Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? fórum

Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)

11997. lucamami78
2016. dec. 14. 12:29

Lina sajnálom hogy elvesztetted a kisbabádat, remélem nem kell sokat várnotok Debrecenben hogy belevághassatok a lombikba! Kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki holnap. (én is a Kaáli-ban gondolkodtam, de sajnos itt Pesten olyan hosszú a várólista tb-sre, hogy inkább a SOTE-t választottuk)

A lombikos fórumokon azt irják, van hely, ahol 100alatti d vitaminszinttel nem kezdik el a lombikot, mert megvan a vetélés esélye. (és persze van ahol nem is kérik, vagy ha kérik is, elkezdik, még magas tsh-val is, de ha netán sikertelen akkor nem az ő testük, és nem az ő támogatott 5 lombikjukból veszett el egy, ami már eleve rossz alapokkal indult)

11996. Lina* (válaszként erre: 11989. - B577c1cd45)
2016. dec. 14. 12:24
Én is ebben a cipőben járok.Hő leesett,jött egy kis vér,ami szinte csak egy kis folt a betéten,csak a papír véres amikor törlöm de édes kevés a mennyiség.Már a mult havi is nagyon kevés volt,és nem hinném,hogy ez normális lenne.Peteérésem uh igazoltan volt méhnyálkahártyám 8mm volt a 16.ciklusnapon ugyhogy fogalmam sincs mi az oka ennek a kevés vérzésnek.
11995. Lina* (válaszként erre: 11982. - Lucamami78)
2016. dec. 14. 12:19
Szia.Én már jó ideje írogatok ide ebbe a fórumba.Ez a hónap volt a 3clostis hónapom,de fél éve az 5.clostis hónapban teherbeestem ami sajnos 10.héten vetéléssel végződött.Na mindegy ujra zöld utat kaptunk,szedtem a clostis hűségesen,erre kiderült,hogy a férjemnek olyan rossz a spermaképe,hogy átírányítottak a Debreceni kaáliba.De azért ugy reménykedtem hogy nem jön meg és nem kell lombikra menni.Emiatt írok már hetek óta ide ritkábban,de mivel hónapokig ezt a fórumot olvastam érdekel,hogy alakul a sorsotok.Kívánom,hogy sikerüljön a lombikod.Ez a d vitamin szint engem is érdekelne.Nekem biztos nagyon alacsony.
11994. lucamami78
2016. dec. 14. 11:53

Dehogy így értettem, csak arra akartam kilyukadni, hogy ne félj mások reakciójától, mert melletted állnának. Lehet, hogy látják esetleg rajtad, hogy bánthat valami, de ugye nem tudják. így segíteni se tudnak, pedig ott lennének, és beszélhetnél róla vagy bármiről, ha akarsz.

Egy másik mami fórumon, ahol tag vagyok már 8éve, behalt pl egy lombik topik, mert senki nem mert oda írni. Talán ez is gond. Hogy tabunak érezzük, pedig nem az. Jó, tudom, ez nem lombik topik, 'babáért küzdős', de hasonló kálváriákkal

egyébként nagyon vicces, ma meg hétfőn egyszerre mentünk vérvételre egy lánnyal a sote fórumról, és két lánytól is megkérdeztem, hogy nem-e ő az :D de nem :D jó ez a fórum, mert egy cipőben járunk, és olyan jó, mikor valakinek sikerül vééégre, és reményt ad, hogy majd mi is..

11993. krisztiv (válaszként erre: 11980. - D57839e20e)
2016. dec. 14. 11:52

Türelem, türelem! Tudom, könnyű mondani. :):):)

Nagyon drukkolok Esztella! :)

11992. Picilányka25 (válaszként erre: 11987. - Lucamami78)
2016. dec. 14. 11:38

Atyaég, azt hiszed h egy szívtelen, irigy dög vagyok?! :O :O :O Egyszer sem irigykedtem soha senkire emiatt sem! Sőt, imádom mások babájával foglalkozni.

Egyáltalán nincs bennem negatív érzés, mert úgy fogom fel h bármi jön, akkor is kibírom...inkább csak félek kicst...vagyis nem értem h miért pont én, de biztos ezen keresztül megy mindenki. A környzetemben senki nem tud semmiről, erős vagyok és tartom magam. Számomra ez annyira privát dolog, senkit nem akarnék ezzel traktálni, mert akkor azt mondanák h velem semmi értlemesről nem lehet beszélgetni.

11991. d57839e20e (válaszként erre: 11989. - B577c1cd45)
2016. dec. 14. 11:37
Én állandóan barnázgattam, rózsaszínűzgettem mensi előtt, de nekem azt mondták mindenhol, hogy az első nap az, amikor igazi piros vér folyik.
11990. d57839e20e (válaszként erre: 11982. - Lucamami78)
2016. dec. 14. 11:35

Most jött meg a D3 krémem, 6 ezerbe fájt, bekentem az alkarom, remélem, a finom illaton és a hidratáláson kívül más haszna is lesz!!!

Tudom, hogy nem jelent még semmit a 37 körüli hő, majd a hétvégi lesz a mérvadó.

Tök hülye vagyok, annyira ráparázok erre a hőmérésre, minden hajnalban azon rugózom, na ma mennyi lesz?

Remélem, ez a sok sok vizsgálat meghozza nektek is végre az eredményt! :)

11989. b577c1cd45 (válaszként erre: 11980. - D57839e20e)
2016. dec. 14. 11:30

Hát a felén már lassan túl vagyunk a hétvégéhez, úgyhogy már csak 2-t (3-at:)) kell aludni:)))

Nekem kicsit kezd magammal a hócipőm tele lenni.

Tegnap ugyebár "megjött".

Azaz reggeli pisinél szokásos "checkolás", és hát ugyebár stabilan láthatóan jelentkezett a vérzés... De kb ezzel a jelentkezéssel annyiban is maradt. Egy "kis" pecsét, és utána egész nap semmi. Most akkor ezt vehetem ELSŐ napnak, ha a 3. napon kell elkezdenem a clostyt?

Csak mert elvileg ma már a második napom van.És ma még továbbra is semmi:(. Pisilésnél egy kicsi halvány rózsaszín valami:(((.

Csak hát ez így volt a múlt hónapban is meg az előtte lévő hónapban is, úgyhogy nem hiszem, hogy holnapra jobb lenne a helyzet...

Tekintsem az első tegnapi pecsételést 1. napnak és számítsam onnan a harmadikat?

Mit tanácsoltok?

11988. Csucsi89 (válaszként erre: 11985. - Picilányka25)
2016. dec. 14. 11:15
Én több barátnőmnek elmondtam, hogy babával próbálkozunk, de én ponthogy megbántam ezt, mert annyira tud fájni, amikor megkérdezik, hogy na? sikerült már? Hát nem. Így én pl. egy hónapja minden barátnővel/családtaggal közöltem, hogy nem akarok erről beszélni, ne kérdezgessenek, ha összejön, ők időben meg fogják tudni, mert innentől ez a mi kettőnk dolga a párommal. Épp ezért kerestem ezt a fórumot, mert Ti tudjátok, hogy én pl. min megyek keresztül, míg ők nem, és jó veletek beszélni erről, olvasni a pozitív tapasztalatokat és erőt meríteni.
11987. lucamami78
2016. dec. 14. 11:06

Witch köszi, annyira bízom bennük, hogy muszáj, hogy sikerüljön! Ez a 'sítábor' jó :D de az még jobb, hogy a férjed értékei is javultak, nagyon jó, hogy jól utánajártatok!

Picilányka ne érezd, hogy nem értenétek meg, egyébként se biztos, hogy nekik milyen útjuk volt a babáig. Nem látod a hátteret, az előítélet meg fölösleges, mert hidd el, mindenkinek megvan a maga keresztje. Inkább örülj annak, hogy nekik sikerült, hiszen nem kívánhatod, hogy 'dögöljön meg a szomszéd tehene is', ha már nekünk nem úgy megy. Nem kívánnám az ilyen dokihozjárást és segítségre várakozást senkinek, aki babát szeretne. Viszont ez sem egy olyan tabutéma, amit szégyellni kell, mert erről nem mi tehetünk, és hidd el sokan mellédállnának és veletek örülnének, drukkolnának, hidd el, erőt adna. Nálunk unokatesóm tudja, meg barátnőm, és olyan jó, hogy lehet róla beszélni. Unokatesóm volt velem, mikor a kezemet fogta májusban, mikor meg kellett szülnöm a babámat. Nála jobban talán már csak férj támogat (ő viszont pasi, nem tárgyaljuk túl a dolgokat :))

Ne legyen benned ellenérzés, a negatív érzésekkel, energiával magadnak ártasz többet.

11986. witch959 (válaszként erre: 11985. - Picilányka25)
2016. dec. 14. 11:01
Teljesen sosem fogják megérteni, akik nincsenek ebben benne, de szerintem, ha mesélsz nekik erről, akkor jó esetben nyitottabbak lesznek és megértőbbek. Nekem van egy barátnőm, akinek 2 gyereke van, spontán és könnyen jöttek össze nekik. Ő mondta, hogy szégyelli magát, hogy mennyire fogalma sem volt ezekről a dolgokról és mennyire jó, hogy elmeséltem, hogy mi hogy működik. Azóta bárhol bármi olyat hall, ami picit is segíthet, akár csodaszer, akár praktika, bármi, mindig azonnal hív, hogy elmondja. :) Eddig semmi újat sem tudott mondani, de jól esik, hogy próbál segíteni és mindig szívesen meghallgatom. :)
11985. Picilányka25 (válaszként erre: 11983. - Witch959)
2016. dec. 14. 10:37
A mi baráti társaságunkban mindenhol simán összejött a baba, nem is merek ilyesmiről beszélni...úgy érzem h nem értenének meg, hiszen nekik soha nem volt ilyen jellegű gondjuk. Néha úgy érzem h ez akkora lelki teher, mert nem tudok senkinek beszélni róla...pedig még nagyon az elején vagyunk! :( Nem is tudom elképzelni h mások hogy bírják...Néha olyan jó lenne egy kis bátorítás, és ez is olyan fura h itt a neten, ismeretlenül is több jó lelki fröccsöt kapok, mint az ismerősöktől. :O :(
11984. witch959 (válaszként erre: 11982. - Lucamami78)
2016. dec. 14. 10:23
Olvasom a SOTE topikot is, bár nem odajárunk, de ott is tanulhat újat az ember. Látom, hogy szépen haladtok és nagyon drukkolok nektek, látszik, hogy mindent megtesztek, így kell csinálni! Szóval hajrá, nagyon drukkolok!!
11983. witch959 (válaszként erre: 11981. - Picilányka25)
2016. dec. 14. 10:18

Nekem mindig erőt adott, amikor pozitív eredményről olvastam!

Mindenképp idegtépő ez az egész. Mi megbeszéltük, hogy nem hagyjuk, hogy a házasságunk rovására menjen és ha egyikünk azt érzi, hogy most kicsit sok, akkor szól. Ez így is volt többször is. Többnyire nálam telt be a pohár, de egyszer a férjemnél is.

Az állandó időzítve szexelés, folyamatosan orvoshoz rohanás, a századik doki, aki előtt szétteszem a lábam, millió vérvétel... A mostani lombik előtt 10 nap alatt 7x vettek vért... És a stimunál napi sok injekció... Én szerencsés vagyok, mert sok barátunk van és mind mellettünk áll, mi nem titkolóztunk soha, hogy hogy áll a dolog. Nagyon sokan szégyellik ezt, pedig nem szabad, erről nem tehetünk!! Ráadásul sosem tudhatjuk, hogy ki van még ilyen helyzetben, vagy hallott valamiről, ami nekünk is segíthet!

Picilányka! Szívesen ajánlok neked orvosokat is és intézetet is, ahová mi jártunk, ha szeretnéd. Andrológusnál többnél is voltunk, de mindegyik legyintett, hogy nyugi, lombikhoz jó lesz, gyakorlatilag meg sem vizsgálták a férjem. De minket zavart, hogy hirtelen nullázódott szinte és nem hagytuk annyiban. Szerencsére ajánlottak egy nagyon jó orvost, aki azonnal megtalálta az okot és közölte, hogy már olyan súlyos a helyzet, hogy mindenképp műteni kell lombiktól függetlenül is és nem tudja garantálni, hogy javulni fog utána. Még biopsziát is csinált biztos, ami tuti, így sítáborba is küldtünk kiskatonákat. :) De szerencsére a 3 hónapos kontrollra már megindult a javulás. :)

Szóval kalandos útunk volt eddig, de reméljük mostantól minden rendben lesz. :)

11982. lucamami78
2016. dec. 14. 10:07

Witch nagyon jó, hogy leírtad, igen, sose szabad feladni teljesen! Jó babavárást kívánok, kíváncsi vagyok, hány babátok lesz! Majd írj!

Esztella drukk, de sajnos az, hogy 37-et üti a hőd, még simán eshet az utolsó nap, így ez se mérvadó, max annyit látsz belőle, hogy jó lehet a progi szinted. (hidd el, ez is valami ;))

Nekem a gabriel ovuteszt nagyon szépen mutatta, pedig addig a netes onestepet használtam, ami sose lett kétcsíkos, max halvány másodikom volt, viszont a cb mosolygósa mutatta. A gabriel és a cb így nálam egy szinten van, mindkettő szuper, sőt a gabriel még jobb volt, és azért árban se ugyanannyi :D

Lina üdv itt, ez nem épp a lombikos fórum, hanem amolyan 'előszoba' :) én viszont lombikra várok, SOTE-ra járunk, első konz. megvolt nov.24-én, akkor kaptunk beutalókat (én a négy vérvételre, pont ma voltam az utolsón). Meg férj volt MÁV andrológián (ingyenes) ahol spermavizsgálat és andrológiai vizsgálat is volt, majd egy mintát kell még adnia januárban a SOTE-n. Nekem volt HSG átjárhatóságim, ez se fájt, és minden rendben volt. Csináltattam magánlaborban Dvit, amh és inhibin b vizsgálatokat, a d vitamint azért, mert tudtam, hogy alacsony, ezt a konzultációra, vagy ha odajutunk hogy zöld lámpát kapunk, szeretném 100körülire feltornászni. Az amh és inhibin b petefészek kimerülésre utal, ezek be is igazolták azt, és mivel januárban is alacsony volt az amh-m, most újravetettem, hogy legyen friss amit viszek, és ha nem muszáj, ugorjuk az inszemet. terheléses cukor+inzulin még ami jó, ha van, és min. 3 pontos kell. hova fogsz menni? drukk a holnaphoz!

11981. Picilányka25 (válaszként erre: 11963. - Witch959)
2016. dec. 14. 09:44

Witch! Őszintén? Én megkönnyeztem az írsáod, annyira lelket melengető pozitív végkifejletet olvasni. :)

Én tegnap voltam újra dokinál, azt mondta h indul az uccsó Closti kúra nap 3*1-es dózissal (meg előtte Norcolut kúra h legyen vmi vérzés), plusz a férjemnek el kell mennie andrológushoz is, mert az ő eredményetől is függ h hogyan lesz a továbbiakban. Ha jók lesznek az eredményei, én kapok injekciót és otthon próbálkozhatunk. Ha nem lesznek jók, akkor tutira inszem.

Nekem annyit mondott a doki a TSH-ra h 2,5 alatt jó a teherbe eséshez.

Vegyes érzelmeim vannak...ez olyan terület, ami alaposan megtépázhat minket emberileg/lelkileg...főleg a férjemet h neki is ki kell állnia a vizsgálatokat. Rengeteget agyalok...

11980. d57839e20e
2016. dec. 14. 08:46

Jó reggelt!

Dpo 9-en vagyok, 37 fokos vagyok ma, mikor lesz már hétvége???

11979. Csucsi89 (válaszként erre: 11976. - Krysztyn)
2016. dec. 14. 08:19
Bocsánat Krysztyn, most látom, hogy a controll csík neked a halványabb, nem a tesztcsík :) Így tényleg pozi mindegyik, nekem sajnos fordítva halvány még. Reméljük, hamarosan hasonló lesz!
11978. Csucsi89 (válaszként erre: 11976. - Krysztyn)
2016. dec. 14. 08:05
Krysztyn nem úgy van, hogy a halvány csík még nem pozi? Ugyanilyen facelle tesztnél nekem tegnap olyan lett, mint neked a legfelső (az úgy látom halványabb), de csak kíváncsiságból csináltam, nem igazán lehet még pozitiv, mert a 8. Napon vagyok. :) lehet hogy végre növekszik az lh szintem?
11977. witch959
2016. dec. 14. 07:10

Köszönöm szépen mindenkinek! Csak azért írtam le, mert az évek alatt én is sokszor voltam mélyponton, sőt a férjem is. Mindkettőnknek első baba (illetve lehet, hogy babák, mert két kis pöttyöt kaptunk vissza).

Ez az első alkalom, hogy pozitív lett a teszt. Még ovutesztem sem volt soha pozitív.

Szóval tényleg nagyon nehéz menni tovább és küzdeni, de amíg van bármi amit meg lehet próbálni, addig csinálni kell. Nálam sokkal durvább történetek is vannak, amiknek happyend lett a vége. Nekem sokat segített mindig, ha ilyet olvastam vagy hallottam.

11976. Krysztyn (válaszként erre: 11968. - Tundenagy)
2016. dec. 14. 06:57
Raktam fel az ovu tesztekről is képet! Nekem ezek voltak a pozitívak!
11975. Krysztyn (válaszként erre: 11963. - Witch959)
2016. dec. 14. 06:54
Hatalmas gratuláció!!!!
11974. 991217 (válaszként erre: 11949. - Krysztyn)
2016. dec. 14. 05:27

Szerintem fix h baba van a dologban, ma nem teszteltel?

Esztella te h allsz?

11973. 991217 (válaszként erre: 11970. - Lina*)
2016. dec. 14. 05:25
Sajnalom, de hidd el a ti babotoknak is eljon az ideje!!!! En is mindig ezt mondogatom magamnak...
11972. 991217 (válaszként erre: 11963. - Witch959)
2016. dec. 14. 05:23
Istenem! Szivbol gratulalok!!! :) es le a kalappal a kitartasod elott. Elso baba?
11971. 991217 (válaszként erre: 11958. - Tundenagy)
2016. dec. 14. 05:20
Ez meg negativ
11970. Lina*
2016. dec. 13. 21:32
Sziasztok!Bejelentkezem én is.Csütörtökön lesz az első lombik konzultációnk.Nekünk az andrológus azt mondta nem lehet természetes uton kisbabánk,mégis végig reménykedtem a hónapot,hogy nem jön meg.De sajna megjött és be kell látnom,hogy a lombik lesz a mi utunk.Olvaslak benneteket és nagyon drukkolok mindenkinek!!
11969. Tundenagy (válaszként erre: 11961. - Csucsi89)
2016. dec. 13. 21:29
Köszönöm! :)
11968. Tundenagy (válaszként erre: 11960. - Krysztyn)
2016. dec. 13. 21:29
Szivesen megnézném, köszi!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook