Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok! Megfogadtam, ha összejön clostyval akkor megírom a még előtte lévőknek bátorításképpen a sikert. Jelentem a 15. hétben vagyok és a második clostys kúra első adagja hozta meg a sikert. A kettő között volt egy laparoszkópia ami a petevezetéket átfújta.
A tüneteim mindig hasonlóak voltak a clostys hónapokban középidőben a peteéréskor erősebb hasi görcsök jelentkeztek egy pár óráig. Innen tudtuk mikor kell:-) Persze uh nyomonkövetés is volt.
Sok sikert kívánok Nektek!
Néha olyan érzésem van, hogy ez a hőmérőzés csak arra jó, hogy az embernek legyen min stresszelnie magát:).
Nekem is fent maradt a hőm, SŐT, gyönyörűen fent maradt múlt hónapban, és mégis megjött:(.
Na sziasztok! Reggel 37 volt a hőm ébredéskor így dpo 15. Csináltam gyorsan 2 tesztet, de negatív lett és utána jött is egy kis rózsaszín maszat. :(
Hát a fene megegye. Most 2 clostit kell már szednem.
Azért túlélem ám, köszönöm a drukkot!
Ági, neked főleg mára!
Puszi nektek!
Én is várok! Nem mondom , hogy türelmesen!
Ági ,Te is jó vért adjál le ma !!!
Sziasztok!
Én is már olvasgatlak benneteket egy ideje ☺
Ma írta fel a dokim a clostit meg urogestan hüvelykapszulát. Viszont ez a hónap nem játszik mivel a 6. ciklusnapon vagyok és azt mondta, hogy a 3.napon kezdjem.... 2 éve próbálunk babát, 1x összejött, de missed ab. lett a vége... Az utóbbi két hónap fura ciklusai miatt azt mondja a doki, hogy lehet, hogy volt megtermékenyülés, csak a beágyazódás nem ment, így a closti mellé kaptam urogestant. Csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy most, a closti előtti hónapban is megpróbálhatom az urogestant? Szerintetek? Írt fel 2 havi adagot is, szóval a rosszabbik esetben marad a clostis hónapra is...
Amúgy hiperszuper a nyálkahártyám, nődögél a tüszőcském meg minden, ami csak lehet, minden tökéletes... Mint az elmúlt 2 évben mindig... 🙁
Tudnátok tanácsot adni?
Tudod amíg meg nem jön addig reménykedünk!
Ezek szerint én helyetted is ! ;-)
Még nincs, de lesem folyton.
De tényleg nem hinném, h baba lenne.
Nincs semmi tünetem, leszámítva a derékfájást.
És miért esett le a hőőőő tegnap reggel?
Ma már próbálok nem inni sokat és reggel tesztelni full sűrű pisiből, ha nem esik vissza a hőm.
Hát nagyon érdekes .. ma sem fogok sokat aludni, úgy érzem.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?