Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pedagógusnapra milyen ajándékot adtatok? fórum

Pedagógusnapra milyen ajándékot adtatok? (beszélgetés)

20. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Babyapocakban)
ma 16:36
Minek? A pedagógust megfizetik azért amit csinál. Egy csokor virág elég kellene legyen.
19. Pipi57
ma 16:34

Egy szép csokor vagy egy cserepes virág nagyon elég az osztály részéről.

Most már a virág is nagyon drága lett

Nem is értem,hogy miért kell külön ajándékkal hízelegni egy tanárnak.Ő is végzi a munkáját ,mint bárki más.

18. Ildi (válaszként erre: 1. - Babyapocakban)
ma 13:59
Semmit.A virág elég
17. globus (válaszként erre: 14. - Asztanaviszta)
ma 13:58
Nem tudom. Én régen voltam érintett, azóta elszaladhatott a paci.
16. Cukiboszi (válaszként erre: 11. - Globus)
ma 13:14

Azért egy pedagógus, aki magasabb intelligenciahányadoson pörög, valószínűleg felhasználná.

Nekem az a bajom, hogy van 2 tanítónk.

Egy normális színházjegy nálunk 5500-6500 Ft. Biztos a párjával megy, akkor 2x ennyi kell.

5-10-20 ezres utalvány címletek vannak. Vegyek 15 ezerért/fő? Az nekem 30 ezer Ft kiadás. És akkor az egyéb tanárokra nem is gondoltam még, pl. aki az angolt tanítja...

ma 12:13
Semmit. Miért nem elég egy szép csokor virág? Az sem olcsó már manapság.
14. asztanaviszta (válaszként erre: 11. - Globus)
ma 11:40

A virágon kívül nem kell semmit sem venni.

Miért van ez az ajándékozási kényszer?

ma 10:59
Sziasztok! Én pedagógusként nagyon szoktam örülni a képeslapnak, virágnak (cserepes is), belépőknek vagy utalványoknak (mozi-vagy színház, kultúra, strand...stb..). esetleg édességnek, teának, kávénak! És higgyétek el hogy jó sok plüssöm, vázám, képkeretem, szobrocskám van már, és nem tudom őket hová tenni!:) Szívesen!
12. libikóka (válaszként erre: 11. - Globus)
ma 10:57
Egyébként meg biztos megoldják,nem fognak szobát nyitni az évek alatt gyűlő tárgyaknak(amik azért nem kacatok) ami nem tetszik,,vagy épp fölös.
11. globus (válaszként erre: 8. - Asztanaviszta)
ma 10:54

Ilyen ez a játék.

Vegyen egy karton lisztet vagy olajat, ez biztosan hasznosítható.

En a színházjegyre és utazási utalványra sem tudnék őszintén mosolyogni, mert ezeknek lejárati idejük van. Mivel nem használom fel, kuka vagy azonnal továbbadás.

10. Cukiboszi (válaszként erre: 3. - Enissa)
ma 10:50
Elsős a gyerekem. Nem megy az írás jól és a rajz sem művészien.
9. Enissa (válaszként erre: 6. - Globus)
ma 10:42

Szerintem tele a

padlás ilyenekkel nekik.

8. asztanaviszta (válaszként erre: 6. - Globus)
ma 10:39
Valószínűleg nagyon örül a százhuszonhatodik csetresznek, ami nem is illik a lakásába.
7. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Babyapocakban)
ma 10:39

Semmi más.

Osztálypénzből közösen egy szép csokor.

Bőven elég.

6. globus (válaszként erre: 2. - Cukiboszi)
ma 10:24
Ha jól emlékszem, régen vettek egy szép vázát, porcelánt. De ez eléggé ingoványos talaj, mi van, ha nem tetszik...
ma 10:23
Az én iskolás koromban, illetve a gyerekek iskolás idejében csak virág volt. Ma már ez biztos nem elég.
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Babyapocakban)
ma 09:57

Virágon kívül semmit,,és az osztálypénzből közös,,persze mindig volt aki vitt külön is(desszert ,könyv,stb.ami dobozban volt nem láttam:))

Volt ezzel kapcsolatban egy érdekes beszélgetés(pár szó),,véletlenül hallottam meg.

A lányom két tanárnője közt folyt a rövid beszélgetés.

A lényege annyi volt,hogy kissé feszélyezte őket a sok ajándék,attól függetlenül ,hogy nyilván elismerés volt.

Két remek nő ,,igazi Pedagógusok.

3. Enissa (válaszként erre: 2. - Cukiboszi)
ma 09:52
Én mindig a gyerekkel írattam meg egy köszöntő kártyát.
2. Cukiboszi (válaszként erre: 1. - Babyapocakban)
ma 09:12

Idén június 1. vasárnapra esik. Mikor szoktak ajándékozni? Előtte pénteken vagy utána hétfőn?

Az osztályban az SZM anyukát kérdeztem. Közös ajándék lesz osztálypénzből. De mondta, hogy pár puncsos szülő azért visz külön is ajándékot. Baromi ciki ez így, nem tudom, mit csináljak, én is kénytelen leszek vmit virítani, de ötletem sincs. Vagyis lenne, de az sokba kerül, mert több tanárnak kell. Pl. színházjegy utalvány, esetleg könyvesbolti utalvány.

ma 08:15
A virágon kívül?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook