Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Ott vaaan! Szivbol gratulalok! :)
Csajok en meg ma is dolgoztam, az iment jottem el...
Kicsit progosek lesznek a napjaim, igy most kivanok minden kedves tagnak, bekes, boldog unnepeket!!!
Miután 2 nagy cisztát látott a doki csak a clostytol remélni se mertem hogy volt egy harmadik ami elindult.
Persze mindenképp meglátogatom a dokit 2 ünnep közt, próbálom még nem beleélni magam.
a vörösbor is nagyon jó, talán a vér miatt jobb is, (én meg azt nem tudom meginni, pláne a szárazat :))
Dólamar hagyd a csudába a sütögetést! (én tegnap egy pikk-pakk tortát csináltam, habcsók alapú, rá kicsit felvert tejszín és bármilyen gyümölcs (én turmixolt eperrel öntöttem le) tegnap csináltam először, de a 7éves is két nagyszeletet evett belőle, férjnek csak egy kisszelet jutott, hogy reggel megkóstolja :))
[link] (almaecetet használtam, mert az volt otthon)
Lányok lányok lányok.. bőgök folyamatosan..
töltöttem fel képet ma dpo 11..
valaki nyugtasson meg hogy nem a ciszták miatt mutatja vagy mert rossz a teszt vagy mert sikerült iszonyatosan felfázni.
Én nem vagyok fehér boros, de a cél érdekében mindent :) A vörös tuti nem jó? :/
Nekem a héten volt 2 napos barnázásom (plusz nyálkahártya darabok... :O ...), lehet h erőlködne a szervezetem?! :O :/
Jan 5-ig ki kell bírnom, hátha akkor gazdagabb leszek egy pontos diagnózissal és kezelési tervvel.
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Witch :D engedd, hogy kicsit most kényeztessenek és te is tedd fel a lábad, és örülj, hogy nem hagynak most is robotolni! (de azért azt se hagyd, hogy csak fektessenek :D) Én imádok hímezni, úgyhogy nem lenne ellenemre, ha napokig kiszolgálnának és én csak böködném a tűt :D (mivel a nehéz vizsgákat már letudtam, így megengedem magam a hímzést is)
Ma megvesszük a fát, véégre, kis pakolászás és pihi
Juuujjj, őt én is imádom és én is azt hallgatom már vagy 2 hete. :D
Én tényleg pihenek, a család nem hagy még sütni - főzni sem a 3 nap alatt, szóval nekem lazulás lesz kivételesen tényleg. :D Amúgy zavar, hogy úgy kezelnek, mintha haldokolnék, de annyira boldogok ettől, hogy még nincs szivem szólni nekik. :D
:D borozgassunk csajok! :) en is megittam egy decit egy finom edes feherbol! Ferj hozta h karacsonyra adjuk oda vkinek, de elotte megkostoltuk, es mondtam h inkabb afjunk mast, mert ez lesz az en mnyh vastagito borom :D
Dolamar es a tobbi kismami, jol vagytok? Ne hajtsatok tul magatokat karacsonyra!
En mar ugy be vagyok zsongva az unnepek es a karacsony miatt! Imadom :) es ma Buble-t hallgattam, ahogy a jutyubom a sztarokkal a karacsonyi dalokat eneklik :)
Váljék babásodásodra ! 😁😁😊
Én a pozi tesztes ciklusomban, kb 10 napon keresztül minden nap ittam, az elején ment a 2 dl, de a vége felé már a szagától is rosszul voltam. De 19mm-es méhnyálkám lett. A 16.napon csak 3mm volt.
Csucsi igy van.
Anna errol meg nem hallottam, pedig ha ez lenne a tuti, vmelyik lombik v babas topikban tuti elojott volna.
Köszi csajok!
Akkor jobb,hogy altatnak,igazából kibírok én mindent csak lehessen tesó a kisfiúnknak! :) Most ciklus közepén vagyok,szúrkál is a bal petefészkem! ;) Azért még próbálkozunk! :)
Kolleganom epp ma mutatott egy fotot, gyonyoruseges pici baba, es anyukaja buszken oleli. Tele van szeretettel az a kep. Elso babas karacsonyuk a regota vart orokbefogadott kispicurral.
Csucsi szep tortenet, ezert sem lehet sose feladni, mert aki nagyon akarja, meglesz az ut is, hogy szulo legyen! :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?