Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Meg ne add fel, drukkolok!
Hat en jol kitoltam magammal, a holnapi nodokit is le kellett fujni,igy nem tudom meg h tenylegesen van e peteeresem...
En tegnap hofeherer teszteltem :(
Ma reggel becsipodott a derekam, epp a foldon fekszem :( nagyon faj!!! Ha van ovu, ha nincs, ezt a honapot bebuktuk :(
Tünde csak nyugodtnak lenni és bízni, először nekem is csak dicsérte a doki a szép vastag nyálkahártyámat..
még minden meglehet :)
Esztella hátha holnap, de legalább annál szebb nagy tüszők lesznek ha tolodik az ovu :)
Ilyenkor nagyon lassan telnek a napok!
Az a baj hogy minnél több idő telik el (és mégis megjön) annál nagyobb a csalódás.:(
Próbálok nem gondolni rá de nem egyszerű. :)
Most értem haza a nőgyógyásztól. 4-5 napja nagyon szurkál a petefészek körül így felhívtam hogy aggódom nehogy cisztám legyen. Nagyon rendes volt mondta hogy ma ügyeletes és menjek be a kórházba ultrahangra.
Azt mondta nincs ciszta csak kisebb tüszők. Mivel tegnap negatívat teszteltem azt mondta hogy ha nem jön meg 2-3 nap múlva teszteljek újra. 13mm-es a nyálkahártya. Azt mondta ez lehet mensi előtti is de az is lehet hogy korai terhesség.
Most várakozás......😕
Köszi-köszi :)
Dólamar tudom, én is ezerszer jobban vigyáztam magamra, de most ezvan minél gyorsabban kikell irtani a bacikat :) jobbulást :)
esztella mára belilult már az a facelle? ☺
Jobbulást Dólamar, Fanni!
Én épp kilábalófélben vagyok belőle... December 23 óta brutál torokfájás, taknyosság, köhögés... Az egész itthon töltött hetet végiggyógyulgattam:(((
Fanni,Dólamar!
Jobbulást nektek!!! :)
juhu olyan jól kezdődik ez az év 😑
torokfájás, nátha, köhögés.. nem nagyon akarok gyógyszert max ha lázas lennék de addig is kiteázom meg kialszom hátha nem lesz gond. vagy van olyan amit nyugodtan beszedhetek?
Hát halvány csík a Facelle, most csinálom éppen. Talán holnapra belilul.
BÚÉK MINDENKINEK!!!
Köszi!!! :)
B.Ú.É.K.!!! 🍀🎆🎉🐖
Nagyon Boldog és Babásodós új évet kívánok mindenkknek! 😊
A hőt millió dolog befolyádolhatja tehát nem minden esetben érdemes arra alapozni. Nekem is görcsöletett meg puffadt mensisen a hasan ovu után 10-14 nappal azért csináltam tesztet és lám.
Egyébként Kecskeméten a Károlyi doki hozta rendbe a hormonjaimat, és utána irta fel a clostyt meg az Utrot sajátos adagba ugye. Ő endokrinologus de állitolag az ország egyik legjobbja meg nem is volt olcsó de megérte. Nődokim eddig mindig más-más volt de most találtam egy gyöngyszemet aki ugye már csak megállapitotta a picit meg a továbbiakban kezel. ☺
Csajok Nagyon Boldog,Babákkal teli 2017-es Évet kívánok Nektek!:)
Tundenagy hajrá! Én szerdára nem várom,mondjuk aznap megyek vérvételre is,meg altatóorvoshoz a lapar miatt... Jobb lesz ez az év,érzem! ;) puszi nektek! :*
11.dpo ez Tunde, meg van harom nap, de ha van, ellohetsz a tesztbol akar holnaptol.
Buek mindenkinek, kivanom h ez a mi evunk legyen!!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?