Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Na voltam UH-n, minden tüszőm megrepedt, szerencsére a 40 mm-ből sem lett ciszta.
Így állok ma:
Elküldött a doki TB-s vérvételre, holnap megyek, TSH, inzulin, D vitamin, meg teljes vérkép.
Nagyon biztatott, olyan kis cuki volt, mondta, vár 2 hét múlva a pozitív teszttel.
Sietett, mert egy szülésről ugrott le UH-ozni.
Szia, sajnálom, hogy megjött!! :(
Nekem ez még nem lehet terhességi tünet, még csak 2 nappal vagyok ovu után. Majd ha 10 nap múlva is érzékeny lesz, akkor reménykedek.
Jó reggelt!
Nekem a mell érzékenysége első tünete volt a terhességnek! :)
Nagyon szorítok!!!
Nagyon sajnálom :(((
Én is hasonló cipőben...
Megjött a mikulás pedig most nem vártam. :(
Kitartást!
Sziasztok!
Ma reggel is csináltam tesztet full negatív! Nem értem,akkor az hogy lehetett halvány pozitív vasárnap! Na mindegy,biztos hamar teszteltem,és ha nem tesztelek valószínűleg észre sem veszem! Mindegy,apa megy andrológiára dec. 14-én,én meg lehet orvost váltok,kivizsgáltatom magam,mert ez sehova se küld....aztán megpróbálkozunk az inszeminációval!
Puszi Nektek! Most már lassan én várom tőletek a pozitív híreket! ;)
Köszi!
Hét vége felé kezdek majd el jobban izgulni, bár ebben a ciklusban pont a peteéréskor lenn voltunk Nórival anyuéknál,szóval kicsi az esély, de reménykedem :)
Betti ,sajnálom!😢
Igen lehet alacsony a progid.
Az első 3 havi adagnál szinte semmit nem értem el progi téren, csak most a 2. kör 3havinál. De pozi teszt után 5 perccel már utroztam.
Lullika legyél is pozitív, de csak reálisan! 😉 Drukkolok! Nekem tejszerű, szìnű folyásom volt/van.Mikor kell tesztelni?
A clostival nekem jol bekavart a baratcserje.
Ha nem nezeted meg, nem tudod meg h egyaltalan hasznal-e, vagy sem, es jo-e a szint. Terh cukrod inzulinnal volt mar?
Sziasztok Csajok! Kicsit eltűntem...
Üdv az újaknak, gratula a babásoknak. Betti, sajnálom :( használsz progeszteron krémet?
Képzeljétek, nekem végre jó lett a progim a 23.napon, én ezt kaptam Mikulástól:)
Viszont kérdeznék a már babásoktól, lehet nagy hülyeség (mert persze már terhesnek érzem magam...:D): szóval van valakinek arról még emléke, hogy volt-e valamilyen változás a folyásotokban abban a hónapban, amikor babásak lettetek?Nagyon sűrű, persze én már babát vizionálok...
Sziasztok!
A legjobb barátnőméknél is minden rendben volt mindkettőjüknél és minden doki széttárta a kezét, hogy nincs ötletük, mi lehet a baj. Aztán az egyik doki javasolta nekik az összeférhetetlenség vizsgálatot. És tádámm... Kiderült, hogy ott a baj. Ugyanis a barátnőm teste olyan anyagot termel, ami a férje hiperszuper spermáit azonnal kinyírja, tehát esélyük sincs célbaérni, mert azonnal meghalnak. Így egyenes út vezetett a Kaáliba, ahol inszemet javasoltak és most ikreket várnak. :)
Nem tudom, hogy mennyibe került ez a vizsgálat, de lehet, hogy érdemes megnézetni.
Ha a párod rendben van (már pedig igen), akkor clostival is össze fog jönni inszem nélkül.
Mennyi a dózisod amúgy?
A cikluskövetés jó!!!!
A magas lh pco-ban van.
Lehet elég lesz csak a closti , de én ezt még megnézetném , hiszen ha összejön is a baba és kiderülne az IR és nincs kezelve az baj.
Peteérésed hiányat igazolja a barnázás és a kevés vérzés is.
Dokid amúgy mit mondott beszeded a clostit és vár utána ultrahangra a tizen akárhanyadik napon?
Legyél pozitívabb! Az már fél siker, tudom , hogy nehéz!
Sziasztok! Köszi a bíztatást. Csak annyit néztek, amit leírtam, de ha jól olvastam utána az IR esetén nem magas kéne legyen az LH? Bár lehet hülyeséget írok. Szerintem nekem valamiért nincs peteérésem, mert a menzeszem sem jön meg normálisan, mióta abbahagytam a gyógyszert. Első két nap barnázás/bénázás, utána jön meg görcsölve, és tart kb. 2 napig. A doki szerint ez nem feltétlen baj, mert 7 év alatt változhatott ez, csak a gyógyszerszedés miatt nem tudtam róla. Most amúgy ez is dilemma nekem, hogy HA beszedem a Clostit, akkor melyik naptól? Tegnap este óta pirosat látok a WC papíron, de csak barnázás, holnap fog valószínű görcslve normális pirosan megjönni. Szerintetek is az az első nap?
Nem tudom hogy álljak ehhez, mert szívem szerint tennék még egy próbát ezzel, hátha, de ugyanakkor rettegek attól, hogy az a két csík megint sehol....(ovu teszten se, soha nem volt pozitív, csak halványabb második csík).
Szia, nekem az első kettő összejött pikk pakk 10 és 12 éve, most a harmadikra gyúrunk 7 hónapja.
Nekem ez volt az első clostis hónapom és most először láttam (pont tegnap és ma) pozitív ovutesztet! Mellékhatása csak annyi volt, hogy kicsit zizibb voltam a szokásosnál.
Szóval nem vesztesz vele semmit, ha ezt is kipróbálod!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?