Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Köszönöm!
Ne aggódj hogy nem érzel semmit én se éreztem az elsőnél mégis lett egy 21mmes tüszőm!
Ha nem lát semmit az UH-on, akkor nem volt sikeres a stimulálás, de attól még később a ciklusban érhet tüsződ!
A 14.napon lelombozott a doki és a 26.ra lett egy peteérésem!
De ha úgy látja hogy nem elég ez a gyógyszer lehet emel az adagon.
Krystin90, Gratula a pozitív teszthez! :) :) Mindenkinek hasonlót kívánok!!! :)
Én ma megyek uh-ra... izgulok h mi lesz, mert már nem érzek se szúrkálást, se semmit. :(
Tegnapelőtt együttlét közben is fájt a hasam, a petefészkemnél, meg is lepődtem, mert ilyen még sose volt. :O :(
Lehet olyan h nem akkor lesz pé, amikor kellene, hanem később? És ha ma nem látnak semmit uh-n, akkor nem is hatott a gyógyszer? :(
Igen, így is agyalok eleget...
Köszi Dólamar! :)
Endom nincs szerencsére, még csak az kéne.
Még egy ilyen tesztem van aztán lehet hogy veszek egy clearblue digitálisat :)
Eddig nem akartam ennyit kiadni rá.
Csütörtökre kaptam időpontot a dokihoz addig izgulok!
Ma egész jól voltam, alig volt hányingerem, bár igyekeztem figyelni a rendszeres étkezésre.
Olyan fura hogy semmi se változott, de mégis minden :)
Remélem hogy minden rendben nagyon izgulok!
Drukkolok csajok!
Ha hazaértem lefotózom!
Én is éreztem a petetérést!
A beágyazódást nem meg pecsételésem se volt mégis beágyazodott valahogy!
én nem ijesztgettem. pont, hogy meg akartam nyugtatni, hogy ha nincs középidős fájdalma az nem baj.
de mindegy is. clostis hónapban vagy, úgyhogy elnézem neked a ripakodást :D
Köszi! Én is Neked! 😘
2.napja szúr a hasam , nem a petefészkem hanem a méhem. Tegnap kezdődött hűtő takarítàs közben és utána többször éreztem, majd az előbb pakoltam ki a mosogatógépet és megint. Aztán a férjemmel összenéztünk aztán gyors terelésbe kezdtünk. A kicsi fiúnknál volt , hogy épp falat bontottunk ki és hordtam ki a sittet én is mikor jött ez a fajta fájdalom.
Ez hülyeség! Az endometriózis nem középidőben fáj! Az mindig fájhat , szex közben, mensikor, wc-zés közben.
Meg akkor lenne viszonylag rendszeres mensi. Picilánykának meg nincs!
Ne ijesztgessük már egymást feleslegesen! Kreálunk magunknak így is eleget az állandó agyalással, utána olvasással.
Minden nap tesztelek :)
Eddig két 15-ös tesztem volt, mostanra csak 25ös X-epil marad.
Ma csinaltam egyet szép pozitív.
Nyugi attól még lehet pé!
Uh-ból sok mindenre tud következtetni a doki. Pl.: hogy mikor kéne vérvétel?
Az lh-hoz képest ...
De attól is függ hanyadik napon voltál.
Mindegy most a tesztelésre koncentráljunk. Még 3 nap.
Pozitív tesztes(ek)nek gratula! :)
Jó ilyenekt olvasni.
Én csüt-ön megyek uh-ra, a 13. napon.
Kicsit fájdogál a hasam vagy inkább nyilallgat, nem is tudom. Gondolom, ha érne petesejt, akkor nagyon kellene fájnia. :/ Szóval, kíváncsi leszek. Vérvételre a 21. napon fogok tudni menni, az esik hétköznapra, nem lesz túl korai? Mondjuk i lyen erővel naponta mehetnék uh-ra is, nem biztos h pont a 14. napon lesz pé (ha lesz egyáltalán). :(
hát, reménykedjünk!
az mthfr nem csak vetélést okoz, hanem rengeteg más fejlődési rendellenességet is. (nem értem, az hogy döntened kellett, miért zárhatja ki a mutáció lehetőségét)
Jane az már jó, ha a cigit abbahagytad ;) legyen ez a closti hatása vagy más (reméljük) áll mögötte :)
(nekem sajnos dönteni kellett, úgyhogy nem a mutáció okozta)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?