Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok!
Megy a bal oldalnak a drukk!!!
Tundi h vagy? En ma akartam menni dolgozni, de a doki meg nem engedett, valahol igaza van, mert 50 perces kocsiba ules utan alig birtam kiszallni, az egy dolog h otthon mar elmaszkalok...
En is itt vagyok es folyamatosan olvaslak Titeket, csak irasban nem vagyok olyan aktiv. De mindenkinek ismerem a tortenetet es nagyon drukkolok!! :)
Nagyon bizok ebben a honapban, jobb oldalt ket ero tuszom is van. :) Es beleadunk anyait apait. Bizok benne, h felulirjuk az elso csalodast es most sikerul teljesen egeszen! :)
2 nap múlva kezdem a második kör clostymat.
De nem vagyok túl lelkes, sőt, kimondottan negatív vagyok:(((
Mondván, ha előző hónapban nem sikerült (pedig minden klappolt), akkor most mitől sikerülne:(.
Szóval csütörtökön kezdem clostyt, szerintem csütörtök reggel elmegyek az első vérvételemre is (mensi 2-4. napja között kell mennem, az lesz a 3. nap), és kedden pedig megyek nődokihoz, hogy "bekukkantson", hogy mi zajlik odabent.
Bár nem tudom, hogy 8. ciklusnapon van-e egyártalán értelme bekukkantania, mégis mit láthatna odabent... Látszódik akkor már valami?:(
Sajnalom! :(
Azert tedd meg, h ha sikerul, jelzel!!!
Nagyon szoritok neked, kitartas!!!
Koszi a jokivansagokat!
Holnap második konzultációnk lesz, így innen kilépek, de minden jót kivánok a már babásoknak, és sok sok sikert a még nem babásoknak!
A closty már nem a mi utunk, így a másik fórumokon fogok aktívkodni és előrenézni.
Szerintem a magneb6 lóf...és estifény max tök jó étvágyat csinál...
Magnosolv, megnerot meg nem tudom , hogy írják pontosan ,gyógyszertárban lehet kapni magnesium citrii vagy valami ilyesmi, na az még erős.
Feltettem a képet :)
annyira sokkba voltam tegnap hogy arra emlékszem hogy mondta a doki hogy erős hasfájásom meg görcseim lehetnek de az homályos mit mondott mit szedjek napi 3x1-szer rá a terhesvitamin mellett.. szerintetek simán magnézium vagy mehet a magne b6 is?
Fanni! Ez hihetetlen!! Gratulálok és drukkolok, hogy minden rendben legyen végig! :)
Egyébként, amikor megtudtuk, hogy ikrek vannak a pocakomban, akkor mi is folyton az ultrahangképeket nézegettük. :D Sőt, még most is sokszor. :)
Én tegnap még hőt sem mértem. Elfelejtettem a fájdalom miatt.
Ilyenkor csak hagyjam ki azt a napot szerinted?
Hányadik naptól ovuteszteltél?
Drukkolok hogy sikerüljön nektek!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?