Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Fanni! Mi újság? Teszteltél azóta? Hányra mész ma dokihoz?
Megy a drukk+++!!!
Sziasztok, kicsit eltűntem, de azért olvasgatlak titeket, drukkolok mindenkinek, főleg a tesztelés előtt állóknak.
Én ma vagyok 10. napon, lassan jön majd az ovu.
Ebben a hónapban nincs görcsölés, hőt sem mérek, UH-ra sem megyek, esetleg (netes) ovutesztet lövök majd, de az sem biztos még.
Ez volt a 2. clostis hónapom, az égvilágon semmit nem éreztem belőle!
Most lazítunk és szeretjük egymást! :)
Még ne add fel!
Nekem nem is volt. 😕
Drukkolunk nagyon!!! :)
Csajok!!!
Örülés van...
Ovuteszt a képek között!
Hat nem mondok semmit, lehet a progid alacsony, jo lenne egyet nezetni, viszont ez a most mar 7,5eves kislanyom gorbeje ;) nem kell ahhoz 37-et vero hö, hogy babas legyen!
Sziasztok! Ilyen alacsony hő mellett lehet baba szerintetek???🤒
Vagy kizárt?
Péntekre nem várom. 😕
Szerintem csak beszélgetés lesz és a végén kapsz beutalót vérvételre, nem hinném , hogy délután vesznek le vért vagy bármit... legalábbis nekem mindig így volt.
Most januarban friss vérvétel eredménnyel megyek majd hozzá , szóval egyből fel tudja állítani az anamnézist.
Amúgy a csaladban előforduló betegségeket jegyzik fel, nekem az IR miatt az étkezési szokásaimat meg úgy 1 napomat.
Csajok!
Endokrinologiai vizsgálathoz kell valami tudni?
Délutánra van időpontom. Ugye nem kell üres gyomorral menni? Illetve milyen vizsgálatokra lehet még számítani vérvételen kívül?
Jó kérdés, hogy 10. vagy 14. mivel ha onnantól számolom, hogy "megjött", akkor 14. napi. Viszont napokig csak pecsételés volt, és 4. napon jött meg normálisan. Na ha onnan számolom, akkor 10:). Szóval a remény még mindig ott van...
Bár a ClearBlue stabilan negatívat mutat, úgyhogy ez azért némileg beárnyékolja a lelkesedésem:(.
Szia
Akkor jöhetnek az ovu tesztek és mindent bele :)
Reménykedek.. mivel a closty nálam előrébb hozta az ovut 11. napra kicsit érdekes, de még csak holnap lenne a nemvárt napja.. hátha utána erősebb lesz. addig meg csak pihi :)
Sziasztok!
Ma voltam nőgyogyinál kontrollon.
Bekukkantott, 14. cn-on van mindkét petefészkemben 1-1 15 mm-es tüsző. Ez persze semmit nem jelent sajnos... elvileg ha a closty tolt a ciklusomon, akkor ebből holnapra akár ovuláció is lehet, de nem biztos.
De legalább van ott valami, már az is biztató, rosszabb lenne, ha semmi nem lenne...
Hétfőn megyek endokrinologushoz, utána vissza a dokihoz, hogy megnézze az endokrinologia eredményét.
Kaptam még egy closty receptet, ha januárban megjön, akkor kezdem a második kört.
Fanni! Reménykedni reménykedj mindenképp, de bele ne éld magad addig, amíg a doki nem mond biztosat.
Vannak elég megbízható tesztek, ha szeretnéd magad megnyugtatni, én a helyedben vennék egy "komolyabbat".
talán egy nagyon minimálisan, de az betudható annak is hogy másfajta tesztet csináltam!?
2 nap mulva doki, hátha tud valami bátoritot mondani :)
Hogy telt a karácsony csajok? :)
alig birtam kivárni a mai napot hogy tesztelhessek de igy 3-4 nap elteltével is elég kis halványka..dpo16.kezdek aggódni..
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?