Pedagógusnapra milyen ajándékot adtatok? (beszélgetés)
Egy szép csokor vagy egy cserepes virág nagyon elég az osztály részéről.
Most már a virág is nagyon drága lett
Nem is értem,hogy miért kell külön ajándékkal hízelegni egy tanárnak.Ő is végzi a munkáját ,mint bárki más.
Azért egy pedagógus, aki magasabb intelligenciahányadoson pörög, valószínűleg felhasználná.
Nekem az a bajom, hogy van 2 tanítónk.
Egy normális színházjegy nálunk 5500-6500 Ft. Biztos a párjával megy, akkor 2x ennyi kell.
5-10-20 ezres utalvány címletek vannak. Vegyek 15 ezerért/fő? Az nekem 30 ezer Ft kiadás. És akkor az egyéb tanárokra nem is gondoltam még, pl. aki az angolt tanítja...
A virágon kívül nem kell semmit sem venni.
Miért van ez az ajándékozási kényszer?
Ilyen ez a játék.
Vegyen egy karton lisztet vagy olajat, ez biztosan hasznosítható.
En a színházjegyre és utazási utalványra sem tudnék őszintén mosolyogni, mert ezeknek lejárati idejük van. Mivel nem használom fel, kuka vagy azonnal továbbadás.
Szerintem tele a
padlás ilyenekkel nekik.
Semmi más.
Osztálypénzből közösen egy szép csokor.
Bőven elég.
Virágon kívül semmit,,és az osztálypénzből közös,,persze mindig volt aki vitt külön is(desszert ,könyv,stb.ami dobozban volt nem láttam:))
Volt ezzel kapcsolatban egy érdekes beszélgetés(pár szó),,véletlenül hallottam meg.
A lányom két tanárnője közt folyt a rövid beszélgetés.
A lényege annyi volt,hogy kissé feszélyezte őket a sok ajándék,attól függetlenül ,hogy nyilván elismerés volt.
Két remek nő ,,igazi Pedagógusok.
Idén június 1. vasárnapra esik. Mikor szoktak ajándékozni? Előtte pénteken vagy utána hétfőn?
Az osztályban az SZM anyukát kérdeztem. Közös ajándék lesz osztálypénzből. De mondta, hogy pár puncsos szülő azért visz külön is ajándékot. Baromi ciki ez így, nem tudom, mit csináljak, én is kénytelen leszek vmit virítani, de ötletem sincs. Vagyis lenne, de az sokba kerül, mert több tanárnak kell. Pl. színházjegy utalvány, esetleg könyvesbolti utalvány.
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot vettél?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?
- Milyen összegű ajándékot illik adni nyolcadikból ballagónak?
- Érettségire milyen ajándékot szokás adni a pedagógusoknak?
- Ti milyen ajándékot adtatok párotoknak születésnapjára?
- Milyen ajándékot vegyen az osztály pedagógus bucsuztatóra?