meg az adatokat és akkor küldik a csekket. Ez volt kb egy éve, azóta se semmi, és az idei évre se kaptam. Nem szeretém ha egyszer csak évekre visszamenőleg kifizettették velem, így ismét bemegyek és kiverem a cirkuszt hogy hagyj fizessek már:) Nem szeretem az ilyen hivatalos dolgokat, amikor nem mennek gördülékenyen, még én járjak utána, hogy fizetni szeretnék?! Szép, magyar közigazgatás. Kíváncsi leszek mit mondanak.

Danya, megnéztem a képeket, hát isteni helyre mentek. Biztos nagyo jól fogjátok magatokat érezni. lassan összerakom magam és megkeresem a konyhát, apum vett még pár kg húst, kolbász lesz belőle, anyum meg megkért hogy pucoljam meg hozzá a valag fokhagymát, mert egy isteni háziasszony, de ha lehet (az allergiái miatt is) rám hárítja a hagymákhoz fűződő munkafázisokat, én szerintem immunins vagyok rá, mert kifejezetten szeretem a hagymát.

Mivel még sosem számolgattam úgy igazán kalóriákat így nem tudom Pusi kérdésedre a választ, de szerintem héjastól értik a dolgokat.

Szép napot!

2008. márc. 4. 21:02

Hello,

lányok, hogyan mérjük az élelmiszert a kalória vagy a CH kiszámításához?

Héjával? Pl. krumpli, narancs, banán, stb. Vagy a kenyér, pirítva is más a súlya, meg meztelenül is!

Végülis mi mennyi?

Ti tudjátok?

825. danya
2008. márc. 4. 18:09

[link]

ide megyünk, most küldte meg a központ, hogy ezt a szállodában foglaltak a tagoknak szállást, hát gyönyörü tényleg - ha érdekel valakit nézzétek meg:)

824. danya
2008. márc. 4. 18:07

sziasztok:)

na hazaértem én is, tiszta ideg vagyok már, kb. 2 óra körül irtam az uramnak, hogy mizu tárgyalnak e még? és csak annyit irt vissza, hogy később...

azóta semmi.

most már nem birtam tovább ujra irtam, kb. 5 perce de még nem válaszolt. hát nagyon nemtom mi van?

azt mondja dalma kicsit lökött vagyok, majd szól ha vége, igen azonnal szokott szólni, csak azt nem értem reggel 9-től mi a jó fenét lehet ennyit ugatni?

na ja hiszen két nyelvet beszélnek, ezért biztosan sokkal nehezebb szót érteni.

de akkor is, ezt utálom, és nem bánnam, ha soha nem kellene már neki menni.

nem birom a stresszt ez tény.

Zuzmika nekem is ugy fáj a jobb lapockámban, a felkaromban, és az alkaromban az izom. hogy nagyon. blanka megmasszirozta az jól esett nagyon, de ezt jó lenne folyamatosan csinálni. amugy a felkaromban annyi izomcsomó van akkorák mint egy mogyoró, és nagyon fájnak.

azokat kellene szét masszirozni, .. vagy tatni.

de én nem rántottam meg az tuti, és te biztosan megrántottad?

na most nem tudok mit irni, a gyomrom egyben, hogy a fenébe tudok ennyire stresszelni? már nekem is sok magamból:)

na most irt, hogy - igen -

vagy nem értek oda időbe és később kezdték, vagy nem tudom.

na de legalaább tudok róla, csak hogy mikor érnek haza?

hajnalba pedig indulna osztrákba -

823. zuzmika
2008. márc. 4. 16:33

na én nem valami híres vagyok ám a türelmemről...kicsi koromban is mindent azonnal akartam, és ez most sem változott,egyszerűen nem tudok várni

ha például sokan vannak előttem a postán, fogom magam és kijövök,nem érdekel

amúgy most végeztünk a tornával, most a béres alexandra szírégető gimnasztikáját csináljuk, de majdnem belehaltam, na nem a torna miatt, hanem mert fanni ráugrott a térdemre,azt meg egy akkorát reccsent, hogy nem is tudom miket kiabáltam rá hírtelen/már kibékültünk :)

822. schybie
2008. márc. 4. 15:38
Én is ezt a NOrbisat készítem, de korpa helyet zabpehyhesen és isteni;)
821. Szeszipuszi (válaszként erre: 820. - Szeszipuszi)
2008. márc. 4. 13:02

Az elírásokért elnézést...:)))))

Azt nem írtam, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a túrógombóc receptjét is ebből másoltam. Csak a "saját" doc fájlomból. De aztán megtaláltam itt fenn a neten és gondoltam azt könnyebben letölthetitek, ha akarjátok.

2008. márc. 4. 12:55

Ezt nézzétek!

[link]

Ezt a receptet anno megkaptam egy régi fórumostól, de úgy látom, most valaki közkinccsé tette.:)))

Nagyon sok jó ötlet és light-os kaja van benne! Hagyomásnyos kaják de zabliszttel, zabpehellyel. É ráadásul kilikkre műödik. Elég a tartalomjegyzékre kattolnotok és a recepthez ugrik. Jó böngészést!

2008. márc. 4. 12:52

Túrógombóc (norbi update) - én sokszor rendeltem és ettem, nagyon finom!

40 dkg túró, 2 tojás, kevés édesítő, 6 dkg zabkorpa.

Túrót a tojás sárgájával, édesítővel, zabkorpával összekeverem, a fehérjét habnak felverem. Végül összeforgatom az egészet, s min. 1 órára hűtőbe teszem. Forrásban levő vízben megfőzöm. Én málnamártást ettem hozzá (málna, pici édesítő és tejföl)

2008. márc. 4. 12:51

Nekem sem mozdul most. Az a 2x 20 dkg visszajött és ettől megüt a guta. Már két hete, hogy este nem eszem semmit, 5 körül iszom egy kávét és - ha csinálok - eszem egy kis kölest. Utána semmi. Egy héten egyszer beveszek egy szem vízhajtót (ezt már évek óta csinálom), na, akkor lemegy 1 kg. De 2-3 nap alatt visszajön. Persze, ez természetes.

Ma reggel a Mokkában megint volt a Csala, hogy 18 kg-t fogyott, de most csak azt mondta, hogy egy gyógytea segített neki. Hát nem tudom.

817. schybie
2008. márc. 4. 12:51

Csak bekukk, majd később jövök, ha lesz időm még torna előtt. Zuzmi, mondtam én hogy megvan a fránya vége, csak türelmesnek kell lenni, hogy is szól az a bizonyos?! Türelem... :)

Szép napot!

816. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 811. - Danya)
2008. márc. 4. 12:45
Zabpehellyel, vagy csak zabpehelyből? Amúgy szerintem a búzadarában és a kukoricadarában egyforma mennyiségű CH van. Sajnos.
815. zuzmika
2008. márc. 4. 12:03

sziasztok

itt vagyok én is, csak nagyon fáj a vállam és a karom, biztosan mgrántottam vagy valami ilyesmi

szeszi!Szorítok nektek!

Ma megint 68 vagyok.Mégicsak van alagt vége!!A torna nem megy, egyikünknek sincs kedve hozzá

na röviden ennyi

❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook