Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Akkor ha jól számolom 12. napon vagyok?
A múlt hónapban nem tolta ki de most lehet tényleg ez az oka.
Amíg nem jön meg azért reménykedem.
Köszi :)
Csucsi igy van, most lehet, h esett, de meg ez is egy magasabb ho, lehet h nem holnap jon meg, hanem +1-2 nap mulva, ha tovabb esne. De en ellonek egy tesztet, mert mutatna, ha babas lennel. (Predictor vagy cb)
Egyebkent mar linkeltem a januari babas gorbem, amikor nem is volt magas a hom, megis sikerult. a 37-es ho semmit nem jelent, ugyis az utolso napokon fog eldolni. Tesztelj es megtudod.
Azta ez nagyon magas tényleg sanszos az iker terhesség.
Nekem 4mm-es petezsaknal 1640 volt a hcg.
Egészen biztos, hogy rendben lesz minden, hiszen miért is ne lenne:). Úgyhogy nyugi:).
Remélem én is pont ezen a rögös úton járok épp... eddig hasonló a sztorink... Első clostys hónap után volt tüsző és utána ovu is...
Jó lenne pár hét múlva hasonló jókat érezni, mint most TE:)
Köszönöm 😊
Remélem a továbbiakban is minden rendben lesz 😊 5171,20 mlU/ml lett a hcg ☺
Úgyhogy hiába hónapokig semmi esélyem nem volt az első clostys hónap úgynéz ki meghozta hatását 😊 úgyhogy ameddg bízunk van remény, ez megint beigazolodott 😊
De jó hogy minden rendben!!! :)
Annyira szuper ilyeneket olvasni rendesen megkönnyeztem! 😁
Pihenj sokat!!!
Wooowww!
A ciszta addig is progit termel, ha a clostitól lett.
Nekem a nagyobbik fiamnál volt így ,kicsit túl lettem stimulálva.
A hcg mennyi lett?
Csajok!
Eggyértelműen méhen belül 7×5 milis 😊
bal oldalról elmúltak a ciszták most jobb oldalt van egy 2,5 centis de azt mondta ha nem emelgetek es nem reped meg akkor ez is elmulik de ezért a has fájás ☺ a másik meg hogy nem esküdne meg rá és nem kiabálja el de mintha látna még valamit mintha ketten lennének a picit de nem eggyértelmű 😮 de egynek is mérhetetlenül örülnénk 😊 most sokkal erősebb géppel nézett a tegnapi gyenge volt azért nem látta a vérvételem is tökéletes és eggyértelmű én meg ugrálnék legszivesebben örömömben :) 9.-én megyek kontrollra :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?