Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Amit írsz, erőt ad!
Én amikor idejöttem, és elkezdtem visszaolvasni, izgatottan és reménykedve vártam, hogy vajon hány "sikersztorival" fogok találkozni, és a Te eseted illetve Fanni esete is maximálisan energiával töltött fel, hogy igenis jó úton járunk, csak türelmesnek kell lenni:).
Dólamar!
Remélem mindenki aki itt van követünk téged és majd átalakulunk kisbabás fórummá!!! :)))
Örülünk Neked!!!
De borzasztó egy nő, de a pasi is jó nagy hülye, ha így vele marad ..
Na és mi lett velük azóta?
Hat en nagyon orulok, ha sikerul vkinek, mert tudom h itt mindenki megjarta mar a sok sikertelenseget es dokikat, es nagyon jo, hogy bizhatok en is, hogy hatha majd mi kovetkezunk mar :)
Ugyhogy gyere ;) es a kisfiad tok cuki, biztos varja majd a tesot, a kamasz meg.. kicsit beleoszulsz, de ez is elmulik majd.. par ev ;) :D nekunk meg odebb van, de a 7eves kis kosom igencsak durci tud lenni mar most neha :)
Amikor szeptemberben volt 2 napig pozi tesztem majd megjött...szóval teszt reggelén pont készülődtünk ismerősünk házavatójára , ott volt egy ismerősük, egy pár...minden hétvégén buliznak a csaj brutál piát megivott még ott voltunk , aztán mondja ,jövő héten lesz lombikhoz a leszívás , de addig úgyis kimegy a pia és röhög...A pasijával megmondta csak azért van együtt , mert egyedül nem teheti meg , hogy lombikozzon, de amint megszült elhagyja ezért lenne , jó ha ikrek lennének , mert akkor 1 ide -1 oda. A srác nem is akar gyereket , de így tudja amíg nem lesz, a csaj nem hagyja el.
Na akkor úgy magamba zuhantam és mondtam a férjemnek , hogy én minden babának örülök, de ha nekik összejön most én feladom!!!
Jaj Isten ments , dehogy leszek csalódott !
Nekem mind 2 fiú olyan tökéletes természettel van megáldva , hogy egy szavam nem lehet,van aki azt mondja fiúkkal szenvedjen akinek 3 anyja van én imádok fiús anyuka (is)lenni, bár a nagyobb rohadtul kamaszodik és néha annyira számolok, hogy csak azt veszem észre , hogy a kicsi ott áll mellettem , mikor még csak csúnyán nézek és mondja : három, öt, kilenc , hét... :-DDD
Kb pozi teszt után 3 nappal már nem jöttek rám a nadrágjaim, vagyis még reggel igen , de a 2. adag utro után (14:00) , mint egy 6 hónapos terhesnek akkora hasam van. Szóval amíg be nem jelentettük a családnak ,addig csak délelőtti programjaink voltak velük.
Már 2015 évvégén megrendeltem a kismama télikabátomat, van tavaszra kismama farmerdzsekim :-)
Én személy szerint örülök más sikerének és reményt ad arra, h nekem is sikerülni fog.
Persze borzasztóan irigy is vagyok, de nagyon jó hallani a már szerencsés kismamikról! :)
Gyere csak minél gyakrabban!
Csak félve teszem itt , mert nem tudom kire hogy hat. Volt egyszer egy babás fórum szintén ilyen "próbálkozós" és amikor 1-2 lány szerencsés lett és írkált a mindennapjaikról akkor páran kiléptek , mert szarul esett nekik.
Én mikor még csak vártam -vártam , akkor úgy örültem volna mindig egy kismamának aki bejelentkezik, hogy mik történnek vele, de hát nem vagyunk egyformák.
Le a kalappal!!!
Te vagy a legnagyobb pozitiv pelda elottem! :)
köszi Dólamar, remélem idén visszajön a babócánk. Egy éve sikerült..az tuti, hogy amíg nem lesznek jók az uh és genetikai leletek, bennem lesz megint a félsz, hogy újra megtörténik. De erre inkább nem gondolok.
a szíved mélyén vágysz a pici lánykára, de akkor se légy csalódott, ha újra maradnának a fiús színek ;)
én mikor már az égben volt a babócánk, azt mondtam férjnek, hogy ha újra sikerül, nem is akarom tudni, hogy milyen nemű lesz, mert bármi is lesz majd, ajándék lesz.
pocakod már növöget? vagy még jók rád a normál ruháid? (nekem megkönnyebbülés volt a laza pocakos terhesnaci :D)
Köszi! De eddig heti 2x voltam uh-on , aztán hetente , most van az első , hogy 2 hét telik el. Ha 2 naponta járnék akkor is aggódnék , de majd nemsokára Te is megtudod ;-)
Igazából mindegy , hogy fiú vagy lány , de én ösztönösen lányos dolgokat lesek ami valljuk be 2 fiú után azért fura , hogy nem azokat lesem. Férjemnek van 1 lánya és azt mondta , hogy mivel nekem 2 fiam van szeretné ha lányban is részem lenne. Régen nagy vágyam volt 3 gyerek (2fiú, 1lány felosztásban, hátha bejön)és utána semmit nem kérek az élettől.
Köszönöm benne vagyok!!!!
Én meg sok-sok pozitív hcg tesztet szeretnék látni Tőletek!
Szerintem is kislány lesz a babátok!
Mi is arra gyúrunk! Persze, amilyen szerencsénk van, lehet, hogy x hónap múlva majd ikerfiúkat sikerül összekomponálnunk.
Jól van, akkor kívánunk neked még pár hétig jó erős hányingert, ok?
Utána meg jöhet a pocaknövesztés ezerrel! :)
A hányingerrel nekem sincs bajom akkor van bajom ha nincs...
A fogorvosom kérdezte : -és hogy van?
-köszönöm minél rosszabbul annál jobban!
Húú ezt így még nem hallottam, jót mosolygott!
húúú le se merem írni az én eredményeimet , de hátha egy kis bíztatásmásnak....
0. perces glukóz 5.3
60.perces 9
120.perces 6.3
0.perces inzulin 25.8
60.perces 222.2
120.perces 170.4
Homa index inzulin rezisztencia : 6.08 ( 2 alatt normális)
Ez 2016.07.25-én készült. Aug.1-től elkezdtem biciklizni heti 3-4x vagy szoba vagy túra illetve diétázni. 3 hónap alatt -12 kg és a 3.hónap
végén egy 22.napi pé-ből lesz a 3.babám akire apa azt mondta kislánynak csinálta.
Olyan jó neked!!!!! :)
Majd a 12. hét után talán jobban el tudsz lazulni és el tudod hinni végre, hogy sikerült összehozni a kis csodátokat!
Csajos babakocsit nézegettél, ugye? :)
Mi itt mind elfogadnánk a hányingeredet, remélem, jön is hamarosan!
U.i.: Képzeld, amióta nem hőmérőzök, sokkal jobban alszom már :)
Köszönöm szépen ! Hát felfogni még mindig nem tudom, sajna sok negatív gondolatom van nem tudom miért!? Gondolom a hormonok! Szerencsére párom meg barátnőm olyankor mindig helyre tesz!
De már fejben átrendeztem a szobákat ,illetve kinéztem a babakocsit , szóval próbálom belevinni az optimizmust, pozitívumot!
Most egy kis megfázásom volt amiből a köhögés még megvan és roppant idegesítő.
Hányinger többnyire éjjel meg hajnalban jellemző meg ha éhes vagyok. Délutántól jön a cicifájás.
Jövő csütörtökön kell mennem megint dokihoz, pontosítunk a dátumokon a kombinált teszthez.
Hiszen vasárnap kezdem a 9.hetet, de mensi alapján már elmúltam 11. Ugyanez volt a 2 fiamnál is...aztán úgy behozták , hogy mindig 2-3 héttel nagyobbak voltak.
az én múlt heti eredményeim ilyenek:
éhgy.glukoz 4,4mmol/l (ref 3,8-6,0)
60p glukoz 6,4mmol/l
120p glukoz 5,6mmol/l (ref 4,1-7,8)
inzulin 8,2 mlU/L (ref 3,0-25,0)
inz 60p 69,3mlU/L
inz 120p 38,3mlU/L
inz reziszt HOMA index 1,6 (ref: normális: <2)
jajj nem Esztella hanem Picilánykának szól a lentebbi diétás írásom :)
ahogy Dólamar írta, a ch étrend nem arról szól h ne egyél lisztet, cukrot, ennél sokkal jobban oda kell figyelni, és igenis be KELL vinni az adott mennyiségű lassú/gyors szénhidrátot az engedett formában. annyit ráköltünk vizsgálatokra, egy óra egy dietetikussal és felvilágosít, mintaétrendet ad, megtanít az étrenddel kapcsolatos dolgokra. (pl egy teljes kiőrlésű kenyér hiába az, ha az első összetevője búzaliszt, és csak 30%-ban szerepel teljes kiőrlésű az összetevők között valahol hátul. - mert így nem ehető, viszont ha telj. kiőrl. liszt az első összetevő a listán, akkor már igen és ehhez hasonló tudnivalók)
a mozgás meg kell, jó kis cardio szükséges heti 3-szor.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?