Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Neked mar a jovohetre be van keszitve? :)
Hm...szerdaig valahogy kibirjuk :):):)
Ja, én konkrétan a Gólyahír tesztet szoktam kérni, én tudom, hogy az 10-es, a patikus nem biztos :D
(Nálunk is csak egyetlen patika tartja ezt a fajtát.)
Meg netről rendeltem a Predictort, hátha ...
Hmmm, lehet, hogy hülyeség, de én még várok:).
Ha most csinálok egy tesztet és negatív lesz, akkor csak megint elkenődök, holott lehet, hogy nem is negatív, csak még túl korán csináltam:).
Arról nem is beszélve, hogy még aznap megcsinálok még egy tesztet tutira, csak hogy lássam, hogy biztos, tényleg negatív-e, és másnap ugyanez:))).
Ha a héten megjön, úgyis megjön, ha nem, akkor meg már jobban értelme lesz tesztet csinálni:).
Az mensi előtt nem biztos, hogy kimutatja.
Vegyél hazafelé a patikában egy 10-es érzékenységű tesztet, annak tuti mutatnia kell holnap reggel, ha van valami.
A legtutibb a digitális Clearblue terhességi teszt, de az olyan 3000 Ft körül van.
Jaaa, jogos... hülye vagyok... ezt tényleg arra vettem, hogy mivel nem tudom, hogy mikor van pé-m, ezért akár 10 napon át is majd nézem nézem nézem....
Azért jó, hogy szóltál, lehet, hogy képes lettem volna ellőni egyet:DDDD.
Terhességi tesztem ez a sima x epil vagy mi a csuda van, DM-ben vettem talán..
Az mennyire megbízható?
Teszttel baromi nagy mázlim volt, mert közeli lejárati szavatosságú volt, 2017.január 31, és abban biztos voltam, hogy addig úgyis ellövöm:).
A sipo patikák webáruházban vettem, így valami 3950 Ft lett a 10 db.
Ez a neve: Clearblue digitális ovulációs teszt (10x)
De most nincs nekik sajna, viszont ezek szerint érdemes figyelni..
Jossika drukk, szerintem lőjj el egy tesztet, nekem januárban korábban kimutatta, úgyhogy majd írj, hogy ment. (délutániból is működik)
Esztella, neked is megy a drukk, izgi lányok, remélem újabb babahullám jön!
Jossika hol szereztél olcsón CB teszteket? Érdekelne engem is. (ezek lh vagy hcg tesztek? 10-es kiszerelés??olyanból én lh-t vettem ovuhoz)
Juuuj drukkolok!
Esztella neked is!!!
Dólamar h vagy?
Na basszus:))) ezt nem tudtam:))). Én itt bent az irodában, a CB-m meg otthon a fiókban:))), csúcs:))).
Bár... az első két hónap belelkesedésénél én is sűrűn tesztelgettem, és annyi negatívat láttam, hogy már kb úgy vagyok vele, hogy inkább nem csinálok, mert megint csak kudarc lesz.
De akkor ha ma továbbra sem lesz semmi előjel, akkor holnap teszek egy próbát:).
Na most elültetted a bogarat:)))
Főleg, hogy féláron jutottam hozzá 10 db-os CB mosolygóshoz, úgyhogy nagy a csábítás, hogy kipróbáljam, hogy hogy működik:))).
Amúgy ha holnap kéne megjönnie, akkor van esély, hogy akár már ma is mutat valami kis halvány pozitívat?
Én, ha holnap lenne a nemvárt napja, már tuti ellőttem volna min. 5 darab tesztet!
Csodálom a türelmed! :)
Jó reggelt csajok, én így állok:
Remélem, épp most ágyazódik be a pocaklakóm! :)
Eltelt az első hét ovu után, most jön a nyűgösebb második fele.
Jó reggelt:)!
Nekem elvileg holnap kell megjönnie.
Igazából mivel az elmúlt 2-3 hónapban nem volt ovum, ezért számítok is rá, hogy meg fog.
Érdekességképpen nincs mellfeszülés meg semmi szokásos tünet, ami után meg szokott jönni, illetve ilyenkor elvileg (menstruáció előtti napon) a hőmérsékletnek is le kéne pár tizedet esnie, na ehhez képest nekem nőtt egy fokot, most 36.9-nél járok.
Úgyhogy fogalmam sincs, hogy mi lesz, de egyelőre úgy vagyok vele, hogy úgyis meg fog jönni, aztán majd 3. cn-on kezdem életem első closty kúráját bízva a pozitív változásban:))).
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?