Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sajnáltam, hogy nem volt itthon netes tesztem a minap...
Ugyanis az nekem eddig mindig negatívat mutatott.
Kiváncsi lettem volna, hogy amikor a CB mosolygott, akkor vajon a netes mit mutatott volna... Csak hát nem volt itthon:((
Én először nem is akartam ovutesztelni ebben a hónapban, de végül a closti miatt meggondoltam magam.
Én lövök ma egy netes tesztet (ami nálam semmit nem szokott mutatni), holnaptól meg Facelle.
Na ez igen jól hangzik! Akkor a mai nap is izgalmas lesz, 3-kor folyt köv:)..
ÍRJ!!!:)
Jo reggelt csajok!
Sajnos ma be kell mennem dolgozni :(
Fanniii azert a fejlemenyeket varom! :)
Esztella Te mikortol ovu tesztelsz? Eddig nekem 15-16. Napon volt ovu, de most metersegesen lett meghozva a mensi, meg elkezdzem a baratcserjet elso naptol, uh tegnap elkezdtem a tesztelest...meg negativ, remelem latok pozitivat, mert sajna az is lehet h nincs pe, akkor kov honaptol closti...
Fanni! Ez szuper! Gratulálok!! Egyértelmű pozitív! :)
Nekem folyamatosan úgy görcsölt a hasam, mintha megjönne, néha elég komoly görcsökkel. De mégis két pici bogyókát látott a doki ultrahangon, szóval ne aggódj előre! :)
Oh de szep Fanniii :) orulok neked/nektek! Varjuk a dokis beszamolot!!!
Esztella nekem is 10.cn, nem tudom teszteljek e mar..
Mindig van min izgulni:))).
És ha túl leszel az 1. hónapon akkor is, a másodikon, akkor is, ha megszületett, akkor is:))).
Ettől vagyunk/leszünk felelős szülők:).
Az izgulás és a parázás miatt van különbség, szerintem Te izgulsz inkább:), ami teljesen érthető is:).
Na de már csak 2 óra, várjuk a fejleményeket.
Amúgy meg a helyedben vennék egy olyan tesztet, amim a csajoknak itt kimutatja már hamarabb, mint ahogy meg kéne jönnie (ők meg tudják mondani, hogy ez pontosan melyik), ezen kívül pedig számolnék azzal, hogy 2 hét múlva visszahív a doki, mert valószínűleg akkor fog tudni már ő is többet mondani.
Szóval tessék izgulni és örülni, de ne tessék parázni:)))
Köszönöm :)
Inkabb az miatt aggódom hogy ne méhen kívül legyen mert rengeteget fáj a hasam és hát nőből vagyok és olvasgattam és most rá vagyok teljesen parázva 😃
Na ez a jó hozzáállás :)
Én is azt mondtam hogy ha termeli a szervezetem akkor termeli és csak nem hiába..
Dehát ilyenek ezek a "jó akarók" de azt mond amit akar :)
Nemtudom valami neve nincs teszt volt, a gyógyszertáros nő ajánlotta, azt mondta középkategóriás.
Túl lassan telnek az órák a dokiig, de nyugizok, másnem mostmár tudom hogy van remény pozitiv tesztre :)
Ne parázz!
Bízz inkább abban, hogy minden rendben lesz.
Az a duplacsík .... há valami gyönyörű.
Már hogyne lenne érvényes! Mi az hogy nem? Azok érvénytelen hcg-k ???? 😁😁😁
Ez milyen fajta teszt amúgy?
Az a lényeg persze , hogy hcg teszt legyen , szép erős!
Rágörcsölni??? Na azt semmi esetre sem:))) Annyira lazán vesszük, amennyire csak lehet.
Persze egészséges "drukk" van, mert azért valljuk be, hogy az óhatatlanul is jön magától:))).
De én inkább csak kiváncsian várom a fejleményeket, és örülök, ha "poziitív":)))
Amikor elkenődtem, hogy nem lehet ovulációm a rövid ciklus miatt, akkor is úgy voltam, hogy sebaj, én tesztelgetek és ha mosolyog a teszt, hát örülünk:).
A görcsölés semmire sem jó:)
Illetve hát a szervezetem 14 éve már bebizonyította, hogy tud jól működni, ennek van egy 13 éves gyönyörű gyümölcse:), úgyhogy már csak a dolgokat kell a helyére tenni nálam:)
ja és Jossika remélem mindent bele adtok, de nem szabad rágörcsölni:)
Csucsi te meg csak bízz, mást nem tehetsz ugyse egyenlőre :)
Ma megyek dokihoz háromnegyed 6ra és rettegek.
Hajnal 4kor elfelejtettem tesztelni mivel ejszaka is allandoan pisilni kell ugyhogy tettem fel képet ez a hajnal 4től de. 11ig felgyülemlett hcg.. ugyanis annyira pihenek hogy 11ig aludtam :) bár a jóakaróim azt mondják igy nem valós az eredmény..
amugy a poci még mindig fáj a cici meg azóta se..max most kezd érzékenyebb lenni.. elméletileg tegnap voltam 4 hetes, nincs nagy esély hogy a doki látni fog ma tul sok mindent, pedig félek a hasfájás miatt hogy méhen kívül leszünk.
Most számoltam ki, mi 17 napot hagytunk ki a Te példádon okulva, kimondottan a pozitív ovulációs teszthez időzítve az együttléteket.
Úgyhogy nagyon remélem, hogy ez a mostani pár nap meghozza a várva várt gyümölcsét:)))
Pont most akartam visszaolvasni, hogy mikor írtál utoljára, mert már "hiányoltalak":))).
Jól teszitek, ha lazulás van:), a görcsölés biztos, hogy nem segít semmin.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?