Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Oh de jo:):):) apara fel :D
Ilyenkor mit mond a doki napi egy akcio? H a sperma is megfelelo minosegu es mennyisegu legyen...
Fantasztikus hír!!!!! Akkor ezek szerint minden feltétel rendelkezésre áll a beteljesüléshez:)!
Nagyon szurkolok, húzzatok bele! Húúú de jó lenne ha 11 nap múlva én is hasonlóan szépeket írhatnék:).
Gyertyaállás van az olimpián? Indulnék...:D
Még ha most nem is jön össze, legalább tudom, hogy a Closti segítségével normál méretű tüszőm tud lenni. Ovu tesztre még kíváncsi leszek este, tegnap teljes fehérség volt még.
De ha ez a prüntyid is követi a tesók protokollját akkor pont csak a szülinapodon jelentkezik be!
:-)
Még nyugi vagyok, tényleg :)
Csak nem tudok aludni. Ma 3-tól fél ötig nézegettem, akkor pisi, aztán nézegetés fél 6ig, akkor elaludtam 6ig.
Most meg kóma vagyok.
Amúgy nem érzek semmi tünetet, csak néha fájdogál a derekam, néha érzékenyebb a cicim, meg pufi a hasam a progitól.
Pontosan így van! :D
Elmentem 4.30-kor pisilni, megcsináltam a tesztet, aztán otthagytam 6ig, gondoltam, úgyis negatív lesz. Hát úgy is lett. Holnap még egy netes, aztán majd vasárnap, dpo 13 csinálok egy predictort. Elvileg hétfőre nem várom ugye.
Neked szorítok, hogy hasson a clostyvarázsbogyó!!! :)
Megértem, hogy izgulsz, hasonló érzések kavarognak bennem is:).
Nekem ma indul a "clostys" projektem, hát izgalmas napok elé nézek én is.
Úgy fog elröppenni ez a karácsonyi szünet, mintha nem is lett volna...
Huhhh de már legalább péntek van...!!!
A netest meg azért csináltad, hogy "úgyis negatív lesz", és lehet tovább reménykedni! Úgyhogy hajrá!!!
Hinni kell benne és bevonzod:D
Jó reggelt!:)
Megy a drukk, hogy minden okés legyen!!!+++++
Nekem a predictor dpo13-on lepkefingnyi pozi volt szóval még nyugi, a hőd nagyon jó és bíztató.
Én is reménykedek!
Írok majd. Lehet még korán csináltad, úgy emlékszem a nemvárt 20.-a körül van ugye? Hétvégén csinálj mégegyet, hátha az már egy halvány pozi 😉
Nekem most leesett a hőm, tehát lehet hogy ovu lesz, csak kérdés melyik petefészkemben van a tüsző, mert ha jobb oldat, akkor hiába érik :( na nemsokára kiderül.
Ma vagyok dpo 11, hő 37, csináltam egy netes 10es tesztet, de hófehérke maradt.
Azért még reménykedem.
A mai napon még nem kezdtem el, holnap el fogom:).
Igen igen, december 27-re van időpontrom dokihoz, úgyhogy meg fog kukkolni:)
Sziasztok!
Elkeseredés 100%-on.
Nem volt hiábavaló elmenni dokihoz.. 2 jó nagy tüszőm átalakult cisztává azért volt ilyen érzékeny az alhasam ovu körül.
Azt mondja nem kizárt hogy volt egy 3. ami el tudott indulni de ahj..elméletileg el kell mulniuk maguktól mire menstruálok de nem szedhetek egyenlőre még egy closty kurát mert előtte le kell ellenőrizni hogy felszivódtak-e.de azt remélem nem fog megjönni.
Nem szoktam egyáltalán görcsölni, semmi ilyen jellegű melléktünetem nincs.
Viszont a Closty használati útmutatójába most a következőt olvastam:
1.)
Ha a menstruáció rendszeres, a kezelést a ciklus 5. napján célszerű elkezdeni. Ha menstruáció nem jelentkezik, akkor a kezelés bármikor elkezdhető.
2.)
És szerintem ez az inkább, ami rám vonatkozik:
Fogamzásgátló tabletták szedése utáni vérzéshiány esetén 50 mg/nap az adagolás, 5 napi kezelés általában már az első kúra során eredményes lesz.
Ergo ha elkezdem szedni, bajom biztos, hogy nem lesz belőle.
Hú, tényleg nagyon hamar kimutatta!
Nem merem, egyszerűen nem merem addig megcsinálni a normális tesztet. Már annyi negatívat láttam az utóbbi időben, teljesen depis leszek tőle.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?