Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Istenem! Elsirtam magam! Szivbol gratulalok, annyira orul :) jo egeszseget, csodas babavarast kivanok neked!!!!
Galara udv nalunk! :)
Csajok duphaston utan hany napra kellene megjonnie? Penteken hagytam abba a 10 napos kurat...
Húúú a mindenit, az aztán igen!Szívből gratulálok!!! Olvastalak akkor, eléggé meg is érintett amit, ahogy írtál akkor.
Jó egészséget, sok boldogságot Nektek!!!
Jajj de jó ilyet olvasni!!! :)
Boldog babák várást és jó egészséget!!! :)
Feltöltöttem egy ovu tesztet remélem ez már pozitív!? :)
Egész nap szurkál a hasam!
Csak reménykedem hogy nem ciszta!
Köszi, párom már volt andrológián, kétszer is, jók az ereményei. Érdekes egyébként, mert a debreceni meddőségi szakrendelésre járunk, de szerintem eléggé félvállról veszik a dolgokat.
Volt kérdés az imént az UH: nekem pl. csak az első ciklusban követték, majd "működik ez" felkiáltással szedem azóta koppra.
Inofolicot magamtól szedem.
Engem csak első hónapban nézett,akkor látta hogy van tüsző érés és tovább nem is hívott! Kaptam még 4 havi clostyt! És majd jelentkezzek,ha sikerül!
És utolsó sikerült!
Tünde nekem első hónapban csak 21.napi vérvétel volt, másodikban kért uh-t és vérvételt, a 3.hónapban nem volt semmi, mert lett egy kusza ciklusom, úgyhogy tanulság, h closty mellé a barátcserje nem a legjobb
Hőmérőzés: nekem azért megnyugtató, mert látom az ovut, és be is igazolja, és a hőmön is láthatom,mikor jön majd meg. (a köztes időszakot nem aggódom túl, mert hiába van fent 13napig, ha úgyis az utolsó dönti el.)
Galara az infolicot 'csak úgy' szeded, vagy endokrindoki/nődoki ajánlotta? IR értéked milyen? Egyébként mielőtt átjárhatóságit akarsz intézni, menjen el párod az andrológiára (ha pesti vagy, pl a MÁV-ban ingyenes) és ha az ő értékei jók, te is megkapod a zöld lámpát az átjárhatóságira is.
Szerintem igen, és a betegtájékoztatón is rajta van, hogy kizárólag orvosi felügyelet/kontroll mellett lehet szedni, ami ebben az esetben az UH.
Az a baj, hogy van esély arra, hogy ciszták alakulnak ki és azt jó időben látni.
Én második hónapja szedem a Clostit de engem nem hívott az orvos ultrahangra még egyszer sem. Annyit mondott hogy használjam a Clostit 2 hónapig és 3. hónapban menjek ultrahangra. Remélem minden rendben van odabent.
Mindenki jár ultrahangra aki szedi?
Hőmérőzéshezv hozzá tudok szólni: több mint egy évig mértem mindennap, és remekül bele lehet kattanni. 2 hónapja tettem le a mérőt, az első 2 hét kemény volt, konkrét elvonási tünetekkel. Azóta viszont sokkal jobban érzem magam, nem kelek minden reggel azzal a görccsel, hogy jajj csak a hőm jó legyen.
Gyors bemutatkozás / rólunk. 34 múltam, az első házasságomból van egy lassan 8 éves kisnagy fiam, aki 3. hónapban spontán jött. 3 éve vagyunk az új párommal, 2 éve szeretnénk babát. Volt két kémiat terhességem, de ezeknek is több, mint egy éve. Azóta járjuk a meddőségi klinikát, most tartok a 6. Closty-s hónapomban. Az első három után volt 2 hó szünet. Kipróbáltam már a méhpempőt, az összes vitamint, gyógyteát, ráolvasást, boszorkányt. Jó, azt nem. Most szedek Inofolicot is, és ha most sem sikerül, akkor kibulizok egy átjárhatóságit/lapart.
Valaki van hasonló helyzetben közületek?
Köszönöm szépen mindenkinek a bátorító szavakat. Tényleg nagyon rágörcsöltem a hőre és az állandó számolgatásra!
Most várom, h megjöjjön végre, aztán évvége, bulik, ereszdelahajam ... ;-)
Mármint úgy értem, hogy nem fogsz stresszelni a hőmérőzés miatt, és remélem, hogy a stresszmentesség segít!
Kissé félre fogalmaztam! Bocsi :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?