Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mindmegettük fórum

Mindmegettük (beszélgetés)

❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯
694. zuzmika
2008. febr. 21. 09:39
Ja, és írtó ari a nyuszika is!
693. zuzmika
2008. febr. 21. 09:39

Gratulálok Danya!

Nagyon csini lettél, és szerintem ez jólis áll neked, nemkellene tovább fogynod, de te érzed, hogy mi a jó neked.Most hány kiló vagy? És a lányod, ő most mennyi?Gpndolom rajta is nagyon látszik a z a -20 kiló!

692. tagi1
2008. febr. 20. 22:51
szó ami szó, te vagy a nyerő per pill, de ott jár nyomodban blanki, látja alakulásod és szárnyakat kap. meg itt a fórumon mindenki :) nem kell red bull sem
2008. febr. 20. 20:23

danya- nagyon jól nézel ki. igazán csini lettél.

még a végén irigy leszek

690. danya
2008. febr. 20. 19:55

köszi Pusi, azért még lenne mit leadnom, de reménykedem benne, hogy még legalább egy ötöst le tudok adni...

de tényleg vannak előnyös és előnytelen ruhák, és beállitások is.

de tényleg nagyon tetszenek a ruhák, még a kedvem is jobb lett tőlük:)

689. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 687. - Danya)
2008. febr. 20. 19:18

Megnéztem, nagyon jók a képek. Nagyon látszik a fogyás. És nagyon jó göncöket vettél. Szuperül nézel ki, tényleg most már nem is a fogyás a fő dolog, hanem a szinten tartás.

Sok erőt és kitartást hozzá!

És az urad biztosan örült, hogy felkelhetett fotózni, mikor ilyen dögös felesége van!

688. danya
2008. febr. 20. 18:48

NA TETTEM fel az adatlapomra uj képeket, és még a nyuszikáról is. aki egy harczi nyuuuuuuuuul:)

jön a húsvét, csinálom az akciós ujságot, arra gondoltam, hogy beleteszem az ujságunkba ezt a csodaszép nyuszikát. vannak képeink, de én akartam jókat csinálni.

reggel felmentem, és jó közelre tettem a gépet, először a mancsával leütötte a fényképező gépet, majd bele akart harapni a kezembe, és el kezdett fujni, majd dobbantott egy nagyot:)))

olyan hülye kis dög....

687. danya
2008. febr. 20. 18:20

na olvasom mit kér a tömeg:))))

AZ URAM NAGYON ÖRÜL NEKI.... MOST FEKÜDT LE, MOST MEG KELHET FEL, HOGY FOTOZZA ANYUT:)

NA MINGYÁ.-...

686. tagi1 (válaszként erre: 685. - Szeszipuszi)
2008. febr. 20. 16:35

a mérlegeléssel én is így vagyok, majd 1 hét múlva, addig meg megpróbálom nem teleenni magam, csak az a baj hogy ilyenkor nagyon viszked a fogam. majd utána belehúzol és menni fog.

ancsi, a fontos döntéseket sosem praktikusan hozzák.és mikor megyünk fagyizni? sünike te is jövösz? (a vári cuki a XVI. ker-ben van, ha esetleg valakinek lenne kedve egy élő fórumozáshoz.... szívesen látjuk)

danyus tényleg képek?

többiek elvesztetek?

2008. febr. 20. 12:06

Hali Mindenkinek!

No, a tegnapi névnapozás betett a diétámnak. :P Idebent még egész jól bírtam, pedig itt illatozott a sok frissen sült fornetti. No de este vacsira sonkás-sajtos leveles tésztát sütöttem, mert anyukám az ilyesmit szívesebben eszi, mint a szendvicset. Hát mit ne mondjak...lecsúszott pár darab nekem is. Meg egy kis borocska is.:)))

No de a csúcs a lányaimtól kapott belga csoki volt. Annak bizony nem tudtam ellenállni. No nem zabáltam tele magam, de két gerezdet elmajszoltam.

Majd győzzem bepótolni a diétát! De nem is állok mérlegre pár napi, mert telihold is van, meg piros betűs napjaim is lesznek. Azért szeretném, a heti 1 kilót teljesíteni. Ha nem megy az eheti, akkor a jövő héten 2-t. Nagyon szeretnék 75 körül lenni, mire elutazunk!!! Az még 9 hét. Szerintem, nem lehetetlen.

Itt is gyönyörűen süt a nap. Már nagyon mennék sétálni a kutyákkal, de még ma is dolgom van legalább ötig. Akkor meg már sötétedik. Marad az elliptikus gép, vagy a torna. Holnap Pestre megyek kiállításra, így nem leszek gépközelben. Vigyázzatok magatokra! A fogyimanó legyen veletek!

684. zuzmika
2008. febr. 20. 11:04

szép napot nektek!

Nuska, megelőztél!Én is arra lennék kíváncsi, hogy hol vannak a képek a hős fogyósunkról.Danya?! Képek?!!!!!

olyan szép idő van ma, hogy legszívesebben egész nap csak kint lennék, de hát van egy napsütés ellenes gyerekem..nincs mit tenni.Lassan olyan lesz, mint egy kis vakond, ha a lakásba beüt a nap, és ő pont arra jár, akkor elkezd kiabálni, hogy jaj, süt napocska, fussunk gyorsan.A kertbe is csak úgy jön ki, ha ő a sötétben lehet/árnyék/érdekes lesz majd így az ovi, meg a séták...

683. nuska (válaszként erre: 679. - Danya)
2008. febr. 20. 08:11
Képeket hol találunk erről a dögös Danyusról? ;)
682. nuska (válaszként erre: 667. - Rudiandi)
2008. febr. 20. 08:06
Nagyon ügyesek és kitartóak vagytok! Gratulálok! Meglásd jön a tavasz, és megjön a kedvetek a mozdáshoz. egy kis séta esténként, kéz a kézben. hidd el, elég az is.
681. nuska (válaszként erre: 665. - Schybie)
2008. febr. 20. 08:04
Anyira jó, h más is így van ezzel, én már azt hittem velem van a baj. Mikor lefogytam 15 kilót a 90 napossal, pont úgyan olyannak láttam magam, mint annakelötte, meg mint most( ugyanis megint annyi vagyok mint akkor) És nem értem magam, h hogy nem tünt fel, h milyen jól néztem ki, és miért nem hordtam mondjuk szoknyát, vagy csinibb toppokat. Ugyh most elhatároztam, h ha megint le tudnék fogyni 70 kilóra, nem érdekelne, h mit látok a tükörben magamról. vennék csini ruhákat, és azokat hordanám :)
680. nuska (válaszként erre: 664. - Tagi1)
2008. febr. 20. 07:58

nekem is csak a vári fagyin jár az esezem egy ideje! :) Meg azon, h kéne találkozni. esetleg Danyusnak leszállítani 1 adagot, ahogy a multkor beszéltük :) mikor lesz már tavasz????

Bentről nem lehet netezni sajna, mert ezek az áldott jólélek taxisok elmentek valamelyik fejeshez, h azért van kevés cím, mert netezünk bent. (nem azért mert téli menetrend van, és alig vannak repülőgépek...) ugyh jött is a parancs, h ezentúl tilos. püff neki. Csak az a baj, h ez megint ilyen iróasztalos döntés...se a döntés sürgetője, se a meghozója nem töltött még velünk 1 napot se. mert ha lettek volna, tudnák, h mikor pörög a meló, akkor senki fel se áll, még inni, v pisilni sem, ezerrel húzzzuk az igát, de amikor megáll (mert nincs 1 darab gép se) akkor ülünk, és nézzük egymást, mert ha egyszer nem csörög a telefon, ako nincs mit tenni. és eddig 2 roham közt pihentünk, neteztünk, most meg ez az unatkozás jobban lefáraszt minket :( de mind1. ez van.

679. danya
2008. febr. 20. 06:26

jó reggelt:)

látom tegnap mindenki korán lefeküdt, még Melinda is. remélem ki is pihentétek magatokat:)

tegnap, hogy jártam már képzeljétek el milyen lökött vagyok. mammográfia 10.18 perc, hamarabb bementem el fél órával a városba, hogy nézzek magamnak egy blézert, nagyon szuper helyre mentem, ezer féle szinben, ezer fére méretben, és ezer fére fazonban találtam is. vettem is magamnak egy fekete-fehér cirmost csipőig érőt, szóval nagyon frankó, szép, és még ráadásul jól is áll. venni akartam még egy rövid gatyót is de arra "nem volt időm" mivel indultam az sztk-ba.

bementem tele nőkkel hallom, hogy még a 8 óraiak is ott vannak, gondolkozom, ugye indulnunk kellett pestre 11,30-kor legkésőbb...

fél órai várakozás után kijön a nő, megkérdezi hogy hivnak megmondom nem szerepelek a papiron!!!

elveszi a nő a behivót, hát mit ád az isten?

március 18 (kedd) 10,18 percre kell mennem.....

na ehhez mit szóltok? olvastam vagy husszor és mégis elnéztem:( a kedd oké meg az 10,18:)))))

na igy jártam

tehát maradt időm a sztk-val szembeni butikba bemenni és nagyon frankó toppot vettem nekem is és blankának is, nekem vaj szinü blankinak fekete természetesen.

csipke, vastagabb vállpántos, elől olyan mint egy füző, selyem szalaggal lehet, összébb venni. elég mély dekoltázsos tehát igazi nőcis cucc.

tegnap igy az értekezleten az uj cuccaimba mentem természetesen, mondták, hogy most már hagyjak fel a fogyóval mert pont igy vagyok nagyon csini.....

akkor ezek szeintem jól válgogatom a nadrágjaim, nem látszik látványosan a hájas combikám:((((

ja és természetsen nem hitték el, hogy még m,indig 81 kilót nyomom.

most nagy kajálás nem volt az értekezleten, mert valami vékony tészta volt összehajtva, behasigatva és abban volt valami sonkás cucc, ez akkor volt mint egy tányér - nem tom mi a neve, de nem is ettem belőle.

de azért egy pohár tiramisut ettem, fincsi volt.

na az oszt betett - mert ennyi erővel ehettem volna két fogásos ebédet is:)

678. danya
2008. febr. 19. 21:00
szép álmokat -
677. tagi1
2008. febr. 19. 18:54
nusi: [link]
676. rudiandi (válaszként erre: 675. - 7abb7adbf0)
2008. febr. 19. 18:36

én is szeretek sütni-főzni,és hétvégén szívesen is csinálom.

én hétközben nem főzök, hanem hétvégén készítem el a heti kajákat, csak a köreteket csinálom frissen.

675. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 674. - Rudiandi)
2008. febr. 19. 17:33

Szia, Andi!

Dehogy van nekem akkora energiám! Most épp olyan vagyok, mint egy rakás sz§r. Csak az a helyzet, hogy mióta nyugdíjas vagyok, nem érzem magam hasznosnak. No, nem a társadalom részére, hanem magamnak. Így aztán klf. feladatokat kitalálok magamnak és ha elvégzem, az nagyon jó érzés.

Főzni, meg egyébként szeretek, mikor dolgoztam, akkor is mindennap főztem (vacsora és másnap az volt az ebéd a fiamnak és a férjemnek. És főztem a kutyámnak is.) Csak akkor 7-8 között volt a vacsi. Ha elutaztam, megfőztem előre 8-10 napra és lefagyasztottam és felcimkéztem. (A kutyinak is!) Csak aéppen sose sütöttem, mert meg voltam győződve, hogy azt nem tudok. Igazából most sem, de próbálkozom rendületlenül. És most már van, ami sikerül.

674. rudiandi (válaszként erre: 673. - 7abb7adbf0)
2008. febr. 19. 14:31

irigyellek ezért a rengeteg energiáért.

én csak hétvégén tudok ilyen lelkes lenni

673. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 669. - Schybie)
2008. febr. 19. 14:15

Bocsi, hogy csak most válaszolok, de a tennivalókkal elment a délelőtt. Igen, nagyon szép idő van, de csúnyán fúj a szél. Azt meg nem szeretem, folyton könnyezik tőle a szemem.

Most kel a tésztám, mert ma kelesztett krumplis muffint gyártok. Most ebédeltünk, de közben mos a Mosó Masa. Aztán terigetek, meg megsütöm, ha egyáltalán méltóztatik megkelni. Nem a mosógép, hanem a tészta. Ja, meg mosogatok. Na, azt útálom. De muszáj. Azt sem szeretem, ha szalad a konyha. És holnapra gulyáslevest tervezek, de nem zsírosat. Szép sertéscombot vettem, sok zöldséget és lesz hozzá muffin. (Ha marad holnapra, de remélem.)

Majd még jövök,

pusza.

672. rudiandi (válaszként erre: 671. - Zuzmika)
2008. febr. 19. 09:29
itt is süt a napocs, és ha én mlgeygszer 68 kg lehetnék :)
671. zuzmika
2008. febr. 19. 09:08

nem győzök olvasni,,annyit írtatok.

Itt is szuper az idő,teljesen feldob ha kinézek.

Én még nagyon nem vettem semmi rucit, bizom még a fogyásban, bár nem nagyon megy.Egyszerűen 68 on megálltam, szörnyű.

2008. febr. 19. 09:04

Jó reggelt!

Nálunk is süt a napocska!

669. schybie
2008. febr. 19. 08:16
Pusi, Pesten gyönyörű az idő? Én most ébredtem neki, de azt hittem elsírom magam, minden szürke:( Lóg az eső lába, megyek is egy forró teáért, hogy pozitívabb legyek:)))
2008. febr. 19. 08:10

Sziasztok,

én is fenn vagyok kora reggel óta, de csak ülök a gép előtt és bambulok. Mert mosni is kéne, de előbb tornázni, utána főzni, meg még nem is tudom, mit kell még ma csinálnom. Biztos, még sütni is. De ahhoz le kell menni vásárolni. Jaj, nem tudom. Ma olyan itthonlevős napom van, pedig gyönyörű az idő.

Na, majd még jövök, pusza.

2008. febr. 19. 07:21

szép jó reggelt

úgy látom mindenkinél beindul a tavaszi készülődés, és veszitek a csini rucikat. a végén úgy járok, hogy elcsábulok, és én is elmegyek vásárolni.

bár inkább várok még, hátha lemegy még néhány kilócska.

egyébként ma reggel, 77,8 kg voltam, apa 100,5 ez a 35 napunk a 90 naposból. szerintem ez nagyon jó.

nekünk is egy kis testmozgás kellene, és akkor még intenzívebb és látványosabb lenne, de nagyon lusták vagyunk:(

666. danya
2008. febr. 19. 05:57

nem nagyon van időm, csak beköszönök ma mammográfia, majd pest tárgyalás, ugyhogy most kicsit rendbehozom magam.

legyetek jók

amugy én is vettem egy frankó gatyót, ja és próbáltam egy nagyon-nagyon szép kösztümot, három részes volt egy nagyon szuper blézer ilyen rövid fazon, hozzá egy gatyó (az sajnos nagy volt) és egy szoknya amivel em tudom mit kezdenék? ez mind galambszürkében és 42-esben. a baj, hogy a zakót nem adták magában, pedig az igazán nagyon jól állt. és hogy volt az 42? nem tudom.

de amit vettem gatyót az 44-es, fekete és világos vékony csikokból nagy kockás. szerintem ez is jól áll, de nincs hozzá zakóm, csak azok a nagy paplan nagyságuak. jó lenne venni egyet.

na enniy kb. pusza

665. schybie
2008. febr. 19. 01:37

Sziasztok!

Írok, nehogy Pusi azt higyje belustultam:)

Danya, ez szép, mondjuk én sem értem hogy lehet valakinek ennyi esze, illetve hogy lehet magára nézve ennyire "igénytelen" hogy más munkáját adja be diplomamunka néven. Nem ragozom, én örültem amikor végigizzadtam mindkettőt és 5sel zártam:) Emlékeztek még, Úr Isten, már majd egy éve volt. És Ti segítettetek, a fogyó is ment, Blankával se lesz gond.

Hát azt nagyon jól teszi, ha elkezd súlyzózni, illetve tornázni, mert sajnos én amikor először lefogytam, úgye ezt nem tettem, most már igen és szépen alakul, tehát lehet alakítani. Nekem a felső kar alsó része petyhüdt még kissé, de már sokkal szebb mint nyáron volt. De onnnan a legnehezebb eltűntetni, mert az csak bőr, de vannak gyakorlatok:)

Beadtam az önéletrajzom, jövő héten döntik el, kire kíváncsiak és azt behívják az interjúra, szokásos:) A munka tetszene, most szugerálom.

Én azt mondom, nem baj, ha lassan fogyunk, a lényeg az egészséges élet és a jó közérzet. Sokszor megfordul a fejembe, hogy miért nem állok rá vmi "drasztikusabb" diétára, hogy ezt a 4 kg-t eltűntessem, de akkor átfut az agyamon, megérné? Szerintem nem. Ha ügyes leszek, akkor májusra így is 75 lehetek és közben nem készítem ki magam. Egyenlőre még a mostani súlyomat se tudom elfogadni ez a rohadt testképzavar. Annyira furcsa hogy vékonyabb!!! vagyok mint anyum illetve hugom. Pedig mindig én voltam a legkövérebb. Tegnap vettem 2 44es szövetnadrágot (leárazás van az egyik helyen) gondolta egyik hugomé lesz, a másikat megtartom, ha hugomnak nem kell, akkor majd anyum megkapja, mert elvileg egy a méret már. Erre hazahozom és egyiknek se jó, a combjukon se tudják felhúzni, nemhogy a hasukra (nekik az nagy, én legalább mindenhol töltött vagyok:)), tehát 2 nadrágom van:) Még mindig azt a kövér Melindát gondolom, pedig a tükörkép mást mutat, de hát az é vek, a megszokás, s különben sem szoktam illegetni magam a tükörben hogy hozzászokjak az új szilluethez. Ezt gondolom nem érti aki nem volt világéletében kövér, de azért csak átjön mit is akarok ezzel.

Na jók legyetek, megyek vissza aludni

❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook