Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Jaj, hát reméljük délutánra már ő is megenyhül. Igen, sajnos ez az év végi hajtás, a túlfeszített tempó sajnos sokszor az embernek próbára teszi a türelmét:(.
Clostyban nagyon bízom...
Igazából én valahogy úgy vagyok vele, hogy szerintem azon kívül, hogy nincs ovulációm, semmi bajom nincs:). És ha a closty segít ebben, akkor minden probléma megoldódik:).
A szervezetem "jól működik", mert ma kellett megjönnie, ma meg is jött, tehát mondjuk, hogy a ciklusom ok:).
Closty után felkeresem a dokit, és 10 napon keresztül folyamatosan használni fogom a CB tesztet, hát egyszer már csak sikerül mosolyt csalnom az arcára:))). És akkor akcióba is lendülünk:))).
Gratulálok!
Ez egy gyönyörű karácsonyi ajándék! Már tudja a férjed vagy majd akkor mondod el neki?
Dólamar hogy vagy? Mizujs?
Picilány, néha kell egy kis szünet, de semmiképp se add fel!
Van ismerősöm akinek 10 év után hozott eredményt, nem adta fel és meglett a gyümölcse!
Persze neked hamarabb összejön majd, de sose szabad feladni!
Sziasztok, én ma így, hát jobban örülnék 37 felett lenni, de azért nem nyafogok:
Alig aludtam az éjjel, mert nagyon összevesztünk a párommal az este, nagy az évvégi hajrá, mindenki feszült, ideges, brrr.
Na látod, Picilányka, most akkor töltődj fel, élvezzétek az ünnepeket és januárban új év, új esélyek, újult erővel bizakodás!
Én már nem szedem ugye a clostit, mert elfogyott, és már megvolt az első körös konzultációnk a SOTE-n, de olyan jó köztetek, és pláne, hogy már babák is jönnek, ez annyira feltölt és nekem is erőt ad!
Sajnálom! :(
Így kell hozzáállni! :)
De jó neked!!!
Szívből gratulálok!!!:)
Az is endokrinológus, akihez járok. :(
De hátha a január lesz a sorsfordító hónap, akkor megyek Pestre...temérdek pénzt szántam már arra h megpróbálják kideríteni, mi a bajom, eddig sikertelenül. Nagyon jó lenne már egy kis előrelépés is, nehogy a végén vmi komolyabb bajom legyen, amit nem vesznek észre a "nagytudású" orvosok. :(
Sajnálom én is, de kívánom, hogy a closti meghozza a babát neked is!!!
Nekem sem a szerencsnapom ez a 13-a, jól összevesztünk a párommal.
Nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok, de ne add fel, kérlek!
Mi nők, majdnem mindent kibírunk, elviselünk a cél érdekében!!!
Fel a fejjel!
Krysztyn de jo erre feljonni! Gratulalok, lesz nagy orom!kivanom h minden legyen rendben!!
Picilanyka mi a baj? Tortent valami?
sziasztok Csajok!
sztem én egy időre abbahagyom a fórumozást...én jelenleg olyan messze vagyok bármilyen női dologtól, mint Makó Jeruzsálemtől. :( Annyira próbálok pozitív lenni, de úgy érzem h el kell engednem ezt az egészet... Mindenkinek Kellemes Ünnepeket, jó egészséget, sok-sok pozitív tesztet és problémamentes várandósságot kívánok! Minden jót Nektek!
Jó reggelt!
Na a 13-a nálam ismét nem egy szerencsés nap:))).
Na de fel a fejjel, 2 nap múlva kezdem az első clostys kúrámat:).
Nem tudnék ennél csodálatosabb ajándékot elképzelni a fa alá, az tuti:))).
Főleg, hogy már 13 éves a fiam, a nagyszülők álmukban nem gondolnák, hogy itt még újabb unoka lehet láthatáron:))).
Nekem jövő hétfőn kellene megjönnie, de ha szép lesz a hőm, akkor pénteken, dpo 11 ellövök egyet. Én nem bírom a bizonytalanságot és roppant türelmetlen vagyok!!!!!!!
Szerdáig kibírom, hogy Jossika jöjjön valami bizató hírrel, így értettem :D
nem tudom, engem nem szokott megrázni egy egycsíkos, ennyire nem szoktam rákészülni, pedig tesztelek, mert van egy csomó occó netesem, amin eddig sose láttam két csíkot :D de elpisilgetem :)
egyébként korai tesztelés példának íme a januári babás görbém, elég korán mutatta ;)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?