Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Jossika, mikor nekem volt 19-21 napos a ciklusom (a májusi babaelvesztés után), akkor beigazolódott, hogy nem volt peteérésem se. A closti viszont már az első ciklusban kitolta 28naposra, és 38lett a progeszteronom. A másodikban csak 24, ami mutatta, hogy volt ovu, de gyengécske, és terhességhez kevés.
(a harmadikban bekavartam a barátcserjével, vitaminokkal, így az 36napos lett, késői ovuval)
Ok, ezek szerint akkor a doki mondta rosszul, hogy a 13-15. napon menjek vérvételre, mivel tudta, hogy 22 napos a ciklusom, és mégsem a 8. napon küldött.
Köszönöm az infot.
A dokinál a 9. napon voltam UH-n, és nem látott semmit, nem volt peteérésem...
A ciklus.hu szerint viszont a 10. napon van ovulációm:), de gondolom, akkor a doki annak már valami jelét kellett volna, hogy lássa, amikor a 9. napon ott voltam nála:).
Szuper:).
Hát, ezek után megvárom a clostys kúrát, hátha azzal előrébb leszek.
Pedig annyira nem bonyolult. A várható mensid napjából vonjál ki 14 napot, kb akkor van ovud, mert a peteérés és a menstruáció közötti szakasz (luteális szakasz) mindenkinék kb 14 nap.
22 napos ciklusnál tehát a 8. napon kellene ovunak lenni.
A progeszteron laborod alapján nem volt most sajnos peteérésed.
Én még nem kezdtem el szedni a clostit, hanem majd jövő héten fogom csak.
Őszintén megmondom, hogy full hülyének érzem magam ebben az egész témában:(. Annyit olvastam már, próbáltam tájékozódni, hogy az nem igaz. Csináltam már egy rahedli ovu tesztet, soha nem lett pozitív. Elmentem vérvételre amikor a doki mondta, de azt sem tudom, hogy miért pont akkor kellett mennem:(. Azért, mert elvileg akkor volt ovulációm? Csak mert a vezetett ciklus.hu-s naptár szerint múlt hét csütörtökön kellett volna lennie ovunak. Az viszont csak a 10. cn lett volna. A doki meg a 13-15-ön küldött.
Akkor most kinek/minek higgyek? A ciklus.hu-s diagrammnak, ami a naponta beírt hőmérséklet, és minden más egyéb adatok alapján "kalkulálgat", vagy a dokimnak, aki meg elvileg egyetemen végzett...
Komolyan mondom, ahány különböző helyen nézem vagy próbálok rájönni, hogy mikor lehet ovulációm, annyi féle különböző eredményt kapok:(.
Ezek szerint akkor most ez a vérvétel sem ért egy kalap **** sem, mert ebből az értékből most semmire nem lehet következtetni?
Ez alapján nem volt pé akkor mikor a dokid gondolta. De nem lehet , hogy a closti kitolja a ciklusod és később volt?
Pé után 1 héttel a legmagasabb a progi, ha terhesség van tovább emelkedik a szint.
Jó reggelt!
Megérkezett a laboreredményem.
A doki azt mondta, hogy mivel 22 naposak a cikluasaim, ezért 13-15. napok között menjek progeszteron szintet nézetni. Én a 14. napon, hétfőn voltam.
A Progeszteron szintem ezen a napon 4.74 nmol/l volt.
Ez nagyon kevés? MEnnyi a normális? Rakok fel képet magáról a laboreredményről, ha valaki tud nekem infot adni ezzel kapcsolatban, megköszönöm!
igen az utrogestan segiti a beágyazodast es a letapadast.
azt hiszem talán az FSH-val volt valami bibi..az LH eredmény valamiért nem jött meg ugyhogy ujra vettünk le vért de még nincs eredmény de gondolom az se lesz jó így.
Az utrogestan progeszteron pótló, a sargatestet támogatja és védi a terhességet.
Fannii a prolaktinod magas?
Sziasztok!
én hétfőn fejeztem be a closty szedését de nekem a doki a ciklus 2. napjátol mondta a 7.-ig. Úgy hogy első nap 1-et, 2-3-4. nap kettőt és az ötödik nap három szemet szedjek be.. hagy ne mondjam nemhogy állandóan bőghetnékem volt és zavartak az erős fények és a hangok de volt bőven mellékhatás. De nembaj..a cél érdekében bármit nemde? megéri. mint kiderült alancsony a prog szint meg valami más tul magas.. nem volt tüszőrepedésem hónapokig..
úgyhogy remélem a legjobbakat.. 17. naptól meg jöhet az utrogestan. elég elkeserítő hogy 23 évesen ezekre van szükség..
drukkolok mindenkinek :)
Na ez tök jó, akkor ha jól értem vihetitek a mintát. Hidd el nem mindegy :D legalábbis nálunk az ember csak így tudott normálisat produkálni, de meg is értem. Bízzunk benne, hogy minden oké lesz :)
Nálam annyi, hogy hétfő reggel óta barnázok (ami néha inkább rózsaszín), most délután óta görcsölök, és rendes pirosan megjött. Szerintetek is mától számoljam a 3 napot ugye? Péntek este veszem be az első Clostit így.
Hú, én is most éreztem először, a falat lekapartam, annyira fájt!
Nekem jövő hónapban is marad a napi egy closti, mert ettől is bazi nagy tüszők lettek és nehogy ciszták legyenek.
Csucsi!
Szerencsénk van,mert szerdán 1-re kell bevinni neki mintát, 2 óránál nem régebbit,ha jól emlékszem,és azt mondták még akkor lesz is eredmény,és a doki megmondja hogyan tovább!
Közben beszéltem a dokimmal,azt mondta nem tapadt meg valószínű azért a vérzés! Ha meg van a férjem eredménye akkor lépünk tovább,így most closti sincs!
Sziasztok! A duphaston okozhat puffadast? Tegnap kezdtem el (2*2 10 napig) es ma akkora a hasam mint egy lufi, feszul, puffadok..volt vkinek hasonlo?
Esztelle drukkolok, tenyleg nagyon cuki az orvosod.
Betti sajnalom :( de ne add fel!!!
Nem mindig jo ha elsore nagyobb adagot ir hasrautesre, mert siman cisztak lehetnek, amivel tobbet arthat.
Megvolt az atjarhatosagim, mindketto jo, nem fajt, ugyhogy orulok! :)
Az mitől függ, hogy valakinek 2*1 a closti adagja naponta, van akinek meg 1*1?
Orvosa válogatja?
Nekem 2*1-et írt fel, amit nem bánok, mert valahogy azzal "nyugtatom magam", hogy így kétszer akkor esélyem van a sikerességre, mintha 1*1-et szednék be:).
De van ennek valami orvosi magyarázata is?
Sziasztok!
Én most vagyok túl az első closty kúrán (5*1), tegnap voltam UH-n, elvileg a 12. napon és már túl voltam a peteérésen :-( A dokim azt mondta ez tök nomális, mert a clostytól rövidül a ciklus. Viszont tegnap este ót úgy érzem, mintha mindjárt megjönne és ma van egy kis? barnázásom. Tapasztalt valaki ilyet? Bocsánat, ha már sokat írtatok erről, de munka mellett nincs időm hosszan visszaolvasni. Köszönöm!
Na nagyon jo.. most olvasom h ket minta is kell meg :) szegeny. Egy az andrologian egy az asszisztalt reprodukcioson. Ha oda kerulunk, hogy inszem v lombik kell, mar belejon :D
Viszont szerintem itt pont ezert kernek ket helyrol is leletet, hogy mint a ti esetetekben is, ne egy minta alapjan iteljek meg.
Es mar tudjatok h vele minden oke :)
Csucsi sajnalom, hogy nalatok igy alakult, de legalabb jo volt a vegen az eredmeny.
Nalunk pl a sote-n helyben kerik, otthonit nem fogadnak el.
Playmate-et meg nem tudnak biztositani a mintaado helyisegbe :) max erre az alkalomra meg lehet lepni a pasikat egy magazinnal
Betti nyugi, apa szepen megoldja. :) Nalunk mar masodjara jarta meg az andrologiat a mavban. Bemegy, elintezi, minta lead, egy het mulva megnezi az andrologus a hereket es kiadja a leletet. Most meg egy mintaleadas es vizsgalat lesz a sote-n is. Pup a hatara, de neki semmi ellenerzese nem volt. (Nem kell tulaggodni es tulgondolni) en egyszer sem voltam vele.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?