Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Köszönöm szépen! :)
Annyira érzékenyek a melleim, sőt konkrétan fájnak is, főleg reggel, mitől lehet szerintetek?
Terhességi tünet még biztos nem lehet így dpo 4-en.
Nyugi, még leeshet a beágyazódás miatt is!
Utána aztán kívánom , hogy legyen ilyen szép!!!
Na te szegény, jó sok böki lesz akkor neked is. Én úgy utálom, de mindig arra gondolok közben, hogy közelebb visz a célhoz!
Örülök a hőnek, de már megtanultam, hogy szinte tökmindegy, hogy ilyenkor még milyen a görbe, az a lényeg, hogy a nemvárt előtti napokon hogy alakul.
Most majd mindig paráztatom magam, ha leesik egy kicsit. Brrr, de nem szeretem már ezt a hőmérőzést sem.
Sziasztok, én is vérvételről jöttem, ez az ovu utáni 5.napi, hétfőn lesz egy terheléses, majd szerdán az utolsó.
Esztella maradjon fent jóóó sokáig! :)
Csucsi ne félj a clostitól, az egyik 'mellékhatása' a baba ;)
Jó reggelt, ki hogy van ma? Én már túl vagyok a reggeli vérvételen.
Így állok ma, nagyon szívesen venném ezt a mai eredményt dpo 14-en is mondjuk! :)
akartam de decemberbe általában kimegy Romániába mert ott is sok a betege ugyhogy maximum mással megnézetem.. az ország legjobb dokijának mondják meg hogy rengeteg párnak segitett de az én kis 48 kilómnak sok volt szerintem. még a látás zavarok most igy 2-3 nap multán szerencsére ritkábban de előjönnek. de így is azt mondom hogy a cél érdekében kibírom :)
néztem is hogy mindenkinek csak fél meg 1 szemek, bár a doki csak látta a véreredményből hogy mire is lehet szükség.
Hát ez nem semmi adag, szerintem hívd fel a dokid, hogy nézzen meg ovu körül.
Nekem a napi 2 x 0,5-től is gigamegatüszőim lettek és iszonyúan fájt a hasam, amikor megrepedtek.
Szerintem úgy nagyon veszélyes clostit szedni, ha nincs UH követés. Hány darabot szedsz naponta? Könnyen előfordulhat túlstimuláció, vagy cisztásodás.
Állítólag hüvelyen át jobban felszívódik az utrogestan és nincs annyi mellékhatása.
Én még csak napi kettőt szedek, azt szájon át, de ha többet kellene, akkor én is kúpot használnák.
akkor holnaptól én is nézegetem. bár nekem a doki meg se emlitette hogy menjek majd UHra vagy kéne utána vért venni.. annyit mondott hogy 28.-a körül hivjam terhes vagyok-e mert ha nem akkor az utrogestant elhagyhatom.
ezt sem értem hogy utrogestant miért kupot irt fel és nem gyogyszert.. mennyivel lehet jobb?
Nekem nem hozta előbbre, a 15. napon volt ovu (28-29 naposak a ciklusaim).
Én már a 10. naptól csináltam az ovuteszteket.
Most kaptam az értesítőt, hogy megérkezett a posta csomagpontra az Inofolic.
Ezt még akkor rendeltem be, amikor itt az első körös feltérképezésben írtátok.
Ezt most elkezdhetem inni? Végül is ez nem gyógyszer... Vagy bekavarhat valamit?
Bromocriptin a gyógyszer neve ne a teljes adaggal kezd, hanem fokozatosan kell felépíteni !
Nem lesz semmi baj!
Igeeeeen, már nem győzöm várni. :) Remélem, nem esem pofára...
Most látom h jól félregépeltem, KRUPPOS voltam, ezt akartam írni. :)
Prednisolon? :O Én anno ezt kiskoromban kaptam, amikor kupoos voltam. :O
Az a baj h a dokinak nem jut eszébe ez, hanem letudja azzal h örüljek, amíg nem kell borotválkoznom...remélem, Pesten erre is lesz megoldás.
Én anno erre kaptam a szteroidot!
Ne a brutál puffasztós , szőrösítős dózist képzeld el. Először medrolt , majd mikor terhes lettem prednisolont az első pár hétben azóta olvastam , hogy sok lombikos is kapja.
Hali újra!
Megjött az androsztendion eredménye is: 19 lett, ami túl magas. :(
Nem lehet h emiatt nem tud hatni a Closti? Ennek a szintjét lehet vmivel csökkenteni?
Tanulmányaim alapján ez az androgén hormon a petefészkekben termelődik...valami nagyon nagy káosz van bennem. :( Volt vkinek hasonló tapasztalata már?
Jossika egy 22napos ciklusnál sajnos valószínű hogy anovulációs volt. ha ez nincs rendbetéve (a closti ezen segít) akkor hiábavaló a próbálkozás is. A progid is beigazolta h nem volt ovud.
A closti kitolja a ciklusod, lesz ovud, és ezáltal a progeszteron szinted is nőni fog, mert azt a sárgatestek emelik.
Szerintem magadtól csak úgy ne kezdj el most szedni semmit.
Ha elkezded a clostit és lesz tőle peteérésed, akkor jobbnak kell lennie a progeszteron értéknek is.
Én a helyedben kérnék a dokitól egy beutalót egy újabb vérvételre majd a peteérés után egy héttel.
De úgyis menned kell hozzá, gondolom, UH-ra a closti miatt, beszéld meg vele.
Ja éééértem... Tehát nem a vérvétel alatt nem volt peteérésem, hanem ebben a ciklusban nem volt peteérésem, különben magasabbnak kellene lennie ebben a szakaszban..
Na akkor mégis csak volt haszna a vérvételnek.
Köszi, hogy felhomályosítottál... lassan kezdem megérteni... Esküszöm alapból nem vagyok ennyire nehéz felfogású, de ezzel a témával soha életemben nem kellett foglalkoznom...
Érdemes bármit tennem a progeszteron szint növelése miatt? Krémet venni vagy bármi? Vagy várjak, hogy majd csak lesz valami?
Ha megnézed a laborértéked, ott vannak a referenciatartományok.
A luteális szakaszban 10,62 - 81,28 a normális tartomány, a tiéd 4,74 lett, tehát nagyon kevés.
Ezért írtuk, hogy eszerint nem volt peteérésed.
Nekem 3 hónapja 16 volt a progim ebben a szakaszban, az is nagyon kevés még. A dokim 30 felett tartja elfogadhatónak.
Na megint okosabb lettem:))))
Akkor ezek szerint "elvileg" jókor voltak úgy nagyjából...
Ha jókor voltam, akkor ez az érték 4.74 nmol/l enged valamire következtetni? Rendben van a progi értékem? Vagy alacsony?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?