Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Jah, nem dpo, hanem cn:))
Ezek a hülye számok:)))
Igen Csucsi jól írod. DPO a pé utáni napok száma. Jossika 13.ciklusnapra gondoltál, nem?
Mert ha nem volt még pé...
A hő nagyon sok mindent elárul, ha jól csinalja az ember. Esztella esete is más, mert neki bizonyított a péje uh-gal és vérvétellel is.
Nyílván bele lehet unni , de pár hónapig érdemes amíg kiismeritek a szervezetetek működését.
Na várjál akkor nem dpo, mert az az ovu utáni napok száma, nem?
Nekem eddig szép volt a görbém mindig, és megbízhatóan mutatta mivan, ezért csodálkozom most.
Dpo 13 vagyok és az elmúlt 5 nap hője a következőképpen nézett ki:
36,6
36,7
36,5
36,8
36,5
A doki kedden, tehát dpo 8-on mindként oldalon látott petét, a bal oldaliban egy 8 mm-es dominánst.
Na most ehhez képest az ovutesztem folyamatosan negatív (cb digi, tehát elég megbízható)..
Az oldalam meg 3 napja már "pszichésen" szurkál, tehát szerintem ha nem úgy veszem a levegőt, ahogy kéne, én már azt is ovunak veszem:))).
Úgyhogy a hő az kb tényleg csak arra jó, hogy stresszelje magát rajta az ember, mivel 5 percig mérem nyelv alatt becsülettel, és mégis ilyen ingadozó...
Múlt hónapban dpo11-en volt pozi ovu tesztem, ezt már most bőven elhagytam, hát kiváncsi vagyok, hogy lesz-e egyáltalán...
Kezdek eljutni arra a pontra, mint Estella, hogy hagyom a hőmérőzést, mivel tényleg pont semmire nem jó.
Csajok!
Szeretném a párom is felturbózni, illetve gondolkozom én is a vitaminjaim lecserélésén.
A barátnőm esküszik a Dr.Lenkei féle vitaminokra, Vitolize (forever) még ami szóba jöhet, illetve nekem maradnak a dolgaim és a páromnak fer14. Vagy van akinek vmi más bevált, ami tuti h növelte pl a sperma mennyiségét és minőségét igazoltan (használta a párod)? Segítsetek légyszi!
Még 3 hónapot adtunk magunknak, de apát is fel akarom turbózni, ha nem jön össze, megy ő is népszámlálásra...én ezt a 3 hónapot cikluskövetéssel végigcsinálom...
Köszi előre is!
Este megjott, holnap 1. Cn..
11. Cnen mehetek mar uhra szerintetek tuszo/pe kovetesre?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?