Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Juuj, azt hittem 8-10 e ft kozott van...
Igen, utana levo napon kell akciozni :)
Én holnap leszek 10. dpo, de én csak hétfőn fogok tesztelni (13. dpo), ha nem kezdek maszatolni addig.
Továbbra sem érzek semmit.
Szerintem Predictorral vagy CB-vel van.
Én ma váltottam ki a Choragont, kihordtam lábon egy infarktust az ára hallatán (23000 Ft) :DDD
Holnap reggel megyek az osztályra, és beadják. Jól tudom, hogy ne holnap kapjam el apát, hanem 1 nappal a szuri után?
10.dpon mar van esely pozira?
Esztella Te h allsz?
Köszi ,bár nem volt jó az altatásból felébredni,nagyon rosszul voltam, hánytam!
Hű ez is jó hír, drukkolok nektek 24-re! ;)Remélem jó híreket mondanak!
Betti ez nagyon jó hír! És legalább túl vagy rajta!
köszi lányok a biztatást, rávettem apát, hogy eljöjjön egy második véleményt is meghallgatni máshol, és meglátjuk, ott mit mondanak a leleteinkre. Jan24az új nap
Sziasztok ! Tegnap megcsinálták a lapar,hisztero petevezeték átjárhatóságit és képzeljétek mindent rendben találtak!nem értem, apa is rendben mégsem jön a baby! Hétfőn megyek varratszedésre akkor megbeszéljük hogyan tovább!
991217 remélem beágyazódás,szorítok!
Lucamami ne keseredj el, ez a mi évünk, így vagy úgy sikerülnie kell! ;)
Sztem is!!!
Maradj velunk!!!
Szia!
Ha Téged nem zavar, hogy itt "Clostys" de azért sorstársak vannak, akkor szerintem Te igenis ide tartozol, és érezhető, hogy Neked is jó, ha megoszthatod itt a gondolataidat.
Lehet izgulni azért, aki éppen valamire vár, drukkolni annak, akinek éppen van egy halvány csíkocskája, és együtt örülni azzal, akinek erősödik a csík:).
Úgyhogy ha rám hallgatsz, akkor maradj közöttünk. A "legrosszabb" ami történhet, hogy "bromo ügyileg" is tájékozottabbak leszünk.
Sziasztok. 3honapig napi fel bromo. Fogalmam sincs mennyi lett a prolaktinom mert nem kaptam, lattam a leleteket. Ugyhogy ujra: 'probalkozgassunk'.
Nagyon ki vagyok.
Ne haragudjatok, nagyot zuhant a pozitivitasom.
De majd eltelik ez az ido is. Magamra forditom: ch etrend, cardio, inozitol ezek majd a terh cukron is javitanak, d vitamin ami majd remelem eleri a 100-at, dhea az amh-mra. Hat ennyi.
Es ha nem jon ossze, ujra be kell jelentkeznunk az elso korre aprilisra.
Eddig biztatott masok gyors, lassu sikere, most meg ugy erzem, hol az en eselyem, h visszakapjam a babamat? Miert pont o volt beteg? Majd osszeszedem magam, csak ma rosszul vettem a hirt. Ne haragudjatok. Tobbet nem vergodok.
De tenyleg nagyon szoritok mindenkinek h csikosat teszteljen, most mar se ide se a lombikba nem tartozom :) bromos meg nincs, vagy kihalt :)
Closty sikerek vannak, de bromos csodabebi mar kevesebb ugrik fel a guglin. De eselyt adunk, mert valamiert igy kellett tortennie.
Én napi 1-et szedtem aztán amikor a 16.napon semmi nem volt beparáztam , hogy 3 mm méhnyálkából még mensi sem lesz... akkor kezdtem el szedni a napi 2-t.
Kb pozitív tesztig. Utana napi 1 és az endokrinológus most állított le róla.
A bort másfél hétig ihattam kb, de lehet 2. Annyi hogy akkor már csak kb fél dl.
Hányadik ciklusnapon érdemes/javasolt elkezdeni az E vitamint? Vagy mindegy?
Borral még barátkozom, egyelőre nem tudom rávenni magam:))
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?