Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Az is puffaszt, nekem 3x2 megy, szerinted? Estére 6hónapos pocakom van.
A hasfájásra magnerot vagy magnosolv. A magne b6 kevés.
Boldog Karácsonyt kívánok én is mindenkinek!!!
És persze óriási gratula azoknak, akiknek 2 csíkocska is került a fa alá:).
Köszi a kérdést, nem sok jó, így nem is rontom a hangulatot, inkább csak olvasgatok:(.
Csinálom a CB-t, de negatív... , bár ha a closty tolt már a ciklusomon, akkor még nem is kéne pozitívnak lennie. Imádom, hogy mindig van valami "kifogás", amibe tudok kapaszkodni, hogy tényleg a remény haljon meg utoljára:).
Kedden megyek nőgyogyihoz megles, hogy mi a helyzet.
Közben január 02-re bejelentkeztem endokrinologushoz, úgyhogy nem vagyok tétlen, csak egy picit el vagyok kenődve:(.
Inofolicot abbahagytam, inkább nem kavarok be semmivel a szervezetemnek, lehet, hogy nincs is rá szükségem...
Nekem anno semmi tünetem nem volt beágyazódásnál:).
Szia Regi ! Üdv itt! Boldog Karácsonyt!
Kicsit olvasgass vissza , szerintem sok okossagot találsz ! Aztán persze ha van konkrét kérdésed tedd fel , biztos lesz aki tud válaszolni. Sok sikert a továbbiakhoz!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Sziasztok! A segítségeteket szeretetném kérni. Már 8 hónapja próbálkozunk sajnos sikertelenül. Most már másodjára járok, úgy hogy nem jön meg, kimarad a ciklusom. Pedig hányingerem van szédülök és fáradékony vagyok. Voltam dokinál és ultrahangozott. Közben az asszisztensnek mondta, hogy a bal petefészkem a szokásosnál magasabban helyezkedik el. Szerintetek ezt mit jelent? Clostilbegytről mit tudtok? Ezt ajánlotta. Köszönöm a segítséget.
Köszi :)
Mindenkinek nagyon kellemes es boldogságban teli ünnepeket kívánok! :)
Köszi Ági !
Neked is Nagyon Kellemes Ünnepeket!
Mindenképp kezdjed el !
Ártani nem fog viszont ha nem szeded az árthat!
Köszönöm szépen :)
de én még nem merek örömködni :)
mert bevallom rossz voltam, mert annyira lemondtam erre a hónapra az egészről hogy az utroestant fel se botottam meg fel is fáztam rendesen.
17. naptol kellett volna esténként 2 hüvelykapszula az utroestanbol.. szerintetek elkedjem biztos ami biztos alapon vagy majd a doki megmondja 2 ünnep közt?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?