Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Köszi az érdeklődést picit jobban. De kegyetlenül fájt tegnapelőtt este és bevettem egy erős gyógyszert mert bőgtem a fájdalomtól.:(
Remélem nem csináltam nagy bajt vele.
Még soha nem volt ilyen fájdalmam deréktájon.
Tornáztam is ahogy írtad de azt hittem ott maradok.
Még most is fáj azért és nem bírok kiegyenesedni.
És veled mi újság?
Hogy vagy?
En mar napkozben, ha bejaratodik, egeszen jol, de az ejjel...most leblokkolt mind a ket labam es kegyetlenul tud fajni...holnap mar megyek melozni, mult hetfotol szenvedek vele...
még mindig nem igazán térek magamhoz.. folyton rá kell néznem az uh képre hogy elhiggyem.. a lényeg hogy bírjuk ki mind a 4-en egészségesen..a párom mikor hazaért az volt az első neki hogy velem mi lesz.. de a mostmár 50 kilómmal meg a manócskáimmal odabent nagyon kemények vagyunk és erősek :) anyagilag lesz szép.. 1 még oké.. még kettő is.. de fu már 3.. nehéz lesz mindent megadni nekik.. még jóhogy a család mindkét oldalról mellettünk lesz :)
Telifánt egyébként nekem az első clostys hónap hozott sikert :)
Hjujjj, hatalmas gratulaa! :)
Ettől a hírtől máris mosolyra hajlik a szám. :)
Nekem nagy vágyam az iker baba. :) <3
Nagyon vigyázz Magatokra, minden rendben lesz!
SZiasztok!
Érdeklődnék hogy ki mióta szedi a closylt, és menyi idő alatt hozta meg az eredményt?
Hatalmas gratuláció Fanni!!! :)))
De jó neked!!!
Minden rendben lesz ne aggódj!!!
Nagyon vigyázz magatokra és pihenj sokat!!!
Csodás kismamaságot kívánok!!! :)))
Fanni!! Wow! Hatalmas gratula! Aztán nem eltűnni! :)
Minden kismami maradjon itt velünk, és tessék beszámolni folyamatosan! :)
köszi nagyon aranyosak vagytok :)
a párom is először kicsit sokkot kapott de nagyon örül meg vészesen tervezget, számolgat.. persze még nagyon sok idő van csak legyen minden rendben..
Tüneteim nem igazán max annyi hogy nagyon ingerlékeny meg nyűgös vagyok néha.. a melleim érzékenyek de hányás ilyesmi nincs még.. néha kis gyomorégés, gyenge hányinger.. ja meg állandóan éhes vagyok.. annyit eszek egy nap amennyit amugy 2-3 nap alatt..
Úgyhogy lányok csak pozitivan :) a closty megteszi amit kell csak ki kell várni :)
😂😂😂😂
Azt hiszem egybe letudtátok a családalapítást. Gratula!
Húúú a mindenit! Na most jól felhúztad a statisztikát a fórumon rögtön 3 babcival.
Szívből gratulálok!
Hú baszki, ez nem semmi! :)
Én is betojnék hasonló helyzetben!!!
Csajok! Délelőtt kellett visszamennem a dokioz..
Nem tudok lenyugodni.. 3 orvos ott tátotta a száját.. leellenőrizték..
és.. 3-an vannak odabent.. 6 hetes vagyok.. amielyik manó közelebb van neki már láttak szívhangot de a másik kettő is szép szabályos és teljesen sokkot kaptam.. nagyon.. na most mit csinálok? mérhetetlenül boldog vagyok de egyben mostmár aggódok is nagyon..
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?