Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Witch sajnálom a rossz 'élményt', de azért a jó hír, hogy átjárható voltál. És most már ott a két kismanód is :)
Betti ne parázz az átjárhatósági miatt, pláne mert altatnak, és az átjárhatóságinál azért komolyabb lesz a lapar, ott majd a kis nyílásokra kell utána odafigyelni, de remélem jó eredménnyel zárul majd a vizsgálatod!
Nekem 2 átjárhatósági is volt két egymást követő ciklusban, mert az elsőt nem sikerült megcsinálni, mert túl zárt volt a méhszáj, de azért két doki is megpróbálta mindenféle érzéstelenítés nélkül, aminek az lett a vége, hogy elájultam a fájdalomtól és ömlött belőlem a vér. :( A következő ciklusban nem volt zárt, nem volt kellemes akkor sem, főleg a kontraszt befecskendezésénél, de az simán kibírható volt, erős menstruációs görcshöz hasonló. Nekem átjárható volt mindkettő.
A méhtükrözésnél altattak, ott SEMMIT sem éreztem utána sem, kába voltam az altatótól, ennyi. Picit véreztem utána. Viszont megjött rá 2 napra, pedig több, mint 1 hetem lett volna még addig.
Sziasztok!
Tegnap voltam a dokimnál... nem adott progeszteront, pedig újra elmeséltem neki az esetet, semmilyen vizsgálatra nem küldött :/ és azt mondta január 11-én laparoscop és társai, méhtükrözés, meg petevezeték átjárhatósági! Ebben a hónapban closty sem volt! Azért próbálkozunk, mondjuk nem tudom mi van ha még is valamilyen csoda folytán terhes leszek, mert jan 4-re nem várom, de már aznap kell menni mellkas röntgenre... akinek volt, fájt, mármint a lapar és átjárhatósági? Azt mondta a doki teljes altatásban csinálja!
hát elméletileg anno a szeplőtelen fogantatás is megtörtént :) így bármi lehet, de gyakorlatilag ha a progeszteronod bizonyítja hogy nem volt ovud, akkor sajnos csak a hónapok fognak telni.
De nagyon kívánom, hogy ne legyen igazam! Ha tudsz, a köv ciklusnál nézzetek uh-t és a progival ellenőrzitek utána. Bár a clostynak azért működni kéne..lehet hogy neked kevés a mostani dózis, vagy más gyógyszer kellene, de majd írj, mit mondott a doki!
Alapos olvasgatás után azért bennem még mindig él a remény. Ugyanis egész nap szurkál a hasam...
Alapvetően 22 napos ciklussal is teherbe lehet esni, annyi összesen, hogy előbb van az ovu, akár már a menses utolsó napjától bármely napon.
Úgyhogy mivel a héten már csodát tenni úgysem tudok, hát kezdem a tesztelést, és ha mosolyogni fog, hát örülünk:).
Fel van töltve a képekhez nálam a progi vizsgálat eredménye. Annyi látszódik belőle, hogy nem volt peteérésem akkor, amikor a doki gondolta.. Legalábbis itt ezt írták:).
A dokihoz kedden megyek vissza, viszem ezt az eredményt is, hát meglátom, hogy ő mit olvas ki belőle.
Hát most eléggé elkeserítettél:(.
De azért bízom a "csodában":).
Nem akarok vele végleg leállni, de most pár hónapot kipróbálok így is.
Ez volt az utolsó görbém, reménykedtem is ezerrel, egészen vasárnap reggelig :(
Jossika, én, ha finoman akarok fogalmazni, nagyon érzékeny lettem tőle, ha kevésbé finoman, akkor egy hülye hisztis p..cs..@, komolyan!
Mindenen bőgtem és kiabáltam, utána meg lekiismeretfurdalásom volt ezerrel ..
Na mindegy, hátha most jobb lesz.
Lucamaminak igaza van abban, hogy a 21 napos ciklus tényleg nagyon rövid a babához. Eleve ovu után min. 13-14 nap kellene, hogy be tudjon ágyazódni, meg tudjon tapadni.
Ehhez már a 7. napon ovuznod kellene.
Hátha a closti kitolja neked is kicsit a ciklust!
Köszönöm szépen, igyekszem majd!
Egyébként én tudom, hogy nagyon jó dolog ez a hőmérőzés. Tökéletesen tükrözi, hogy mi a helyzet odabent, mikor volt ovu, jó-e a progi szint, mikor fog megjönni, stb. Tök jó dolog, tényleg!
A gond az, hogy nekem nem a mensi napján esik le a hő, hanem már x nappal korábban és folyamatosan ezen paráztam, már 5 ezerrel dobogott a szívem mérés előtt. Amúgy is magas a vérnyomásom, nem stresszelem magam.
Jossika, ha 21-22naposak a ciklusaid sajnos nem valószínű, hogy így esélyes a baba. Persze, csodák stb lehet, de ez túl rövid. Lehet h ovud sincs, vagy annyira gyenge h a progeszteron is alacsony. (sajnos mindig elfelejtem, hogy kinek milyen vizsgálatai, értékei voltak, és rendben volt-e) Nekem sajnos a májusi megszakítás után megborult a rendszerem, és 19-21napos ciklusaim voltak. Prog alacsony, valszeg ovu sem volt. A closti szépen 28naposra tolta ki. Remélem neked is tolni fog és normál hosszúságúra nyújtja, de érdemes lenne ovutesztelned is, és utána nézetni egy 21napi progeszteront, hogy volt-e ovu és jó-e a progi szinted.
Esztella hajrá szabadság! :) Érezd majd jól magad a céges bulin!
Megzizzentél tőle?:)
Nekem egyelőre semmi mellékhatása nincs, bár most már valszeg nem is lesz, hisz ma van az uccsó napom:)
Na lányok, június óta ma volt az első hőmérő nélküli napom!
Egyelőre nincsenek elvonási tüneteim. :D
Ma indul az új, újszerű ciklusom.
Holnapután kezdem a clostit, pont aznap lesz a céges bulink, bár az első egy db szemtől csak nem zizzenek meg rögtön.
Jó reggelt!
Na, uccsó clostys napom:).
Mivel 21-22 napos ciklusom van, ezért már a ciklus.hu is és a telefonom is küldte reggel az értesítőt, hogy holnap ovu:).
Úgyhogy megpróbálok biztosra menni és a mai nappal elkezdem a 10 db-os CB-t használgatni. 10 napon belül azért már csak kell, hogy pozitívat mutasson:).
Mondjuk azt nem tudom, hogy így van-e értelme jövő kedden dokihoz menni, de hát mindegy... hátha lát valammit:). Ha más nem, legalább a cisztásodás megelőzésére jó lesz.
Jobb és bal oldalt is szúrkált egyébként meglepő módon ott, ahol sosem szokott...
Bár esküszöm a múltkor már kis hányingert is képes voltam bebeszélni magamnak:))) (anno a fiammal nagyon rosszul voltam sokáig), úgyhogy ilyen alapon a szurkálás is lehet "halucináció", hisz a rosszullét sem volt valós pár hete:)))
Aranyos vagy, köszönöm! :)
Sajnos a progit nem tudom, mert én csak utrogestan -t kaptam eddig, azt is csak a lombikoknál.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?