Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok!
Rég nem írtam ide.
Most töltöttem a 17.hetet,a 2.hópani closti után fogant a baba :)
Én is bíztatok mindenkit, jó dokival ellenőrzés alatt szinte csodaszer!
Gratulálok a friss babásoknak,és drukkolok a babáraváróknak is!
A régebbiek tudják a történetem.
Ne adjátok fel, néha padlóra kerül az ember, ki kell adni a fájdalmat és menni kell tovább!
Hát én fura egy időszamításban vagyok.. vasárnap kezdem a 9.hetet,mensi szerint 11+3 lennék 😯
Dokim szerint lehetett még egy baba aki elindult időben és elkezdte termelni a hcg-t azért tesztelhettem olyan koran pozitívat. Mit banom én csak legyen minden rendben!
Én még nem hánytam egyszer se csak futasra kész állapotig jutottam , bár én nagyon örültem neki !
jaj de jó, akkor maradt mind2 ???
Nagyon örülök!! Hanyadik hétben vagytok?
Sziasztok!
Én is olvaslak Benneteket folyamatosan, attól függetlenül, h sikerült. Én is clostiztam a tavasszal 3 hónapig. Durvabb volt a peteérés, de nem jött össze vele.
Igazából pontosan most se tudjuk, hogyan sikerült. Az én gyanúm, hogy el voltam záródva, előtte hónapban volt HSG, ahol kiderült, hogy csak az egyik petevezetőm átjárható. Szerintem a másikat is a HSG nyitotta meg. A dokim szerint pszichoszomatikus. Mikor kézzelfogható közelségbe került a meddőségi, azonnal sikerült.
De nagyon sok jót hallani a clostiról, akinek peteérési zavarai vannak. Nekem azzal minden ok volt, de nagyon vékony volt a méhnyálkám és csak 1 napos a mensim, ezért kaptam, hogy kicsit megugorjon az ösztorgénszintem, ami ezért felelős lehet. De ezen sem segített.
Kitartást mindenkinek, én mar felkészültem a decemberi laporoszkópiára és a 2017-es meddőségire. Egy csoda, hogy sikerült. Ma épp 13 hetes, tegnap voltunk UH-on kombinált teszt keretében, kis ficánka és minden rendben vele!
Nagyon boldogok vagyunk!
Szia! Sziasztok! B.Ú.É.K. mindenkinek!
Jó ideig nem voltam felétek, de örömmel látom, h. minden ok. Hogy vagy? Hogy viseled? Nálunk idő közben kiderült, hogy ikrek :) Reggeltől-estig jön ki belőlem minden :/ de majd csak elmúlik...legkésőbb nyáron :) Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Nekem 1.gyermek 6 havi clostizás után sikerült 3*2 dózisal
2. gyerekem 1.havi closti után 2*1
3.gyerekem 14 hónap próbálkozás ebből 3x3 hónap closti volt , közte szünetek vagyis a 3 kúra utolsó hónapjában napi 1 clostival.
Szóval én mindenkit bíztatok , hogy ha a doki odafigyel akkor hajrá closti!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?