Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mindmegettük fórum

Mindmegettük (beszélgetés)

❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
904. schybie
2008. márc. 13. 11:53

Nálunk meg anyu miatt szoktam az ő gombócait megforgatni mert szerinte így meztelen, pedig nem igaz:) Egyébként engem is szórakoztat hogy tudok átreformálni hagyományos ételeket csökkentett energiájúvá, egészségesebbé, ízük picit más, de néha sokkal finomabb. Még a muffinod nem próbáltam ki, nem merem megcsinálni nehogy túlegyem magam:)

Az amúgy igaz hogy már elviselhető a sziluettem de a normális kategóriába szeretnék életembe egyszer kerül, az meg még 3,5 - 4 kg. MI úgy beálltunk hogy csak nagyon lassan megy az elmúlt hónapokban, biztos érzi a testem a végét, egyébként ezért vagyok idegbajos mert így leírva, hú csak 4 kg, mi az a majd 40hez képest, de pont ez a legnehezebb, görcsölni viszont nem görcsölök rajta, inkább megpróbálom kijátszani a testem:) Ha nem megy, így , majd megy úgy.

Zuzmi, akkor ez jó hír. Felhívtam ma két álláshírdetést, betöltötték őket, rögtön így kezdtek, egy nap alatt?! Ez gyors volt. Ismét eltelt egy hét.

Na megyek megnézem az ebédem, aztán folytatom a dolgom

DAnya-anya, maga merre?

2008. márc. 13. 11:08

Schybie,

megnéztem a képeket, nagyon jók, nem igaz, hogy "unfotogén" vagy. Szerintem már nem is kéne fogynod, csak tartani a súlyt.

Gratulálok!

2008. márc. 13. 11:05
Bocs, Schybie.
2008. márc. 13. 11:05

Köszi Shybie, de a forgatást és a tejfelt a férjem miatt kell csinálnom. Nekem jó anélkül is. De az bizti, hogy így jobban néz ki. Úgy, mint az 'igazi'.

Puszi.

900. zuzmika
2008. márc. 13. 10:23
Ordas!Sajnos nem nagyon tudok hozzászólni a témához,mert nekem mindig nagyon jó főnökeim voltak.A legutóbbi volt a legjobb fej, őszintén felnéztem rá, emberként kezelt, és ha bármilyen problémám volt, akkor mindig segített.Az akkori pasimmal mikor összevesztem, ő jött értem és segített költöztetni, az egyik lakásást felajánlotta albérletre nekem..szóval jó ember.Az hogy a te főnököd ilyen lett rövid idő alatt, az számomra azt jelenti, hogy már lehet hogy előtte is ilyen volt, csak nem mutatta.Nem?Mindenestre sok türelmet hozzá, és fel a fejjel.
2008. márc. 13. 07:52
tegnapi napot is végig csináltam, de nem igazán tudom mi volt velem, mert egész napos zabálhatnékom volt. este el is szaladt egy kicsit a ló, mert ugyan teljes kiörlésű makarónit főztem a milánóihoz, de a megadott kis tányér helyett, egy rendes adag lett, és utána még becsúszott 2-3 kanálnyi méz is, édesség gyanánt
898. zuzmika
2008. márc. 13. 07:36
Tetszik neki a munka, ráadásul van ot egy ismerős a falubaól, még ha nem is a legjobb haverok, de legalább imerik egymást,aztán majd elválik hogy hosszú távon milyen lesz.
897. schybie
2008. márc. 13. 04:43

Pusi, nem gondoltál még rá hogy komolyabban foglalkoznod kéne receptkiadással? Elolvastam, meg is éheztem:) Én a forgatás kihagynám és tejföl helyett joghurt, mert utálom a tejfölt, biztos fini volt.

Raktam fel pár képet az adatlapomra mert olyan hiányos voltam, még nem rendezkdetem be erre az oldalra pedig már egy ideje itt vagyunk. Most öltik szemembe hogy tényleg van változás, ha két képet egymás mellett nézek, centi az centi:) Csak azt nem értem miért vagyok minden képen ellenszenves, ha ismeretlen lennék biztos nem állnék szóba magammal, ne tévesszen meg senkit a fotó, unfogotén vagyok, ahogy fogalmazni szoktam, s amúgy meg nyitott, vidám (mikor nem gondolok a munkára, vagyis annak hiányára:)), kedves és szeretnivaló, hogy az egyik legjobb tulajdonságomat se feledjem, szerény:)

Ma ismét nem kell megcsillogtatnom konyhaművészetem mert van maradék, úgyhogy csak Róbertnek dobok össze vmit, én még a salátámmal küzdök. Délután megyek a kórházba látogatóba, után torna, de délelőtt vagyok mert internetes elfoglaltságom van.

Zizi, párodnak hogy tetszik a munka?

Eltűntek merre? Ne kelljen név szerint felsorolnom a "bűnösöket"...

2008. márc. 12. 14:40

Oké, lányok,

a receptek között van: Túrógombóc diétásan. Kiváncsi vagyok, mit szóltok hozzá.

Pusz.

2008. márc. 12. 14:29

Hali, lányok!

Megcsináltam a túrógombócot, mindjárt felteszem a receptekhez.

Nagyon finom lett, puha, könnyű, light.

Danya,

összeállt tojás nélkül is, mert felpuffadt a tejben.

Puszi.

894. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 893. - Ordas)
2008. márc. 12. 14:27

A hatalom érzete.

Még a segédházfelügyelőben is benne van, ha házmester lesz.

X@rni bele!

Legfontosabb a gyerek egészsége.

893. Ordas
2008. márc. 12. 12:46

Sziasztok!

Látom nagytakarít mindenki,jó kalória zabáló csak így tovább!!

Én meg idegeskedem.

Jó hogy visszamentem dolgozni az embert már a szabia alatt is b...gatnak.

Mult héten kedden vizsgáztam valuta pénztárosiből,de nem jött össze,így nem kell mennem holnap szobelizni.kértem a fönöknőm adja ki szabiba,mert hétfőtől-szerdáig szabin vagyok úgyis pénteken pedig hiteles tamfolyamon leszek,ne keljen pénzt felvennem egy napra.de nem adta ki,mert morcos volt pont.

De az élet megoldotta és a lányom beteg lett,így hétfőn reggel orvos,igy a héten pihi van mind a kettönknek.

tegnap teliztem a fönöknek,hogy beteg a lányzóm,de megprobálom a pénteki tanfolyamot összehozni,hogy vigyázzanak rá,ami nem jött össze,de még ezt nem tudja.Közben elgondolkodott a tanfolyamon és azt mondta nem kell mennem a péntekire mert ha nem tudtam levizsgázni a valutából az két dolog miatt lehet:1, vagy hülye vagyok 2,vagy nincs időm tanulni és akkor ez sem fog sikerülni.

Ő azt gondolja hülye nem vagyok,tehát vélelmezi időm nincs.Kicsit szarul esett ahogy mondta,de nem én akartam tamfolyamokra járni,ő erőltette.mindegy utána hozzáfűzte,de várunk pénteken dolgozni!

Hát menjen a k anya!!!

Szerintetek mért van az hogy egy tök normális csajból pár hónap leforgása alatt idióta lesz és nem nézi,hogy a munkatársai emberből vannak???Ez most nem csak az én esetemre szól.Mért változik meg, fordul ki magából az ember ha fönök lesz??és ez nemcsak az én fönöknőmre vonatkozik.

Váűrom mindenki megnyugtató válaszát.

892. zuzmika
2008. márc. 12. 11:11

sziasztok

na túl vagyok az összes ablak lemosásán, kicseréltem a függönyöket...ragyog a ház

mindjárt megyünk pestre,aztán valamikor este haza,úgyhogy ma már nem jövök

puszi nektek

891. nuska
2008. márc. 12. 08:22

Sziasztok!

Csak életjelt adok. nagyon nincsen sajna időm visszaolvasni. :( Jólvagytok?

Mindenki nádszál már ugye? Csak én maradtam 85 ;( sose fogok lefogyni, ha egyszer nincs időm mozogni :(

890. tagi1
2008. márc. 12. 06:52
vagyok ám, csak 5 oldallal lemaradva, igyexem pótolni, mi is történt veletek mióta látástól mikulásig meló van, de jövök vissza, ha még megismertek
889. schybie
2008. márc. 12. 06:19

Jó reggelt!

Én is így csinálom DAnya de a kekszet kihagyom, és helyette sima joghurttal és édesítővel tálalom, a keksz se a legdiétásabb, mégha kevés is:) Felesleges rá a "bunda", így sokkal jobban érzdők a fini íze.

888. danya
2008. márc. 11. 19:51

pusi:)

hát nem tudom, de mitől fog összeállni? kell ám bele tojat is.

nem hiszem, hogy a főzött zabpehely össze tudja fogni.

de azért próbáld ki, és majd meséld el, de ne csinálj sokat, ne hogy ki kelljen dobni.

de az én gombócomnál nincs gyorsabb, könnyebb, és fincsibb higyj nekem:)

másfél kiló turóból csináltam, 9 tojás, 30 dkg zabpehely vanilia, édesitő folyékony.

fél órai állás után, kifőzöm, feljönnek a vizszinére, és háztartási keksz reszelékbe forgatom. kb. a másfél kilóhoz ugy 10-15 db kekszet reszeltem le sajt reszelőn.

szerintem ennél lájtosabb már nem is lehetne.

na majd mesélj milyen lett:)

887. 2577cdcc12 (válaszként erre: 886. - 7abb7adbf0)
2008. márc. 11. 18:51
Én ugyanúgy csinálom zabkorpával, mint darával. 1/2 kiló túró, 8 dkg zabkorpa, 2 tojás (fehérje felverve), és én szoktam kis édesítőt beletenni. Összekeverem és kifőzöm. Én nem szoktam megforgatni semmiben, rá én édesítős, fahéjas joghurtot szoktam tenni.
2008. márc. 11. 18:44

Én most túrógombócot ötlök valahogy, olvastam össze-vissza olyanokat is, hogy nem kell kifőzni a gombit. Megpróbálom úgy, hogy zabpelyhet kfőzök tejben, hagyom kihűlni és megsűrűsödni, belekeverem a túrót. Gombikat formázok és piritott búzakorpában megforgatom őket. Tejfellel tálalom, lehet sóval is és édesítővel is enni.

Szerintetek?

Danya, Te nagyon értesz ezekhez. Mit szólsz hozzá?

2008. márc. 11. 18:40

na, én itten

a mai napon is túl vagyok. betartottam mindent, és ismét nagyon finom vacsit csináltam, még apa is benevezett rá, sőt a holnapi napi vacsimra is lecsapott, mert milánói lesz a kajám

884. danya
2008. márc. 11. 17:41

hu ekkora forgalom volt csupán?

hát hol vannak az otthonlévők? hm???? jó idő sem volt ma. akkor?

Tagika?

Anncsi?

ők már régen nem irták alá a jelenlétit, lassan igazolatlan lesz:)

2008. márc. 10. 21:18
köszi, remélem meglesz
882. danya
2008. márc. 10. 20:50
hát nem rossz kaják vannak benne, remélem sikered lesz rudika, kitartást -:)
881. danya
2008. márc. 10. 20:48

én csak egy puszira jöttem, és közben beirtam mit ettem, ja és el sem panaszoltam reggel, hogy 81-re ugrottam fel:(((( kissé el kedvetlenitett.

de ma megjött a menzeszem, és erre is rá szokták fogni, de hogy végül is mi van nem tom.

most megnézem, hogy rudika milyen fogyit csiál, majd szépen ledülök:)

Melcsikém azért erre nem igen volt tavasz, igy sajnos kissé borusak a napjaink:( de remélem kisüt a napocska.

2008. márc. 10. 20:16

megvolt a vacsora is, és nagyon finom volt

a mai nap jó volt, úgyhogy várom a holnapi napot

eldöntöttem, hogy nem állok mérlegre minden nap, majd csak hétvégén

jó éjt lányok, kívánok mindenkinek sok kiló-faló manót

2008. márc. 10. 15:58

www.femina.hu/fogyokura/6hetes_testatalakito_dieta

most ezzel próbálkozom

878. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 877. - Rudiandi)
2008. márc. 10. 15:15

Szia, Andi

milyen módszer az új fogyid?

2008. márc. 10. 14:39

halika

látom mindenki dolgozik ezerrel. én is, csak bekukk

túl vagyok a reggelin és az ebéden, eddig jól bírom, remélem ezután is

vacsira sütöm a pipit

na, majd jövök

876. schybie
2008. márc. 10. 13:56
Ok, látom büdös vagyok, megyek is újságozni:)
875. schybie
2008. márc. 10. 07:21

Jó reggelt!

Csak bekukk, mindenkinek kellemes és fogyogatós hetet. TEssék ativizálódni, itt a tavasz:)

❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook