Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Hú lányok... Nekem sajnos nem sikerült ez a Closti hónap. Sőt kb 22 napra meg is jött valami, amit nem tudok eldönteni, hogy menses vagy mi ez már megint??!!! Pedig azt hittem, hogy nyaralás alatt sikerül, de tévedtem.
Viszont tegnap jártunk meddőségi szakrendelésen ( még korábban jelentkeztem be) és belevágunk az inszeminációba.
Nagyon drukkolok, hogy meghozza a várt hatást! :) De tuti, hogy segít!! :)
Nekem 30-33 naposak a ciklusaim, ne az megint nem az igazi, főleg a 33 napos... Az ovum most a 16.napon volt, így elvileg a 30. napon lesz nagyon izgulós első nap. :):):):)
Koszonom Lanyok! :) :) En is nagyon drukkolok Nektek! :) :)
A 16. napomon lett pozi az ovu teszt. 15. napon meg semmi nem volt, a 17. en pedig halvanyabb. 17.-en estere brutal fajdalmaim voltak, szerintem akkor tortent meg. :)
Hany naposak a ciklusaid jenBp?
Köszönöm :)
Nem rossz ötlet az új doki több szem, többet lát.
Úgy érzem van bennem remény a dologgal kapcsolatban.
Mi január óta próbálkozunk,júniusban el is mentünk kivizsgálásra.
Én 25 a férjem 29 éves, 3 éve vagyunk házasok.
Már lassan másfél éve.én 28vagyok a férjem 30.
A kor is befolyásolja az esélyeket én ugy tudom.
Kristiv és krystin szurkolok nektek lányok és persze mindenkinek!!!
Én találtam egy másik dokit akihez elfogom vinni a leleteimet hogy mondjon véleményt róla.jó uton halad e a dokim.de csak 24után mert szabin van.
Holnap kezdem a norcolutot és ha megjön akkor a clostit.
Nagyon kiváncsian várom hogyan alakul nektek az elkövetkezö hetek.
Pozitivan!!!😊😊😊
Akkor sok sikert! ;)
Én szedem mint a kis angyal, remélem meghozza a várt hatást!
Jól kiszúrt velem a doki, azt írta a papíromra hogy 10-12.nap között UH, de egy héten egyszer rendel,én pont a 13.nap jutok el hozzá, múltkor a 14.nap már csak azt látta hogy volt ovu...
Többiek mizujs? Hogy haladtok?
Szurkolok nektek Krystin! :)
A Clostynak ti érzitek a hatását szedés közben? Mert én semmi extrát nem érzek. Ez normális?
Én se hiszem, hogy ettől elmegy egy egészséges terhesség.Volt ismerősöm fogamzásgátló szedése mellett esett teherbe 4!! hónapos terhesen jött rá hogy az! Addig minden úgy csinált,ahogy amúgy is és épp egészséges gyönyörű kislányuk lett!
A kétnapos szünet is a spermaszámtól is függ, a férjemnek nagyon jó lett az eredménye, azt mondta a doki hogy ezzel akár naponta is együtt lehetünk.
Ma kezdtem el a Clostit, 16.án megyek a dokihoz ultrahangra.
Szerencsére most 2 és fél hétig együtt vagyunk szabin szóval lesz időnk meg energiánk egymásra!
Én is áttértem pár hónapja a koffeinmentesre, csak a íze kedvéért iszom! :-)
De egyébként nincs változás a koffeinmegvonás miatt, pedig előtte napi 2-3 normál kávét is ittam.
Sziasztok!
Nálam most pihi jön, két hét szabadság. Igyekszem minél kevesebbet agyalni, 23-án megyek dokihoz.
El akarok menni Aviva tanfolyamra, és elkezdtem a könyvet. Olvastam benne valamit, kiváncsi volnék, Ti mit gondoltok.
"Néhány tényező, ami menstruációt eredményezett:
Nemi érintkezés 1-2 nappal a menstruáció várható időpontja előtt, vagy a ciklus utolsó napján. Azt lehet gondolni, hogy gakoribb nemi érintkezés esetén több az esély a fogamzásra, ez azonban tévedés. A folyamatos ingerlés majdnem mindig mestruációt hoz."
Próbáltam utánanézni a google-n, ugyanezt a szöveget megtaláltam vetélés egyik lehetséges okaként.
Szerintetek?
Mi viszonylag gyakran vagyunk együtt, szeretjük egymást és jól esik. Persze peteérés idején figyelünk a legalább két napos szünetekre, de egyébként pl ciklus végén lehet ez probléma?
Szia Niki! Nagyon sajnálom, de tényleg! :( Ez (is) a legrosszabb az egészben, ez az örökös várakozás... Úgy repülnek el a hetek meg a hónapok, hogy csak nézünk, és közben meg sokszor nem történik semmi, csak várni kell... Őrjítő!
Mióta vagy ennél a nőgyógyásznál? Bízol benne? Ha nem, lehet, hogy érdemes valaki mást keresni.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?