2025 téli babák (beszélgetés)
Igen, de nem tudom kivitelezni jelenleg, hogy 2 helyre menjek emiatt. Mert Székesfehérváron megcsinálja a Czeizel az uh-t, meg a vérvételt is, Niftyt meg tudtommal Istenhegyiben csinálnak meg Balatonfüreden van egy intézmény, ahol szerződésben vannak velük.
Még, ha csak én megyek is valahova raknom kell a gyereket, mert amíg vért vesznek nem tudok utána futni :D
Viszont a dokim meg a Czeizelt ajánlotta inkább, mint a füredi intézményt. Szóval így született meg ez a döntés :D
Én is Niftyre megyek majd. Június 19-én lesz a dokimnál a kórházban a genetikai uh, és valószínűleg 20-a délutánra kérek időpontot a Niftyre. Pénteki uh-ot megvárom és utána kérek majd időpontot.
Kiskacske tudod, hogy a Niftynél ugye sikertelen mintánál ingyen újra csinálják, a tudtommal a Prena-nal ilyen nincs.
Na az úgy nem rossz.
Azzal nincs gond, hogy elengedjenek a munkahelyről, mert konkrétan a testvérem a főnököm, csak irodát vezetek és alig tudok elszabadulni napközben. Mindig várom a megfelelő pillanatot, hogy lelépjek, de nem akar jönni.
Sógornőmmel amúgy egyszerre várunk babát. Ő már a 4.-et, nekem ez az első, de még nem volt alkalmam beszélgetni vele. Majd akkor okosabb leszek (ő full magánban intézi).
Nálunk van egy ott dolgozó, aki házhoz megy (nyilván kiszállási díjjal), de így nem kell a férjemnek elkéretőznie a melóból, amíg én várok.
Amúgy melóból el kell engedniük az orvosi vizsgálatokra :)
A kisfiamnál Niftyt csináltattunk, most valószínű, hogy prena lesz. Mivel magánba járok, így uhval együtt letudjuk, kb 1-1,5 hét szokott lenni, mire megjön. Drága, de minket megnyugtat🥰
Én ezekről a speckó dolgokról nem is tudok semmit.
Mindent államiban intézek, amit csak tudok, amit ott mondanak azt csinálom.
Sima vérvételre kéne valamikor elmennem, de persze 7:00-10:00-ig lehet, munkaidő szempontjából a legrosszabb :(
12+4 🥰
Aztán pénteken majd szerintem kiderül pontosan, mit mérnek.
Dns-es genetikai vértesztet csináltattok?
Sziasztok!
Ti most pontosan hanyadik hétben vagytok?
Én 9+3 napos vagyok.
További ajánlott fórumok:
- 2008 téli babák
- 2023/24 Téli babák
- Babák 2025. július-augusztus
- 2025 tavaszi babák
- A kisfiam téli ruhában kb 12 kg, a legtöbb babakocsi 15-ig terhelhető. Ismersz olyat ami jó és nagyobb súlyt is elbír?
- Peg Perego Pliko babakocsit használ valaki? A gyári lábzsákja elég meleg télre? Vagy kell plussz téli zsákot venni hozzá?