Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2025 téli babák fórum

2025 téli babák (beszélgetés)

17. Evita10 (válaszként erre: 16. - Marichuy)
ma 15:33
Ez tök jó ☺️
16. Marichuy (válaszként erre: 12. - Kiskacske)
ma 14:19
Nálunk 2 héttel van ő előttem. Vicces volt, amikor bejelentettük a családnak mi is meg ők is :) Nagy volt az öröm.
15. Evita10 (válaszként erre: 14. - Kiskacske)
ma 12:37
Persze, érthető teljesen. Biztos, hogy elsőre is sikeres lesz. Nagyon kicsi esetben történik meg, hogy nincs eredmény
14. kiskacske (válaszként erre: 11. - Evita10)
ma 12:20

Igen, de nem tudom kivitelezni jelenleg, hogy 2 helyre menjek emiatt. Mert Székesfehérváron megcsinálja a Czeizel az uh-t, meg a vérvételt is, Niftyt meg tudtommal Istenhegyiben csinálnak meg Balatonfüreden van egy intézmény, ahol szerződésben vannak velük.

Még, ha csak én megyek is valahova raknom kell a gyereket, mert amíg vért vesznek nem tudok utána futni :D

Viszont a dokim meg a Czeizelt ajánlotta inkább, mint a füredi intézményt. Szóval így született meg ez a döntés :D

13. kiskacske (válaszként erre: 12. - Kiskacske)
ma 12:14
mármint a sógornőmmel
12. kiskacske (válaszként erre: 10. - Marichuy)
ma 12:14
Nálunk a (most már) nagyok között 2 hét lett a különbség, a kicsik között kb 2 hónap :D
ma 12:00

Én is Niftyre megyek majd. Június 19-én lesz a dokimnál a kórházban a genetikai uh, és valószínűleg 20-a délutánra kérek időpontot a Niftyre. Pénteki uh-ot megvárom és utána kérek majd időpontot.

Kiskacske tudod, hogy a Niftynél ugye sikertelen mintánál ingyen újra csinálják, a tudtommal a Prena-nal ilyen nincs.

10. Marichuy (válaszként erre: 9. - Kiskacske)
ma 12:00

Na az úgy nem rossz.

Azzal nincs gond, hogy elengedjenek a munkahelyről, mert konkrétan a testvérem a főnököm, csak irodát vezetek és alig tudok elszabadulni napközben. Mindig várom a megfelelő pillanatot, hogy lelépjek, de nem akar jönni.

Sógornőmmel amúgy egyszerre várunk babát. Ő már a 4.-et, nekem ez az első, de még nem volt alkalmam beszélgetni vele. Majd akkor okosabb leszek (ő full magánban intézi).

9. kiskacske (válaszként erre: 8. - Marichuy)
ma 11:51

Nálunk van egy ott dolgozó, aki házhoz megy (nyilván kiszállási díjjal), de így nem kell a férjemnek elkéretőznie a melóból, amíg én várok.

Amúgy melóból el kell engedniük az orvosi vizsgálatokra :)

A kisfiamnál Niftyt csináltattunk, most valószínű, hogy prena lesz. Mivel magánba járok, így uhval együtt letudjuk, kb 1-1,5 hét szokott lenni, mire megjön. Drága, de minket megnyugtat🥰

8. Marichuy (válaszként erre: 7. - Kiskacske)
ma 11:42

Én ezekről a speckó dolgokról nem is tudok semmit.

Mindent államiban intézek, amit csak tudok, amit ott mondanak azt csinálom.

Sima vérvételre kéne valamikor elmennem, de persze 7:00-10:00-ig lehet, munkaidő szempontjából a legrosszabb :(

7. kiskacske (válaszként erre: 4. - Evita10)
ma 11:18

12+4 🥰

Aztán pénteken majd szerintem kiderül pontosan, mit mérnek.

Dns-es genetikai vértesztet csináltattok?

ma 11:11
Én is, mondjuk én pénteken megyek a dokimhoz, kíváncsi vagyok akkor mit mér.
ma 11:03
Kíváncsi vagyok mit mondanak majd 12 hetesen.
4. Evita10 (válaszként erre: 3. - Marichuy)
ma 10:56
Doki szerint ma én is 9+3, szerintem 9+5.
ma 10:32

Sziasztok!

Ti most pontosan hanyadik hétben vagytok?

Én 9+3 napos vagyok.

ma 07:47
Juhuuuu! Szuper hogy lett ez a fórum☺️
tegnap 22:14
Sziasztok! Szerencsére igény lett rá, így létrehoztam a babát váróknak. Természetesen 2025 bármely hónapjában szülőt, sőt, 2026 tavaszi babák anyukáit is várjuk🥰

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook