Mindent, csak kevesebbet diéta (beszélgetés)
Nem láttam, de jól beszélt ezek szerint!
Én tegnap a fáradtság miatt kevesebbet ettem, sokkal kevesebbet, azért ezt sem szabad. Néha mégis így jön ki. Ma sem érzem magam a csúcson, de majd ma eszem rendesen. Nem akarok beleesni abba a körforgásba, hogy fáradt vagyok és nem eszem, utána meg a kevés energia miatt fáradok el hamar.
No ugye? :))
Most utána néztem: 10 dkg sárga barack 48 kcal, vegyük 50 kcal-nak, de szerintem ez max. 4 szem!
Egész biztos vagyok benne, hogy lekvár főzés közben akár 4x ennyit is be tudunk kapkodni.
De hát hasonló a dinnye, a körte, a szilva, és akármelyik is.
Viszont mikor együk meg a szükséges vitaminokat, ha nem ilyenkor, amikor éppen megérnek a fán...
Ne is add fel!
Úgy gondolom, hogy beleszabadultunk a gyümölcsökbe, pedig azokra is vigyázni kell, hiszen azoknak is van kcal és ch értéke tisztességgel. Ráadásul a szervezet gyorsan feldolgozza, és gyorsan ismét éhesek leszünk... Személy szerint ezekben a hetekben stagnálok, de már én is kezdem unni, hogy nem haladok előre. :))
Szép sikeres napokat!Nekem egyszerűen nem megy!Valami nem stimmel velem!Nem szeretném feladni!
Ebben a nagy melegben igaz nem volt annyira aktív a mozgásom!63 kg-ról sikerült 66.5-re feltornáznom magam!Háát nem vok.büszke magamra! [link]
És még arra is emlékszem, hogy írtad, neked a napi mozgás mellett a kalória számolással szédületes gyorsasággal mentek a kilók lefelé.
Ez a Mindent, csak kevesebbet módszer lassabb, és nem igazán fogyózás céljából, hanem egy életmód váltásról szól. De a szervezet reagál, és megköszöni. A legidősebb korosztályt is, a mozgásukban bizonyos mértékben korlátozottak is sikerrel alkalmazhatják... tehát aki gondolja, hogy szeretne a kis csapatunkhoz tartozni, csak kopogtasson a fórum kapuján! :)))
Hát én képtelen vagyok ebben a faluban mászkálni.
És a munkámra fogom, hogy lusta vagyok idebent mozogni...
Tisztellek a következetességedért! Valamikor bennem is megvolt ez... Elő kellene kaparnom.
Szevasztok csajok! Most visszanéztem, fél évvel ezelőtt indult ez a fórum, akkor csatlakoztam. Próbálgattam, próbálgattam a kistányéros módszert.
Februártól már szinte egész komolyan csinálom. Elmondhatom, hogy gyakorlatilag 5 hónap alatt 11 cm-rel csökkent a derékbőségem! (= 9-10 kg!!) Mindent eszek, csak kevesebbet, és naponta-kétnaponta sétálok, gyalogok egy-egy adagot. Mikor hogyan alakul, de sem a koplalásba, sem a mozgásba nem kell belepusztulni! :))
Nézem, elég sokan lemorzsolódtak innét, maradtunk ugyan néhányan, akik komolyan csinálgatjuk. Van egy zárt fórumunk ugyanezzel a címmel, aki gondolja, nézzen be hozzánk.
Sikerül tartanom a kevesebbet evést.
Viszont mozogni lusta vagyok!
Meg is álltam 60.1 kg-n.
Tudod, ha nem válik be, mégsem több ezer Ft-ot dobtál ki az ablakon. Hanem százvalamennyit.
Sima fűszerként veszem, a szokásos fűszertasakban, "a sarki boltban".
Az én fájós jobb vállamat rendbe tette a rendszeresen fogyasztott kurkuma. Nem a drága kapszula, hanem a 100 Ft-os fűszer! Bármibe bele lehet főzni, de van, aki "poros" citromos limonádéban megissza. Napi egy kis mokkáskanálnyi elég.
Ha ébredés után, még amikor nem állt be az izomzat,óvatos körzéseket végzel, talán javul, jól szokott esni. Csak jógásan kell, jó lassan, a fejedet "körbe görgetni" a nyakad körül.
😞
Nekem olyan nacim van, ami még nem tetszik magamon, de így vettem, kb 5 kilóval ezelött. Őszre jó lesz. 😃
Mozgás... Igen, nekem is kéne többet. De nagyon ropog a nyakam, vállam és fáj is a jobb vállam(visszatérő probléma). Remélem a barátnőm megint csodát tesz velem otthon (masszázs+kineziotape). Sokat szokott segíteni.
Csalódás... és inkább a hátamon meg a karom alatt vág be. Persze a rendeléskor tudtam, hogy ez necces lesz.
A régi etalon nadrágom feljön rám, de nemrég még sokkal kényelmesebb volt! Muszáj vagyok mozogni, mese nincs.
Sajnos "sikerült" két aranyos, de szűk nyári ruhát rendelnem. Nem volt nagyobb méret!!!
Ezek lesznek majd a célobjektumok. :D
További ajánlott fórumok:
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Magas vérnyomás, mindent csak gyógyszert ne
- Mindent lehet, csak akarni kell!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Fogyhatok csak attól, hogy kevesebbet és este egyáltalán nem eszem? Tapasztalatok?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok