Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Huha ez igy elsore bazi nagy bomba, nem csoda h ezt erzed, nekem ket ciklusban napi1 volt majd az utolsoban napi 2. A masodikban uh kovetes. Mindharomnal 23.napi vv. is kellett, hogy nezzek a progeszteront.
Nagyon furcsa, hogy igy irta fel, vagy legalabb ranezne h nincsen ciszta. Ha nagyon xarul erzed magad, menj el hozza, hogy uh-n is lasson.
1x1 2x1 2x1 2x1 3x1
nem mondták hogy menjek UH-ra de szerintem se fog ártani ha meglátogatom a dokit hétfőn.
Szia Fanni, mennyit szedtel? Mesz uh-ra? Esetleg ha tudsz hetfon nezzen ra a dokid hogy mekkorak a tuszok es mi ujsag odabent.
Nekem is erosebb volt az ovufajdalom.
akkor most kapd el apat es hajra!
sziasztok!
tegnap előtt semmi, ma meg olyan erős 2 csikos lett az ovu teszem hogy csak pislogtam.. a 11. napon vagyok.
Szinte éreztem hogy a closty nálam így előrébb hozza majd.
Mennyire normális az hogy ki akar bal oldalt szakadni néha a fájdalomtol a hasam? arrol nem is beszélve hogy napok óta nyomás érzékeny.
Én minden nap eszek egy 100-as E vitamint, most 12 mm-es volt ovukor az endometrium. Előtte hónapokban 9-9.
Mindenki jól van? Én dpo 5, 37 fokos voltam reggel, ma lazulós napunk lesz, megyünk adventi vásárba, stb. A forralt bort kihagyom. :)
Koszi Agi, a d3 krem olyan, mint egy testapolo? Vagy kis feluletre kened? Utananezek ennek, neked a d vit milyen mertekegysegben lett meghatarozva?
Remelem mielobb lesz mensi es utana majd irj hogy hat a closty!
Ref ertek nekem a papiron 75-500 volt megadva.
Closti mellett az e vitamint h adagoljatok? En jelenleg ket naponta szedek 200 mgot. Meg clostit nem kaptam. Jelenleg duphastont szedek, aztan kiderul lesz e pe...most a mensit hozzuk meg.
Szerintem lucamaminak más mértékegységben nézik.
Mert a Tiéd alapján a 100 az sok lenne. Szerintem...
Lányok, megjött a TSH-m, sikerült letornásznom 2,86-ról 1,45-re! Ez már egész jó, igaz? :)
Azért írom, h én tornásztam le, mert a szuperdrága endokrindoki szerint nem kell vele foglalkozni, a háziorvostól imádkoztam ki a Letroxot.
Na egy gond kipipálva. Viszont a D vitamin szintem kicsit alacsony, pedig szedem a bogyit, most Eszti doktornő felemeli magának a napi adagot! (21,5 az érték és 30-55 ng/ml között jó)
Szerintem hormonok...
Hiszen clostis pé nélkül is magas volt a progid akkor most 3 ilyen giga tüsző után...kb 500 lehet.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?