Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
;-)
Drukkolok!
Építi a méhnyálkát illetve növeszti a petéket, amúgy segít a sejtosztódásban, újra építésben.
Lombikos oldalról szedtem a tippet annak idején. Illetve a száraz fehér bornak írtak még jótékony hasonló hatásairól. De ezt itt már többször kiveséztük , van akinek bejön van akinek nem.
Én amikor a 16.napon megkaptam , hogy 3mm a méhnyálkám , tüszőnek semmi , még indultnak se, sőt a bal petefészkemet nem is sikerült látótérbe hozni...később onnan volt az ovu.
Hazamentem és elkezdtem inni !!! :-D Kb 2dl/nap, hát 1 hét után már annyira nem esett jól
Aztán toltam a napi 800 e vitamint. 22.napon lett ovum. 36.nap pozitív tesztjeim!
Dec.5-én 15mm -es méhnyálkát mértek, dec.7-én 19mm
Extra pozitiv voltam.. annak ellenére hogy a doki azt mondta nagy csoda lenne mert át alakultak a tüszők cisztává és nem hiszi hogy volt több.. hát tessék :D
igy van esztella nincs miért :)
Köszi csajok!
Nem vagyok elkeseredve egyáltalán, még nincs is miért!!!
Csucsi, esztella!
Mi ez az elkeseredés?
Ilyet nem szabad.. a dokim mindig azt mondja hogy csak pozitivan mert elsősorban az agyunk irányítja a szervezetünket.. ha negatívan állunk hozzá akkor az is hozzá járulhat.. ha pedig pozitivan, nem elbízottan hanem csak pozitivan akkor a szervezetünk reagálni fog és ha tud rákapcsol! :)
Nekem van 2 gyerkőcöm, meg volt júniusban egy biokémiai terhességem, mindig érzékeny volt és feszült ilyenkor a cicim, mikor terhes voltam.
Most nyugiban vannak.
Na mindegy, majd kiderül jövő hét elején, már úgysincs mit tenni.
Sziasztok, én dpo 8 vagyok, de olyan szinten nem érzek semmit, hogy nagyon csodálkoznék, ha épp most jött volna össze.
Kicsit fájdogál néha a derekam, de ennyi. Se cicifeszülés, se hasi érzékenység. Nuku.
Viszont most tényleg nem vagyok ráfeszülve a témára, ez jó.
Csucsi!
Már most leírod a hónapot??? Nem szabad !
Szedj E vitamint 2x400-at legalább 1 hétig. A peték napi 1-3 mm-t nőnek.
Abban a ciklusban mikor pozitívat teszteltem a 16. napon egy darab tüszőm nem volt, méhnyálkám 3mm.
Na, tényleg feladod?
22. napon lett pém, majd 15mm-re duzzasztottam a méhnyálkám !
Most olvastam!
Szuper hírek!!!
Megy a drukk!!!:)
Köszönöm, minden nap könnyebb egy kicsit már nem kell fájdalomcsillapító sem.
Remélem most már mind a ketten túl vagyunk a nehezén. :)
Köszi az érdeklődést.
Hányadik napon vagy?
Tegnap voltam nodokinal es jo hireket kaptam :)
Eletem elso gyonyoru ovu tesztjet megmutattam, azt mondta a peteeres lezajlott (bar ezt nem nem tudom honnan tudta, mert a dougles szabad volt mar), uterus 71*33, endometrium 12 mm, azt mondta tokeletes egy babahoz, a biztonsag kedveert irt utrogestant, ma kezdem el (7. Dpo), es olyan aranyos volt, ugy engedett el h remeli ket het mulva pozi teszttel hivom :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?