Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Köszönöm, de kb 0,00000001 % esélyt gondolok magamnak így ebben a hónapban.
Neked is drukkolok! :)
Akkor nagy drukk holnapra!!! :)))
Jó lenne már egy poziteszt valakinél hogy erőt adjon mindenkinek! :)
Nekem tegnap leesett a hőm 36,7-re, negatív lett a netes teszt, így abbahagytam az utrót.
Ma vagyok dpo 14, ma visszament 36,8-ra, mensi még sehol. Most lesegetem 10 percenként, hogy nincs-e barnázás.
Akartam reggel tesztelni, de fél 5kor ki kellett mennem pisilni, akkor elfelejtettem, reggel 6kor meg keltem, így nem lett volna jó a pisi a teszthez.
Holnap reggel majd kiderül, vagy már ma, ha kezdődik a maszatolás.
A derekam fájdogál, de amúgy semmi egyéb.
Na erre varrjak gombot, ugye? :)
De voltunk együtt de így nem tudom hogy pontosan mikor volt a pé.
Az orvos is csak tippelt.
Nekem àltalában 26 naposak a ciklusaim de a Closti állítólag kitolta. Most meg ugye nem szedtem ebben a hónapban ezért is kaptam a Norculut nevü gyógyszert hogy hamarabb megjöjjön. De úgy tudom a Closti még következő hónapban is hat úgyhogy lehet az segített a peteérésben.
Azért hátha......Veled mi újság?
Hááát ma voltam ultrahangon (Closti nélküli hónap) hogy megnézze a doki van-e peteérés. Ma vagyok a 12. ciklusnapon.
9. naptól ovuteszteltem minden nap negatív volt. Erre ma kiderült hogy már volt ovum a 7-8. nap körül. :(
Azt mondta volt peteérés és ki is lökődött szépen sárgatest van a jobb petefészekben.
Úgyhogy nem sok esély van ebben a hónapban.:(
Írt fel még Closti-t 2 havit meg Norculutot mert a múlt havi ciklusom 32 napos volt és azt mondta hogy az hosszú.16. napon kell kezdeni 10 napig.
Ági, Esztella szorítok!!! :)
Áh, én már hőmérőztem jópár hónapot. Nekem 12 dpo-ig szépen fent van 37 körül, utána puff leesik és akkor meg is jön másnap.
Amíg nem hagyom abba, addig nekem nem tud megjönni, csak puffadok tőle folyamatosan és feleslegesen kitolom a ciklusom.
Majd a biztonság kedvéért holnap is mérek egyet azért.
Sziasztok! Ma meg volt a varrat szedés, a dokim mindent rendben talált a műtét során, feltettem a nagy kérdést, de akkor hol késik a baby?? azt mondta a petevezeték lehet összetapad, de mivel azt is megnézték, így most már minden ok, már a héten próbálkozhatunk is, és ha nem megy ír újra clostit! ;) Most felvillanyozott, pozitív vagyok!!!
Hajrá Esztella, Ági! :) :*
Még nincs jele, gondolom az utro miatt.
De tudom jól, ha így leesik a hő, akkor már megette a fene az egészet.
Nem ért váratlanul, mert nem éreztem, hogy érzékeny lenne a mellem, nálam ez mindig megvolt, amikor terhes voltam.
Na mindegy, ez a hónap most nem lombozott le annyira, apukajelölt is kér időpontot vizsgálatra.
Neked azért még drukkolok, hátha! :)
:-((((
akkor most már apa jön tényleg...
Áh, reggel megmértem a hőm, csak 36,7 volt, szóval eleve esélytelen volt. Azért teszteltem, persze negatív.
Beszedek még egy havi clostit, aztán passz.
Esztella !!! Màr tűkön ülök!!!
Ági neked is szorítok!
Neha eleg az egy is :):):)
Jobbulast!!!
Köszi, de elég szkeptikus vagyok.
Te korán teszteltél, csinálj egyet holnap is!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?