Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Azt tudom, hogy az cb ovus mosolynak nincs köze a cb két csíkhoz, ezért is írtam, hogy babonából fogok egyet venni:).
Annyi "csilliárdokat" hagy az ember a magán dokiknál, hogy azon az 1500 Ft-on nem fog múlni:(.
Szóval ez csak babona... Per pillanat úgy érzem, hogy ki fogom bírni addig, hogy olyankor csináljak tesztet, amikor már tényleg van értelme, aztán ahogy telnek a napok és egyre nagyobb az esély, hogy valaki lakozik odabenn, nyilván egyre kevésbé fogom majd bírni megállni:).
Látod, az agyunk furcsa játékot űz velünk!
Én is sokszor álmodom azt, hogy terhes vagyok, vagy kisbabát tologatok :)
Én is veszek jövő hónapban ilyen mosolygós CB-t, ha most sem voltunk elég ügyik ...
Én majd mához 2 hétre tesztelek, haha, az még egy évszázad :D
Jossika szerintem a cb digit akkor érdemes ellőni, ha már egy olcsóbb csíkos lett. (az ovus mosolygásnak nem sok köze van a 14dpo-s mosolygáshoz ;) de drukk h csíkos legyen majd)
Én még mindig turbózom a d vitaminomat, dec.9 óta 10nmol/l-rel nőtt, de még ez az 57,8-as érték is jóval 100alatt van. Úgyhogy 30000NE-t toltam ma is.
A terh cukor-inzulinom szerencsére nem lett rossz, határértékes megint, úgyhogy mozgás+étrend kombó újra.
csináltattam egy trombózispanelt, ennek jövő héten lesz eredménye.
11-én megyünk második konzultációra a leleteket kiértékelni, és megtudjuk a továbbiakat is. Izgulok :)
Hú, ez tényleg nagyon szép pozi!
Találjatok ki ma valami lightos figurát és hajrá!! Nem szabad kárba veszni ezt a szép tesztet! :)
Húúúú hát én is tudok "vadakat" álmodni.
2 nappal ez előtt álmomban ultrahangon voltam a párommal, és akkor tudtuk meg hogy babát várunk. De úgy, hogy egy icipicike (teljes alakos) baba volt az ultrahangon, és még az is látszódott, hogy pont olyan gyönyörűséges orra van, mint amilyen a páromé. És teljesen készek voltunk a párommal, hogy még épp hogy csak megtudtuk, hogy babát várok, már ilyen gyönyörűen látszódnak a vonásai...
Úgyhogy dolgozik az agy éjjel is rendesen:)))... A vicc az benne, hogy annyira "élethű" volt az álom, hogy miután felkeltem, utána is többször tudatosítani kellett magamban, hogy NEM! EZ CSAK EGY ÁLOM VOLT! Nem tudom, hogy voltatok-e már így:). Borzasztó furcsa érzés volt, mert az agyam tényleg valamilyen szinten elhitette magával, hogy ez megtörtént.
Én terveim szerint jövő héten szerdán fogok egyet tesztelni.
7 napja volt ovum, december 28án.
Ha a régi ciklusomat nézem, akkor ma kéne megjönnie, de ugye a closty tolt rajta kb egy hetet, úgyhogy valószínűleg megjönni is kb 1 hét múlva kellene majd.
Jövő hét szerdán veszek egy CB terhességi tesztet (babonából), ha ovunál tudott mosolyogni, hátha terhességinél is tud pozitívat mutatni:))))
Már kidobtam a tegnapit és nincs is több ovutesztem. Nem is baj. Szerintem mivel így megugrott a hőm, már megtörtént az ovu, vagy valami olyasmi ...
Csak tegnap és ma mértem hőt, hogy lássam, mikortól számítsam az utró elkezdését és tudjam, mikor nem kellene várnom :)
Így is egész éjjel azt álmodtam, hogy hőt kell mérnem, de valamiért nem sikerül. Nem akarok begolyózni tőle :)
Nem dobsz fel képet róla?
Azért ha erősödött, az már JÓ!!!
Nekem nagyon nagyon durván tolta ki a closty a ciklusom, úgyhogy simán benne van nálad is a pakliban, hogy még most lesz ovud...
De nem úgy volt, hogy nem hőmérőzöl?:DDDD
Na tegnap este lilább lett az ovutesztem, bár én nem nevezném egyértelműen pozitívnak. Valami történt azért, mert a tegnapi 36,3-ról ma 36,8-ra ugrott a hőm.
Többet nem mérem most, de legalább tudom, melyik naphoz viszonyítsak.
Ti jól vagytok?
991217 mihamarabbi jobbulást kívánok,nem lehet valami kellemes! :/
Kivel mi újság?? Lucamami???Nekem ma holnap kellene megjönnie...jövőhét szerda lapar és társai, hacsak be nem költözött valaki ;) Mondjuk tesztet még nem csináltam, tanulva az előző hónapból.. :( Puszi Nektek!!!!
Sziasztok Csajok!
Most írok ide először. 41 éves vagyok, s a párommal nagyon szeretnênk babát, mindkettőnknek van, de nem közös. Szedem a clostyt, ez a 2ik hónap, de barnázok tőle, fájogat a hasam, érzem a petefészkeimet. Ma vagyok a 15. napon, de még nem volt ovum. Teszttel nézem magam. Tudom, hogy a barnázás a closty egyik mellêkhatása, orvos hónap végére rendelt vissza. Szerintetek a baba a barnázás mellett is sikerülhet? Köszönöm a válaszotokat!
Hát ha beleszámolom az első napot is, akkor ma vagyok a 15. napon.
Csinálok majd este tesztet, de csak nagyon enyhe szúrkákat érzek a hasamban és derekamban.
Na majd kiderül, most addig mérek hőt, amíg látom, hogy megvolt az ovu.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?